- 19 Mayıs 2015
- 778
- 847
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.061
Tatlım o ondan olmayabilir. Benim de başıma aynı şey geldi . Kan sulandırıcı ilaç falan da kullanmıyorum halbuki. Ama dediğin gibi çenemden aktı resmen dolu dolu kan.22.sinde randevum var istiyorsan neden 34te bıraktığımı sorar öğrenirim sağolsun bütün detaylarıyla anlatır herşeyi..ama bildiğim kadarıyla iğnenin etkisi 24 saat ama coraspinin çok daha uzun süre. belki de doğum esnasında o kadar çok kanama olması bize daha çok zararlıdır. geçen gün dudağımı yemişim farkında olmadan. normal bir insanın azcık kan toplanıp geçeceği ufacık yerden öyle bir kan aktı ki çenemden aşağı damladı düşün ne kadar sulu kanlıyız şu an :)
bizi de bilgilendirmeyi unutma canimBen 34.haftamdayim canim pazsrtesi kontrolum var bende soriyim bari
Çok zor ya Allah düzene soksun biran önce inşallahGünaydın kızlar ,
Her zamanki gibi gece bir ara uyandım , sonra yeniden uyudum.Parçalı uyku modelim devam ediyor.
Kızlar , eşimin kızı yalnız uyumuyor , can sıkıcı olmaya başladı bu durum.Evde annesiyle ayrı odalarda uyuduğunu biliyoruz,buraya gelince karanlıktan korkuyorum oluyor.Eşim, dün konuşuyordu.Eskiden böyle bir şey yoktu diye , korkuyorum diyor ; ama sonuçta da kızın istediği oluyor.7 yaşına yaklaştı.Kız kendi yatağına yatınca , eşim benim yanıma gelince , yan odadan Babasına öpücük yolluyor , sonra of puf sesleri çıkarmaya başlıyor, sonra baba diye başlıyor.Eşim de yufka yürekli , kararlı davranmıyor bu konuda , sonuç ben ayrı uyuyorum.Yazayım da rahatlayayım,dedim.Artık kızıyorum , bir şey de yapamıyorum,yansıtmıyorum da , üvey anne oluyorum o zaman. Kendi kendime kızdığımla kalıyorum ; ama bıktım bu durumdan !Her gece aynı şey.Biz yalnız kalsak , kapı kapalı olsa , ne yapıyorsunuz kapı neden kapalı gibi konuşup biz odadan çıkana kadar kapının önünde oturuyor,sürekli konuşuyor,gitmiyor .Bir de bunlar var.
Beyaz kelebekler 60a 120 miydi sizin? Satış fiyatı da doğru gelmedi sanki bana çünkü ölçü büyüdükçe fiyat artıyorLaedrii Canim bizi bildiğin kaziklamislar o zaman satış fiyatı da 825 di pierre cardin mağazasına vardı o da indirim yapılmıyor dedi aldık bizde 825 e
cnm allah yardımcın olsun belki büyüdükçe kabullenir bazı şeyleri az daha sabret sinir olupta evladınıda etkilemeGünaydın kızlar ,
Her zamanki gibi gece bir ara uyandım , sonra yeniden uyudum.Parçalı uyku modelim devam ediyor.
Kızlar , eşimin kızı yalnız uyumuyor , can sıkıcı olmaya başladı bu durum.Evde annesiyle ayrı odalarda uyuduğunu biliyoruz,buraya gelince karanlıktan korkuyorum oluyor.Eşim, dün konuşuyordu.Eskiden böyle bir şey yoktu diye , korkuyorum diyor ; ama sonuçta da kızın istediği oluyor.7 yaşına yaklaştı.Kız kendi yatağına yatınca , eşim benim yanıma gelince , yan odadan Babasına öpücük yolluyor , sonra of puf sesleri çıkarmaya başlıyor, sonra baba diye başlıyor.Eşim de yufka yürekli , kararlı davranmıyor bu konuda , sonuç ben ayrı uyuyorum.Yazayım da rahatlayayım,dedim.Artık kızıyorum , bir şey de yapamıyorum,yansıtmıyorum da , üvey anne oluyorum o zaman. Kendi kendime kızdığımla kalıyorum ; ama bıktım bu durumdan !Her gece aynı şey.Biz yalnız kalsak , kapı kapalı olsa , ne yapıyorsunuz kapı neden kapalı gibi konuşup biz odadan çıkana kadar kapının önünde oturuyor,sürekli konuşuyor,gitmiyor .Bir de bunlar var.
İlk kizimdan kalma chicco polly swing up salincak anakucagimiz var. Ben memnundum. Hatta hayat kurtaricim olmustu ilk zamanlarda diyebilirim.
Ben 4moms mamaroo alicam. Bu arada aldıklarını bebisin saglikla, mutlulukla kullansin insallah
biz 4 moms mamaroo aldik canim tiny love ile ikisi arasinda kalmistim... dusunursen eger 2014 modeller piyasadan tukenmeden al derim
Günaydın kızlar ,
Canim daha öncede yazmıştın hatırlıyorum hakikatten bu durum bu sekilde can sıkar. Eşinle net bir şekilde konuş çünkü bebeginiz olduğunda da bu şekilde artarak devam edecek gibi duruyor. Bu durumda eşinin kızına daha tutarlı davranması gerekiyor yada eski eşiyle bu durumu konuşup kızlarına birde annesinin söylemesi doğru olur gibi geliyor. Tabi eşinde bu durumdan rahatsizsa. En güzeli Bir pedegog tavsiyesi almak biz burda ne desek boş aslında. Allah kolaylik versin saba ne diyeyimGünaydın kızlar ,
Ayyu maşaallah canım gözün aydın :) Bana da umut oldu bak bu ..Bizim de 26.haftadan beri başı yukarda şuanda da yukarda hissedebiliyorum ayaklari vajina bölgeme baski yapiyor.. Insaallah bizimki de döner
http://urun.n11.com/besik/casual-funny-uzaktan-kumandali-elektrikli-salincak-blue-mavi-P50543355@Berenimbokarman N NS1607
Kızlar söylediğiniz modellere baktım ama fiyat olarak beni aşıyorlar maalesef. ben daha uygun fiyatlı almayı düşünüyorum.
Yakın zamanda inşallah İzmir'e gidip yakından bakma fırsatım olur, netten zor anlasılıyo yaa
http://urun.n11.com/besik/casual-funny-uzaktan-kumandali-elektrikli-salincak-blue-mavi-P50543355
bu nasıl cnm? ben almayı düşünüyorum ama kullanan varmı hiç araştırmadım
http://urun.n11.com/besik/casual-funny-uzaktan-kumandali-elektrikli-salincak-blue-mavi-P50543355
bu nasıl cnm? ben almayı düşünüyorum ama kullanan varmı hiç araştırmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?