2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Ben de sinir oldum ve yarısını okuyamadım, keşke başını da okumasaydım. Öf ya akşam akşam

Olsun sıkma canını bebeğin sağlıklı olması için katlanacaksın bi sure. Ben en baştan beri kullanıyorum günde iki kez. Bide diyeti kaçırmasam
tesekkurler canim evet bebis icin katlanicaz diyet i uyguluyorum onda sorun yok aclik sekeri yuksek o da hormonlardan insilun tek care gunde birdefa simdilik bebisler saglikli olsunda

Süpersin valla ya. Bayıldım inan. İnşallah bende rahatça doğurup hadi kızlar yok mu Artıran die yazarım size

Kizlaarr. Kimsse varmi?

Suan cok kötüyüm. Midem cok ağrıyodu.nefesim kesiliodu.. Sonra birden midem bulanmaya basladi.. aksam yedigim ne varsa cikardim. Biraz rahatladim ama bebeğe bi zzarari olur mu yaaa.. Noldu ki acaba.. Yedigim bisey mi dokundu ki?

Uff yaaa...

Cok mu yedin acaba? Midene baski yapiyor olabilir bebis o yuzden tikanip cikarmis olabilirsin. Korkma canim.

Tamam canim sağol..biraz uyumaya calisayim bari.. Sol tarafima yatıp kendimi rahatlatmaya çalışayım.
Oglusum hareketli Allahtan yoksa daha cok endiselenirdim

Canım korkma. Ben de 2 gece önce aynen öyle oldum. Hem de uykudan uyanıp. Sonrasında baya rahatladım. Yastığı dik koyarak uyumaya çalış. İnşallah düzelir.

Insaaallah canim ararda rahat ederim

Haklisiniz fakat rahat edemedim iste bide tek basina duruyo cok ebdiselendim napiyim zaten iyice duygusal olduk agladim telefonda gene yumsamadi insallah gecer siniri

Kızlar benim bebegim midememi tırmanıyor bağırsaklarımdan salıncakmı yapmış ne yapmaya çalışıyor anlamadım gitti dik oturduğumda nefesim kesiliyor sanki, kabızlık bir yandan hemoroid de ha başladı ha başlıycak hele o mide yanması yokmu özellikle akşamları başlıyor ayyy ben ne çok hastaymışım yaaa yazınca fark ettim hele bir doğsun intikamımı poposunu ısırarak alıcam görür o minik sıpa

Kızlar mide yanması için herhangi bir ilaç kullanıyormusunuz ben şurup kullanıyordum rahatlatmadığı için doktor başka bir ilaç yazdı ama ne bileyim içim rahat etmediği için hiç kullanmadım son aylardayım bebişim zarar görür falan diye doktora güveniyorum ama pimpirikliyim işte ne bileyim bebişim iyi olsunda varsın yansın midem diyorum napim

İdil babynin, caramell in ve baby cornerin cok orjinal hastane cikislari var

Mesajimda da karisiklik olmus
Akrep burcu erkekleri hakkinda ne dusunuyorsunuz bebegim galiba akrep olacak ve iyi seyler duymadim
Tatlım erkeğini bilmem de genel olarak akrep burcu güven ister. Çok sabırlı ve huzurlu olmalısın ona karşı. Kendini güvensiz hissettiği anda akrepleşir ama güvendeyse kuzu gibidir. Ayrıca yemeğe çok düşkündür. Aç bırakmamalısın.ben severim akrepleri 8 yıl boyunca birlikte yaşadığım ev arkadaşım canım arkadaşım da akrepti.

canim cok saol oyle uzuldumki anlatamam ben onuniyiligi icin yaptim oysa bunu nasil anlamazz
kardeşin derdini sana açarak senden yardım istemiş aslında benimde 24 yaşında bir erkek kardeşim var seni gayet anlıyorum..söylemekle hata yapmadın aslında ama kardeşinin güvenini sarstın o bir gerçek ..bazen bende iki ucu b..lu değnekte kalıyorum söylesem bir dert söylemesen ayrı bir dert..yeğeni doğduğunda dayanamaz gelir merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…