2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benim 1 tane hem gecelik hem pijama takimi olan setim vardi yine ayrica bi pijama takimi daha almistim.Normal dogum yaptim ikisinide kullandigimi hatirliyorum..Ama bir tane olmasin pijamaniz cunku dogumdan sonra lekelenebiliyor zaten evde de uzun bir sure pijamalarla takilicaksiniz.
Kisa denk gelecegimiz icinde kesinlikle emzirme atleti alin cunku cok sik emzireceksiniz ve beliniz acik kalmasin daha iyi olur.

teşekkür ederim cevabın için.
emzirme atleti 3 tane aldım.
pijama takımı 2 tane , gecelik 1 tane aldım.
artık hastane çantamı hazırlamaya başlayacağım.

tesekkür ederim.
raporu dün aldım ama 32 hafta gebeliği olan hasta 37.haftaya kadar kendi istegi ile calışabilir yazdılar.
şimdi pazartesi bayram dönüşü tekrar rapor alıcam mecburen.
özlükteki personel illa kaç gün rapor olacagı ve başlayış tarihi yazmalı diyo.
kaç gün kaldıgı nasıl yazılacak toplam 16 hafta izin işte.
birisi erken dogum yapmış onun raporunu verdi böyle olacak diye.
susu tarıhte dogum yapan hasta 8hafta dogum sonrası 32gun dogum öncesı izin kullanacaktır diyo o raporda.
ben diyorum ki dogum yapmıcam.sadece pazartesi itibarıyle başlatıcam dogum öncesiiznimi.
cevaben nerden biliyosun dogum yapmıyacagını dıyo.
beynim yandı ya.benimmi kafa durmuş kadının mı :))

çok güzel öneriler:) teşekkürler
Ceren Hindistan esprisine hala gülüyorum
mide bulantım olmasaydı, bir elim yağda bir elim balda çalışmadan iş yapmadan sevgili parasıyla bolluk içinde bir hamilelik yaşasaydım ben de öyle olurdum

raporu dün aldım ama 32 hafta gebeliği olan hasta 37.haftaya kadar kendi istegi ile calışabilir yazdılar.
şimdi pazartesi bayram dönüşü tekrar rapor alıcam mecburen.
özlükteki personel illa kaç gün rapor olacagı ve başlayış tarihi yazmalı diyo.
kaç gün kaldıgı nasıl yazılacak toplam 16 hafta izin işte.
birisi erken dogum yapmış onun raporunu verdi böyle olacak diye.
susu tarıhte dogum yapan hasta 8hafta dogum sonrası 32gun dogum öncesı izin kullanacaktır diyo o raporda.
ben diyorum ki dogum yapmıcam.sadece pazartesi itibarıyle başlatıcam dogum öncesiiznimi.
cevaben nerden biliyosun dogum yapmıyacagını dıyo.
beynim yandı ya.benimmi kafa durmuş kadının mı :))[/QUOTE]
Kadinin kafa durmus insan kaynaklarinda isi bilen baska kimse yok mu. Sonucta hastanelerde standart bi evrakdir butun calisanlara aynisini doldurup veriyorlar.Ayrica o tarihleri belirttin oldu da erken dogdu bunun garantisi var mi dengesiz mi ne

Kadinin kafa durmus insan kaynaklarinda isi bilen baska kimse yok mu. Sonucta hastanelerde standart bi evrakdir butun calisanlara aynisini doldurup veriyorlar.Ayrica o tarihleri belirttin oldu da erken dogdu bunun garantisi var mi dengesiz mi ne[/QUOTE]

tesekkurler ya aynen erken yada gec doğarsa ne olacak.
dedım herhalde hormonlardan benım kafa calışmıyo.
kadın tek bu arada ama gıcık biri

Benim kafam almiyor cidden nasil oyle olunur.Cunku oyle birsey ki siz yemeseniz bile vucut belli miktar yag depolamasi lazim cunku gebeligin dogasi geregi savas ve kitliga karsi anne vucudunda yaglanma olurmus.Bunda hic mi olmadi :)..

Benim kafam almiyor cidden nasil oyle olunur.Cunku oyle birsey ki siz yemeseniz bile vucut belli miktar yag depolamasi lazim cunku gebeligin dogasi geregi savas ve kitliga karsi anne vucudunda yaglanma olurmus.Bunda hic mi olmadi :)..

valla ben de anlamadım...
geçen internette 1-2 fotoğrafının altına bu kadın bu çocuğu doğurmuş olamaz, kesin çocuğu başka birinden almışlar falan yazanlar gördüm yani 1 gram değişme olmaz mı insanda çok ilginç...ya da sabah akşam spor yaptı yani bilemiyorum...

Sinirlenmekte haklısın kıskançlık var ondandır bence yada annesi babanla uyu falan gibi şeylerde söylüyor olabilir bilmiyorum belkide yanılıyorumdur

Ben instagramdan gordum 20 gunluk bebegi kucaginda, yok anacim imkansiz muhtemelen gebeliginde cok cok az yedi ve 6 ay sonrada muhtemelen anoroksi seklinde zayiflar diye dusunuyorum..:)
biz de eski formumuza kavusucaz insallah gec olsun guc olmasin

gelecek olan bebısı kıskanıyor bence. ama haklısın eşinin en azından uyuduktan sonra bırakıp yanına gelmesi gerek.
sabırlı ol bence. gerrilim yasama bosuna az kaldı.
ama kapı kapalıyken oturması konusması kapıda cok yanlış.
ayıp oldugunu ifade etmeli babası.
anlatması gerek kapı kapalı oldugunda rahatsız etmemesi gerektiğini uyuyor olabiliriz yada özel bişey konusuyor olabiliriz.
kapı kapalı oldugunda böyle yapmasının yanlış oldugunu izah edecek olan baba.

ama küçük daha ve anne baba ayrı şimdi bebeiş gelince siz tam bir aile olacaksınız. o cocuk hep eksik kalacak malesef.
onun sucu değil ve senin de sucun degıl. iyi düşün Allah rızası için sabret.
bebek dogdugunda da yapabilir bazı gereksız seyler ama cocuk işte. Allah yardımcın olsun

Beyaz Patik hepimiz sana sabret sabret diyoruz ama yerinde olsak Kaçımız sabır edebilirdik bilmiyorum ben kendi adıma senin kadar sakin kalacağımı sanmiyorum. Gerçekten senin durumun beni uzuyor umarım en kisa zamanda bir çözüme kavusursunuz. Zaten hormonların tavan yaptığı bir donemdeyiz bir de böyle durumlar insanı daha çok yorar. Ne diyim allah yardımcın olsun canım

bu 2. bebeğin mi? acaba yastığı daha önce kullandın da etkisini mi göremedin canım yastıklar kullanışlı olur diye düşünmüştüm
Acikcasi cok kullanmadm basta zaten gaz problemimz yoktu sonradan olduu o zamanda cocuk zaten hareketliydo durmuodu o yastiklarn arasnda bunda en bastan olsada olmasaada kullanrm

Akrabalarinizda psikolog vardi sanirim ondan yardim alamaz misiniz.Kiskanclik, sevgi eksikligi ya da anne babanin ayri olmasindan kaynakli bir psikolojik travma yasadigi icin illaki boyle davraniyor cocuk oldugu olgunluk bekleyemezsiniz siz olmasanizda kim olsa bunu yapardi.Ama hep ayni hikaye ile dedigi yapildigi surece bunu kullanicaktir, sonucta sizin iliskinize de zarar verilmemesi gerekiyor.Bence uzman bir kisiye danisin onunla beraber bu durumu asarsiniz ve bence o gelince siz yatagi terk etmeyin onun istegide muhtemelen bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…