2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben de çirkinleşmedim ama mayalanmak için kenara konulan ve orada unutulan hamur gibi oldum. Kutuplardan basık, ekvatordan şişkin enine boyuna genleştim
Gerçi ben 18 kilo aldım.
Yiyorum ama bebeğe

Ben de çirkinleşmedim ama mayalanmak için kenara konulan ve orada unutulan hamur gibi oldum. Kutuplardan basık, ekvatordan şişkin enine boyuna genleştim
Gerçi ben 18 kilo aldım.
Yiyorum ama bebeğe

Ben genel olarak iyiyim arkadan bakan hamile oldugumu anlamiyor elim bacagim falan sismedi, sadece ayagim 2 numara buyudu sen cok supermissin ama yanimda olsan sabaha kadar mincirirdim seni

( o kadar da pekmez yiyip demir hapi içiyorum ama anca bu kadar yukseldi. Hamile olmadan once 8.5 lardaydi benim.. ins yukselir artik son aylarda

Slm canm benim kan da 10.3 bu ay da degismemis. Bir kavanoz keciboynuzu pekmezi icmeme ve siyah kuru uzum yememe ragmen. Kan hapinida gunde 2 kere kullaniyorum. Doktor biraz daha duserse takviye yapilacak dedi damardan , ins dusmez

Hayırlı olsun canım güzel günlerde yatsin ben de bugun buna baktım 650 aşağı düşmedi ölçüsü 60 ×110 mu
Teşekkürler canım henüz almadık ama büyük ihtimal bu haftaiçi Alıcaz.
50x90 mış iç ölçüleri. Ben Aşkım mağazasından baktım senin baktığın yer neresi? http://www.askimkids.com/yanda benim baktığım bu.

Canim sen ogretmendin galiba yanlis hatirlamiyorsam. Kendimi senin yerine koyuyorum gercekten cok sabirli davraniyorsun. Boyle bir seyi bence hic haketmiyorsun. Her yonden .. Bilmiyorum Allah yardimcin olsun durumun beni uzuyor cok sey yazmak istiyorum da neyse..

Slm canm benim kan da 10.3 bu ay da degismemis. Bir kavanoz keciboynuzu pekmezi icmeme ve siyah kuru uzum yememe ragmen. Kan hapinida gunde 2 kere kullaniyorum. Doktor biraz daha duserse takviye yapilacak dedi damardan , ins dusmez
Slm cnm benimde 8,3 e dusmustu damardan 5 unite demir verildi ve kan surubuna devam ettim 1 ay gecti 10.72 olmus.ama 8 lere dusmeden vermiyorlar damardn aslinda ben bir daha yaptitmak istiyrm

Uzun bir sure girememistim tekrar geldim☺ogretmen arkadaslar dogumiznine nezman ayriliyorsunuz?ben 28 eylulde ayrilcam Allahin izniyle

Dün sabah dayanamayıp konuşmuştum kızıyla , gece yatağında yattı.

Bayanlar merhaba,

Dun dr kontrolum vardi, ikiz erkek bekliyoruz.
Sat 11 mart, 28 hafta bitmek uzere.
Ama dr um dun, 26 hafta 6 gunluk olmussun dedi(27 haftalik diyelim)
Ultrasonda biri 27+2 digeri 27+4 cikti.
Kilolari 1.025 digeri 1.075 cikti.

Sizce hersey normalmi?

Buarada bu zamana kadar 7.5_8 kg aldim. Cocuklar gelismeyecek diye korkuyorum. Dr iyisin dedi ama icimde hep suphe var. Az kilo almissin dedi sadece ;(

Günaydın kizlar... bu anam beni oldurecek... dagitmak icin sabun tas kolonya yapıyorum Allah kısmet ederse bundan sonra kurabiyeye baslayacam ama yok illa hosgeldin bebek yazili magnette yaptiralimmis... dun bulundugum sehirde unlu bir tasarimcinin yanina gittik uyduruklarin tanesini 3 lrdan acti... nette uyguna yaptiraniniz var mi

Gayet iyi bence , maşallah size :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…