2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yatmayi şu an çok sorun etmiyorum da. Korkum var ya inşallah sıkıntı yasamam

Insallah korkunu yasamazsin benim kizmda ilk 5. Haftamda adet kani gibi geldi doktor kesede bise yok ama yogunsa kanaman dusuk olacaktir simdi emin olmadan kurtaj yapmayim bekle demisti aglayarak ciktim odasindan dusecek diye 1 hafta sonra azaldi tam kesildi demistim 7. Haftada tekrar bi kanama solugu hastanede aldim bebegi gorduk doktor 2 gun yatirdi hastanede kanama kahverengiye dondu haa bu arada ped takmistim kanama yuzunden dusun yani 1 hafta surdu yine azaldi geciyor dedim hopp 9. Haftada tekrar bi kanama yine solugu doktorun yaninda aldim bakti yine bebekte bi sorun yoktu dinlen dedi ben zaten 5. Haftadan beri yatiyordum sonra 11. Haftamdan sonra kesildi kanamamda lekelenmemde 14. Haftaya kadar igne ve hap kullandim sonra biraktim ohh artik bise yok iyiyim derken 17. Haftamda kirmizi leke geldi yine kostuk doktora bebek yine iyiydi kendini fazla yorma uzun yol yurume vs demisti dikkat ettim ama kanamalar pesimi birakmiyordu 20. Haftamda uyuyordum sabah 10 da bi anda biseyler akti isemisim gibi uyku sersemi once anlamadim sonra bu neki diye elimi bi dokundum kan icindeydi elim o korkuyla bi kalktim yataktan heryerim kan icindeydi esimi aradim acil gel diye hemen geldi ben asagi iniyorum arabaya gitmek icin akiyoo kan bacaklarimi sikiyordum akmasin diye doktor bakti plasenta previa totalis dedi tamamen rahim agzini kapatiyor neler soyledi ne senaryolar erken dogar bebegin yasamaz ben hungur hungur agladigim 1 hafta hastanede yattim kanama tamamen kesilene kadar cikartmadi doktor 20. Haftadan sonra riskli gebelik diye her hafta gittim kontrole ve o zamandan sonra tamamen ayaga kalkmadim wc ve doktor haric tam 16 hafta hic kalkmadim bana doktor ne dedi biliyormusun senin 36. Haftaya kadar gelmen mucize ben 28 de felan dogurursun sen diyordum dedi.
Uzun anlatmisim kusura bakma ama demem oki allah istedikten sonra ne olursa olsun bebegin dunyaya geliyor

Gözün aydin cnm tebrik ederim inş bizede nasip olur :) 8.1 mm olan kese mi??

Evet çok doğru söylüyorsun hersey O nun elinde. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucagimiza almayi nasip eder. Çok geçmiş olsun. Zor dönemden gecmissiniz. Neyseki sonu güzel bitmiş.

Kanamam var malesef asiri deyil ama var.bu seviyo cok mu kotu sizce 4.7
Cnm panik yapma benim geçen perşembeden beri yani tam 7 gundur kanamam var. Ama 2 gun once gittigimde bile doktor sikintili bir durum gormedi. 2 doktora birden gittim hatta. Hemen kotu düşünme yani. Kahverengi bile degil resmen koyu kırmızi, açik kirmizi hatta biraz pıhtı olayıda var bende. Bende hap ve iğne kullanıyorum. Insan üzülüyor korkuyor ama yapacak birsey yok. Doktorun ne derse dinle. Canımiz sağolsun napalım beterin beteri var.

Hayır hiç boyle bir şey söylenmedi ne testi yapıyorlar bende heterozigotmus yani taşıyıcı senin homozigotmu bendemi yaptırsam hangi hastanede yapıldı
Evet canim mthfr c677t homozigot mutasyon ankalife tup bebek merkezinde yaptirdim her hafta aptt iki haftada bir de factor xa testi istiyorlar doz ayarlamasi icin ama ben daha once hic boyle bisey duymadim surekli bu testeri nerde yaptircam hic bilmiyorum bide 8.haftadan sonra merkezde gebelik takibi yok anliycagin kafam cok karisik

Evet çok doğru söylüyorsun hersey O nun elinde. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucagimiza almayi nasip eder. Çok geçmiş olsun. Zor dönemden gecmissiniz. Neyseki sonu güzel bitmiş.

Amin insallah alirsin kucagina annelik zor. Sagol canim zordu hergunum aglayarak gecti ama rabbime sonsuz hamd olsun saglikla aldim yavrumu rabbim herkese nasip etsin insallah

Başkent hastanesine bir sor istersen sanki orada yapıyorlar bunun takibini diye duymuştum ama dediğim gibi emin değilim Allah kolaylık versin her gün kolay değil iğne yapmak ama raziyim tabi. Saglikla alırız inşallah kucağımıza bebeklerimizi

İnsallah canim 6yildir bekliyorum bu bebisi simdi bisey olacak diye cok korkuyorum guvenebilecegim bir doktor bulsam cok rahatliycam valla

Kızlar selam
Bugün çooook uzun zaman sonra devlet hastanesine gittim
Hani drun istediği tahliller var ya toksoplazma rubella eliza şeker vs vs
Onlar özelde çok tutuyodu
850 tl vermek istemedim açıkçası
Girdim devlet hastanesindeki drun odasına
Tabi bi dünya sıra bekledim yok sistem gitti yok sistem çöktü!!!!
Drda uyuzun teki çıktı sanki karşısındaki kör cahil ! bi kendi okumuş!!!
İlla ultrasonla bakıcam diye tutturdu yoksa yazamam tahlilleri dedi
Adamlada kavga ettim bi taraftan hallettim neyseki
Allah düşürmesin ya ne zormuş(

canim nasilsin? Tebrik ederim bebise cok sevindim. Bende dun ogrendim evde tesy yaptim tekrar nasip etti Rabbim cok şükür :) ne kadarlik hamilesin?

Cok sukur iyiyim cnm bu ay cok daha iyiyim tabiki. Benim sat göre geriden geliyo cnm dün gittik Drye keseyi gördük 5+4 dedi dr. Haftaya kalp atışını duymak için gideceğiz inşallah. Sen nasılsın

Çok geçmiş olsun nasıl zor bir dönemden geçmişsiniz..Rabbim yavrularımızı da bizleri de korusun

Ya bu kabızlık olayını nasıl çözüme UlaştırICaz. Sancısı da çok zor ya birde diğer sancı yla karısınca aklım cikiuor benim ya
yarın kuru erik alacağım. Kayısı ben de işe yaramıyor Korkma canım rahat ol, normal bunlar. Bu arada folik asidinin markası ne?

Merhabalarrr sevgili guzel anne adaylariii Gunaydin benide araniza alir misinizzz kasimda Allah nasip kismet ederse anne olmaya adayim insallah..bende kasimda dogdum ve bu beni daha da heyecanlandiriyor bata 2 gun kala 64,92 cikti degerim klomenle hamile kaldim sizce iyi mi?

Buarada benimde takvimim olsun.istiyorumm kiskandduumm sizdeki takvimleri gorunce nasil yapacagim,yardimci olur musunux?Allahim hepimizin meyvelerini bagislasin insallah.bu sureci bizlere saglikli sihhatli kazasiz belasiz agiz tadiyla gecirmemizi ve evlatlarimizi eliayagi duzgun ayipsiz kusursuz bizleri utandirmayacak guzel ahlakli merhametli guler yuzlu salih ve saliha evlatlardan eylesin insallah..

günaydın kızlar...
bu gece rüyamda başkasının düğününde gelinlik giydiğimi gördüm hemen kalkıp rüya tabirine baktım ..

Rüyayı gören kişi evli birisi ise, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili mutlu ve güzel gelişmelere vesile olacak bir haber alacağı anlamına gelir. Bazen de bu rüya hamileler için kız çocuğuna veya çocuk isteyenler için hayırlı bir evlada yorulur. Rüyasında gelinlik giyen kişi tüm arzu ve isteklerine ulaşarak mutlu, huzurlu bir hayat geçirir.

çok sevindim bunu okuyunca kaç gündür hastalıktan dolayı moralim bozuktu

günaydın kızlar...
bu gece rüyamda başkasının düğününde gelinlik giydiğimi gördüm hemen kalkıp rüya tabirine baktım ..

Rüyayı gören kişi evli birisi ise, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili mutlu ve güzel gelişmelere vesile olacak bir haber alacağı anlamına gelir. Bazen de bu rüya hamileler için kız çocuğuna veya çocuk isteyenler için hayırlı bir evlada yorulur. Rüyasında gelinlik giyen kişi tüm arzu ve isteklerine ulaşarak mutlu, huzurlu bir hayat geçirir.

çok sevindim bunu okuyunca kaç gündür hastalıktan dolayı moralim bozuktu

hoşgeldinn.. hesabına girip kişisel bilgileriniz kısmında hamilelik takvimi bölümü var oraya tahmini doğum tarihini girip kaydetmen yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…