2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ben joie illusion modelini aldım. henüz tabi kullanamadım ama geldi kurduk çok memnunum. diğer bazı park yataklar gibi naylon hissi yok. çok kaliteli joie nin ürünleri. sizin bahsettiğiniz modele de bakmıştım ama fiyat açısından bu aldığım modeli tercih ettim. ninni titreşim vs gibi özellikleri var sizinkinin değil mi öyle hatırlıyorum. alt açma tablası benimkinde de var kullanmadığında yatağın yanına sürüyorsun orada yeri var.

Yine uykusuz bir gece gecirdik
Ne ben uyudum ne bebek , hatta döne döne babayi da uyutmadik.
Ben cok sıkıldım saglikla dogsalar hemencik.
benim genel olarak az hareketli ve sakindi bebeğim. diğer anneler kıpır kıpır yazınca üzülürdüm hatta bende mi sorun var diye. ama bu haftalardan itibaren özellikle gece döne döne bir hal oluyor evladım zaten sırt ağrısından zor uyuyordum şimdi iyice zorlaştı. allahın izniyle sağlıkla bir kavuşsaaak

aynı fikirde olmak beni mutlu etti beni de kraftın renkleri itti en çok :/ joieninkide çok mu siyah kız bebek için diye düşünüyodum bende ama kullanışlı ve sağlam olsun da bir de gayet sade görünüyo göz yormuyor. sanırım bende joie alıcam :) ana kucaklı olması da ayrı bi cazip hale getiriyor... bir de son anda Maxima Swing Otomatik Sallanan Park Yatağı gördüm. üstü küçük sallanan beşik altı park yatak fiyatı da 179 :S çok uygun yani... bakalım son anda bi çılgınlık yapmazsam kararım joie den yana

sen kaça almıştın canım? bu model şu an 500 e düşmüş e bebekte. evet titreşim ninni var galiba sadece dönenceli oyuncak yok o da sonrada alınır çok önemli değil. sizin aldığınız modelide beğenmiştim o alt açma kısmının yana kayması çok avantajlı bence. en güzel tarafı da dediğiniz gibi naylon hissi yok. diğerleri fışır fışır bildiğiniz naylon

ben haziran ayında almıştım çünkü o zaman 100 tl indirimi vardı. 450 tlye almıştım. şimdi de 500se yine iyi. bunda titreşim ninni vs yok. çok kullanmayacağımı düşündüm o özellikleri. senin de dediğin gibi gerekirse dönence alırım demiştim. bir de kurulumu öyle kolay ki. bi tatile ya da birine kalmaya gittiğinizde 5 dk bile sürmüyor kurması kaldırması.

cvplarınız için sağolun şimdi bu marka daha çok içime sindi :)

Hastane çıkışı konusunda...

Boncuklu süslü kıyafet giydirmeyi istemek çok doğal, hele bir de ilk tecrübeyse. Ama yine de yazmadan geçemeyeceğim. İncik boncuk Allah korusun bebeklere zarar verebilir, boğazına kaçabilir vs..O yüzden gerekirse renkli cicili bicili ama taşsız kıyafetler sanırım en iyisi:)

Arkadaşlar bir sorum var...Doğumdan önce pilates topuyla çalışan var mı? Ne tip hareketler yapıyorsunuz? Pilates topunun üzerine oturan bazı hamile kadınları görüyorum, bu ne işe yarar?

bu soru bana ise eğer cevap vereyim :) yatağı 65*95 ama yana kayan tablası bir de ıslak mendil yeriyle falan biraz daha büyük. kurulu halinin fotosu olacaktı bir bakayım bulursam atayım
evet size yada bi arkadaş daha vardı joie alan yani kısaca bu ürünü görmüş olan herkese :) ben canlı canlı görmedim hiç netten bakıyoruz yoksa bu kadar kararsız kalmazdım böle çok zor oluyo tam alıcam diyorum aklıma bişey takılıyo. artık küçük de olsa alıcam ne çıkarsa bahtımıza :)

Kizlar herkese merhaba.size bisey sorcam.tam anlamiyla ev temizligi cocuk odasi falan tam hazir olacak sekilde kacinci haftada tamamlicaksiniz.Ben bi diyorum ki simdi tamamlayayim.erken dogar falan diye.sonrada vazgeciyorum ya.napsam ki

Kizlar herkese merhaba.size bisey sorcam.tam anlamiyla ev temizligi cocuk odasi falan tam hazir olacak sekilde kacinci haftada tamamlicaksiniz.Ben bi diyorum ki simdi tamamlayayim.erken dogar falan diye.sonrada vazgeciyorum ya.napsam ki
ben şuan 31. haftadayım hazırlıklara yeni başladık ne kadar çabuk biterse kafam o kadar rahat olur o yüzden biran önce bitirmek istiyorum doğumun tarihi yok malesef çevremdede erken doğum yapan arkadaşları görünce iyice tedirgin oluyorum en iyisi herşey hazır olsun geriye sadece beklemek kalsın

Ya su temizlik isi canimi sıkiyo benim iste.halilari yikatcam sersem pislencek yine.sermesem oyle cibil cibil olmuyo ev.mutfak dolaplarimi indirdim en azindan onlar temiz olsun diye.amannnn yok ki bi yardimcimiz kahvalti yapip balkonda keyif yapalim dogumu bekleyelim dizilerdeki gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…