- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.281
Benimkide erkek cok.cirkinlwsmisin diyolar rengin solmus karninsaki kiz gibi diyolar bana dr bir kere kiz 3 kerede.erkek.dedi sonunda yuzde yuz dedi hayirliai bakalim saglikli olsunda
Ben de çirkinleşmedim ama mayalanmak için kenara konulan ve orada unutulan hamur gibi oldum. Kutuplardan basık, ekvatordan şişkin enine boyuna genleştimEnaamm vallahi kiz bogaç vardi ya bkm mutfakta onunla kiz arkadasi gibim olurlardibeni goren cok bilmis teyzeler vallahada bu erkek diyolar karnima bakip bakip. Cirkinlesmedin sen diyorlar. Yaw susun be carpilcaksiniz bari yemin etmeyin diyorum yok gunahlari boyunlarina artik:)
Hayir anlatamiyorsun da dort boyutlu ayrintilida kiz dediler kendi doktorum her defasinda bakiyor kiz diyor yani ugrasmiyorum artik
Ben de çirkinleşmedim ama mayalanmak için kenara konulan ve orada unutulan hamur gibi oldum. Kutuplardan basık, ekvatordan şişkin enine boyuna genleştim
Gerçi ben 18 kilo aldım.
Yiyorum ama bebeğe
( o kadar da pekmez yiyip demir hapi içiyorum ama anca bu kadar yukseldi. Hamile olmadan once 8.5 lardaydi benim.. ins yukselir artik son aylarda
Teşekkürler canım henüz almadık ama büyük ihtimal bu haftaiçi Alıcaz.Hayırlı olsun canım güzel günlerde yatsin ben de bugun buna baktım 650 aşağı düşmedi ölçüsü 60 ×110 mu
Çok yazdım , bu da son olsun.Evde çok geriliyorum.
Babası kalktı , banyoya gitti.Kızı da hemen peşinden,nereye gittiğini merak ettim,diyor.
Dün gece 12 ye doğru uyudu.
Bugün konuştum , neden yatağında uyumuyorsun diye , koltukta uyuya kalıyorum diyor.Yatağında yatsan orada da uyuya kalırsın,dedim.Cevap vermiyor.
Eşime de yeniden söyledim,bu gece ben yatağına yatırayım mı , dedim.Bana sen karışma,dedi.
Ben bu şekilde konuşunca kızının üzerine daha da düşüyor,sanki kötü bir şey söylüyorum. Beni üvey anne prototipine oturtmuş ne yazık ki...Hiçbir şey şekilde çözüme ulaşmıyor bu durum.
Aslında kızı beni her konuda dinler,aramızda gayet iyi ; ama baba destek olmayınca ben yalnız kalıyorum.Olmuyor böyle...
Suyu azmiydi cokmuyduSeninle hep ayni haftaalrda gidioruz heralde :))) benmde 29+2 de 1550 gramdi bu pazartesi randevum var 32+2 de oluo bakalm kaç olmus kuzum . Umarim suyu da normale donmustur.
Slm cnm benimde 8,3 e dusmustu damardan 5 unite demir verildi ve kan surubuna devam ettim 1 ay gecti 10.72 olmus.ama 8 lere dusmeden vermiyorlar damardn aslinda ben bir daha yaptitmak istiyrmSlm canm benim kan da 10.3 bu ay da degismemis. Bir kavanoz keciboynuzu pekmezi icmeme ve siyah kuru uzum yememe ragmen. Kan hapinida gunde 2 kere kullaniyorum. Doktor biraz daha duserse takviye yapilacak dedi damardan , ins dusmez
Dün sabah dayanamayıp konuşmuştum kızıyla , gece yatağında yattı.Canim sen ogretmendin galiba yanlis hatirlamiyorsam. Kendimi senin yerine koyuyorum gercekten cok sabirli davraniyorsun. Boyle bir seyi bence hic haketmiyorsun. Her yonden .. Bilmiyorum Allah yardimcin olsun durumun beni uzuyor cok sey yazmak istiyorum da neyse..
bizde de hastaneden gelince ilk gun bebek tuzlanir kizss azcik ballanir sonra da yikanirGobegi dusmeden niye yikanmiyomus ki olurmu oyle sey ben eve gelir gelmez yikiyorum hastaneden pis pis mikrop kapar
28 ini sevkli gecirip 29 unda ayrilacam canim Allah kismet ederseUzun bir sure girememistim tekrar geldim☺ogretmen arkadaslar dogumiznine nezman ayriliyorsunuz?ben 28 eylulde ayrilcam Allahin izniyle
28 ini sevkli gecirip 29 unda ayrilacam canim Allah kismet ederse
canim ogretnensen uzatmanin anlami yok somestr denk geliyor cunkuBen de 37 ye kadar çalışmayı planlıyorum inşallah. 9 Kasım gibi izne ayrılacağım bir şey olmazsa.
Gayet iyi bence , maşallah size :)Bayanlar merhaba,
Dun dr kontrolum vardi, ikiz erkek bekliyoruz.
Sat 11 mart, 28 hafta bitmek uzere.
Ama dr um dun, 26 hafta 6 gunluk olmussun dedi(27 haftalik diyelim)
Ultrasonda biri 27+2 digeri 27+4 cikti.
Kilolari 1.025 digeri 1.075 cikti.
Sizce hersey normalmi?
Buarada bu zamana kadar 7.5_8 kg aldim. Cocuklar gelismeyecek diye korkuyorum. Dr iyisin dedi ama icimde hep suphe var. Az kilo almissin dedi sadece ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?