- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.321
Ben de bilmiyorum ama cevremdekiler dr.larin dedigini pek dinlemeyip eski usul devam ediyolar onu biliyorum. Kis bebegi de olsa 2 gunde bir yikarim diye dusunuyorum ben canim.Tıbben doğrusu nedir acep?
Kuzenim de göbek düşmeden yıkanmaz diye yıkamamış , onun da göbek maşallah rekor sürede düşmüş (tam 13 günde!) , bebek resmen koktu dedi. Çok kotu yav, doktor yikanabilir derse asla beklemem ben.
Arkadasım doğum yaptı 2 ay önce , bebek 11 günlüktü mis mis kokuyordu. Her gün yıkıyorlarmış onlar. Bizim gerçi kış bebeği olacak ama o kokuya çok özendim.
Ben de bilmiyorum ama cevremdekiler dr.larin dedigini pek dinlemeyip eski usul devam ediyolar onu biliyorum. Kis bebegi de olsa 2 gunde bir yikarim diye dusunuyorum ben canim.
Ablam dogum yaptiginda bebegi eve cikar cikmaz hergun yikamistik. Sonra dort gun sonra surekli uyku ve ates belirtileriyle doktora goturduk. Gobegi dusmeden yikadigimiz icin gobek bagindan enfeksiyon kapmis. Bir hafta kadar hastanede yatti ve doktor herseye hazirlikli olun demisti. Cok sukur ki korkulan olnadi ve bebegimiz iylesip kurtuldu. Her bebekte olacak degil tabi ama bence dikkat etmek lazim. En azindan bag dusmese bile kuruyana kadar beklenebilir. Benim kizim dort gunlukken dusurmustu ve oyle yikamistik. Oda kasim bebegiydi ve hergun yikadik mis gibi. Evler sicak oluyo nasil olsa.Tıbben doğrusu nedir acep?
Kuzenim de göbek düşmeden yıkanmaz diye yıkamamış , onun da göbek maşallah rekor sürede düşmüş (tam 13 günde!) , bebek resmen koktu dedi. Çok kotu yav, doktor yikanabilir derse asla beklemem ben.
Arkadasım doğum yaptı 2 ay önce , bebek 11 günlüktü mis mis kokuyordu. Her gün yıkıyorlarmış onlar. Bizim gerçi kış bebeği olacak ama o kokuya çok özendim.
Ablam dogum yaptiginda bebegi eve cikar cikmaz hergun yikamistik. Sonra dort gun sonra surekli uyku ve ates belirtileriyle doktora goturduk. Gobegi dusmeden yikadigimiz icin gobek bagindan enfeksiyon kapmis. Bir hafta kadar hastanede yatti ve doktor herseye hazirlikli olun demisti. Cok sukur ki korkulan olnadi ve bebegimiz iylesip kurtuldu. Her bebekte olacak degil tabi ama bence dikkat etmek lazim. En azindan bag dusmese bile kuruyana kadar beklenebilir. Benim kizim dort gunlukken dusurmustu ve oyle yikamistik. Oda kasim bebegiydi ve hergun yikadik mis gibi. Evler sicak oluyo nasil olsa.
Benimde sana yazacak çok şeyim var ama hamilesin üzülmeni istemem..sana tek temennim Allah sana sabır versin..keşke genç kızlarımız örnek alsalar sizlerin hayatlarınıda, herkes dengiyle evlense..bekar hanımların boşanmış erkeklerle evlenmesine çok karşıyım bu tarz sebepler yüzünden..Allah yardımcın olsun.Dün sabah dayanamayıp konuşmuştum kızıyla , gece yatağında yattı.
Kizlar hangi balıkları yiyorsunuz malum sezon açıldı. Birde ne şekilde pisiriyorsunuz.
Bebeği yıkamak için göbek bağının düşmesine gerek yokmuş.Kursta ebeler bize yıkayın,dediler.Sadece Tıbbi bir zorunluluk yoksa doğduktan 24 saat sonra yıkayacağız.Üzerindeki verniks tabakasının bebek cildi Tarafından emilmesi gerekiyormuş.
hep tosuncuklar ya maşallah :)Valla benim 30. Haftada 1722 gr.benimki hepten tosun sanirim
Benimde sana yazacak çok şeyim var ama hamilesin üzülmeni istemem..sana tek temennim Allah sana sabır versin..keşke genç kızlarımız örnek alsalar sizlerin hayatlarınıda, herkes dengiyle evlense..bekar hanımların boşanmış erkeklerle evlenmesine çok karşıyım bu tarz sebepler yüzünden..Allah yardımcın olsun.
ben hep onlari okuyorum valla.insan ozeniyo.bide bebislerin fotosunu koyuyolar yaaaekim anneleri de doğum yapmaya başlamış
Bende 31+4 deyim çok ağırlaştım hemen yoruluyorum gezmek falan istemiyorum daha eksikler var keşke hepsini bitirseydimYa kizlar ben bugun cok agirlastigimi hissediyorum.belim ayaklarim ve vajina ile cevresinde agrilar oluyo.31 haftadada boyle mi oluyo acaba ya
Maşallah çok fit görünüyorsunuz :)Kizlar bunlari aldim kendim icin hastanede giymeye gecelgm vardi zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?