2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Eşime okudum diyorki bizimki de kesin erkektir:) kısmet artık komik bir anı olarak kalacak arkadaşınızda

Beşik çok güzel görünüyo fiyatıda normal bunlar uzayabilenlerden sanırım

Valla benımde ıcıme kurt dustu ama benım basıma gelırmı kı dıo ınsan .d ,d ,d

kızlar bu anakucağı sallanan sandalye falan çok lazım oluyor mu ben hiç duymamıştım almadım da
Tahlil sonuclarimi ogrendim az once idrar tahlilim temiz cikmis lakin kanim 10.4 cok düşük yani.. var mi kani benim gibi dusuk olan neler yapiyosunuz yukseltmek icin hanimlar??
benim 10.2 yapcak bişey yok kırmızı et ye dedi doktor bana

Pipiyi gorduysen değişmez yav :) Arkadaşın hep aynı dr a mi gitti peki. Belki dr dan kaynaklanan bir sorundur cinsiyet yanilmasi

Pipiyi gorduysen değişmez yav :) Arkadaşın hep aynı dr a mi gitti peki. Belki dr dan kaynaklanan bir sorundur cinsiyet yanilmasi
canım ben ankaradayım etlik zübeyde hanıma gidiyoruz bende arkadaşımda..ilk göstermiyo dediler ama ayrıntılıda söylediler..zaten sabit bir doktor bakmıyodu ona her gittiğinde farklı doktor bakıyodu.doktor seçmedi yani..özelede bir kere gitmişti..ama ayrıntılıya girdikten sonra kesin kız diye herşeyi hazırlamıştı,bebeşide ibni sina ya gönderiyolarmış orda yatıcakmış rabbim yardım etsin inşallah çabucak toparlansın.

Amin tez zamanda anaciginin kucağında olsun insallah. Çok erken bi hafta değil üzülmeyin bence. Mutlaka sağlıkla çıkacaktır kuvez den bebecik. Yalnız haftasina göre çok zayıf. Kontrollerde fark etmediler mi. Benim 32 de 2.099. 35 te 1800 çok az değil mi. Dr uyarmamis mi ki

konuştuğumuzda kilosu zayıf falan demedi bilemicem ki doğunca söyledi kilosunu bende şaşırdım...29.haftada 1400 dü benimkide..

Hayırlı olsun canım güzel günlerde yatsin ben de bugun buna baktım 650 aşağı düşmedi ölçüsü 60 ×110 mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…