2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kızlar merhaba dün doktora gideceğim demiştim ve gittim oğlum iyi maşallah 1780 gram gayet iyi dedi fakat karnım sert bunu istemiyorum bu erken doğum sancılarını başlatır dedi ve bir ilaç yazdı lacı evde unuttum günde 3 kere içicem bu rahmi yumuşatır dedi fakat hipertansiyon ilacı (alfamet değil ) şimdi tansiyonum aşağılarda geziyor bu bana zarar vermez değil mi yani iyice düşürmez..doktor olmaz dedi ama nedense ilaca güvenemedim..
birde gece iki itibari ile ciyaklayarak uyandım sol alt baldırıma bir kramp girdi 3,5 a kadar eşim masaj yapıp dağıtmaya çalıştı ilk defa canım bu denli yandı.

Valla oyle iki arada kalmak ne zormus daha dogrusu abla olmak ..tesk.ederim yorumlariniz icin bi muddet konusmayalim seninle dedi ama yegenine dayanamaz diye dusunuyorum bende ama oyle inattir ki masallahi vardir insallah oglusum inadini kirdirir

günaydın canım...

kalsiyum ilacı kullanıyor muydun kramplar için doktor direk onu veriyor bi de magnezyum..

bana da çok oluyordu aynı şekilde eşim dağıtmaya çalışıyordu çok kötü ya.. çok can yakıyor...

gecmıs olsun canım. sen endişe etme doktor önlem amaçlı vermiştir. kendini yormamaya çalış, son 2 ayımız artık dikkat etmemiz gerek.

kramplar için magnezyum kullanılıyor, istersen doktoruna danış. ben de kullanıyorum magnezyum

Valla oyle iki arada kalmak ne zormus daha dogrusu abla olmak ..tesk.ederim yorumlariniz icin bi muddet konusmayalim seninle dedi ama yegenine dayanamaz diye dusunuyorum bende ama oyle inattir ki masallahi vardir insallah oglusum inadini kirdirir
cnm umarım uzun sürmez küslüğünüz benimde 4 yaşında bir kızım var şimdide oğlum geliyor umarım anlaşabilirler ileride birbirlerine hep destek olurlar..

doktorum magnezyum vermedi ama ben aile hekimime yazdırdım hatta dün doktoruma da söyledim dimağ marka magnezyumum var kullanabilir miyim diye arada kullan zararı yok dedi..benim doktor eski doktorlardan onun için tipik gebelik şikayetleri normal olduğundan mütevellit takviye ilaçlara gerek duymuyor sanırım.

şimdi gurur yapıyordur kardeşiniz. kardeş kardeşe küsmez merak etmeyin kısa zamanda gönlünü alırsınız, kardeşinizin gönlünü alırken hamileliğinizi kullanmayı unutmayın:)))
kardeşim benim sana kıyamadığımdan, parasız kalırsın sıkıntı çekersin diye düşündüğümden annemlere söyledim sana destek olsunlar diye, ben sana maddi destekte pek bulunamayabilirim, bak doğumuma çok az kaldı seni çok özledik burnumuzda tütüyosun mutlaka gel dersin:)))

bence gönlünü alırsın kendini ifade ederek...

Günaydın canlar
Bebegime dün sebamedin sampuanini ve pişik kremini aldım. Başka bakim ürünü ne alincak.

Günaydın kızlar Bugün eşim izinli gezmeye gidicez şöyle bi İstanbul turu Bu arada benim fındığım sağlı sollu öyle bir batırıyor ki parmakları mıdır dirsekleri midir anlayamıyorum. Yan yattığımda o da yerine yerleşmeye çalışıyo sanırım her seferinde. Bugün minicik yuvarlak bişe geldi elime galiba topuğuydu yerim onu ben Bir de parkbyull arkadaşım karnının sert olması ve krampların magnezyum eksikliğinden dolayı olabilir bende de aynı sorun vardı bacağıma öyle bir kramp giriyordu ki 3-4 gün acısı geçmiyordu ve karnım çok sert olup duruyordu rahim kasılması oluyordu. Doktorum bana Magvital verdi günde 2 tane bazen de kendimi iyi hissettiğimde 1 tane içiyorum çok faydasını gördüm hem tadı da güzel limonata gibi

canım bende de dimağ var o da portakal suyu gibi tadı güzel geceleri yatmadan bir tane içiyorum ..

Yemek konusunda cok sevindim ins yemek yemeyi sever. Benim cadi bir kizim var yeme problemi var cok yiprandim. Insallah kardesi zorlamaz beni

Herkese gunaydin hanimlar. Benim gibi cok uyuyan var mi aranizda. Vucudum dokuluyor resmen hic yataktan kalkmak istemiyorum, hep uyumak istiyorum
Evde kucuk cocuk olmasa hic kalkmam sanirim.

Herkese gunaydin hanimlar. Benim gibi cok uyuyan var mi aranizda. Vucudum dokuluyor resmen hic yataktan kalkmak istemiyorum, hep uyumak istiyorum
Evde kucuk cocuk olmasa hic kalkmam sanirim.

Ayni ben. Kizim uyanip yanima geliyor anne hadi kalk diye. Gozumu zor aciyorum , gece de cok uyaniyorum sabah da kalkmak zor oluyor ama yapacak birsey yok. Ikinciler geldiginde napicaz acaba ya bazen gozum cok korkuyor

Günaydın kasımın güzel anne adayları bu park yataklarından birini almayı düşünüyorum ama karar veremedim, daha önce tecrübesi veya bilgisi olanların da tavsiyelerine açığım. Ben aslında park yatakları pek sevemedim ama gözüme hoş görünenler bunlar oldu. Alt açma ve dönencelere takılmıyorum belli bir zamandan sonra çıkıyor sizce hangisi hoş görsel olarak da? Yorumlarınızı bekliyorum artık bir karar vermek istiyorum. Beğendiğim bir de ahşap beşik var onun da fotoğrafını paylaşıcam, fonksiyon olarak park yatak gibi hemen hemen aynı sadece parmaklıkları var file yerine... Baby max prego yummy baby2goEki Görüntüle 1634292

Son düzenleme:

Canım dün aynı şeyi düşündüm acaba ilaç tansiyonunu düşürmez mi diye..Benimki zaten düşük mesela..Kontrol et sık sık.
Magnezyum alıyormuydun sen kramplar için?

Canım dün aynı şeyi düşündüm acaba ilaç tansiyonunu düşürmez mi diye..Benimki zaten düşük mesela..Kontrol et sık sık.
Magnezyum alıyormuydun sen kramplar için?
alıyorum canım aile hekimim yazdı sana da mı verildi benim için mi düşündün anlayamadım..valla sabah ilacı yanıma almayıda unuttum akşam yemeği ile başlayacağım bakalım.düşerse de ölmezsem gidip doktoru gırtlaklarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…