2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kızlar bu anakucağı sallanan sandalye falan çok lazım oluyor mu ben hiç duymamıştım almadım da

Ben gerekli oldugunu dusunuyorum en azindan benim bebegim icin oyleydi. Yemek yaparken is yaparken banyo yaparken falan salincagina bagliyordum sallanan modda muziginide aciyordum bir sure oyalaniyordu. Oteki turlu cok zor hep yaninda seninle olmak istiyor.

kolikli bebek nasil oluyor canim

Asiri gazli bebeklere kolik diyorlar canim. İnsallah oyle olmazlar cok zor cunku.

kızın açısından evet durum normal ama bu durum senin için kötü bebek olduğu zaman nolacak. en çok ilgiye ihtiyacın olduğu zamanlardasın. bi şekilde çözmen lazım canım bu durumu.

ayyy kiz bebekleri gazli oluyormus hep oyle diyorlar ilki kiz miydi canim...

Valla bende o mantıkta ilerliyordum sürekli kucağımıza almayalım,sallamayalımki sallanmaya alışmasın,uykusu gelince yattığı yerde uyusun,ama bebeğin annenin sıcaklığına sevgisine şevkatine ihtiyacı var,hatta bir yerde okudum bebeğinizi sol göğsünüzün üzerine doğru yatırınki annenin kalp atışlarını hissetsin kendini huzurlu ve güvende hissetsin diyordu.Durmayan çocuk zaten durmazmıs sen ne kadar alıştırmiyim diye cabada sarf etsende.O yüzden bende bebeğimi canım ne zaman isterse o zaman alıcam kucağıma :) yanımdan ayırmıcam Rabbim o günleri gösterirse.

ayyy kiz bebekleri gazli oluyormus hep oyle diyorlar ilki kiz miydi canim...

Evet canim kizdi benimki kolik degildi ama gaz problemi her bebek kadar yasadik. Aslinda erkek bebeklerinde daha cok oluyor gaz sorunu. Ben bu sefer kiraz cekirdekli corap ve bel bandi almayi planliyorum.

sen maşallah cok sabirlisin canim... ben olsam gece tuvalete giderken felan tansiyonum dusmus numarasi yapardim tek yatamiyoruma getirirdim durumu... sonucta esinin yeri senin yanin
:) Yok ben yapamam :)
Benim elimden bir şey gelmiyor bu durumla ilgili , oturup uzaktan izliyorum sadece.

:) Yok ben yapamam :)
Benim elimden bir şey gelmiyor bu durumla ilgili , oturup uzaktan izliyorum sadece.

Canim haklisin esinin dusunmesi lazim ama o da kiyamiyordur. İdare et asiriya kacmaya baslarsa konusursun. Benim kiz 3 yasinda her gece babasiyla uyumak istiyor bir gun musade ediyorsam diger gun kiziyorum. Ama kendi cocugumuz bisey desem de esimin zoruna gitmez. Sizdeki durum farkli.

kızın açısından evet durum normal ama bu durum senin için kötü bebek olduğu zaman nolacak. en çok ilgiye ihtiyacın olduğu zamanlardasın. bi şekilde çözmen lazım canım bu durumu.
Alıştım artık, kabullendim durumu.Bir beklentim de yok açıkcası.Beklenti içinde olunca insan daha da mutsuz oluyor.
Eşimin zaten öyle bebeğimiz olacak diye de özel bir heyecanını gözlemleyemiyorum.
Çok nadirdir yani karnıma dokunması , oğlumla konuşması vs.
Bizde durum böyle.

Ben annesi olmadığım için müdahale edemiyorum.7 yaşına yakın kız ; ama ayrılar.Farklı değişkenler var.Standart bir durum değil.

Beyaz Patik doğrudur canım aile içinde türlü değişkenler olması herkesin durumu farklı olur. Bilmiyorum kendi ailenle aynı şehirlerde misiniz eğer öyleyse eşinin kızı geldiğinde sende biraz uzaklaşmak için onlarda kal istersen eşiné de giderken inceden dokundur zaten ayrı uyuyacagiz nerde olduğum fark etmez diye belki o zaman biraz aklı başına gelir. Ama sen sanma ki esin heyecanlı değildir o da çok heyecanlıdır ama aynı zamanda bir çocuğu olduğu için onu da ihmal etmek istemiyordur belki biraz vicdan yapiyordur. Eminim bebis geldiğinde her şey daha rayına oturur mutlu mesut kocaman bir aile olursunuz.

Ailem uzakta , öyle bir şey de yakında olsalar da yapamam.Ayrılırız o durumda.

Canım daha önce de okumuştum kızın böyle yaptığını. Kendi evinde yalnız yatiyorsa sizde yaptığı simariklik ve kıskançlık oluyor maalesef. Ama dediğin gibi eşine diyeceğini demissin daha da yapacak bisey yok, ama bebek doğunca bu kıskançlık daha da çoğalacak allah sabır versin

temizliği bilemiyorum da alışveriş için internete yükleneceksin gibi duruyor.

Evet canim kizdi benimki kolik degildi ama gaz problemi her bebek kadar yasadik. Aslinda erkek bebeklerinde daha cok oluyor gaz sorunu. Ben bu sefer kiraz cekirdekli corap ve bel bandi almayi planliyorum.

Ben kızımda daha önce çok gaz sorunu yaşamdım .Arada oldu elbette ama ciddi boyutlarda değildi. Ama ilk kez duydum kiraz çekirdekli çorap nedir? bel bandı ?

Günaydın kızlar
Hastane cantalari hazirni neler koydunuz

Günaydın,

Ben çantaları hazırladım sayılır. Bebek çantası için; 4 tane pijama takımı, 3 tane üçgen zıbın, 3 çift çorap- patik, 3 tane şapka, 3 tane yelek-hırka, 2 paket ıslak mendil, bebek losyonu ve şampuanı( hastanede gerekeceğini düşünmüyorum ama koydum). Henüz bebek bezi almadım, onu da ekleyeceğim.

Kendi çantam için; 3 tane gecelik, 1 tane sabahlık, 1 çift terlik, 3 çift çorap, 1 çift patik, göğüs pedi, tarak, diş fırçası- macunu, sabun, havlu, 5 6 tane orta boy hasta bezi, emzirme sutyeni ( gerekeceğini sanmıyorum ama koydum yine de),

Bu davranış çok yanlış olur..Bir kere eşe kapris yapılabilir ama çocuğu ile de onu tehdit edemeyiz. Eşinin yaptığı yanlış olabilir davranışını düzeltmesi gerekebilir ama bu şekilde Beyaz Patik 'in bu şekilde davranması durumu ciddi krize sokar. Anne baba olarak hepimiz yanlış olduğunu bildiğimiz ama duygusal davranıp yaptığımız hatalarımız var ve olacaktır da.Eşin kızını kendi odasında uyutup sonrada herkesin kendi odasında yatması gerekir diye tutumunu korumayı öğrenecektir. Kızı da zamanla alışacaktır bu duruma.Eşin taviz vermeyecektir.Gerekirse maddi değeri olmayan ama kızının sevdiği bir şeyle bu davranışını da ödüllendirebilir.

Ben kızımda daha önce çok gaz sorunu yaşamdım .Arada oldu elbette ama ciddi boyutlarda değildi. Ama ilk kez duydum kiraz çekirdekli çorap nedir? bel bandı ?

http://www.picabo.com.tr/hcfce~u~sevi-bebe-kiraz-cekirdekli-termal-patik

Gaz sancisina karin agrisina iyi geliyor canim, malum bizimkilerde kis bebegi olacagindan sicak tutmak cok onemli ayaklarini. Bunu firinda veya mikrodalgada isitiyorsun giydiriyorsun. Aynisinin bel bandi da var karnina sariyorsun.

Allah kolaylık versin öncelikle. Sanırım bir arkadaşın yazdığı gibi en iyisi çocuğu bir pedagoga götürmek. Eğer kızın öz annesi kızına ilgisiz davranıyorsa baba bu durumda kendini suçlu görebilir, belki de bu yüzden kızının üzerine çok düşüyor. Ama arada kalan siz oluyorsunuz bu durumda. Beklenti içinde olmamanız kendi açınızdan iyi ama bu durumun böyle devam edeceğini kimse garanti edemez. Sizin ruh sağlığınızı ayakta tutmanız lazım, bebeğiniz de olacak. Eşiniz bence zaten bebeğiniz olunca çok sevinecektir, ilgilenecektir hem sizinle hem de onunla. Ama kızınızı da kazanmak lazım. Sonuçta bebeğiniz onun da kardeşi olacak. O yüzden bebek olmadan onu bu duruma yani bir kardeşi olacağına hazırlamak lazım. Bunu da en iyi uzmanlar yapabilir, hem sizi yönlendirir, hem de kızınızı. Yine bir arkadaş yazmış çok doğru, kendi öz evladınız bile anne baba arasındaki ilişkiyi kıskanabiliyor. Ama işte bunu onlara anlatmak lazım. Çocuklar hiçbir zaman eşlerin kendi özel ilişkilerine dahil olmamalılar. Kolaylıklar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…