2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Çok zor bir durum gerçekten de,eşim kızını çok mağdur görüyor o yüzden oluyor bence bunlar.
Her şey de kabahat oluyor, yapsan kabahat,yapmasan kabahat,söylesen kabahat,söylemesen kabahat.Her durumda kötü olan ben oluyorum,çok dezavantajlı bir konumdayım.

canim benim de kalkmam yasakti bi zamanlar herseyimi internetten aldim... son zamanlarda kalkmama izin verdiler onda da kalan eksiklerimi tamamladim...ama internetten tamamladigim kisim %99.9

ayyy ben de hamilelikte pek bi aliklastim esime karsi... esim gecende itiraf etti hamileyken cok kaprisli olmani bekliyordum oysa ki tam tersi cok ilimli oldun diye...

canim ben banyo sungeri almadim tulbentten yaptik banyo sabunu aldim sebamedinkini cok kurutuyor dediler o yuzden bubchenin vucut kopugunu de alacam Allah kismet ederse
Bünchen 'in banyo süngeri çok yumuşak ve güzelmiş,yorumları okumuştum,alanlar çok memnundu,fiyatı da 5 liraydı e-bebek ' te ama stokta kalmamış.Sebamed'in kuruttuğunu duymamıştım,onu da önerenler vardı.Bebeklerin de cilt tipine göre değişiyor sanırım insanlar gibi. Ben Mustela Saç ve Vücut şampuanı aldım.İkisi bir arada,iyi gelir umarım.Başka bir şampuan ya da sabun almadım.Konak önleyici şampuan almadım.

Senin kacinci hafta canim? Doktor bana durusundan hic bahsetmedi doğumdan da bahsetmedi sadece 1 ay sonra tekrar gel dedi :/ bu arada 30. Haftanin icindeyim
Canım bende 31+3 üm. Banada dr daha çok döner dedi.

Benim cimcimem de ters. Kafası yukarda oturuyor keyfi yerinde yani :) inşallah döner bebislerimiz.
İnşallah canım ters dönerlerde hayırlı kolay doğumlarımız olur

Günaydın güzel anneler hayırlı günler dilerim :) mide problemlerim bitmiyor ya çok fazla ekşime yaşıyorum yada az bile yesem sanki patlıcakmış gibi hissediyor sıgışamıyorum içime eşime off çok şişkin hissediyorum diyorum hamilesin ya şişmen normal diye takılıyor bana :):):)
Beyazpatik canım Allah yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda herşey yoluna girer

Tahlil sonuclarimi ogrendim az once idrar tahlilim temiz cikmis lakin kanim 10.4 cok düşük yani.. var mi kani benim gibi dusuk olan neler yapiyosunuz yukseltmek icin hanimlar??

Biraz zaman ver görmezden gelmeye çalış bide bu yolu dene.belki eşin sana inat yapıyo.umrunda değilmiş gibi davranmaya çalış.inşallah bu durum düzelir dün eşimde beni sinir etti hala sinirim geçmiyo.sanırım hormonlardan daha hassas oluyoruz

Sen karninda buyut kanin caninla sonra babaya benzesin cok benzettim esime gozler fln:))) ismi bu

Eklentiler

• IMG-20150918-WA0004.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 200
Kızlar son günlerde göğüs kafesimın altı tam ortası iğne batması gibi agrıo sancı sanıorum tıpkı bogazına bısey dururda bı dolululuk hıssı oluyor ya tıpkı öyle 1 saat rahat sürüyor sizde de oluyor mu.

70*140 mothercare beşik mi

Kızlar arkadaşım 35 haftalık sezeryanla doğum yaptı.bebiş 1800 gram kuveze aldılar.neden erken olduğunu konuşamadık şükür ikiside iyiymiş.ama asıl şokkkkkk ayrıntılı ultrasonda bile yüzde 100 kız dediler,4 aylıkken göstermiyodu ayrıntılıda öğrenmişti hemde yüzde yüz kız dediler ve oğlu oldu....şoktayız hepimiz...insan ister istemez etkileniyo aldık mavi mavi güvendik doktorlara..arkadaşımda hastane çıkışını falan battaniye herşeyi pembe ve mor hazırladı örgüleri bile..sağlıklı olsunlarda sürprizle karşılaşmayız inşallah.pipili resim bile verdiler ama içime kurt düştü yaaa..

Bende çok duydum böyle olanı o Yüzden sanırım doğum öncesi alışverişte çok abartmayıp az almak Lazım orta renklerden Kızlar bu arada benim de bugün kayınvalidem geldi onunla birlikte bebişimin alışverişini yapcaz gerçi kendi bir Sürü cici Şeyler almış kızıma. Beşiğini falan bakıcaz ilk etapta kullanmak için Hem anne yanı olup hemde normal kullanılan şu beşiği almayı düşünüyoruz fiyatı 569₺ sizce nasıl?

Eklentiler

• image.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 152
Reactions: GCA
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…