2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
22.sinde randevum var istiyorsan neden 34te bıraktığımı sorar öğrenirim sağolsun bütün detaylarıyla anlatır herşeyi..ama bildiğim kadarıyla iğnenin etkisi 24 saat ama coraspinin çok daha uzun süre. belki de doğum esnasında o kadar çok kanama olması bize daha çok zararlıdır. geçen gün dudağımı yemişim farkında olmadan. normal bir insanın azcık kan toplanıp geçeceği ufacık yerden öyle bir kan aktı ki çenemden aşağı damladı düşün ne kadar sulu kanlıyız şu an :)

Bugün mağazasına gittim de üst kahve kısmı beyaz olarak getirtebiliyorlarmıs daha önce de müşterilerine vermişler, içinin uyku seti bi ayıcıklı bide dantellisi var ben alırsam dantelli düşünüyorum

Evet benim de geçen diş etim kanadı, öyle bir kan aktı ki eşim bile panik oldu.
Benim geçen gün konuştuğum devlet hastanesindeki doktor, 34 ya da 36da kesersek vücut ancak kan durumunu ayarlar, doğumdan bir hafta önce hap kesilirse kurtarmaz (!) dedi. Ama kendi doktorum geçen sefer doğumdan bir hafta kala keseceğiz dediği için canım sıkıldı.
Bir de Allah korusun erken doğum falan yapsak hapı kesemeden, o zaman seyreyle aksiyonu.
Ben de 22sinde kontroldeyim, bir kez daha soracağım kendi doktoruma, belki ben yanlış duymuşumdur.

O zaman uyku seti yada nevresim yerine carsafla yastık kilifi almak gerek ustunede minik bi battaniye tamaaam :)

biz 4 moms mamaroo aldik canim tiny love ile ikisi arasinda kalmistim... dusunursen eger 2014 modeller piyasadan tukenmeden al derim

Kizlar simdiden lactamil icsek zarari olurmu acaba bi fikriniz varmi benim bazi tanidigim kisilerden duyduguma gore icenler varmis ve cok faydasini gormusler
nen bu gittigimde druma soracaktim canim simdi degilse de 32 den sonra icebilir miyim diye özellikle steel tea yi

parkbyull Kizlar benim de gece bacaklarima inanilmaz kramp giriyordu bir de kasiklarima sanci giriyordu ozellikle yatakta dönerken. .Karnimda çok sertlesiyordu. Doktoruma söyledim Magnorm adli magnezyum ilaci verdi ve kullanmaya başladığım günden beri maasalah şikayetlerimin hiç biri kalmadi :)

oglusum geliyo Ben başladım canim temizliğe daha doğrusu annem sağolsun o yapiyo Ben de ona yardim ediyorum genel ince temizlik yaptik nolur nolmaz içim rahat olsun diye:) Iyi de oldu.. Doğuma yakin üstünden geçtik mi tamamdir.. Bur kaç gündür de bebisimin eşyalarını yikiyorum 7 postada makina yikadim sipanin amma çok eşyası varmış Haftasonu ütüleyip dolabına yerleştirdik mi geriye sadece hastane valizi hazirlamak kaliyo

Herkese gunaydin hanimlar. Benim gibi cok uyuyan var mi aranizda. Vucudum dokuluyor resmen hic yataktan kalkmak istemiyorum, hep uyumak istiyorum
Evde kucuk cocuk olmasa hic kalkmam sanirim.
Ben varım :) Herkes uyuyamamaktan şikayetçi ben tam tersi çok uyuyorum. Çok ve derin. Eşime kahvaltı bile hazirlayamiyorum. Eşimin alarmı çalıyor az sonra kalkcam diyerek uyuyakaliyorum ve gittiğini dahi duymuyorum. Eskiden uykum böyle derin değildi. Çocuk gelince ne yapacam acaba

Ay ne guzel valla.ben daha ev ile ugrasmaktan kuzunun kiyafetlerine girisemedim.torbalarda duruyo orda zavallimin esyalari

Canim bende dantelli olandan aldım çok ta güzel tam temizlik yapip utuleyip yerleştirince foto atarım şimdilik bir köşede beni bekliyor ben özellikle beyaz istemiştim oda takımı ile uysun diye ama kahve yoktu zaten benim aldigim yerde bu arada fiyat aldın mı ben 825 é aldım daha doğrusu anneciğim sağolsun o aldi

evet her doktorun kendine göre düşünce ve yöntemi oluyor aslında. 34ten sonra pıhtı atma atsa da tıkama ihtimali azalıyor sanıyorum. o yüzden bırakmak konusunda daha rahatım. allah korusun hayırlısı ne ise o olsun inşallah. etrafımda hiç bu durumu yaşayan olmadığından biraz tedirginim.

O zaman uyku seti yada nevresim yerine carsafla yastık kilifi almak gerek ustunede minik bi battaniye tamaaam :)
inan bana yeter de artar bile :) ben sadece hevesim kalmasın diye ebebekten uygun fiyatlısından bi tane uyku seti aldım. ama o da ahşap olan besiğimiz için. çünkü park yatakta kenar korumalığına falan da ihtiyaç olmuyor.. e bebekten 1 uyku seti, karaca homedan 2 nevresim takımı english homedan da 2 tane lastikli çarşaf aldım. çoook uzun bir süre kullanırım diye düşünüyorum

Canım çok sağol ama Dr erkek görüyo Allah bilir sonuçta ..şimdilik erkek ismi arıyorum.

Ben de English home dan almayi düşünüyorum cok hosuma gitmisti pembe pembe :)

Beyaz kelebekler 70*130 tam takım 650tlye bıraktılar normalde 799 etiket standart satış yani ... Sizinki neden pahalı ki satış fiyatı ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…