- 5 Eylül 2014
- 569
- 529
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.181
Ben bulamadim bugun gittim kemeraltina girincemi yoksa katli otopark tarafindamiiki çeşmelik tarafından katlı otoparkın ordan giriyorsun, sorarsan gösterirler. Ercü Bebe, ya da aziz bebe diye de sorabilirsin. yanında kahveciler var. biz sora sora bulduk.
Ben 2 takim pijama 1 tane gecelik aldim sadece sabahligi yok o da zaten bende var kislik sabahliklarim ben hepsine 60 tl verdimBen bulamadim bugun gittim kemeraltina girincemi yoksa katli otopark tarafindami
Çok uygun almışsın,iyi günler de giy.Ben 2 takim pijama 1 tane gecelik aldim sadece sabahligi yok o da zaten bende var kislik sabahliklarim ben hepsine 60 tl verdim
:) hadi ya bende kendimi ucuza aldim zannetmistim. Akdiklariniz normal pijama mi lohusa mi? Demekki bizim burası pahali küçük sehir olunca boyle oluyor ne yazik ki secenek çok az :SBen 2 takim pijama 1 tane gecelik aldim sadece sabahligi yok o da zaten bende var kislik sabahliklarim ben hepsine 60 tl verdim
Prim olayı nasil oluyor bilemiyorum maalesef. İnşallah bereketiyle gelir sipalar.sorun olmayacağına çok sevindim. primler ancak 37. haftaya kadar yatacak ama değil mi? sonrasında zaten yatırılamıyor diye anlamıştım ben.
Kızlar ben pijama hiç almadım.
Doğumdan sonra gerekli olur mu ? Eski pijamalarına üzerime olmuyor şu an , doğumdan sonra da olur mu bilmiyorum.Bacakları sıkıyor.
Kemeralti candir ya. İnsan aradığı herşeyi buluyo vallahi. Gule gule, sağlıkla giy inşallah canimBen 2 takim pijama 1 tane gecelik aldim sadece sabahligi yok o da zaten bende var kislik sabahliklarim ben hepsine 60 tl verdim
Canım bacakları sıkıyorsa rahat edemeyebilirsin, bir tane al istersen sonuçta evde de pijamayla takilicazKızlar ben pijama hiç almadım.
Doğumdan sonra gerekli olur mu ? Eski pijamalarına üzerime olmuyor şu an , doğumdan sonra da olur mu bilmiyorum.Bacakları sıkıyor.
Canım ben 1 tane hamile pijamasi, 1 tanede hamile geceliği aldım geçen ay biraz inceydi onlar, bu haftada biraz daha kalın bir pijama alicam şimdiki halime gore alıyorum benBen daha hic pijama takımı işine girismedim.kaç beden alıyorsunuz? ??Şimdi aldığım ozaman olmazsa diye kafamı kurcaliyor hep...
Valla canim esin boyle davrandikca o cocuk tum simariklikllari yapar.seni desteklemesi lazim ki cocukda anlasin senin kurallarinin gecerli oldugunu ve uymasi gerektigini.zor valla durumun allah sabir versin.sanirim baba ikinci kardes gelecek diye su anda baya bi ilgi gosterip simartiyo.Eşimin kızına gel seni yatırayım ,geç oldu,dedim.Saat 10 buçuk, eşim de ne yatırması bu saatte,dedi.Saat kaçta yatacaksa...Artık ağzımı açıp tek laf etmem bundan sonra.
Valla haklısın yani eşine ben de kızdım şimdi bu ne böyle zaten sen hamilesin sürekli sizde. Allah sabır versin canim sabir ama sen de biraz eşinle konuş bu konuyu bu sekilde davranmasının ikinizi yiprattigini söyle sonuçta sende içinde bir can tasiyorsun seni uzmeye de hakları yokEşimin kızına gel seni yatırayım ,geç oldu,dedim.Saat 10 buçuk, eşim de ne yatırması bu saatte,dedi.Saat kaçta yatacaksa...Artık ağzımı açıp tek laf etmem bundan sonra.
Bizim aldığımız bebek arası biraz geniş, dar odalardan geçmiyor.Ben kızına tembihlemiştim,evde sürüyor içine bebeğini koyup,sür ama dar yerlerden geçirmek için zorlama,diye.Eşim geçirmiş, kızı benim dediğimi söyleyince eşim de boşver,dedi.Beni ezip geçiyor.Ben daha ne yapayım...
Sabah arabanın lastiklerini çıkarıp katla, ustunede biseyler ort koy bi kenara. Esin niye kaldirdin falan derse cok yer kaplıyordu, toz oluyordu falan dersin Offf sınır oldum eşine de, bildiğin simartiyo kizi.Eşimin kızına gel seni yatırayım ,geç oldu,dedim.Saat 10 buçuk, eşim de ne yatırması bu saatte,dedi.Saat kaçta yatacaksa...Artık ağzımı açıp tek laf etmem bundan sonra.
Bizim aldığımız bebek arası biraz geniş, dar odalardan geçmiyor.Ben kızına tembihlemiştim,evde sürüyor içine bebeğini koyup,sür ama dar yerlerden geçirmek için zorlama,diye.Eşim geçirmiş, kızı benim dediğimi söyleyince eşim de boşver,dedi.Beni ezip geçiyor.Ben daha ne yapayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?