2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben Elmas Şekerleme 'den yaptırdım canım , gayet uygundu fiyatları.

3 lira çok pahalı ama

Maşallah bence de iyi kiloları, siz sağlıklı beslenmeye devam edin

Slm canm benim kan da 10.3 bu ay da degismemis. Bir kavanoz keciboynuzu pekmezi icmeme ve siyah kuru uzum yememe ragmen. Kan hapinida gunde 2 kere kullaniyorum. Doktor biraz daha duserse takviye yapilacak dedi damardan , ins dusmez

slm canım benim doktor çok relax yükselir daha hallederiz sorun değil falan diyo :) ama ben kendim dert ediyorum.. ben de keçi boynuzu özü içiyorum o normal pekmezden de faydalı kullanmadıysan birde onu dene bakalım. birde önümüz kurban bol bol etleri götürelim de yükselsin artık şu değerler

Ben de 37 ye kadar çalışmayı planlıyorum inşallah. 9 Kasım gibi izne ayrılacağım bir şey olmazsa.
muhtemel doğum tarihimiz aynı galiba benim de 37. hafta o tarihlere denk geliyo. sat 24 şubat benim. ama ben 32 de ayrılıyorum Allah kısmet ederse. çok kilo falan almadım aslında ama yinede cesaret edemedim 37 ye kadar çalışmaya... Allah kolaylık versin size ve cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

Canım istersen bebek doğduktan sonra karar ver, belki elindekiler yeterli olur.

Biz yalnızca beşik aldık ahşap, sallanmıyor ya da titremiyor.

Bebek çok gazlı olur da uyumazsa ben de linktekiler gibi uygun ve basit bir şey almayı düşünüyorum.

Kışı çıkarsa yeter.

Fakat bebek sorunsuz olursa boşuna almış oluruz.

Nasılsa siparişle birkaç güne ulaşıyor.

Canim yazdıklarını baştan beri okuyorum bende bir üvey anneyim aslında bu kelimeyi hiç sevmem ama maalesef 7 yıl olmasına rağmen eşimin oğlu beni hiç kabul etmedi ilk 3 yıl bizle yaşadı ve çok zOr günler geçirdik şimdi evimeze bile gelmiyor sana tek tavsiyem ben sorun yaşadığımız her zaman rabbime yönelir dua ederdim ve Rabbim beni haklı çıkarırdı çünkü bazen çözüm zaman olabiliyor konuşmak işleri dahada zorlaştırabilir Rabbim yardimcin olsun

Tıpış tıpış die bi mağaza var ordan bktim bizimkinin ölçüsü büyük fiyat normal solemis ler

Canım bence gereksiz gibi duruyor bunlar senin aldıkların zaten yeter. Ben de bir ara bunlara bakmıştım ama çok kalitesiz göründü gözüme yakından bakınca. Gerçi iş görür tabikide ama ben yine de tercih etmedim.

Aramızda 2 hafta var benim bebeğim 1500 kg şuan canım seninkilerin kilosu gayet normal bence üstelik ikiz bebekler yani maşaAllah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ultrasonda zaten birebir her zaman aynı günü tutmayabiliyor. Bende 30 haftamı bitirdim ve 8 kilo aldım şimdiye kadar. Bana doktorum da sağlık ocağında beni takip eden ebem de önemli olan bebeğin kilosunun iyi olması demişti. Annenin aldığı kilo çok ta önemli değil. Hatta az kilo alman daha iyi senin için bence

Kızlar baby memory prints alan var mı hiç aranızda? Ben oldum olası hep merak etmişim ve heves etmişimdir nereden alsam diye düşünüyorum.

Evet canim benim annem de gobegi dusmeden yikamam falan deme yikayicaz ki buyusun bebegimiz diyor. N'apicaz bilmem!
Tıbben doğrusu nedir acep?
Kuzenim de göbek düşmeden yıkanmaz diye yıkamamış , onun da göbek maşallah rekor sürede düşmüş (tam 13 günde!) , bebek resmen koktu dedi. Çok kotu yav, doktor yikanabilir derse asla beklemem ben.
Arkadasım doğum yaptı 2 ay önce , bebek 11 günlüktü mis mis kokuyordu. Her gün yıkıyorlarmış onlar. Bizim gerçi kış bebeği olacak ama o kokuya çok özendim.

Bu arada sterilizator alan var mi?
Ben basta kaynatırım ba diyordum fakat bebek ürünleri satan bir mağazada çalışan sevdiğim güvendiğim bir arkadaşım almamı önerdi. Önerdiği urun mamajoonun 5 işlevli makinası. Steril, kurutma, mama ısıtıcı, buharlı pişirme tümü bir arada. Bu hafta bakıp alacağız inşallah. Bir de sunu ekledi, sterilizatorun mutlaka kurutma özelliğinin olması gerekiyormus, ıslak çıkan biberonun bezle kurutulması çok sağlıklı değilmiş. Alırken kurutma özelliğine dikkat edelim anneler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…