- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.021
her gün 3 , 3,5 litre su içiyorum nasıl oluyo anlamıyorum yaaa
bide sanırım erken doğum riski yaratıyormuş dikkat etmemiz lazım artık
sagol canimTatlım geçmiş olsun maalesef hamileliklerde ortaya çıkabiliyor bu tur rahatsızlıklar, sen suyunu bol iç iyimi.
Hayir hastanede verdiler, normal dogum yapmak isteyen hamilelere veriyorlar yarim saate yakin zipliyorsun gosteriyolar zaten nasil yapilacagini.
kızlar ev tipi ana kucağı alan???
almayı düşünen varsa hangi marka hangi model???
ben fisher price'ın modellerine bakıyorum bu ara...
aslında chicco i feel ana kucağı alcaktım ama bulamadım, sonra casual activity rocker ana kucağı almaya niyetlendim istediğim renkten mağazada yoktu. internetten araştırıyorum, fisher price yağmur ormanı baya beğeniliyo...fiyatı da uygun...
sorular sorular...hello baby&kids'e gitsem çok öçeşit bulabilir miyim acaba?e-bebek te ve kemeraltında çeşit çok fazla yoktu.
Ben 4moms mamaroo alicam. Bu arada aldıklarını bebisin saglikla, mutlulukla kullansin insallahkızlar ev tipi ana kucağı alan???
almayı düşünen varsa hangi marka hangi model???
ben fisher price'ın modellerine bakıyorum bu ara...
aslında chicco i feel ana kucağı alcaktım ama bulamadım, sonra casual activity rocker ana kucağı almaya niyetlendim istediğim renkten mağazada yoktu. internetten araştırıyorum, fisher price yağmur ormanı baya beğeniliyo...fiyatı da uygun...
sorular sorular...hello baby&kids'e gitsem çok öçeşit bulabilir miyim acaba?e-bebek te ve kemeraltında çeşit çok fazla yoktu.
Keşke bütün hastanelerde olsa.. insan sancisini bile unutur çok eğlenceli valla :)
Hangi hastanede yaptın canım doğumunu merak ettim?Hayir hastanede verdiler, normal dogum yapmak isteyen hamilelere veriyorlar yarim saate yakin zipliyorsun gosteriyolar zaten nasil yapilacagini.
Hangi hastanede yaptın canım doğumunu merak ettim?
Ay ancak yazabiliyorum esimin telefonundaydi foto.. boyutu anlasiliyodur umarim..evet size yada bi arkadaş daha vardı joie alan yani kısaca bu ürünü görmüş olan herkese :) ben canlı canlı görmedim hiç netten bakıyoruz yoksa bu kadar kararsız kalmazdım böle çok zor oluyotam alıcam diyorum aklıma bişey takılıyo. artık küçük de olsa alıcam ne çıkarsa bahtımıza :)
Görüyor ve artırıyorum. Ben kızıma renksiz bulsaydım ondan alacaktım. Boyasız sonuçta daha sağlıklıdır diye.Hastane çıkışı konusunda...
Boncuklu süslü kıyafet giydirmeyi istemek çok doğal, hele bir de ilk tecrübeyse. Ama yine de yazmadan geçemeyeceğim. İncik boncuk Allah korusun bebeklere zarar verebilir, boğazına kaçabilir vs..O yüzden gerekirse renkli cicili bicili ama taşsız kıyafetler sanırım en iyisi:)
Tam istedigim gibi sade ve şık duruyor kalitesi belli ediyo kendiniAy ancak yazabiliyorum esimin telefonundaydi foto.. boyutu anlasiliyodur umarim..
Boyutlari da ideal bence cok kucuk degilmis. Yatağı kendinden mi vardi siz sonradan mi aldiniz canim? Ben 95×65 pamuk yatak sipariş ettimAy ancak yazabiliyorum esimin telefonundaydi foto.. boyutu anlasiliyodur umarim..
inşallahh hepimiz kucağımıza alırız bu cicilerimizi hep dolu dolu görürürüz :). evet bence de boyutu ideal. bu resimlerde yatak yok içinde ama ben ebebekten aldım bi tane babyjem marka. sanırım sünger içi. satıcı sert yatak önerdi. bu arada doğum için doktor 26 ekim dedi. ama 34. haftada coraspini kullanmayı bırakıcam o zaman belli olurmus. suyum azalırsa daha erken de alabilirmiş.Boyutlari da ideal bence cok kucuk degilmis. Yatağı kendinden mi vardi siz sonradan mi aldiniz canim? Ben 95×65 pamuk yatak sipariş ettim
İnşallah canim Rabbim herkesin bebegini duz kavustursun. gununde yaklaşmış Rabbim hayırlı ve kolay bir dogum nasip etsin :) bizim daha kasimin sonu gibi olacak ins tecrubelerinden yararlaniriz artikinşallahh hepimiz kucağımıza alırız bu cicilerimizi hep dolu dolu görürürüz :). evet bence de boyutu ideal. bu resimlerde yatak yok içinde ama ben ebebekten aldım bi tane babyjem marka. sanırım sünger içi. satıcı sert yatak önerdi. bu arada doğum için doktor 26 ekim dedi. ama 34. haftada coraspini kullanmayı bırakıcam o zaman belli olurmus. suyum azalırsa daha erken de alabilirmiş.
İğne kullanıyor muydunuz acaba? Evetse onu ne zaman bırakacaksınız?inşallahh hepimiz kucağımıza alırız bu cicilerimizi hep dolu dolu görürürüz :). evet bence de boyutu ideal. bu resimlerde yatak yok içinde ama ben ebebekten aldım bi tane babyjem marka. sanırım sünger içi. satıcı sert yatak önerdi. bu arada doğum için doktor 26 ekim dedi. ama 34. haftada coraspini kullanmayı bırakıcam o zaman belli olurmus. suyum azalırsa daha erken de alabilirmiş.
aminn hepimize nasip etsin inşallah valla az kaldı stres heyecan başladı bende deİnşallah canim Rabbim herkesin bebegini duz kavustursun. gununde yaklaşmış Rabbim hayırlı ve kolay bir dogum nasip etsin :) bizim daha kasimin sonu gibi olacak ins tecrubelerinden yararlaniriz artik
peki uyku seti yada nevresim nasıl bisey almak gerek boyutlari var mi acaba onlarinda?
hibor 7500 kullanıyorum. doktorum son güne kadar devam dedi valla. ben akşamları 9da yapıyorum. doğumdan önceki akşam da 9da yapıp sabah doğuma geleceksin dediİğne kullanıyor muydunuz acaba? Evetse onu ne zaman bırakacaksınız?
Anladım teşekkürler ben de iğneye devam edeceğim, dr doğumda bile bu iğneği yapıyoruz sıkıntı yok dedi ama coraspini doğumdan bir hafta önce kala bırakacaksın dedi, geçen başka bir doktora danıştım, doğumdan bir hafta önce olmaz 34. Ya da 36. Haftada bırakmak lazım dedi coraspin için. Kafam çok karıştı.hibor 7500 kullanıyorum. doktorum son güne kadar devam dedi valla. ben akşamları 9da yapıyorum. doğumdan önceki akşam da 9da yapıp sabah doğuma geleceksin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?