2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
aynen ya :) ben iki hafta önce halıları yıkattım serdim doğuma yakın belki tekrar yıkatırım duruma göre bebişin hazırlıkları bitsinde ev temizliğinede kadın çağırıcam kendimde dolap içlerini falan düzenlerim yavaş yavaş sağlık olsun yeterki

Laedrii canım ben 60x120 aldım baby tech ahşap yatak kullanan arkadaşım vardı çok memnunum demişti.
Ben de 70e 130 beyaz kelebekleri beğendim, yerim müsait derinliği de park yataklar kadarmış enaz, eşimin içine tek sinmeyen nokta parmaklıklara koruma takmadığımızda bebek kafasını başını vurur mu bide ayağını kolunu fln parmaklıklar arasına sıkıştırır mı? Yan korumalar olmadığında rahatlıkla gece yatağımızdan bebeği kontrol edebiliriz. Sizce?

Joie yakından görmüştüm gayet güzel ve kullanisliydi rengide kremdi ama alt sallama aparatı yok yani oyuzden tercih etmefik

Arkadaşlar bir sorum var...Doğumdan önce pilates topuyla çalışan var mı? Ne tip hareketler yapıyorsunuz? Pilates topunun üzerine oturan bazı hamile kadınları görüyorum, bu ne işe yarar?

Ben dogum sirasinda pilates topunun ustunde ziplamistim yarim saat kadar, bebegin dogum kanalinda ilerlemesini hizlandirmisti. Oncesinde yapmadim hic nasil olur bilmiyorum

Joie yakından görmüştüm gayet güzel ve kullanisliydi rengide kremdi ama alt sallama aparatı yok yani oyuzden tercih etmefik
ŞU AN SİPARİŞİ VERDİM İNŞ HAYIRLI OLUR :) özelliklerinde sallanan beşik yazıyodu bende park yatağı sallanıyo gibi algılamıştım. oysa o küçük ana kucağından bahsediyodu galiba :/ napalım sallanmayıversin artık yada sallanma aparatı alırız oyle sallarız :S

• Excursion change & rock
  • Ekstra güvenli konstrüksiyon
  • Kolayca monte edilebilen ve çıkabilen ara kat
  • Taşımaya imkan sağlayan 2 büyük tekerlek
  • Bebeğin hava almasını sağlayan 4 tarafı fileden kenarlar
  • Yükseltilmiş baza
  • Hızlı ve kolay şekilde açılıp kapanabilir
  • Seyahate götürebilmeniz için taşıma çantasına sahiptir.
  • Oeko-tex sertifikalı kumaştan üretilmiştir.
  • Müzik & Işık & Titreşim
  • 5 adet rahatlatıcı müzik ve 5 adet doğa seslerine sahiptir
  • 3 aşamalı ışık ayarı vardır
  • 2 aşamalı titreşim ayarı vardır
  • Alt değiştirme ünitesi
  • Joie’nin özel secru click sistemi ile rahatlıkla takılıp çıkartılabilir.
  • Portatif alt değiştirme ünitesi park yatağın üzerinde veya başka yerde kolaylıkla kullanılabilir.
  • Silinebilen kumaştan üretilmiştir.
  • Sallanan beşik
  • Park yatağa bağlı iken konforlu bir uyuma ünitesi, park yataktan ayrıldıktan sonra sallanan bir beşik
  • Yenidoğan bebeğiniz için yumuşak, güvenli kumaş
  • Yastık ve kemer üstü koruyucu içerir
  • Koza şeklinde sallanan beşik
  • Çıkabilen güneşlik
  • Kumaş ile kaplanmış 2 adet oyuncak içerir
  • 2 kademe titreşimi vardır
  • Yumuşak 5 nokta emniyet kemeri vardır.
  • Ürün ölçüleri: 107,7 x 77,24 x 87,88 cm.
  • İç yatak ölçüsü: 65x95 cm.
özellikleri bunlar

Canim ben korumayi çıkarmayı düşünmüyorum zaten iki kademeli olduğu için ilk üç ay üstte yatar yatagin yanına koyarım diye düşündüm. Sonra aşağı çekince de zaten ek koruması da var görmek içinde ne yapalım azıcık yatağımızdan dogruluruz benim 60×120 almamın nedeni tümüyle beyaz olması 70 é 130 luklarda üst kenarlar açık kahve cunku

İdrar tahlilimde lokosit 12-14
epitel 10-12
eritrosit 2-3 çıktı yani enfeksiyonmu var anlayan varmı kızlaarrrrr

Ay kizlar sanki adet olcakmisim gibi kasiklarim agriyo ilk defa oldu boyle neden acaba sizide oluyomu

Kızlar bugün Havuzlu Han'a gittik,annemle.
Umduğumu bulamadım.
4 siyah iç çamaşırı , 1 siyah emzirme sütyeni aldım.Siyah emzirme atleti yoktu.
Dagi'de varmış sadece,askılı gecelik zaten hayalmiş orada bulmak için: )
Süsleme malzemeleri almak için güzel bir yer,onun dışında e-bebek , Lcw,H&M,C&A vs çok daha güzel.
Ben sevmedim Havuzlu Han'ı
Lohusa gecelik ve pijama takımları da hiç bana göre değildi.

kızlar alışveriş listesi yapan var mı?

paylaşabilir misiniz?

örnek almak amaçlı:)

valla ben listeyle gittim, hem de kafamda oluşturmuştum ne alacağım, kaç tane alacağım, hangi marka alacağım önceden araştırmıştım...sonra gittiğimiz dükkanda herşey vardı zaten, listeyi çantama attım, alış verimi yaptım listeye göre sepete eşyaları attım, en son listeme göz gezdirdim eksikleri aldım tekrar...bulamadıklarımı da işaretledim

neyden, kaç aylık, kaç tane alınacağı konusunda ben akıl vermiyim, o konuyu ben kayınvalideme bırakmıştım kafam karışmıştı dükkanda, tecrübesizlik o da elini biraz bol tutmuş sağolsun, küçük parçalardan bazılarını büyüğüyle değiştiricem bi dahaki sefere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…