- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.941
Valla oyle iki arada kalmak ne zormus daha dogrusu abla olmak ..tesk.ederim yorumlariniz icin bi muddet konusmayalim seninle dedi ama yegenine dayanamaz diye dusunuyorum bende ama oyle inattir ki masallahi vardir insallah oglusum inadini kirdirirkardeşin derdini sana açarak senden yardım istemiş aslında benimde 24 yaşında bir erkek kardeşim var seni gayet anlıyorum..söylemekle hata yapmadın aslında ama kardeşinin güvenini sarstın o bir gerçek ..bazen bende iki ucu b..lu değnekte kalıyorum söylesem bir dert söylemesen ayrı bir dert..yeğeni doğduğunda dayanamaz gelir merak etme
kızlar merhaba dün doktora gideceğim demiştim ve gittim oğlum iyi maşallah 1780 gram gayet iyi dedi fakat karnım sert bunu istemiyorum bu erken doğum sancılarını başlatır dedi ve bir ilaç yazdı lacı evde unuttum günde 3 kere içicem bu rahmi yumuşatır dedi fakat hipertansiyon ilacı (alfamet değil ) şimdi tansiyonum aşağılarda geziyor bu bana zarar vermez değil mi yani iyice düşürmez..doktor olmaz dedi ama nedense ilaca güvenemedim..
birde gece iki itibari ile ciyaklayarak uyandım sol alt baldırıma bir kramp girdi 3,5 a kadar eşim masaj yapıp dağıtmaya çalıştı ilk defa canım bu denli yandı.
kızlar merhaba dün doktora gideceğim demiştim ve gittim oğlum iyi maşallah 1780 gram gayet iyi dedi fakat karnım sert bunu istemiyorum bu erken doğum sancılarını başlatır dedi ve bir ilaç yazdı lacı evde unuttum günde 3 kere içicem bu rahmi yumuşatır dedi fakat hipertansiyon ilacı (alfamet değil ) şimdi tansiyonum aşağılarda geziyor bu bana zarar vermez değil mi yani iyice düşürmez..doktor olmaz dedi ama nedense ilaca güvenemedim..
birde gece iki itibari ile ciyaklayarak uyandım sol alt baldırıma bir kramp girdi 3,5 a kadar eşim masaj yapıp dağıtmaya çalıştı ilk defa canım bu denli yandı.
cnm umarım uzun sürmez küslüğünüzValla oyle iki arada kalmak ne zormus daha dogrusu abla olmak ..tesk.ederim yorumlariniz icin bi muddet konusmayalim seninle dedi ama yegenine dayanamaz diye dusunuyorum bende ama oyle inattir ki masallahi vardir insallah oglusum inadini kirdirir
günaydın canım...
kalsiyum ilacı kullanıyor muydun kramplar için doktor direk onu veriyor bi de magnezyum..
bana da çok oluyordu aynı şekilde eşim dağıtmaya çalışıyordu çok kötü ya.. çok can yakıyor...
gecmıs olsun canım. sen endişe etme doktor önlem amaçlı vermiştir. kendini yormamaya çalış, son 2 ayımız artık dikkat etmemiz gerek.
kramplar için magnezyum kullanılıyor, istersen doktoruna danış. ben de kullanıyorum magnezyum
Kizlar oyle moralim bozukki benim erkek kardesim baska bi sehirde okuyordu okulu bitti fakat calisiyo 5 aydir gormuyoruz kendisini .gecen gun beni aradi konustuk konusurken laf arasinda basindan gecen bi olayi anlatti ve anneme babama soylememem icin beni tembihledi (biriyle tartismis kasi patlamis kardesimin dikis atilmis falan ve suc diger tarafta bulunmus isine son verilmis kardesimde dinlen biraz seni arariz demisler ama bi hafta olmus kasi duzelmis ama arayan yok)bende bunlari duyunca sok ama bosver hayirlisi dedim belki daha buyuk bisey yasiycaktin orda bu bahane olmus dedim ama uzuldugunu sucsuz yere boyle duruma dustugunu soyledi durdu..teli kapattik icim icimi yedi babamlara soyledim cunku onlar calisiyo olarak biliceklerdi para gondrrmicekti kardesim ise girinceye kadar parssiz kalicakti belki onlarda guya caktirmadan sormuslar aramislar yani belli etmisler kardesim de bana kustu arama beni dedi bi muddet dogumada gelmiycem dedi guvenimi sarstin dedi
Benimde fazla degil di 9 olmasi gereken 9.5 ti ben diyetteyimvve hergun olcum yapiyom bu gun yine randevum var diyabet dr bakalim. Belki insilin verir aclik sekerim sorun benim
Canim yağı ve losyonunu da almak lazımmış bebişlerin cildi hassas olduğundan yağ ile masaj lazım oluyormuşGünaydın canlar
Bebegime dün sebamedin sampuanini ve pişik kremini aldım. Başka bakim ürünü ne alincak.
canım bende de dimağ var o da portakal suyu gibi tadı güzel geceleri yatmadan bir tane içiyorum ..Günaydın kızlarBugün eşim izinli gezmeye gidicez şöyle bi İstanbul turu Bu arada benim fındığım sağlı sollu öyle bir batırıyor ki parmakları mıdır dirsekleri midir anlayamıyorum. Yan yattığımda o da yerine yerleşmeye çalışıyo sanırım her seferinde. Bugün minicik yuvarlak bişe geldi elime galiba topuğuydu yerim onu ben Bir de parkbyull arkadaşım karnının sert olması ve krampların magnezyum eksikliğinden dolayı olabilir bende de aynı sorun vardı bacağıma öyle bir kramp giriyordu ki 3-4 gün acısı geçmiyordu ve karnım çok sert olup duruyordu rahim kasılması oluyordu. Doktorum bana Magvital verdi günde 2 tane bazen de kendimi iyi hissettiğimde 1 tane içiyorum çok faydasını gördüm hem tadı da güzel limonata gibi
Tatlım erkeğini bilmem de genel olarak akrep burcu güven ister. Çok sabırlı ve huzurlu olmalısın ona karşı. Kendini güvensiz hissettiği anda akrepleşir ama güvendeyse kuzu gibidir. Ayrıca yemeğe çok düşkündür. Aç bırakmamalısın.ben severim akrepleri 8 yıl boyunca birlikte yaşadığım ev arkadaşım canım arkadaşım da akrepti.
Herkese gunaydin hanimlar. Benim gibi cok uyuyan var mi aranizda. Vucudum dokuluyor resmen hic yataktan kalkmak istemiyorum, hep uyumak istiyorum
Evde kucuk cocuk olmasa hic kalkmam sanirim.
alıyorum canım aile hekimim yazdı sana da mı verildi benim için mi düşündün anlayamadım..valla sabah ilacı yanıma almayıda unuttum akşam yemeği ile başlayacağım bakalım.düşerse de ölmezsem gidip doktoru gırtlaklarım artıkCanım dün aynı şeyi düşündüm acaba ilaç tansiyonunu düşürmez mi diye..Benimki zaten düşük mesela..Kontrol et sık sık.
Magnezyum alıyormuydun sen kramplar için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?