- 11 Haziran 2012
- 2.114
- 1.409
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.081
benim kızım kolikli olduğundan çok ağlak bi bebekti hiç susmuyordu ne yemek yapabilyordum nede başka bir iş o yüzden bunda böyle bi şey düşünüyorum kısmet yinede inş. gerek kalmaz uslu bi bebek olur :)canım gösterdiklerinizin hepsi çok güzeller ama ben sallanma özelliği olan bir şey düşünmemiştim, yani sallanmaya çok alışır diye...ya da sallancaksa en azından şöyle bir model olsun kendimiz sallayalım dedim:
http://www.babymall.com.tr/FSH-CBF52/fisher-price-orman-gezisi-ana-kucagi-ve-sallanan-sandalye.html
ay bilmiyorum ki kafam çok karıştıne alsak acep
kızlar sağolun. söylediğiniz modellere bakıcam hemen.
fisher price'ın titreşimi kolikli bebeklere iyi geliyomuş, sakinleştiriyomuş baya. aklınızda olsun kolikli bebeği olan olursa
Benim soyledigim salincakta da titresim mevcut canim
benim kızım kolikli olduğundan çok ağlak bi bebekti hiç susmuyordu ne yemek yapabilyordum nede başka bir iş o yüzden bunda böyle bi şey düşünüyorum kısmet yinede inş. gerek kalmaz uslu bi bebek olur :)
kıskanıyor büyük ihtimalle bir de kız çocukları babaya daha düşkün olurmuş. Ama bu böyle olmaz. çözüm bulmanız lazım. Sürekli sizinle mi yaşıyor?Günaydın kızlar ,
Her zamanki gibi gece bir ara uyandım , sonra yeniden uyudum.Parçalı uyku modelim devam ediyor.
Kızlar , eşimin kızı yalnız uyumuyor , can sıkıcı olmaya başladı bu durum.Evde annesiyle ayrı odalarda uyuduğunu biliyoruz,buraya gelince karanlıktan korkuyorum oluyor.Eşim, dün konuşuyordu.Eskiden böyle bir şey yoktu diye , korkuyorum diyor ; ama sonuçta da kızın istediği oluyor.7 yaşına yaklaştı.Kız kendi yatağına yatınca , eşim benim yanıma gelince , yan odadan Babasına öpücük yolluyor , sonra of puf sesleri çıkarmaya başlıyor, sonra baba diye başlıyor.Eşim de yufka yürekli , kararlı davranmıyor bu konuda , sonuç ben ayrı uyuyorum.Yazayım da rahatlayayım,dedim.Artık kızıyorum , bir şey de yapamıyorum,yansıtmıyorum da , üvey anne oluyorum o zaman. Kendi kendime kızdığımla kalıyorum ; ama bıktım bu durumdan !Her gece aynı şey.Biz yalnız kalsak , kapı kapalı olsa , ne yapıyorsunuz kapı neden kapalı gibi konuşup biz odadan çıkana kadar kapının önünde oturuyor,sürekli konuşuyor,gitmiyor .Bir de bunlar var.
Günaydın anneler. Halıları yıkamaya vermiştim sıcak oluyo diye sermedim 2aydır halısızım. Evim de kirli etken doğum riski olduğu içşn temel şeyleri yapıyordum. Dr hep yatış verdiği için artık onları da yapamıyorum. Kalkınca sancı giriyo karnıma. Ne hastane çantam hazır ne eksiklerim tam. Kafaları çıldırcambebeğimin sadece 5li 10lu hastane çıkışı, birkaç zıbını, beşiği ve arabası var. Benim geceliğim vs hiçbişeyim yok. Ne ara çıkıp alıcam AAllah yardımcım olsun
Günaydın,Günaydın kızlar hayırlı cumalar,işten ayrılmama az kaldığı için yerime eleman yetiştiriyorum,o yüzden çok yoğunum işyerin de yorumları okuyorum fakat yorum yapmaya pek vaktim olmuyor.Bu aylarda iş yerinde rahat olmam gerekirken daha çok yorulur oldum.Bir an önce çıkıp evimde dinlenmek istiyorum artık.
Dün gece nefesim kesilicekmiş gibi hissettim baya bi gezindim ışığı açık bırakıp yattım falan ama bunlar normalmi panik atakmı oluyorum noluyo anlamış değilim.
Ohhh ne güzel bende ekimin 15 de çıkıcam, aslında daha erken çıkabilirdim ama başlarda düşünemedim tarihte vermiş oldum neyse artık dayanıcam haftaya zaten izinliyim 1 haftayı o şekilde atlatırım.İnsanın yanında yardımcı bilgili birisinin olması kadar güzel bişi yok.Günaydın,
Bende kısmetse bugün ayrılıyorum işten artık daha fazla dayanamayacağım ve dediklerin bende de mevcut, sanırım normal bir durum. Hepimiz yorucu bir yaza denk geldik gerçekten, bu da bizi baya bir yıprattı. Bende oturup evimde sakinleşmek istiyorum. Hep bir koşusturmacanın içindeyim. Allah razı olsun, geçn kız kardeşim geldi, hastane çantamı hazırladı evimi biraz derleyip topladı. Doğuma kadar artık bende ufak ufak ne yaparsam. ama yorulmaya hiç gelemiyorum. Sizlerde kendinizi yormamaya dikkat edin.
Günaydın kızlar ,
Her zamanki gibi gece bir ara uyandım , sonra yeniden uyudum.Parçalı uyku modelim devam ediyor.
Kızlar , eşimin kızı yalnız uyumuyor , can sıkıcı olmaya başladı bu durum.Evde annesiyle ayrı odalarda uyuduğunu biliyoruz,buraya gelince karanlıktan korkuyorum oluyor.Eşim, dün konuşuyordu.Eskiden böyle bir şey yoktu diye , korkuyorum diyor ; ama sonuçta da kızın istediği oluyor.7 yaşına yaklaştı.Kız kendi yatağına yatınca , eşim benim yanıma gelince , yan odadan Babasına öpücük yolluyor , sonra of puf sesleri çıkarmaya başlıyor, sonra baba diye başlıyor.Eşim de yufka yürekli , kararlı davranmıyor bu konuda , sonuç ben ayrı uyuyorum.Yazayım da rahatlayayım,dedim.Artık kızıyorum , bir şey de yapamıyorum,yansıtmıyorum da , üvey anne oluyorum o zaman. Kendi kendime kızdığımla kalıyorum ; ama bıktım bu durumdan !Her gece aynı şey.Biz yalnız kalsak , kapı kapalı olsa , ne yapıyorsunuz kapı neden kapalı gibi konuşup biz odadan çıkana kadar kapının önünde oturuyor,sürekli konuşuyor,gitmiyor .Bir de bunlar var.
canim ben oda yapmadim park yatak aldim... odasini yapmadigim icin de arabasini ana kucagini vs ihtiyaclarini alirken tereddüt etmedim ustune bi de oda yapsaydim ben de alamazdim canimTwoPrincess @karman N NS1607
Kızlar söylediğiniz modellere baktım ama fiyat olarak beni aşıyorlar maalesef. ben daha uygun fiyatlı almayı düşünüyorum.
Yakın zamanda inşallah İzmir'e gidip yakından bakma fırsatım olur, netten zor anlasılıyo yaa
Benim düşüncemin eşimin pek umurunda olduğunu olduğunu sanmıyorum.Kızını mağdur olarak gördüğü için , onun üzülmemesi onun için daha önemli.Kızını mağdur olarak gördükçe üzerine daha da düşüyor.eşin senin üzüldüğünü görmüyor mu canım?
Daha önce konuşmuştum canım , yeniden açmam konuyu,biliyor sonuçta.Canim daha öncede yazmıştın hatırlıyorum hakikatten bu durum bu sekilde can sıkar. Eşinle net bir şekilde konuş çünkü bebeginiz olduğunda da bu şekilde artarak devam edecek gibi duruyor. Bu durumda eşinin kızına daha tutarlı davranması gerekiyor yada eski eşiyle bu durumu konuşup kızlarına birde annesinin söylemesi doğru olur gibi geliyor. Tabi eşinde bu durumdan rahatsizsa. En güzeli Bir pedegog tavsiyesi almak biz burda ne desek boş aslında. Allah kolaylik versin saba ne diyeyim
@Laedrii Canim ben baktım kral ahşap beşiğin beyaziymis düz beyaz olanlarda fiyat biraz daha fazla fiyatlarda doğru neyse valla canım sıkılmıştı baya.
Hayır canım , annesi ile yaşıyor.Yazın 1 ay bizimle yaşıyor.Yaz boyu babası o 1 ayın dışında istediği zaman 6-7 günlük alıyor.Genelde 2 haftada bir 1 hafta kadar kalıyor.Kıskanıyor olabilir , normal zaten.Sonuçta babası başka biriyle evli, kardeşi olacak, normal bunlar.kıskanıyor büyük ihtimalle bir de kız çocukları babaya daha düşkün olurmuş. Ama bu böyle olmaz. çözüm bulmanız lazım. Sürekli sizinle mi yaşıyor?
kolikli bebek nasil oluyor canimbenim kızım kolikli olduğundan çok ağlak bi bebekti hiç susmuyordu ne yemek yapabilyordum nede başka bir iş o yüzden bunda böyle bi şey düşünüyorum kısmet yinede inş. gerek kalmaz uslu bi bebek olur :)
sen maşallah cok sabirlisin canim... ben olsam gece tuvalete giderken felan tansiyonum dusmus numarasi yapardim tek yatamiyoruma getirirdim durumu... sonucta esinin yeri senin yaninBenim düşüncemin eşimin pek umurunda olduğunu olduğunu sanmıyorum.Kızını mağdur olarak gördüğü için , onun üzülmemesi onun için daha önemli.Kızını mağdur olarak gördükçe üzerine daha da düşüyor.
Daha önce konuşmuştum canım , yeniden açmam konuyu,biliyor sonuçta.
Eski eşi ile o şekilde bir iletişimleri yok, tartışmaya başlıyorlar hemen.Annesi de mümkün değil ,bilse bile o şekilde konuşmaz, ne yazık ki çok farklı değişkenler var.
Hayır canım , annesi ile yaşıyor.Yazın 1 ay bizimle yaşıyor.Yaz boyu babası o 1 ayın dışında istediği zaman 6-7 günlük alıyor.Genelde 2 haftada bir 1 hafta kadar kalıyor.Kıskanıyor olabilir , normal zaten.Sonuçta babası başka biriyle evli, kardeşi olacak, normal bunlar.
canim ben calisan bi insan olacağım icin Allah kismet ederse okuldan gelince butun gun kucagimda taşıyamam isim gucum olacak evde... ana kucagini aldim bi de aklimda olup da indirime girmesini brkledigim bi oyun halisi var onu da almayi düşünüyorum ins kendi kendine oyalanir... gerci babam kucağına almayacagin cocugu niye doguruyorsun senin ananin kucagi 3 cocuk büyüttü diyor tabi farkli bi bakis acisi bu dakızlar bu anakucağı sallanan sandalye falan çok lazım oluyor mu ben hiç duymamıştım almadım da
Yapabilene helal olsun valla bende hiç politika yapamıyorum.Sinirimden kendi kendimi yiyip bitirıyorum.sen maşallah cok sabirlisin canim... ben olsam gece tuvalete giderken felan tansiyonum dusmus numarasi yapardim tek yatamiyoruma getirirdim durumu... sonucta esinin yeri senin yanin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?