2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
slm kızlar biz de bugün doktora gittik 29+4 teyim bebişim 1450 gr olmuş boyu da 37 civarıymış

bir de bugün sonunda gecelik sabahlık ve pijamamıda sipariş ettim. dagide indirim vardı hepsi 119 a geldi bence çok uygun bi fiyat. tek lohusa pijamaları bu fiyattaydı baktığım yerlerde. bi bakın derim almadıysanız

iki çeşmelik tarafından katlı otoparkın ordan giriyorsun, sorarsan gösterirler. Ercü Bebe, ya da aziz bebe diye de sorabilirsin. yanında kahveciler var. biz sora sora bulduk.
Ben bulamadim bugun gittim kemeraltina girincemi yoksa katli otopark tarafindami

Kızlar ben pijama hiç almadım.
Doğumdan sonra gerekli olur mu ? Eski pijamalarına üzerime olmuyor şu an , doğumdan sonra da olur mu bilmiyorum.Bacakları sıkıyor.

Ben 2 takim pijama 1 tane gecelik aldim sadece sabahligi yok o da zaten bende var kislik sabahliklarim ben hepsine 60 tl verdim
:) hadi ya bende kendimi ucuza aldim zannetmistim. Akdiklariniz normal pijama mi lohusa mi? Demekki bizim burası pahali küçük sehir olunca boyle oluyor ne yazik ki secenek çok az :S

Kızlar selam Bugün Karnımdaki daha önce bahsettiğim ağrı ve karnımın sertliği sebebiyle doktora gittik eşimle. Karnımın sağ tarafında hissettiğim kas yırtılması benzeri biber gibi yanan ağrı tam da bebeğimin plasentasının olduğu bölgeymiş. Plasentanın olduğu bölge bazen böyle hassas olabiliyormuş çok şükür endişe edilecek birşey yok Nst de de herhangi bir riskli durum çıkmadı. Meleğim 1569 gr olmuş boyu da 39cm. Bu arada ben sezaryen sonrası normal doğum yapmak istiyorum bunu daha önce doktoruma söylemiştim bugün tekrar sordum kendisi daha önce 2 kişiyi ssvd yaptırmış. Bende de eğer doğum zamanında herşey normal giderse normal doğum deneyeceğiz inşaAllah dua edin benim için Ayrıca internetten bu konuyu çok araştırmıştım ssvd yaptıran doktorlar doğum fiyatı üzerine ekstra ücret de alıyorlarmış ama benim doktorum öyle bir ücret almadıklarını söyledi

Normal doğumda gecelik, sezaryende ise pijama rahat oluyormuş diye duymuştum. Ben o yüzden her ikisinden de koyacağım çantama canım. Ama benim daha önce giymediğim bir pijamam vardı hala oluyor onu koyacağım yeni birşey almayı düşünmüyorum.
Kızlar ben pijama hiç almadım.
Doğumdan sonra gerekli olur mu ? Eski pijamalarına üzerime olmuyor şu an , doğumdan sonra da olur mu bilmiyorum.Bacakları sıkıyor.

Ben daha hic pijama takımı işine girismedim.kaç beden alıyorsunuz? ??Şimdi aldığım ozaman olmazsa diye kafamı kurcaliyor hep...

Ben daha hic pijama takımı işine girismedim.kaç beden alıyorsunuz? ??Şimdi aldığım ozaman olmazsa diye kafamı kurcaliyor hep...
Canım ben 1 tane hamile pijamasi, 1 tanede hamile geceliği aldım geçen ay biraz inceydi onlar, bu haftada biraz daha kalın bir pijama alicam şimdiki halime gore alıyorum ben

Ben de aldım Dagi'den , hepsini 38 beden aldım,umarım dar gelmez.
Lohusa pijaması ( indirimde diye aldım ) , lohusa geceliği , 2 tane de emzirme atleti aldım.Istediğim siyahlardan bulamadım.

Picabo'dan da şu kirazlı patik , kirazlı bel bandı,emzirme yastığı , emzirme önlüğü aldım.Sürekli bir şeyler çıkıyor.

Banyo süngeri ve banyo sabunu da almadığımı fark ettim.

Eşimin kızına gel seni yatırayım ,geç oldu,dedim.Saat 10 buçuk, eşim de ne yatırması bu saatte,dedi.Saat kaçta yatacaksa...Artık ağzımı açıp tek laf etmem bundan sonra.
Bizim aldığımız bebek arası biraz geniş, dar odalardan geçmiyor.Ben kızına tembihlemiştim,evde sürüyor içine bebeğini koyup,sür ama dar yerlerden geçirmek için zorlama,diye.Eşim geçirmiş, kızı benim dediğimi söyleyince eşim de boşver,dedi.Beni ezip geçiyor.Ben daha ne yapayım...

Eşimin kızına gel seni yatırayım ,geç oldu,dedim.Saat 10 buçuk, eşim de ne yatırması bu saatte,dedi.Saat kaçta yatacaksa...Artık ağzımı açıp tek laf etmem bundan sonra.
Valla canim esin boyle davrandikca o cocuk tum simariklikllari yapar.seni desteklemesi lazim ki cocukda anlasin senin kurallarinin gecerli oldugunu ve uymasi gerektigini.zor valla durumun allah sabir versin.sanirim baba ikinci kardes gelecek diye su anda baya bi ilgi gosterip simartiyo.

Valla haklısın yani eşine ben de kızdım şimdi bu ne böyle zaten sen hamilesin sürekli sizde. Allah sabır versin canim sabir ama sen de biraz eşinle konuş bu konuyu bu sekilde davranmasının ikinizi yiprattigini söyle sonuçta sende içinde bir can tasiyorsun seni uzmeye de hakları yok

oglusum geliyo sipse86
Kızın hiç suçu yok,tamamen masum bana göre.Evdeki birçok kurala uyar aslında , o konuda fazla problemimiz yok.Eşim kızı konusunda aşırı hassas sadece,bazı konularda ortak noktada buluşamıyoruz malesef.Ben de şikayet etmek için değil de , rahatlamak için yazdım. Bir daha da A 'dan Z'ye en ufak bir müdahale yapmam.

Sabah arabanın lastiklerini çıkarıp katla, ustunede biseyler ort koy bi kenara. Esin niye kaldirdin falan derse cok yer kaplıyordu, toz oluyordu falan dersin Offf sınır oldum eşine de, bildiğin simartiyo kizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…