- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.221
Çok zor bir durum gerçekten de,eşim kızını çok mağdur görüyor o yüzden oluyor bence bunlar.Arada yazıp genelde okuyanlardanim.ama sizin soruna cook anlatacak şeyim var.ben aynı evde babasının ilk çocuğuyla büyüyen bir çocuktum..babaların annesinden ayrı çocuklarına karşı hassasiyetlerini ve buna karşı sizin konumdaki annelerin caresizliklerini kendi annemden bilirim..karışmaniz kabahat olur karismamaniz da..Bunun bir çözümü yok..Ben 35 kardeşim 40 yaşında. .Ancak babam ölünce çözüldü pek çok sorun..şimdiden kolaylıklar dilerim bu sebeple..onun haricinde: kendi kızım 7 yaşına gelmek üzere.hala bensiz uyuyamiyor..hala gece 40 kere uyanıp bizi kontrol ediyor..bana aşırı bağlı olduğundan bunu yapıyor. .babasıyla bir problemi yok ..belki sadece baba bağlanması aşırı sizinkinin..kendi annesiyle babası beraber olsa bile belki aynı tavrı gösterecekti yani..yeni bebekten yada ayrı anne babadan kaynaklı da olmayabilir...yerinizde olsam hiiiccc kafama takmazdim..bırakınız yapsınlar bırakınız etsinler
http://www.picabo.com.tr/hcfce~u~sevi-bebe-kiraz-cekirdekli-termal-patik
Gaz sancisina karin agrisina iyi geliyor canim, malum bizimkilerde kis bebegi olacagindan sicak tutmak cok onemli ayaklarini. Bunu firinda veya mikrodalgada isitiyorsun giydiriyorsun. Aynisinin bel bandi da var karnina sariyorsun.
Senin kacinci hafta canim? Doktor bana durusundan hic bahsetmedi doğumdan da bahsetmedi sadece 1 ay sonra tekrar gel dedi :/ bu arada 30. Haftanin icindeyimGünaydın anneler. Bugün kontrölümüz vardı. Kızım iyiymiş. 1360 gr 38 cm olmuş. Kızım tersmiş. Dr doğuma kadar düzelir dedi.
Günaydın anneler. Bugün kontrölümüz vardı. Kızım iyiymiş. 1360 gr 38 cm olmuş. Kızım tersmiş. Dr doğuma kadar düzelir dedi.
canim benim de kalkmam yasakti bi zamanlar herseyimi internetten aldim... son zamanlarda kalkmama izin verdiler onda da kalan eksiklerimi tamamladim...ama internetten tamamladigim kisim %99.9Ana kucağı var cnm kendi parçası arabanın. Bende öyle düşündüm artık birkaç alt üst bebeğime, battaniye, bana da sabahlıklo pijama tkmı. Aciliyeti olan bunlar diğerleri artık lazım oldukça alınacak mecbur. Yatağı yataş agu düşünüyoruz beşik 70× 140 bizim biraz büyük uzun süre kullansın dedik çift taraflı yatak.
Aman bebiş acele etmesinde alınır eksikler :) ama işte içimden bişey dürtüklüyo çantan hazır değil herşeyin eksik diye
ayyy ben de hamilelikte pek bi aliklastim esime karsi... esim gecende itiraf etti hamileyken cok kaprisli olmani bekliyordum oysa ki tam tersi cok ilimli oldun diye...Günaydın kızlar,hepimizde ayrı ayrı dertler sorunlar problemler var malesef,bende bu hamileliğim boyunca çok gergin sinirli bir kişi olup çıktım,normalde sorun yapmayacağım görmezden geleceğim şeyler bile batmaya başladı bana.gerçi taktığım konular boşa değil ama hamilelikte tahammül edemez hale geldim.
İkili ilişkilerle ilgili çok yorum yapma taraftarı değilim.çünkü kendim hemen gaza gelen birisiyim.burdaki olumsuz sözler benim karşı tarafa olan öfkemi tetiklicek o yüzden yorum yapmıyorum.
Beyaz Patik Allah yardımcımız olsun.Bol sabırlı günler.
Bünchen 'in banyo süngeri çok yumuşak ve güzelmiş,yorumları okumuştum,alanlar çok memnundu,fiyatı da 5 liraydı e-bebek ' te ama stokta kalmamış.Sebamed'in kuruttuğunu duymamıştım,onu da önerenler vardı.Bebeklerin de cilt tipine göre değişiyor sanırım insanlar gibi. Ben Mustela Saç ve Vücut şampuanı aldım.İkisi bir arada,iyi gelir umarım.Başka bir şampuan ya da sabun almadım.Konak önleyici şampuan almadım.canim ben banyo sungeri almadim tulbentten yaptik banyo sabunu aldim sebamedinkini cok kurutuyor dediler o yuzden bubchenin vucut kopugunu de alacam Allah kismet ederse
Canım bende 31+3 üm. Banada dr daha çok döner dedi.Senin kacinci hafta canim? Doktor bana durusundan hic bahsetmedi doğumdan da bahsetmedi sadece 1 ay sonra tekrar gel dedi :/ bu arada 30. Haftanin icindeyim
İnşallah canım ters dönerlerde hayırlı kolay doğumlarımız olurBenim cimcimem de ters. Kafası yukarda oturuyor keyfi yerinde yani :) inşallah döner bebislerimiz.
Canım bende 31+3 üm. Banada dr daha çok döner dedi.
İnşallah canım ters dönerlerde hayırlı kolay doğumlarımız olur
Biraz zaman ver görmezden gelmeye çalış bide bu yolu dene.belki eşin sana inat yapıyo.umrunda değilmiş gibi davranmaya çalış.inşallah bu durum düzelir dün eşimde beni sinir etti hala sinirim geçmiyo.sanırım hormonlardan daha hassas oluyoruzÇok yazdım , bu da son olsun.Evde çok geriliyorum.
Babası kalktı , banyoya gitti.Kızı da hemen peşinden,nereye gittiğini merak ettim,diyor.
Dün gece 12 ye doğru uyudu.
Bugün konuştum , neden yatağında uyumuyorsun diye , koltukta uyuya kalıyorum diyor.Yatağında yatsan orada da uyuya kalırsın,dedim.Cevap vermiyor.
Eşime de yeniden söyledim,bu gece ben yatağına yatırayım mı , dedim.Bana sen karışma,dedi.
Ben bu şekilde konuşunca kızının üzerine daha da düşüyor,sanki kötü bir şey söylüyorum. Beni üvey anne prototipine oturtmuş ne yazık ki...Hiçbir şey şekilde çözüme ulaşmıyor bu durum.
Aslında kızı beni her konuda dinler,aramızda gayet iyi ; ama baba destek olmayınca ben yalnız kalıyorum.Olmuyor böyle...
Benimde öyle baş dönmesiyle karışık ne oldu anlayamadim valla....Midem bulanıyor yaa 2 gündür. Basa mi donuyorum nedir
70*140 mothercare beşik miAna kucağı var cnm kendi parçası arabanın. Bende öyle düşündüm artık birkaç alt üst bebeğime, battaniye, bana da sabahlıklo pijama tkmı. Aciliyeti olan bunlar diğerleri artık lazım oldukça alınacak mecbur. Yatağı yataş agu düşünüyoruz beşik 70× 140 bizim biraz büyük uzun süre kullansın dedik çift taraflı yatak.
Aman bebiş acele etmesinde alınır eksikler :) ama işte içimden bişey dürtüklüyo çantan hazır değil herşeyin eksik diye
Bende çok duydum böyle olanı o Yüzden sanırım doğum öncesi alışverişte çok abartmayıp az almak Lazım orta renklerdenKızlar arkadaşım 35 haftalık sezeryanla doğum yaptı.bebiş 1800 gram kuveze aldılar.neden erken olduğunu konuşamadık şükür ikiside iyiymiş.ama asıl şokkkkkkayrıntılı ultrasonda bile yüzde 100 kız dediler,4 aylıkken göstermiyodu ayrıntılıda öğrenmişti hemde yüzde yüz kız dediler ve oğlu oldu....şoktayız hepimiz...insan ister istemez etkileniyo aldık mavi mavi güvendik doktorlara.. arkadaşımda hastane çıkışını falan battaniye herşeyi pembe ve mor hazırladı örgüleri bile..sağlıklı olsunlarda sürprizle karşılaşmayız inşallah.pipili resim bile verdiler ama içime kurt düştü yaaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?