- 14 Ocak 2015
- 567
- 1.333
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.241
Eşime okudum diyorki bizimki de kesin erkektir:) kısmet artık komik bir anı olarak kalacak arkadaşınızdaKızlar arkadaşım 35 haftalık sezeryanla doğum yaptı.bebiş 1800 gram kuveze aldılar.neden erken olduğunu konuşamadık şükür ikiside iyiymiş.ama asıl şokkkkkkayrıntılı ultrasonda bile yüzde 100 kız dediler,4 aylıkken göstermiyodu ayrıntılıda öğrenmişti hemde yüzde yüz kız dediler ve oğlu oldu....şoktayız hepimiz...insan ister istemez etkileniyo aldık mavi mavi güvendik doktorlara.. arkadaşımda hastane çıkışını falan battaniye herşeyi pembe ve mor hazırladı örgüleri bile..sağlıklı olsunlarda sürprizle karşılaşmayız inşallah.pipili resim bile verdiler ama içime kurt düştü yaaa..
Beşik çok güzel görünüyo fiyatıda normal bunlar uzayabilenlerden sanırımBende çok duydum böyle olanı o Yüzden sanırım doğum öncesi alışverişte çok abartmayıp az almak Lazım orta renklerdenKızlar bu arada benim de bugün kayınvalidem geldi onunla birlikte bebişimin alışverişini yapcaz gerçi kendi bir Sürü cici Şeyler almış kızıma. Beşiğini falan bakıcaz ilk etapta kullanmak için Hem anne yanı olup hemde normal kullanılan şu beşiği almayı düşünüyoruz fiyatı 569₺ sizce nasıl?
Uzuyor mu onu bilmiyorum ama bunu en azından ileride bebek büyüdüğünde Odasında sedir gibi de kullanabilirim diye düşündüm.Beşik çok güzel görünüyo fiyatıda normal bunlar uzayabilenlerden sanırım
Valla benımde ıcıme kurt dustu ama benım basıma gelırmı kı dıo ınsan .d ,d ,dKızlar arkadaşım 35 haftalık sezeryanla doğum yaptı.bebiş 1800 gram kuveze aldılar.neden erken olduğunu konuşamadık şükür ikiside iyiymiş.ama asıl şokkkkkkayrıntılı ultrasonda bile yüzde 100 kız dediler,4 aylıkken göstermiyodu ayrıntılıda öğrenmişti hemde yüzde yüz kız dediler ve oğlu oldu....şoktayız hepimiz...insan ister istemez etkileniyo aldık mavi mavi güvendik doktorlara.. arkadaşımda hastane çıkışını falan battaniye herşeyi pembe ve mor hazırladı örgüleri bile..sağlıklı olsunlarda sürprizle karşılaşmayız inşallah.pipili resim bile verdiler ama içime kurt düştü yaaa..
kızlar bu anakucağı sallanan sandalye falan çok lazım oluyor mu ben hiç duymamıştım almadım da
benim 10.2 yapcak bişey yok kırmızı et ye dedi doktor banaTahlil sonuclarimi ogrendim az once idrar tahlilim temiz cikmis lakin kanim 10.4cok düşük yani.. var mi kani benim gibi dusuk olan neler yapiyosunuz yukseltmek icin hanimlar??
aynen bende çok etkilendim beşiğimiz dışında hemen hemen herşey hazır.en iyisi doktorlara bidaha sormakValla benımde ıcıme kurt dustu ama benım basıma gelırmı kı dıo ınsan .d ,d ,d
Pipiyi gorduysen değişmez yav :) Arkadaşın hep aynı dr a mi gitti peki. Belki dr dan kaynaklanan bir sorundur cinsiyet yanilmasiKızlar arkadaşım 35 haftalık sezeryanla doğum yaptı.bebiş 1800 gram kuveze aldılar.neden erken olduğunu konuşamadık şükür ikiside iyiymiş.ama asıl şokkkkkkayrıntılı ultrasonda bile yüzde 100 kız dediler,4 aylıkken göstermiyodu ayrıntılıda öğrenmişti hemde yüzde yüz kız dediler ve oğlu oldu....şoktayız hepimiz...insan ister istemez etkileniyo aldık mavi mavi güvendik doktorlara.. arkadaşımda hastane çıkışını falan battaniye herşeyi pembe ve mor hazırladı örgüleri bile..sağlıklı olsunlarda sürprizle karşılaşmayız inşallah.pipili resim bile verdiler ama içime kurt düştü yaaa..
canım ben ankaradayım etlik zübeyde hanıma gidiyoruz bende arkadaşımda..ilk göstermiyo dediler ama ayrıntılıda söylediler..zaten sabit bir doktor bakmıyodu ona her gittiğinde farklı doktor bakıyodu.doktor seçmedi yani..özelede bir kere gitmişti..ama ayrıntılıya girdikten sonra kesin kız diye herşeyi hazırlamıştı,bebeşide ibni sina ya gönderiyolarmış orda yatıcakmış rabbim yardım etsin inşallah çabucak toparlansın.Pipiyi gorduysen değişmez yav :) Arkadaşın hep aynı dr a mi gitti peki. Belki dr dan kaynaklanan bir sorundur cinsiyet yanilmasi
benim 10.2 yapcak bişey yok kırmızı et ye dedi doktor bana
Amin tez zamanda anaciginin kucağında olsun insallah. Çok erken bi hafta değil üzülmeyin bence. Mutlaka sağlıkla çıkacaktır kuvez den bebecik. Yalnız haftasina göre çok zayıf. Kontrollerde fark etmediler mi. Benim 32 de 2.099. 35 te 1800 çok az değil mi. Dr uyarmamis mi kicanım ben ankaradayım etlik zübeyde hanıma gidiyoruz bende arkadaşımda..ilk göstermiyo dediler ama ayrıntılıda söylediler..zaten sabit bir doktor bakmıyodu ona her gittiğinde farklı doktor bakıyodu.doktor seçmedi yani..özelede bir kere gitmişti..ama ayrıntılıya girdikten sonra kesin kız diye herşeyi hazırlamıştı,bebeşide ibni sina ya gönderiyolarmış orda yatıcakmış rabbim yardım etsin inşallah çabucak toparlansın.
konuştuğumuzda kilosu zayıf falan demedi bilemicem ki doğunca söyledi kilosunu bende şaşırdım...29.haftada 1400 dü benimkide..Amin tez zamanda anaciginin kucağında olsun insallah. Çok erken bi hafta değil üzülmeyin bence. Mutlaka sağlıkla çıkacaktır kuvez den bebecik. Yalnız haftasina göre çok zayıf. Kontrollerde fark etmediler mi. Benim 32 de 2.099. 35 te 1800 çok az değil mi. Dr uyarmamis mi ki
29 sa benimde 1400 bizim normal sen endişe etmekonuştuğumuzda kilosu zayıf falan demedi bilemicem ki doğunca söyledi kilosunu bende şaşırdım...29.haftada 1400 dü benimkide..
Sormaayın bugün bende sersemim bulantı var elim ayağım titriyor gibiMidem bulanıyor yaa 2 gündür. Basa mi donuyorum nedir
konuştuğumuzda kilosu zayıf falan demedi bilemicem ki doğunca söyledi kilosunu bende şaşırdım...29.haftada 1400 dü benimkide..
29 sa benimde 1400 bizim normal sen endişe etme
Kızlar arkadaşım 35 haftalık sezeryanla doğum yaptı.bebiş 1800 gram kuveze aldılar.neden erken olduğunu konuşamadık şükür ikiside iyiymiş.ama asıl şokkkkkkayrıntılı ultrasonda bile yüzde 100 kız dediler,4 aylıkken göstermiyodu ayrıntılıda öğrenmişti hemde yüzde yüz kız dediler ve oğlu oldu....şoktayız hepimiz...insan ister istemez etkileniyo aldık mavi mavi güvendik doktorlara.. arkadaşımda hastane çıkışını falan battaniye herşeyi pembe ve mor hazırladı örgüleri bile..sağlıklı olsunlarda sürprizle karşılaşmayız inşallah.pipili resim bile verdiler ama içime kurt düştü yaaa..[/QUOTE
Ben de dr her gittiğim de cinsiyet te değişiklik varmi die soruyorum % 100 erkek duo ama ben bi umut kız dermi die bekliyorum
canım 29+4 dü galiba29 hafta derken kızlar tam olarak benim 28+1 de gittiğimde 1300 gr dı tosun dedi sizin 29+ da mı öyleydi 28+ da mı ?
Hayırlı olsun canım güzel günlerde yatsin ben de bugun buna baktım 650 aşağı düşmedi ölçüsü 60 ×110 muBende çok duydum böyle olanı o Yüzden sanırım doğum öncesi alışverişte çok abartmayıp az almak Lazım orta renklerdenKızlar bu arada benim de bugün kayınvalidem geldi onunla birlikte bebişimin alışverişini yapcaz gerçi kendi bir Sürü cici Şeyler almış kızıma. Beşiğini falan bakıcaz ilk etapta kullanmak için Hem anne yanı olup hemde normal kullanılan şu beşiği almayı düşünüyoruz fiyatı 569₺ sizce nasıl?
70*140 mothercare beşik mi
29+2 de 1400du normal dedi. 32+2 yani bugün 2.100 kilosu biraz önde dedi29 hafta derken kızlar tam olarak benim 28+1 de gittiğimde 1300 gr dı tosun dedi sizin 29+ da mı öyleydi 28+ da mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?