- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.101
kızlar bu anakucağı sallanan sandalye falan çok lazım oluyor mu ben hiç duymamıştım almadım da
kolikli bebek nasil oluyor canim
kızın açısından evet durum normal ama bu durum senin için kötü bebek olduğu zaman nolacak. en çok ilgiye ihtiyacın olduğu zamanlardasın. bi şekilde çözmen lazım canım bu durumu.Benim düşüncemin eşimin pek umurunda olduğunu olduğunu sanmıyorum.Kızını mağdur olarak gördüğü için , onun üzülmemesi onun için daha önemli.Kızını mağdur olarak gördükçe üzerine daha da düşüyor.
Daha önce konuşmuştum canım , yeniden açmam konuyu,biliyor sonuçta.
Eski eşi ile o şekilde bir iletişimleri yok, tartışmaya başlıyorlar hemen.Annesi de mümkün değil ,bilse bile o şekilde konuşmaz, ne yazık ki çok farklı değişkenler var.
Hayır canım , annesi ile yaşıyor.Yazın 1 ay bizimle yaşıyor.Yaz boyu babası o 1 ayın dışında istediği zaman 6-7 günlük alıyor.Genelde 2 haftada bir 1 hafta kadar kalıyor.Kıskanıyor olabilir , normal zaten.Sonuçta babası başka biriyle evli, kardeşi olacak, normal bunlar.
ben çok kiskancim canim esimi babami kimseyle paylasamam bu yuzden inat ve de gicik gidebilirim tereddütsüzYapabilene helal olsun valla bende hiç politika yapamıyorum.Sinirimden kendi kendimi yiyip bitirıyorum.
ayyy kiz bebekleri gazli oluyormus hep oyle diyorlar ilki kiz miydi canim...Ben gerekli oldugunu dusunuyorum en azindan benim bebegim icin oyleydi. Yemek yaparken is yaparken banyo yaparken falan salincagina bagliyordum sallanan modda muziginide aciyordum bir sure oyalaniyordu. Oteki turlu cok zor hep yaninda seninle olmak istiyor.
Asiri gazli bebeklere kolik diyorlar canim. İnsallah oyle olmazlar cok zor cunku.
Valla bende o mantıkta ilerliyordum sürekli kucağımıza almayalım,sallamayalımki sallanmaya alışmasın,uykusu gelince yattığı yerde uyusun,ama bebeğin annenin sıcaklığına sevgisine şevkatine ihtiyacı var,hatta bir yerde okudum bebeğinizi sol göğsünüzün üzerine doğru yatırınki annenin kalp atışlarını hissetsin kendini huzurlu ve güvende hissetsin diyordu.Durmayan çocuk zaten durmazmıs sen ne kadar alıştırmiyim diye cabada sarf etsende.O yüzden bende bebeğimi canım ne zaman isterse o zaman alıcam kucağıma :) yanımdan ayırmıcam Rabbim o günleri gösterirse.canim ben calisan bi insan olacağım icin Allah kismet ederse okuldan gelince butun gun kucagimda taşıyamam isim gucum olacak evde... ana kucagini aldim bi de aklimda olup da indirime girmesini brkledigim bi oyun halisi var onu da almayi düşünüyorum ins kendi kendine oyalanir... gerci babam kucağına almayacagin cocugu niye doguruyorsun senin ananin kucagi 3 cocuk büyüttü diyor tabi farkli bi bakis acisi bu da
ayyy kiz bebekleri gazli oluyormus hep oyle diyorlar ilki kiz miydi canim...
:) Yok ben yapamam :)sen maşallah cok sabirlisin canim... ben olsam gece tuvalete giderken felan tansiyonum dusmus numarasi yapardim tek yatamiyoruma getirirdim durumu... sonucta esinin yeri senin yanin
:) Yok ben yapamam :)
Benim elimden bir şey gelmiyor bu durumla ilgili , oturup uzaktan izliyorum sadece.
Alıştım artık, kabullendim durumu.Bir beklentim de yok açıkcası.Beklenti içinde olunca insan daha da mutsuz oluyor.kızın açısından evet durum normal ama bu durum senin için kötü bebek olduğu zaman nolacak. en çok ilgiye ihtiyacın olduğu zamanlardasın. bi şekilde çözmen lazım canım bu durumu.
Ben annesi olmadığım için müdahale edemiyorum.7 yaşına yakın kız ; ama ayrılar.Farklı değişkenler var.Standart bir durum değil.Canim haklisin esinin dusunmesi lazim ama o da kiyamiyordur. İdare et asiriya kacmaya baslarsa konusursun. Benim kiz 3 yasinda her gece babasiyla uyumak istiyor bir gun musade ediyorsam diger gun kiziyorum. Ama kendi cocugumuz bisey desem de esimin zoruna gitmez. Sizdeki durum farkli.
Ailem uzakta , öyle bir şey de yakında olsalar da yapamam.Ayrılırız o durumda.Beyaz Patik doğrudur canım aile içinde türlü değişkenler olması herkesin durumu farklı olur. Bilmiyorum kendi ailenle aynı şehirlerde misiniz eğer öyleyse eşinin kızı geldiğinde sende biraz uzaklaşmak için onlarda kal istersen eşiné de giderken inceden dokundur zaten ayrı uyuyacagiz nerde olduğum fark etmez diye belki o zaman biraz aklı başına gelir. Ama sen sanma ki esin heyecanlı değildir o da çok heyecanlıdır ama aynı zamanda bir çocuğu olduğu için onu da ihmal etmek istemiyordur belki biraz vicdan yapiyordur. Eminim bebis geldiğinde her şey daha rayına oturur mutlu mesut kocaman bir aile olursunuz.
Canım daha önce de okumuştum kızın böyle yaptığını. Kendi evinde yalnız yatiyorsa sizde yaptığı simariklik ve kıskançlık oluyor maalesef. Ama dediğin gibi eşine diyeceğini demissin daha da yapacak bisey yok, ama bebek doğunca bu kıskançlık daha da çoğalacak allah sabır versinAlıştım artık, kabullendim durumu.Bir beklentim de yok açıkcası.Beklenti içinde olunca insan daha da mutsuz oluyor.
Eşimin zaten öyle bebeğimiz olacak diye de özel bir heyecanını gözlemleyemiyorum.
Çok nadirdir yani karnıma dokunması , oğlumla konuşması vs.
Bizde durum böyle.
Günaydın anneler. Halıları yıkamaya vermiştim sıcak oluyo diye sermedim 2aydır halısızım. Evim de kirli etken doğum riski olduğu içşn temel şeyleri yapıyordum. Dr hep yatış verdiği için artık onları da yapamıyorum. Kalkınca sancı giriyo karnıma. Ne hastane çantam hazır ne eksiklerim tam. Kafaları çıldırcambebeğimin sadece 5li 10lu hastane çıkışı, birkaç zıbını, beşiği ve arabası var. Benim geceliğim vs hiçbişeyim yok. Ne ara çıkıp alıcam AAllah yardımcım olsun
Evet canim kizdi benimki kolik degildi ama gaz problemi her bebek kadar yasadik. Aslinda erkek bebeklerinde daha cok oluyor gaz sorunu. Ben bu sefer kiraz cekirdekli corap ve bel bandi almayi planliyorum.
Günaydın kızlar
Hastane cantalari hazirni neler koydunuz
Beyaz Patik doğrudur canım aile içinde türlü değişkenler olması herkesin durumu farklı olur. Bilmiyorum kendi ailenle aynı şehirlerde misiniz eğer öyleyse eşinin kızı geldiğinde sende biraz uzaklaşmak için onlarda kal istersen eşiné de giderken inceden dokundur zaten ayrı uyuyacagiz nerde olduğum fark etmez diye belki o zaman biraz aklı başına gelir. Ama sen sanma ki esin heyecanlı değildir o da çok heyecanlıdır ama aynı zamanda bir çocuğu olduğu için onu da ihmal etmek istemiyordur belki biraz vicdan yapiyordur. Eminim bebis geldiğinde her şey daha rayına oturur mutlu mesut kocaman bir aile olursunuz.
Ben kızımda daha önce çok gaz sorunu yaşamdım .Arada oldu elbette ama ciddi boyutlarda değildi. Ama ilk kez duydum kiraz çekirdekli çorap nedir? bel bandı ?
Alıştım artık, kabullendim durumu.Bir beklentim de yok açıkcası.Beklenti içinde olunca insan daha da mutsuz oluyor.
Eşimin zaten öyle bebeğimiz olacak diye de özel bir heyecanını gözlemleyemiyorum.
Çok nadirdir yani karnıma dokunması , oğlumla konuşması vs.
Bizde durum böyle.
corap ve bant ne ise yarıyor canimEvet canim kizdi benimki kolik degildi ama gaz problemi her bebek kadar yasadik. Aslinda erkek bebeklerinde daha cok oluyor gaz sorunu. Ben bu sefer kiraz cekirdekli corap ve bel bandi almayi planliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?