- 11 Haziran 2012
- 2.114
- 1.409
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.001
aynen ya :) ben iki hafta önce halıları yıkattım serdim doğuma yakın belki tekrar yıkatırım duruma göre bebişin hazırlıkları bitsinde ev temizliğinede kadın çağırıcam kendimde dolap içlerini falan düzenlerim yavaş yavaş sağlık olsun yeterkiYa su temizlik isi canimi sıkiyo benim iste.halilari yikatcam sersem pislencek yine.sermesem oyle cibil cibil olmuyo ev.mutfak dolaplarimi indirdim en azindan onlar temiz olsun diye.amannnn yok ki bi yardimcimiz kahvalti yapip balkonda keyif yapalim dogumu bekleyelim dizilerdeki gibi
Ben de 70e 130 beyaz kelebekleri beğendim, yerim müsait derinliği de park yataklar kadarmış enaz, eşimin içine tek sinmeyen nokta parmaklıklara koruma takmadığımızda bebek kafasını başını vurur mu bide ayağını kolunu fln parmaklıklar arasına sıkıştırır mı? Yan korumalar olmadığında rahatlıkla gece yatağımızdan bebeği kontrol edebiliriz. Sizce?Laedrii canım ben 60x120 aldım baby tech ahşap yatak kullanan arkadaşım vardı çok memnunum demişti.
Joie yakından görmüştüm gayet güzel ve kullanisliydi rengide kremdi ama alt sallama aparatı yok yani oyuzden tercih etmefikgünaydın kızlar.. eminim çokça defa sorulmuştur bu sorular ama çok takip edemiyorum hızınıza yetişemiyorum :) park yatak konusunda tıkandık kaldık tam birine karar verdik derken başka bi yatak görüp yine kararsız kalıyoruz? size sorum joie excursion marka üzerinde hem alt açması olan hem de ana kucağına benzer bişeyi olan park yatak mı? yoksa kraft calipso mu? kalipso iyi hoş da renkleri çok cırt geldi bana ne dersiniz?yada sizin tavsiye ettiğiniz bi ürün var mı?
Arkadaşlar bir sorum var...Doğumdan önce pilates topuyla çalışan var mı? Ne tip hareketler yapıyorsunuz? Pilates topunun üzerine oturan bazı hamile kadınları görüyorum, bu ne işe yarar?
Dogum siraainda plates topunu nerden buldun ki? Yaninda miydi?Ben dogum sirasinda pilates topunun ustunde ziplamistim yarim saat kadar, bebegin dogum kanalinda ilerlemesini hizlandirmisti. Oncesinde yapmadim hic nasil olur bilmiyorum
Dogum siraainda plates topunu nerden buldun ki? Yaninda miydi?
ŞU AN SİPARİŞİ VERDİM İNŞ HAYIRLI OLUR :) özelliklerinde sallanan beşik yazıyodu bende park yatağı sallanıyo gibi algılamıştım. oysa o küçük ana kucağından bahsediyodu galiba :/ napalım sallanmayıversin artık yada sallanma aparatı alırız oyle sallarız :SJoie yakından görmüştüm gayet güzel ve kullanisliydi rengide kremdi ama alt sallama aparatı yok yani oyuzden tercih etmefik
Canim ben korumayi çıkarmayı düşünmüyorum zaten iki kademeli olduğu için ilk üç ay üstte yatar yatagin yanına koyarım diye düşündüm. Sonra aşağı çekince de zaten ek koruması da var görmek içinde ne yapalım azıcık yatağımızdan dogruluruz benim 60×120 almamın nedeni tümüyle beyaz olması 70 é 130 luklarda üst kenarlar açık kahve cunkuBen de 70e 130 beyaz kelebekleri beğendim, yerim müsait derinliği de park yataklar kadarmış enaz, eşimin içine tek sinmeyen nokta parmaklıklara koruma takmadığımızda bebek kafasını başını vurur mu bide ayağını kolunu fln parmaklıklar arasına sıkıştırır mı? Yan korumalar olmadığında rahatlıkla gece yatağımızdan bebeği kontrol edebiliriz. Sizce?
İdrar tahlilimde lokosit 12-14
epitel 10-12
eritrosit 2-3 çıktıyani enfeksiyonmu var anlayan varmı kızlaarrrrr
Evet canim enfeksiyon var. Doktorunla gorus o gereken ilaci soyler
offff çok canım sıkıldı akıntımda var zaten bu haftaya kadar hiç antibiyotik kullanmadım diye seviniyodum
Uzulme canim bisey olmaz ben hamileligimden beri 4 kez idrar yolu enfeksiyonu gecirdim. sonuna kadar 2 kez daha olurum ben en az.
kızlar alışveriş listesi yapan var mı?
paylaşabilir misiniz?
örnek almak amaçlı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?