- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.961
uyuyamıyoruz bebişim uyuyamıyoruz mesainin gözü kör olmasın uyuyamıyoruzHerkese gunaydin hanimlar. Benim gibi cok uyuyan var mi aranizda. Vucudum dokuluyor resmen hic yataktan kalkmak istemiyorum, hep uyumak istiyorum
Evde kucuk cocuk olmasa hic kalkmam sanirim.
Ayni ben. Kizim uyanip yanima geliyor anne hadi kalk diye. Gozumu zor aciyorum , gece de cok uyaniyorum sabah da kalkmak zor oluyor ama yapacak birsey yok. Ikinciler geldiginde napicaz acaba ya bazen gozum cok korkuyor
uyuyamıyoruz bebişim uyuyamıyoruz mesainin gözü kör olmasın uyuyamıyoruz
evdeykende uykunun gelesi yok ne acayip değil mi
Eki Görüntüle 1634300 Günaydın kasımın güzel anne adaylarıbu park yataklarından birini almayı düşünüyorum ama karar veremedim, daha önce tecrübesi veya bilgisi olanların da tavsiyelerine açığım. Ben aslında park yatakları pek sevemedim ama gözüme hoş görünenler bunlar oldu. Alt açma ve dönencelere takılmıyorum belli bir zamandan sonra çıkıyor sizce hangisi hoş görsel olarak da? Yorumlarınızı bekliyorum artık bir karar vermek istiyorum. Beğendiğim bir de ahşap beşik var onun da fotoğrafını paylaşıcam, fonksiyon olarak park yatak gibi hemen hemen aynı sadece parmaklıkları var file yerine... Baby max prego yummy baby2goEki Görüntüle 1634292 Eki Görüntüle 1634293 Eki Görüntüle 1634294 Eki Görüntüle 1634295 Eki Görüntüle 1634296
alıyorum canım aile hekimim yazdı sana da mı verildi benim için mi düşündün anlayamadım..valla sabah ilacı yanıma almayıda unuttum akşam yemeği ile başlayacağım bakalım.düşerse de ölmezsem gidip doktoru gırtlaklarım artık
Bende ilaç kullanmıyorum yanmaya baslayinca 3 yudum süt iciyorumKızlar mide yanması için herhangi bir ilaç kullanıyormusunuz ben şurup kullanıyordum rahatlatmadığı için doktor başka bir ilaç yazdı ama ne bileyim içim rahat etmediği için hiç kullanmadım son aylardayım bebişim zarar görür falan diye doktora güveniyorum ama pimpirikliyim işte ne bileyim bebişim iyi olsunda varsın yansın midem diyorum napim
psikolojiğiz bence.uyuyamıyoruz bebişim uyuyamıyoruz mesainin gözü kör olmasın uyuyamıyoruz
evdeykende uykunun gelesi yok ne acayip değil mi
Canım tansiyon ilacını bilmiyorum da acaba magnezyum eksikliğinden mi oluyor ki! Kramta giriyorsa magnezyum eksikliği gibi sanki. Benim kullandığım vitaminde magnezyum var ama bazen karnında inanilmaz sertlesmeler ve bacağında kramp olduğunda doktorum ekstra magnezyum alabileceğini soylemisti.kızlar merhaba dün doktora gideceğim demiştim ve gittim oğlum iyi maşallah 1780 gram gayet iyi dedi fakat karnım sert bunu istemiyorum bu erken doğum sancılarını başlatır dedi ve bir ilaç yazdı lacı evde unuttum günde 3 kere içicem bu rahmi yumuşatır dedi fakat hipertansiyon ilacı (alfamet değil ) şimdi tansiyonum aşağılarda geziyor bu bana zarar vermez değil mi yani iyice düşürmez..doktor olmaz dedi ama nedense ilaca güvenemedim..
birde gece iki itibari ile ciyaklayarak uyandım sol alt baldırıma bir kramp girdi 3,5 a kadar eşim masaj yapıp dağıtmaya çalıştı ilk defa canım bu denli yandı.
Tatlım bence ahşap olanı güzel, zaten ben bu park yatakları pek sevemedim. Bende ikeadan mobilya alicam yattığı kadar onda yatsın sonra büyük bir yatak alırım diyorum. Ben yurtdisindayim biliyorsundur burada park yatakları misafirliğe gittiklerinde yada kampa gittiklerinde kullanıyorlar taşıması, kurmasi kolay diye.Eki Görüntüle 1634300 Günaydın kasımın güzel anne adaylarıbu park yataklarından birini almayı düşünüyorum ama karar veremedim, daha önce tecrübesi veya bilgisi olanların da tavsiyelerine açığım. Ben aslında park yatakları pek sevemedim ama gözüme hoş görünenler bunlar oldu. Alt açma ve dönencelere takılmıyorum belli bir zamandan sonra çıkıyor sizce hangisi hoş görsel olarak da? Yorumlarınızı bekliyorum artık bir karar vermek istiyorum. Beğendiğim bir de ahşap beşik var onun da fotoğrafını paylaşıcam, fonksiyon olarak park yatak gibi hemen hemen aynı sadece parmaklıkları var file yerine... Baby max prego yummy baby2goEki Görüntüle 1634292 Eki Görüntüle 1634293 Eki Görüntüle 1634294 Eki Görüntüle 1634295 Eki Görüntüle 1634296
Ben insulin kullancam dr verdiİnş insüline gerek kalmaz. Az kaldı sorunsuz atlatiriz ins
Gunaydinlarrrrr benim yerim dar olduğu için joie modelini aldım.bebisim kız olacağı için renk konusunda kararsız kalmıştım. Kraftin renklerinide beğenmedim. Eve gelip kurunca iyiki joie yi almışım dedim.gerçekten çok daha oturakli ve sağlam duruyor. Ayrıca ana kucagida var ve gayet sağlam. Yani ekstradan onada para vermiyorsun. Birde Bu ara kampanyaya girmiş. Yani ben tavsiye ederim...günaydın kızlar.. eminim çokça defa sorulmuştur bu sorular ama çok takip edemiyorum hızınıza yetişemiyorum :) park yatak konusunda tıkandık kaldık tam birine karar verdik derken başka bi yatak görüp yine kararsız kalıyoruz? size sorum joie excursion marka üzerinde hem alt açması olan hem de ana kucağına benzer bişeyi olan park yatak mı? yoksa kraft calipso mu? kalipso iyi hoş da renkleri çok cırt geldi bana ne dersiniz?yada sizin tavsiye ettiğiniz bi ürün var mı?
Tatlım geçmiş olsun maalesef hamileliklerde ortaya çıkabiliyor bu tur rahatsızlıklar, sen suyunu bol iç iyimi.Ben insulin kullancam dr verdi
Canim benimde park yatak hic hosuma gitmiyo tuhaf geliyo gozume yerim olmamasina ragmen ahsap aldim daha hos daha saglam 5 6 yasina kdr cok rahat yatarEki Görüntüle 1634300 Günaydın kasımın güzel anne adaylarıbu park yataklarından birini almayı düşünüyorum ama karar veremedim, daha önce tecrübesi veya bilgisi olanların da tavsiyelerine açığım. Ben aslında park yatakları pek sevemedim ama gözüme hoş görünenler bunlar oldu. Alt açma ve dönencelere takılmıyorum belli bir zamandan sonra çıkıyor sizce hangisi hoş görsel olarak da? Yorumlarınızı bekliyorum artık bir karar vermek istiyorum. Beğendiğim bir de ahşap beşik var onun da fotoğrafını paylaşıcam, fonksiyon olarak park yatak gibi hemen hemen aynı sadece parmaklıkları var file yerine... Baby max prego yummy baby2goEki Görüntüle 1634292 Eki Görüntüle 1634293 Eki Görüntüle 1634294 Eki Görüntüle 1634295 Eki Görüntüle 1634296
Ama illaki park yatak diyorsan mor olan en guzeliEki Görüntüle 1634300 Günaydın kasımın güzel anne adaylarıbu park yataklarından birini almayı düşünüyorum ama karar veremedim, daha önce tecrübesi veya bilgisi olanların da tavsiyelerine açığım. Ben aslında park yatakları pek sevemedim ama gözüme hoş görünenler bunlar oldu. Alt açma ve dönencelere takılmıyorum belli bir zamandan sonra çıkıyor sizce hangisi hoş görsel olarak da? Yorumlarınızı bekliyorum artık bir karar vermek istiyorum. Beğendiğim bir de ahşap beşik var onun da fotoğrafını paylaşıcam, fonksiyon olarak park yatak gibi hemen hemen aynı sadece parmaklıkları var file yerine... Baby max prego yummy baby2goEki Görüntüle 1634292 Eki Görüntüle 1634293 Eki Görüntüle 1634294 Eki Görüntüle 1634295 Eki Görüntüle 1634296
Hangi modeli acaba ve nerede indirimde? google yazdım anakucaklı joie park yatak diye ama çıkmadıGunaydinlarrrrr benim yerim dar olduğu için joie modelini aldım.bebisim kız olacağı için renk konusunda kararsız kalmıştım. Kraftin renklerinide beğenmedim. Eve gelip kurunca iyiki joie yi almışım dedim.gerçekten çok daha oturakli ve sağlam duruyor. Ayrıca ana kucagida var ve gayet sağlam. Yani ekstradan onada para vermiyorsun. Birde Bu ara kampanyaya girmiş. Yani ben tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?