- 3 Nisan 2015
- 1.527
- 1.430
- 133
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.261
Seninle hep ayni haftaalrda gidioruz heralde :))) benmde 29+2 de 1550 gramdi bu pazartesi randevum var 32+2 de oluo bakalm kaç olmus kuzum . Umarim suyu da normale donmustur.29+2 de 1400du normal dedi. 32+2 yani bugün 2.100 kilosu biraz önde dedi
Valla benim 30. Haftada 1722 gr.benimki hepten tosun sanirim29 hafta derken kızlar tam olarak benim 28+1 de gittiğimde 1300 gr dı tosun dedi sizin 29+ da mı öyleydi 28+ da mı ?
Gobegi dusmeden niye yikanmiyomus ki olurmu oyle sey ben eve gelir gelmez yikiyorum hastaneden pis pis mikrop kaparCanım benim en önemli şeyleri almışsın hastaneyi ara ne veriyolar öğren. Benimki çocuğa da bana da bez veriyormuş mesela. Bebeğin beşiğine yatak falan da aldınmıydı. Çocuğa iki takım daha giysi alıver.bir iki de battaniye. İlk etapta küvet bile alma sonra kocanı gönderir aldırırsın. 20tl bişey zaten. Göbek düşene kadar yıkamayacağız ya. Sen sıkma kendini en önemlilerini almışsın. Ha bu arada ana kucağı var mı bebek arabana dahil mi. O da önemli.
Daha doktoruma sormadım amanenim bildiğim göbeği düşmeden yıkanmaz türbentle silinir çocuk.Gobegi dusmeden niye yikanmiyomus ki olurmu oyle sey ben eve gelir gelmez yikiyorum hastaneden pis pis mikrop kapar
Valla benim 30. Haftada 1722 gr.benimki hepten tosun sanirim
Yıkanır tabi ama göbeğine su değirmeden yıkayın yada silin diyorlarGobegi dusmeden niye yikanmiyomus ki olurmu oyle sey ben eve gelir gelmez yikiyorum hastaneden pis pis mikrop kapar
O eskidenmiş. Gebe eğitiminde anlatılan şu; bebek yaz bebeğiyse her gün, kış bebeğiyse gün aşırı aynı saatlerde yıkanmalı, yıkama sonrası masaj yapılmalı, emzirilmeli ve uyutulmalı.Gobegi dusmeden niye yikanmiyomus ki olurmu oyle sey ben eve gelir gelmez yikiyorum hastaneden pis pis mikrop kapar
Benxe yikayin hic bi sakinxasi yok zaten dr sogunca temiz yikamiyolar eve gelip kucuk bi kova suylanazikce yikayin benim annem surwkli yegenlwrimi oyle yikadi oglumuda eve gelince hemen yikadi bundada hemen yikiycam rabbim.izin veririrae ins daha sonrada gobegi duaunce yikiycamDaha doktoruma sormadım amanenim bildiğim göbeği düşmeden yıkanmaz türbentle silinir çocuk.
Daha doktoruma sormadım amanenim bildiğim göbeği düşmeden yıkanmaz türbentle silinir çocuk.
Rahatlamak icinde sik sik yikanabilir ama gobek bagida alinabilir benim anlatmak istedigim yikanabilir olmasi yyani hic bi sakicasi yok benceO eskidenmiş. Gebe eğitiminde anlatılan şu; bebek yaz bebeğiyse her gün, kış bebeğiyse gün aşırı aynı saatlerde yıkanmalı, yıkama sonrası masaj yapılmalı, emzirilmeli ve uyutulmalı.
Bebeği kirli diye değil rahatlatmak adına yıkıyoruz.
Ve eczanelerde göbek bandı satılıyor, göbeğini kapatıp rahatça yıkayabiliyoruz.
O eskidenmiş. Gebe eğitiminde anlatılan şu; bebek yaz bebeğiyse her gün, kış bebeğiyse gün aşırı aynı saatlerde yıkanmalı, yıkama sonrası masaj yapılmalı, emzirilmeli ve uyutulmalı.
Bebeği kirli diye değil rahatlatmak adına yıkıyoruz.
Ve eczanelerde göbek bandı satılıyor, göbeğini kapatıp rahatça yıkayabiliyoruz.
Alıntıyı cef bacıdan yapacaktım yanlışlıkla sizden yapmışım, evet tamamen katılıyorum, yıkanmasında sakınca yok hatta bilakis daha faydalı.Rahatlamak icinde sik sik yikanabilir ama gobek bagida alinabilir benim anlatmak istedigim yikanabilir olmasi yyani hic bi sakicasi yok bence
bende gobegini kapatmadim.bundada kapatmiycam yuzu one dogru egik oldumu tamamdir her gun yikananinca bebekdeki fark cok belli guzel gelisiyolar :)Aynen ben kizi hergun yikiyordum. Hem hergun yikanan bebek daha guzel gelisiyor gobeginide hic kapatmadim. Yuzu yere bakiyordu zaten oraya fazla su degdirmeneye calisiyordum. Gazli bezle kurulayip alkol sıkıyordum mis gibi yumos gibi takiliyordu:)
Erkek olaydı talip olurduk, 2 tosun anlaşırlardı gül gibiBizim kizda 31+3 de 2100 kg idiultrason olcumunde 33+6 olarak gozukuyordu ama haftasiyla uyumlu olmasi en iyisi iri bebeklerin dogumuda zor oluyor. 3 kg 200 gram kadar olsa bana yeter ama bu kiz aldi basini gidiyor. Rahat bir sekilde dogurmayi nasip etsin Allah hepimize.
Rabbim.bize o güz3l gunleri gostersin ins sabirsizlikla bekliyorum.Alıntıyı cef bacıdan yapacaktım yanlışlıkla sizden yapmışım, evet tamamen katılıyorum, yıkanmasında sakınca yok hatta bilakis daha faydalı.
Erkek olaydı talip olurduk, 2 tosun anlaşırlardı gül gibi
Benimkide erkek cok.cirkinlwsmisin diyolar rengin solmus karninsaki kiz gibi diyolar bana dr bir kere kiz 3 kerede.erkek.dedi sonunda yuzde yuz dedi hayirliai bakalim saglikli olsundaEnaamm vallahi kiz bogaç vardi ya bkm mutfakta onunla kiz arkadasi gibim olurlardibeni goren cok bilmis teyzeler vallahada bu erkek diyolar karnima bakip bakip. Cirkinlesmedin sen diyorlar. Yaw susun be carpilcaksiniz bari yemin etmeyin diyorum yok gunahlari boyunlarina artik:)
Hayir anlatamiyorsun da dort boyutlu ayrintilida kiz dediler kendi doktorum her defasinda bakiyor kiz diyor yani ugrasmiyorum artik
Benimkide aksine kilosu zayif gibi 29 haftalikken ult. 28 cikiyodu kilosuda 1297 di 32 haftalikken gittimkilosu 1900 olmus dedi cok buyumemis gibi niye acaba cikda kilo almadim zaten 13 kilo aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?