2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Herkese gunaydin hanimlar. Benim gibi cok uyuyan var mi aranizda. Vucudum dokuluyor resmen hic yataktan kalkmak istemiyorum, hep uyumak istiyorum
Evde kucuk cocuk olmasa hic kalkmam sanirim.
uyuyamıyoruz bebişim uyuyamıyoruz mesainin gözü kör olmasın uyuyamıyoruz
evdeykende uykunun gelesi yok ne acayip değil mi

Ayni ben. Kizim uyanip yanima geliyor anne hadi kalk diye. Gozumu zor aciyorum , gece de cok uyaniyorum sabah da kalkmak zor oluyor ama yapacak birsey yok. Ikinciler geldiginde napicaz acaba ya bazen gozum cok korkuyor

Ben gecede uyanmiyorum malak gibi yayilip yatiyorumikincilerle zor olacak ama vucut onada alisacak. Benim kiz kendi yataginda uyudugunda sabah 8 de dikiliyor basima gunaydin anne diye, bende babasina tembihledim sabah ise giderken yanima yatir diyorum benim yanimda ben uyanana kadar uyuyor. O da ayri enteresan bir vaka

Bende ilk hamileligimde kendi isimizde calisiyordum ama o zaman daha aktiftim simdi yaygin aygin baygin geciriyorum gunlerimi. Bir yandan faaliyetli olmak daha iyi gunlerden birsey anlamiyor insan.

Hepsi guzeller ama ben mor renk olani daha bir begendim.

Valla benim gündüz çok sorunum yok ama gece bambaşka biri haline geliyorum.Karnım taş oluyor, nesefde alamıyorum. Niye akşamları oluyor anlamıyorum. Hani tüm günün yorgunluğundan galiba. İlaçdan önce tansiyonuna bak birde ilaçdan bi saat sonra falan bak bakalım. Kontrollü olmanda fayda var.

Bende ilaç kullanmıyorum yanmaya baslayinca 3 yudum süt iciyorum

psikolojiğiz bence.
evdeyken enerjim tavan işe gelirken facia. dün de raporu uzattım 37 ye kadar. şimdi düşünüp duruyorum uzatmasa mıydım diye :))

Reactions: GCA
Canım tansiyon ilacını bilmiyorum da acaba magnezyum eksikliğinden mi oluyor ki! Kramta giriyorsa magnezyum eksikliği gibi sanki. Benim kullandığım vitaminde magnezyum var ama bazen karnında inanilmaz sertlesmeler ve bacağında kramp olduğunda doktorum ekstra magnezyum alabileceğini soylemisti.
Bu arada maşallah oğluna

Tatlım bence ahşap olanı güzel, zaten ben bu park yatakları pek sevemedim. Bende ikeadan mobilya alicam yattığı kadar onda yatsın sonra büyük bir yatak alırım diyorum. Ben yurtdisindayim biliyorsundur burada park yatakları misafirliğe gittiklerinde yada kampa gittiklerinde kullanıyorlar taşıması, kurmasi kolay diye.

Günaydınnnnnn:) herkese mutlu günler :) şu uyku olayı bendede var ama gece degil gündüz gece 2 ye kadar uyuyamıyorum sabah erken de kalksam geçte kalksam sürekli yastıgımı özlüyorum kafamı yastığa koyunca mutluluktan uçacak gibi oluyorum

günaydın kızlar.. eminim çokça defa sorulmuştur bu sorular ama çok takip edemiyorum hızınıza yetişemiyorum :) park yatak konusunda tıkandık kaldık tam birine karar verdik derken başka bi yatak görüp yine kararsız kalıyoruz? size sorum joie excursion marka üzerinde hem alt açması olan hem de ana kucağına benzer bişeyi olan park yatak mı? yoksa kraft calipso mu? kalipso iyi hoş da renkleri çok cırt geldi bana ne dersiniz?yada sizin tavsiye ettiğiniz bi ürün var mı?

Gunaydinlarrrrr benim yerim dar olduğu için joie modelini aldım.bebisim kız olacağı için renk konusunda kararsız kalmıştım. Kraftin renklerinide beğenmedim. Eve gelip kurunca iyiki joie yi almışım dedim.gerçekten çok daha oturakli ve sağlam duruyor. Ayrıca ana kucagida var ve gayet sağlam. Yani ekstradan onada para vermiyorsun. Birde Bu ara kampanyaya girmiş. Yani ben tavsiye ederim...

Canim benimde park yatak hic hosuma gitmiyo tuhaf geliyo gozume yerim olmamasina ragmen ahsap aldim daha hos daha saglam 5 6 yasina kdr cok rahat yatar

Ama illaki park yatak diyorsan mor olan en guzeli

Hangi modeli acaba ve nerede indirimde? google yazdım anakucaklı joie park yatak diye ama çıkmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…