- 25 Kasım 2013
- 1.173
- 1.295
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.721
Tesekkur ederim. Canimm
Günaydın kızlar mutlu huzurlu bir gün olsun inşallah
Ben kullanıyorum cleaxene 0,4 lük kullanıorum cnmmArkadaslar heparin grubu (kan sulandirici) igne kullanan varmı kaclik kullanıyorsunuz
Benim kullandığım folic Trio canım. Gayet memnunumyarın kuru erik alacağım. Kayısı ben de işe yaramıyorKorkma canım rahat ol, normal bunlar. Bu arada folik asidinin markası ne?
Günaydın canımgunaydinn arkadaslar dua edin bize bugun ultrason gunumuz. insaALLAH gorurum kucuk bebegimi
'insaALLAH canimGünaydın canım
Senin yerinde olmak isterdim ben haftaya kadar bekleyeceğim
Görürsün bebeğini kaygılanma
ya kızkardeşime hep vajinal muayene yaptılar düşük yaptı o yüzden önyargılıyım
Yeni gelen hamislerimize hayirli ugurlu olsun hosgelmisler. Bebeginin kesesini kalp atisini gorenlerede hayirli ugurlu olsun...
Benim 2 gundur bulantim kesildi bi enerji geldi anlamis degilim o yogun bulanti bitti aceba bidaha olmayacak mi yoksa insallah oyledir mahvolmustum
gunaydinn arkadaslar dua edin bize bugun ultrason gunumuz. insaALLAH gorurum kucuk bebegimi
Bende 7 Mart da keseyi gördüm (5mm) kısmetse yarın tekrar gidiyorum, umarım duyarım..sana da haber veriririm arkadaşım,ama büyük ihtimalle vajinal ultrason ile duyabilirim diye düşünüyorum biraz erkenKızlar en son 5martta keseyi görmüştüm 6mm di. 21martta kontrolüm var kalp atışı duyabilir miyim sizce? Vajina ultrason tavsiye ediyor musunuz? Karından duyamazsam diye
Miniğim pıtır pıtır atan kalbini gördüm eşide oluşmuş hatta onu da gördük :)..8.1 mm..haftası ile gayet uyumlu dedi. Herşey yolunda dedi.. Bana bulantı ve baş dönmesi için mucize reçete yazın dedi...Çubuk kraker ve zeytine devam ediyoruzzzz
Canım aynı günüz seninleSevgili kasım anneleri aranıza bende katılıyorum :) daha dün öğrendik sat 13 şubat beta hcg 1504 çıktırabbim hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı doğumlar nasip etsin yalnız ben faranjitim ve çok sinir bozucu bir öksürüğüm var ilaç kullanmıyorum ama öksürük bebeğe zarar verirmi kafayı yicem sanırım düşünmekten yarın doktor muaynemiz var inşş keseyi görürüz
maşallahhh maşallahh :) gittin doktora muayneye ben yarın gidecem değer 3000 küsür olur heralde heyecan basıyorCanım aynı günüz seninle
hayırlı olsun bebeğin erken değil mi keseyi görmek içinSevgili kasım anneleri aranıza bende katılıyorum :) daha dün öğrendik sat 13 şubat beta hcg 1504 çıktırabbim hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı doğumlar nasip etsin yalnız ben faranjitim ve çok sinir bozucu bir öksürüğüm var ilaç kullanmıyorum ama öksürük bebeğe zarar verirmi kafayı yicem sanırım düşünmekten yarın doktor muaynemiz var inşş keseyi görürüz
Teşekkürler canım, ben de yarın gideceğim inşallah. Bu arada geçmiş olsun Allah şifanı versin. Haberleşirizmaşallahhh maşallahh :) gittin doktora muayneye ben yarın gidecem değer 3000 küsür olur heralde heyecan basıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?