2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
canim ben oda yapmadim park yatak aldim... odasini yapmadigim icin de arabasini ana kucagini vs ihtiyaclarini alirken tereddüt etmedim ustune bi de oda yapsaydim ben de alamazdim canim

tatlım ben de oda yapmadım. valla bilemedim ben onu kafam karıştı şimdi ne alsam diye...chicco polly magic te kullanışlı gibi görünüyo...sanırım araştırmaya devam edicem biraz daha...

Evet çok ise yaradığını söylüyor kullanan arkadaşlar, burada da çok öneriyorlardı kiraz çekirdeği torbasini

Ailem uzakta , öyle bir şey de yakında olsalar da yapamam.Ayrılırız o durumda.
Merhaba Beyaz Patik Postunu okudum ve seni tebrik ediyorum gerçekten sabrından ve anlayışından dolayı Yerinde bir başkası olsa cok daha farklı davranırdı.Eşinin kızınının yaşıda küçükmüş yeni kardeş geleceği için kıskanıyor olması normal babasının onu sevmeyeceğini düşünüp böyle davranıyor olabilir.Senin bebeğin karnında daha doğmadı diye eşinin tüm ilgiside kızında.Ama eşin çok abartırsa bu durumu aynı şekilde ben olsam ben sana böyle davransam ne hissederdin de mantıklı biriyse anlayacaktır Ve kızıyla o konuşsun sen artık abla oldun sürekli yanında yatamam vs diye ve son olarak eşine sakın kızını kötüleme veya eleştirme bu ona yaklaşmasını senden uzaklaşmasını sağlar.Allah sabrının mükafatını versin

Ailem uzakta , öyle bir şey de yakında olsalar da yapamam.Ayrılırız o durumda.
bence böle bişey zaten yapmamalısın...

bide şu yol denenebilir.. sonuçta yattıktan bir süre sonra kız uyuyacağı için eşiniz o zaman yanınıza gelebilir..
kendisi uyanamıyorsa da siz uyandırıp " hadi canım yerine yat " gibi bir olay yapabilirsiniz bence.. en çok yarım saat ayrı yatmış olursunuz.. ben olsam böle yapardım...

ayrıca sabrınızı bende tebrik ederim.. büyük konuşmayayım ama sabredemezdimm.. hele bu halimle...

Corap ve bel bandini alicam ben. Sogugu genelde ayaklardan aliyorlar, karin cevresinide sicak tutmak rahatlatir.

Burada torbasını kullanıyorlar canım belli bir sure karnına sonra ayağına falan tutuyorlar

bunlardan mutlaka ben de edinicem, notumu aldım:)
hoşuma gitti kiraz çekirdekli ürünler...
mikrodalga fırınım yok, artık normal fırında yaparım ben de...
teşekkürler kızlar...

Nerde bulablrz peki bunu

Haftaya idari izinliyim kızlar müdürüm beni çağırmadı çok şükürr Bir haftayı da atlatıp geriye 2 gün kalıyor artık hayırlısıyla bir ayrılsam işten

özellikle özel sektörde çalışan anne adaylarına bir sorum olacak. bugün 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım ama iş yerim 16 hafta dolana kadar kapanmış olabilir. o durumda geri dönebileceğim bir işim olmayacak. internette okuduklarıma göre işe geri dönüldüğünde ödeniyormuş raporlu günlerin karşılığı. 170'i arayıp sordum, çalışmasanız da rapor sonunda ödemeyi alırsınız dedi ama söylenilenlerle uygulananların birbirini tutmadığını defalarca gördüğüm için emin olamadım bu konuda da. deneyimi ya da ayrıntılı bilgisi olan var mıdır aramızda?

TwoPrincess karman
Ben de alayım şu kiraz çekirdekli çoraptan , mağaza bana da çok yakın 10 dakika yürüme mesafesinde.
Kiraz çekirdekli bel bandı ve yastığı da var.
Patik yeterli olur mu sizce ? Bel bandına gerek var mı ?

Ise geri dönüldüğünde değil, 16. Hafta dolduktan sonra sgk ziraat bankasina yatırıyor, işyeri degil. Senin su anda primlerin düzenli yatsın yeter.

Haftaya idari izinliyim kızlar müdürüm beni çağırmadı çok şükürr Bir haftayı da atlatıp geriye 2 gün kalıyor artık hayırlısıyla bir ayrılsam işten
gözünaydın cnm ben geliyorum malesef hatta sabah o yüzden gerildim 3 kişi çalışıyoruz normalde ben dahil iki kişi hamile var hamile olan köyüne gitmek istiyodu gerekirse yıllık izin alıcam dedi ama sonra idari izin olduğu için yıllık izin yazılamaz dediler oysaki bana geçen sene kurban bayramı arifesinde yarım gün idari izin için yıllık izin yazmışlardı bende hakkımı aradım ispatladım sonra yazdılar izin. arkadaş bana kızdı sanırım ama benim onunla alıp veremediğim yok sadece haksızlığa tahammül edemiyorum.. karnım hala sert kasılmamı acaba bu

Herkese eşit muamele edilmesinden yanayım hamile bayanın zorunda kalmadıkça neden çağrılır ki arkadaşınız kaç aylık hamile?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…