2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Tatlım o ondan olmayabilir. Benim de başıma aynı şey geldi . Kan sulandırıcı ilaç falan da kullanmıyorum halbuki. Ama dediğin gibi çenemden aktı resmen dolu dolu kan.

Laedrii Canim bizi bildiğin kaziklamislar o zaman satış fiyatı da 825 di pierre cardin mağazasına vardı o da indirim yapılmıyor dedi aldık bizde 825 e

Günaydın kızlar ,
Her zamanki gibi gece bir ara uyandım , sonra yeniden uyudum.Parçalı uyku modelim devam ediyor.

Kızlar , eşimin kızı yalnız uyumuyor , can sıkıcı olmaya başladı bu durum.Evde annesiyle ayrı odalarda uyuduğunu biliyoruz,buraya gelince karanlıktan korkuyorum oluyor.Eşim, dün konuşuyordu.Eskiden böyle bir şey yoktu diye , korkuyorum diyor ; ama sonuçta da kızın istediği oluyor.7 yaşına yaklaştı.Kız kendi yatağına yatınca , eşim benim yanıma gelince , yan odadan Babasına öpücük yolluyor , sonra of puf sesleri çıkarmaya başlıyor, sonra baba diye başlıyor.Eşim de yufka yürekli , kararlı davranmıyor bu konuda , sonuç ben ayrı uyuyorum.Yazayım da rahatlayayım,dedim.Artık kızıyorum , bir şey de yapamıyorum,yansıtmıyorum da , üvey anne oluyorum o zaman. Kendi kendime kızdığımla kalıyorum ; ama bıktım bu durumdan !Her gece aynı şey.Biz yalnız kalsak , kapı kapalı olsa , ne yapıyorsunuz kapı neden kapalı gibi konuşup biz odadan çıkana kadar kapının önünde oturuyor,sürekli konuşuyor,gitmiyor .Bir de bunlar var.

Son düzenleme:
Çok zor ya Allah düzene soksun biran önce inşallah

cnm allah yardımcın olsun belki büyüdükçe kabullenir bazı şeyleri az daha sabret sinir olupta evladınıda etkileme

İlk kizimdan kalma chicco polly swing up salincak anakucagimiz var. Ben memnundum. Hatta hayat kurtaricim olmustu ilk zamanlarda diyebilirim.

Ben 4moms mamaroo alicam. Bu arada aldıklarını bebisin saglikla, mutlulukla kullansin insallah

biz 4 moms mamaroo aldik canim tiny love ile ikisi arasinda kalmistim... dusunursen eger 2014 modeller piyasadan tukenmeden al derim

kızlar sağolun. söylediğiniz modellere bakıcam hemen.
fisher price'ın titreşimi kolikli bebeklere iyi geliyomuş, sakinleştiriyomuş baya. aklınızda olsun kolikli bebeği olan olursa

eşin senin üzüldüğünü görmüyor mu canım?

Canim daha öncede yazmıştın hatırlıyorum hakikatten bu durum bu sekilde can sıkar. Eşinle net bir şekilde konuş çünkü bebeginiz olduğunda da bu şekilde artarak devam edecek gibi duruyor. Bu durumda eşinin kızına daha tutarlı davranması gerekiyor yada eski eşiyle bu durumu konuşup kızlarına birde annesinin söylemesi doğru olur gibi geliyor. Tabi eşinde bu durumdan rahatsizsa. En güzeli Bir pedegog tavsiyesi almak biz burda ne desek boş aslında. Allah kolaylik versin saba ne diyeyim
Laedrii Canim ben baktım kral ahşap beşiğin beyaziymis düz beyaz olanlarda fiyat biraz daha fazla fiyatlarda doğru neyse valla canım sıkılmıştı baya.

Ayyu maşaallah canım gözün aydın :) Bana da umut oldu bak bu ..Bizim de 26.haftadan beri başı yukarda şuanda da yukarda hissedebiliyorum ayaklari vajina bölgeme baski yapiyor.. Insaallah bizimki de döner

Cok.zor biliyorum rahat oturamiyosun nefes alamiuosun yerde oturamiyodum koltukta dik oturuyodum.korkuyodumda ama bi gece cok hareketlendi anladim bi isler cevirdigini :)) cok sukur donmus

http://urun.n11.com/besik/casual-funny-uzaktan-kumandali-elektrikli-salincak-blue-mavi-P50543355
bu nasıl cnm? ben almayı düşünüyorum ama kullanan varmı hiç araştırmadım

canım gösterdiklerinizin hepsi çok güzeller ama ben sallanma özelliği olan bir şey düşünmemiştim, yani sallanmaya çok alışır diye...ya da sallancaksa en azından şöyle bir model olsun kendimiz sallayalım dedim:

http://www.babymall.com.tr/FSH-CBF52/fisher-price-orman-gezisi-ana-kucagi-ve-sallanan-sandalye.html

ay bilmiyorum ki kafam çok karıştı ne alsak acep

http://urun.n11.com/besik/casual-funny-uzaktan-kumandali-elektrikli-salincak-blue-mavi-P50543355
bu nasıl cnm? ben almayı düşünüyorum ama kullanan varmı hiç araştırmadım

canım bir de chicco polly magic var, hem ana kucağı olarak hem de ileride mama sandalyesi olarak kullanabiliyorsun (ana kucağı olarak kullanınca biraz yerden yüksekte duruyor sanırım). keşke bu modelleri toplu şekilde yakından görme ihtimalimiz olsa...

http://www.kadinlarkulubu.com/archive/index.php/t-588208.html

bak bu linkte fotosu var chicco polly magic'in

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…