- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.141
kızlar emzirme yastığı alan var mı tavsiye istiyorum
ben 31 haftalığım o da 25 haftalık.Herkese eşit muamele edilmesinden yanayım hamile bayanın zorunda kalmadıkça neden çağrılır ki arkadaşınız kaç aylık hamile?
bende henüz almadım dün baya araştırdım şu hoşuma gitti ama karar veremiyorum iyimidir acaba?kızlar emzirme yastığı alan var mı tavsiye istiyorum
Ise geri dönüldüğünde değil, 16. Hafta dolduktan sonra sgk ziraat bankasina yatırıyor, işyeri degil. Senin su anda primlerin düzenli yatsın yeter.
kızlar emzirme yastığı alan var mı tavsiye istiyorum
Nerde bulablrz peki bunu
saol cnm amin inş.esrade canım bence çok hoş güle güle kullan alınca
TwoPrincess @karman
Ben de alayım şu kiraz çekirdekli çoraptan , mağaza bana da çok yakın 10 dakika yürüme mesafesinde.
Kiraz çekirdekli bel bandı ve yastığı da var.
Patik yeterli olur mu sizce ? Bel bandına gerek var mı ?
sagol canimSoğuk havalarda karın ağrı ve sancısı gidermekte kullanılır.Fırında veya mikrodalga da ısıtılır.
- Kiraz Çekirdeği ısıyı uzun süre muhafaza eder.
- Isıyı yavaş yavaş vererek bebeği sakinleştirir ve rahatlatır.
Gözün aydın canım,maşallah bebişeKizlar bebis 2 bucuk kilo olmus 33+4 deyim nst de iyi cikti yol konusunu sordum cikabilirsin hic bi sikinti yok dedi gelisimi guzel dedi cok sukur
Saol canim benimmGözün aydın canım,maşallah bebişe
Yastigi bende var ama bunlar yoktu baktm siparis verym bari gaz cok can sıkıocanım Google'da arat...bir sürü çeşidi var, yastığı bile var ben az önce inceledim:))
Evt gordm kuzum bnde ordan siparis vercmİnternete yaz cikiyor canim. Pikabo diye bir site var ordan alicam ben.
Yastigi bende var ama bunlar yoktu baktm siparis verym bari gaz cok can sıkıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?