- 7 Aralık 2012
- 583
- 600
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.041
22.sinde randevum var istiyorsan neden 34te bıraktığımı sorar öğrenirim sağolsun bütün detaylarıyla anlatır herşeyi..ama bildiğim kadarıyla iğnenin etkisi 24 saat ama coraspinin çok daha uzun süre. belki de doğum esnasında o kadar çok kanama olması bize daha çok zararlıdır. geçen gün dudağımı yemişim farkında olmadan. normal bir insanın azcık kan toplanıp geçeceği ufacık yerden öyle bir kan aktı ki çenemden aşağı damladı düşün ne kadar sulu kanlıyız şu an :)Anladım teşekkürler ben de iğneye devam edeceğim, dr doğumda bile bu iğneği yapıyoruz sıkıntı yok dedi ama coraspini doğumdan bir hafta önce kala bırakacaksın dedi, geçen başka bir doktora danıştım, doğumdan bir hafta önce olmaz 34. Ya da 36. Haftada bırakmak lazım dedi coraspin için. Kafam çok karıştı.
Bugün mağazasına gittim de üst kahve kısmı beyaz olarak getirtebiliyorlarmıs daha önce de müşterilerine vermişler, içinin uyku seti bi ayıcıklı bide dantellisi var ben alırsam dantelli düşünüyorumCanim ben korumayi çıkarmayı düşünmüyorum zaten iki kademeli olduğu için ilk üç ay üstte yatar yatagin yanına koyarım diye düşündüm. Sonra aşağı çekince de zaten ek koruması da var görmek içinde ne yapalım azıcık yatağımızdan dogruluruz benim 60×120 almamın nedeni tümüyle beyaz olması 70 é 130 luklarda üst kenarlar açık kahve cunku
22.sinde randevum var istiyorsan neden 34te bıraktığımı sorar öğrenirim sağolsun bütün detaylarıyla anlatır herşeyi..ama bildiğim kadarıyla iğnenin etkisi 24 saat ama coraspinin çok daha uzun süre. belki de doğum esnasında o kadar çok kanama olması bize daha çok zararlıdır. geçen gün dudağımı yemişim farkında olmadan. normal bir insanın azcık kan toplanıp geçeceği ufacık yerden öyle bir kan aktı ki çenemden aşağı damladı düşün ne kadar sulu kanlıyız şu an :)
O zaman uyku seti yada nevresim yerine carsafla yastık kilifi almak gerek ustunede minik bi battaniye tamaaam :)aminn hepimize nasip etsin inşallah valla az kaldı stres heyecan başladı bende deyaa inanır mısın o boyutlarda nevresim asla yok :) yani henüz ben de çözemedim o durumu. hoş karaca homedan aldım nevresim takımı. ama genel ölçüler 60*120 ve 70*130-140 ... çarşaf kolay en kötü yatağa serer yanlardan iyice gerer yatağın altından çengelli iğne ile tuttururum ama yorgan vs olur mu bilemiyorum her takımın boyutu farklı. hoş yeni doğanlarda yorgan kullanılmazmış zaten artık yaza kadar battaniye uyku tulumu vs kullanırız. zaten evler sıcak..
biz 4 moms mamaroo aldik canim tiny love ile ikisi arasinda kalmistim... dusunursen eger 2014 modeller piyasadan tukenmeden al derimkızlar ev tipi ana kucağı alan???
almayı düşünen varsa hangi marka hangi model???
ben fisher price'ın modellerine bakıyorum bu ara...
aslında chicco i feel ana kucağı alcaktım ama bulamadım, sonra casual activity rocker ana kucağı almaya niyetlendim istediğim renkten mağazada yoktu. internetten araştırıyorum, fisher price yağmur ormanı baya beğeniliyo...fiyatı da uygun...
sorular sorular...hello baby&kids'e gitsem çok öçeşit bulabilir miyim acaba?e-bebek te ve kemeraltında çeşit çok fazla yoktu.
nen bu gittigimde druma soracaktim canim simdi degilse de 32 den sonra icebilir miyim diye özellikle steel tea yiKizlar simdiden lactamil icsek zarari olurmu acaba bi fikriniz varmi benim bazi tanidigim kisilerden duyduguma gore icenler varmis ve cok faydasini gormusler
Canım tansiyon ilacını bilmiyorum da acaba magnezyum eksikliğinden mi oluyor ki! Kramta giriyorsa magnezyum eksikliği gibi sanki. Benim kullandığım vitaminde magnezyum var ama bazen karnında inanilmaz sertlesmeler ve bacağında kramp olduğunda doktorum ekstra magnezyum alabileceğini soylemisti.
Bu arada maşallah oğluna
Ayyu maşaallah canım gözün aydın :) Bana da umut oldu bak bu ..Bizim de 26.haftadan beri başı yukarda şuanda da yukarda hissedebiliyorum ayaklari vajina bölgeme baski yapiyor.. Insaallah bizimki de dönerBebgimin kafasi donmus cok mutluyum sukurler olsun oh
Ben varım :) Herkes uyuyamamaktan şikayetçi ben tam tersi çok uyuyorum. Çok ve derin. Eşime kahvaltı bile hazirlayamiyorum. Eşimin alarmı çalıyor az sonra kalkcam diyerek uyuyakaliyorum ve gittiğini dahi duymuyorum. Eskiden uykum böyle derin değildi. Çocuk gelince ne yapacam acabaHerkese gunaydin hanimlar. Benim gibi cok uyuyan var mi aranizda. Vucudum dokuluyor resmen hic yataktan kalkmak istemiyorum, hep uyumak istiyorum
Evde kucuk cocuk olmasa hic kalkmam sanirim.
Ay ne guzel valla.ben daha ev ile ugrasmaktan kuzunun kiyafetlerine girisemedim.torbalarda duruyo orda zavallimin esyalarioglusum geliyo Ben başladım canim temizliğe daha doğrusu annem sağolsun o yapiyo Ben de ona yardim ediyorum genel ince temizlik yaptik nolur nolmaz içim rahat olsun diye:) Iyi de oldu.. Doğuma yakin üstünden geçtik mi tamamdir.. Bur kaç gündür de bebisimin eşyalarını yikiyorum 7 postada makina yikadim sipanin amma çok eşyası varmış Haftasonu ütüleyip dolabına yerleştirdik mi geriye sadece hastane valizi hazirlamak kaliyo
Bugün mağazasına gittim de üst kahve kısmı beyaz olarak getirtebiliyorlarmıs daha önce de müşterilerine vermişler, içinin uyku seti bi ayıcıklı bide dantellisi var ben alırsam dantelli düşünüyorum
evet her doktorun kendine göre düşünce ve yöntemi oluyor aslında. 34ten sonra pıhtı atma atsa da tıkama ihtimali azalıyor sanıyorum. o yüzden bırakmak konusunda daha rahatım. allah korusun hayırlısı ne ise o olsun inşallah. etrafımda hiç bu durumu yaşayan olmadığından biraz tedirginim.Evet benim de geçen diş etim kanadı, öyle bir kan aktı ki eşim bile panik oldu.
Benim geçen gün konuştuğum devlet hastanesindeki doktor, 34 ya da 36da kesersek vücut ancak kan durumunu ayarlar, doğumdan bir hafta önce hap kesilirse kurtarmaz (!) dedi. Ama kendi doktorum geçen sefer doğumdan bir hafta kala keseceğiz dediği için canım sıkıldı.
Bir de Allah korusun erken doğum falan yapsak hapı kesemeden, o zaman seyreyle aksiyonu.
Ben de 22sinde kontroldeyim, bir kez daha soracağım kendi doktoruma, belki ben yanlış duymuşumdur.
inan bana yeter de artar bile :) ben sadece hevesim kalmasın diye ebebekten uygun fiyatlısından bi tane uyku seti aldım. ama o da ahşap olan besiğimiz için. çünkü park yatakta kenar korumalığına falan da ihtiyaç olmuyor.. e bebekten 1 uyku seti, karaca homedan 2 nevresim takımı english homedan da 2 tane lastikli çarşaf aldım. çoook uzun bir süre kullanırım diye düşünüyorumO zaman uyku seti yada nevresim yerine carsafla yastık kilifi almak gerek ustunede minik bi battaniye tamaaam :)
Kerem eren mehmet ahmet vs:))Secenekleriniz neler acaba :)
Canım çok sağol ama Dr erkek görüyo Allah bilir sonuçta ..şimdilik erkek ismi arıyorum.Biz kızımızın adını Mihrimah koyacağız eşimle ilk olarak Mihrimah Sultan camiinde buluşmuştuk ve orada karar vermiştik :) Bu arada Nurcihan ismi daha hoş geldi kulağıma. Değerlendirmek isterseniz Hoşuma giden diğer kız isimlerinden yazayım. Nurefşan : Nur saçan anlamında. Afife: Iffetli, hayalı anlamında. Bu arada Mihrimah da güneş ve ay anlamında Mihr güneş, Mah ay demek. Aynı zamanda Mah bazı kitaplarda Efendimiz (sav) in bazı kitaplarda geçen ismidir. Mahveden demek, nübüvvet ve risaletinin nuru küfür karanlıklarını mahvettiğnden bu isim verilmiş.
Ben de English home dan almayi düşünüyorum cok hosuma gitmisti pembe pembe :)inan bana yeter de artar bile :) ben sadece hevesim kalmasın diye ebebekten uygun fiyatlısından bi tane uyku seti aldım. ama o da ahşap olan besiğimiz için. çünkü park yatakta kenar korumalığına falan da ihtiyaç olmuyor.. e bebekten 1 uyku seti, karaca homedan 2 nevresim takımı english homedan da 2 tane lastikli çarşaf aldım. çoook uzun bir süre kullanırım diye düşünüyorum
çok kaliteli gerçekten yıkayıp ütüledik mis gibi oldu. tabi benim gözüm mavileri görüyor :)Ben de English home dan almayi düşünüyorum cok hosuma gitmisti pembe pembe :)
Beyaz kelebekler 70*130 tam takım 650tlye bıraktılar normalde 799 etiket standart satış yani ... Sizinki neden pahalı ki satış fiyatı ne?Canim bende dantelli olandan aldım çok ta güzel tam temizlik yapip utuleyip yerleştirince foto atarım şimdilik bir köşede beni bekliyor ben özellikle beyaz istemiştim oda takımı ile uysun diye ama kahve yoktu zaten benim aldigim yerde bu arada fiyat aldın mı ben 825 é aldım daha doğrusu anneciğim sağolsun o aldi
Ben 34.haftamdayim canim pazsrtesi kontrolum var bende soriyim barinen bu gittigimde druma soracaktim canim simdi degilse de 32 den sonra icebilir miyim diye özellikle steel tea yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?