- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.121
corap ve bant ne ise yarıyor canim
canim ben oda yapmadim park yatak aldim... odasini yapmadigim icin de arabasini ana kucagini vs ihtiyaclarini alirken tereddüt etmedim ustune bi de oda yapsaydim ben de alamazdim canim
Benim düşüncemin eşimin pek umurunda olduğunu olduğunu sanmıyorum.Kızını mağdur olarak gördüğü için , onun üzülmemesi onun için daha önemli.Kızını mağdur olarak gördükçe üzerine daha da düşüyor.
canım umursamaz olur mu tabii ki umursuyordur...belki de küçük olduğu için kıyamıyordur ona, bir de evlat sonuçta...ama bu konuyu içine atarak daha çok büyütürsün...bence uygun bir zamanda eşinle güzelce konuşmalısın...bebek doğunca sıkıntı daha da artar gibi geliyor bana...
Daha önce konuşmuştum canım , yeniden açmam konuyu,biliyor sonuçta.
Eski eşi ile o şekilde bir iletişimleri yok, tartışmaya başlıyorlar hemen.Annesi de mümkün değil ,bilse bile o şekilde konuşmaz, ne yazık ki çok farklı değişkenler var.
Hayır canım , annesi ile yaşıyor.Yazın 1 ay bizimle yaşıyor.Yaz boyu babası o 1 ayın dışında istediği zaman 6-7 günlük alıyor.Genelde 2 haftada bir 1 hafta kadar kalıyor.Kıskanıyor olabilir , normal zaten.Sonuçta babası başka biriyle evli, kardeşi olacak, normal bunlar.
Evet çok ise yaradığını söylüyor kullanan arkadaşlar, burada da çok öneriyorlardı kiraz çekirdeği torbasiniSoğuk havalarda karın ağrı ve sancısı gidermekte kullanılır.Fırında veya mikrodalga da ısıtılır.
- Kiraz Çekirdeği ısıyı uzun süre muhafaza eder.
- Isıyı yavaş yavaş vererek bebeği sakinleştirir ve rahatlatır.
MerhabaAilem uzakta , öyle bir şey de yakında olsalar da yapamam.Ayrılırız o durumda.
Evet çok ise yaradığını söylüyor kullanan arkadaşlar, burada da çok öneriyorlardı kiraz çekirdeği torbasini
acaba torbasını mı, bel bandını mı yoksa patiğini alsak kiraz çekirdekli olarak?
en çok tavsiye edilen ne acaba?
Corap ve bel bandini alicam ben. Sogugu genelde ayaklardan aliyorlar, karin cevresinide sicak tutmak rahatlatir.
bence böle bişey zaten yapmamalısın...Ailem uzakta , öyle bir şey de yakında olsalar da yapamam.Ayrılırız o durumda.
Burada torbasını kullanıyorlar canım belli bir sure karnına sonra ayağına falan tutuyorlaracaba torbasını mı, bel bandını mı yoksa patiğini alsak kiraz çekirdekli olarak?
en çok tavsiye edilen ne acaba?
gaz sancısı oluyor bebekte gazını çıkarsa bile içerde sancısı bitmiyor canı acıdığı için sürekli ağlıyorkolikli bebek nasil oluyor canim
Corap ve bel bandini alicam ben. Sogugu genelde ayaklardan aliyorlar, karin cevresinide sicak tutmak rahatlatir.
Burada torbasını kullanıyorlar canım belli bir sure karnına sonra ayağına falan tutuyorlar
Nerde bulablrz peki bunuSoğuk havalarda karın ağrı ve sancısı gidermekte kullanılır.Fırında veya mikrodalga da ısıtılır.
- Kiraz Çekirdeği ısıyı uzun süre muhafaza eder.
- Isıyı yavaş yavaş vererek bebeği sakinleştirir ve rahatlatır.
Nerde bulablrz peki bunu
Ise geri dönüldüğünde değil, 16. Hafta dolduktan sonra sgk ziraat bankasina yatırıyor, işyeri degil. Senin su anda primlerin düzenli yatsın yeter.özellikle özel sektörde çalışan anne adaylarına bir sorum olacak. bugün 37. haftaya kadar çalışabilir raporu aldım ama iş yerim 16 hafta dolana kadar kapanmış olabilir. o durumda geri dönebileceğim bir işim olmayacak. internette okuduklarıma göre işe geri dönüldüğünde ödeniyormuş raporlu günlerin karşılığı. 170'i arayıp sordum, çalışmasanız da rapor sonunda ödemeyi alırsınız dedi ama söylenilenlerle uygulananların birbirini tutmadığını defalarca gördüğüm için emin olamadım bu konuda da. deneyimi ya da ayrıntılı bilgisi olan var mıdır aramızda?
gözünaydın cnm ben geliyorum malesefHaftaya idari izinliyim kızlar müdürüm beni çağırmadı çok şükürrBir haftayı da atlatıp geriye 2 gün kalıyor artık hayırlısıyla bir ayrılsam işten
gözünaydın cnm ben geliyorum malesefhatta sabah o yüzden gerildim 3 kişi çalışıyoruz normalde ben dahil iki kişi hamile var hamile olan köyüne gitmek istiyodu gerekirse yıllık izin alıcam dedi ama sonra idari izin olduğu için yıllık izin yazılamaz dediler oysaki bana geçen sene kurban bayramı arifesinde yarım gün idari izin için yıllık izin yazmışlardı bende hakkımı aradım ispatladım sonra yazdılar izin. arkadaş bana kızdı sanırım ama benim onunla alıp veremediğim yok sadece haksızlığa tahammül edemiyorum.. karnım hala sert kasılmamı acaba bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?