- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.921
Ayy yazıyı okuyunca çok sinir oldum ne insanlar var AllahımBu emzirme konusunda ben de çok hassasım ve beni bebeğimle başbaşa bırakmalarını isteyeceğim. İlk doğumumda yaşadığım şeyler kabus gibi hiçbir zaman aklımdan çıkmıyor doğumum erken olması sebebiyle yanımda ailemden kimse yoktu onlar şehir dışından gelene kadar ertesi gün olmuştu. Sadece o zamanki kayınvalidem vardı yanımda eşimle birlikte. Sezaryen ameliyatı olmuştum genel anestezi ile ve oradaki hemşire kayınvalideme bebeği emzirtmesini söylemişti onlar da beni resmen mahvettiler göğüslerim çok yara olmuştu. bunun üstüne bi de malum ameliyattan çıplak bir şekilde odaya getirildim hemşire üzerimi temizlemek ve giydirmek için geldiğinde kayınvalidemden yardım etmesini istemişti resmen ikisi birlikte temizlediler beni o zamanlar çok küçüğüm zaten yarı baygınım şok olmuştum ve çok utanmıştım bişey diyememiştim aklıma geldikçe deli oluyorum Şimdiki doğumumda öyle birşey olsa cıngar çıkartırım hastanede sanki başka hemşire mi kalmadı diye
Olsun sıkma canını bebeğin sağlıklı olması için katlanacaksın bi sure. Ben en baştan beri kullanıyorum günde iki kez. Bide diyeti kaçırmasamslm kizlar endokrin dr randevum vardi malasef insilun kullanmaya basliyacamyarin gitip nasil kullanacagimi anlatcaklar
tesekkurler canimOlsun sıkma canını bebeğin sağlıklı olması için katlanacaksın bi sure. Ben en baştan beri kullanıyorum günde iki kez. Bide diyeti kaçırmasam
Esine soyle yazarim de. Ben haziran anneleri topiginde ilk kizimda doguma giderken gece 4 te yazmistim suyum geldi gidiyorum dua edin diye :) sabah 10 da pilateste zipliyorum suan yazmistim:) dogurduktan bir kac saat sonrada nasil dogurdugumu falan yazmistimne atraksiyonlu bir gundu
Süpersin valla ya. Bayıldım inan. İnşallah bende rahatça doğurup hadi kızlar yok mu Artıran die yazarım size
Kizlaarr. Kimsse varmi?
Suan cok kötüyüm. Midem cok ağrıyodu.nefesim kesiliodu.. Sonra birden midem bulanmaya basladi.. aksam yedigim ne varsa cikardim. Biraz rahatladim ama bebeğe bi zzarari olur mu yaaa.. Noldu ki acaba.. Yedigim bisey mi dokundu ki?
Uff yaaa...
Cok da yemedim aslinda ama olabilir belki de..Cok mu yedin acaba? Midene baski yapiyor olabilir bebis o yuzden tikanip cikarmis olabilirsin. Korkma canim.
Cok da yemedim aslinda ama olabilir belki de..
Biraz yağlıydi aslinda acaba ondan mi ki..
Tamam canim sağol..biraz uyumaya calisayim bari.. Sol tarafima yatıp kendimi rahatlatmaya çalışayım.Olabilir bence rahatsiz etmistir mideni. Cikartip rahatlamissindir. İshalde eslik ederse kusmalarina o zaman bir doktora gorun.
Tamam canim sağol..biraz uyumaya calisayim bari.. Sol tarafima yatıp kendimi rahatlatmaya çalışayım.
Oglusum hareketli Allahtan yoksa daha cok endiselenirdim
Insallah canim.. Yastiklarim hep yuksek zaten. 2 yastikla yatıyorum normalde de..:)Canım korkma. Ben de 2 gece önce aynen öyle oldum. Hem de uykudan uyanıp. Sonrasında baya rahatladım. Yastığı dik koyarak uyumaya çalış. İnşallah düzelir.
Insaaallah canim ararda rahat ederimCanım benim hiç kafana takma babanlara söylemesen de kötü olurdun.bu seferde ailen kızardı.iyi niyetini anlıcaktır sonunda o sinirinden oyle demiştir.iki üç gün küssün bakalım eninde sonunda arıcaktır
Haklisiniz fakat rahat edemedim iste bide tek basina duruyo cok ebdiselendim napiyim zaten iyice duygusal olduk agladim telefonda gene yumsamadi insallah gecer siniriKeşke siz para gönderseydiniz ya da sizde yoksa ailenizden isteyip kardeşinize yollasaydınız.
Yakın bilip sırrını anlatıp, söylememenizi tembihlemiş, siz arkasından söylemişsiniz.
Gurur yapmıştır haklı olarak.
Ama dayı olacak o da çok hevesli ve mutludur, bebek olunca buzlar çözülür kafanızı takmayın.
İdil babynin, caramell in ve baby cornerin cok orjinal hastane cikislari varGunaydin herkeslere..
Dun alisverisimizi yaptik. Ama o kadar yoruldum ki sadece bebegin kiyafetlerini alabildim. Kendime hicbisey bakamadim yorgunluktan. Keske 2.trimestrde bu avm islerini halletseymisim diyorum kendime. Kisliklar yok diye gitmemistim fakat hata etmisim. Cunku 10dk yuruyunce hemen karnim toplandi dinlenmek zorunda kaldim surekli. Neyseki bebisin islerini hallettim. Bi halisi-avizesi kaldi odasinin.
Ya kizlar bi de bu hastane cikislarini begenemiyorum ben bi turlu. Hepsi basit geliyor gozume. Bu hst cikis kiyafetini cok abarttim gozumde galiba bana bi yardim edin nolur. Siz nerelerden, neler aldiniz paylasir misiniz?
Tatlım erkeğini bilmem de genel olarak akrep burcu güven ister. Çok sabırlı ve huzurlu olmalısın ona karşı. Kendini güvensiz hissettiği anda akrepleşir ama güvendeyse kuzu gibidir. Ayrıca yemeğe çok düşkündür. Aç bırakmamalısın.ben severim akrepleri 8 yıl boyunca birlikte yaşadığım ev arkadaşım canım arkadaşım da akrepti.Mesajimda da karisiklik olmus
Akrep burcu erkekleri hakkinda ne dusunuyorsunuz bebegim galiba akrep olacak ve iyi seyler duymadim
kardeşin derdini sana açarak senden yardım istemiş aslında benimde 24 yaşında bir erkek kardeşim var seni gayet anlıyorum..söylemekle hata yapmadın aslında ama kardeşinin güvenini sarstın o bir gerçek ..bazen bende iki ucu b..lu değnekte kalıyorum söylesem bir dert söylemesen ayrı bir dert..yeğeni doğduğunda dayanamaz gelir merak etmecanim cok saol oyle uzuldumki anlatamam ben onuniyiligi icin yaptim oysa bunu nasil anlamazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?