2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ya kızkardeşime hep vajinal muayene yaptılar düşük yaptı o yüzden önyargılıyım

Arkadaşlar Allah aşkına, eğer ki vajinal muayene düşüğe neden olsaydı bu kadar doktor bu riske girer mi bu yöntemi kullanır mı? Çok geçmiş olsun kız kardeşin için,fakat başka bir şey ile alakalıdır canım benim.. Vajinal muayenede Allah korusun bir sorun da olsa önceden teşhis edilebiliyor daha ayrıntılı gördüğü için..

Kızlar en son 5martta keseyi görmüştüm 6mm di. 21martta kontrolüm var kalp atışı duyabilir miyim sizce? Vajina ultrason tavsiye ediyor musunuz? Karından duyamazsam diye
Bende 7 Mart da keseyi gördüm (5mm) kısmetse yarın tekrar gidiyorum, umarım duyarım..sana da haber veriririm arkadaşım,ama büyük ihtimalle vajinal ultrason ile duyabilirim diye düşünüyorum biraz erken

Ay ne güzel ne güzel, Allah Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin,darısı başımıza :) Bu arada bende sadece çubuk kraker yiyebiliyorum

Günaydın kızlar bu gün ultrason günümüz. keseyi bebeği ilk kez göreceğiz inşallah. belki kalp atımını da görürüz yine kalp atımı yok der doktor diye çok korkuyorum. Bu kez yolunda gider inşallah herşey. herşeyin hayırlısı tabi öncelikle.dualarınızı eksik etmeyin...Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı miniklerimizi alalım kucağımıza

Sevgili kasım anneleri aranıza bende katılıyorum :) daha dün öğrendik sat 13 şubat beta hcg 1504 çıktı rabbim hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı doğumlar nasip etsin yalnız ben faranjitim ve çok sinir bozucu bir öksürüğüm var ilaç kullanmıyorum ama öksürük bebeğe zarar verirmi kafayı yicem sanırım düşünmektenyarın doktor muaynemiz var inşş keseyi görürüz

Canım aynı günüz seninle

hayırlı olsun bebeğin erken değil mi keseyi görmek için

günaydın hanımlar dün çok midem ağrıdı çok kötüydüm sizdede varmı mide ağrısı? acaba folbiol mü dokundu folic asit olarak siz ne kullanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…