- 19 Mayıs 2015
- 778
- 847
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.341
Çok çok geçmiş olsun canımAblam dogum yaptiginda bebegi eve cikar cikmaz hergun yikamistik. Sonra dort gun sonra surekli uyku ve ates belirtileriyle doktora goturduk. Gobegi dusmeden yikadigimiz icin gobek bagindan enfeksiyon kapmis. Bir hafta kadar hastanede yatti ve doktor herseye hazirlikli olun demisti. Cok sukur ki korkulan olnadi ve bebegimiz iylesip kurtuldu. Her bebekte olacak degil tabi ama bence dikkat etmek lazim. En azindan bag dusmese bile kuruyana kadar beklenebilir. Benim kizim dort gunlukken dusurmustu ve oyle yikamistik. Oda kasim bebegiydi ve hergun yikadik mis gibi. Evler sicak oluyo nasil olsa.
Yaş maya mı kuru maya mı?Kizlar bildigimiz maya varya suda eritilip ya da sutle eritilip icilirse anemiye iyi geliyormus, bebege de iyi geliyormus. Ben bir kere ilik suda eritip ictim lakin tadi pek guzel degilonceki dogumumda sutum gelmedigi icin iciyordum hergun sutu gelmeyen olursa denesin ben faydasini gormustum.
:))) tesekkur ederimm canimm hamileyken anca bu kadar fit olunabilioMaşallah çok fit görünüyorsunuz :)
Ben sana katilamicam gonul kimi severse guzel odur demisler onemli olan karsilikli anlayis bu olmazsa zaten dul bir erkek veya degil evlilik yurumezBenimde sana yazacak çok şeyim var ama hamilesin üzülmeni istemem..sana tek temennim Allah sana sabır versin..keşke genç kızlarımız örnek alsalar sizlerin hayatlarınıda, herkes dengiyle evlense..bekar hanımların boşanmış erkeklerle evlenmesine çok karşıyım bu tarz sebepler yüzünden..Allah yardımcın olsun.
Logusa pijamasi:) hadi ya bende kendimi ucuza aldim zannetmistim. Akdiklariniz normal pijama mi lohusa mi? Demekki bizim burası pahali küçük sehir olunca boyle oluyor ne yazik ki secenek çok az :S
Çok farklı değişkenler olabiliyor.Bu şekilde genelleme yapmak da doğru değil ama ortada bir çocuk varsa en baştan çok iyi düşünmek gerektiğine katılıyorum.Benim de ikinci evliliğim.Benimde sana yazacak çok şeyim var ama hamilesin üzülmeni istemem..sana tek temennim Allah sana sabır versin..keşke genç kızlarımız örnek alsalar sizlerin hayatlarınıda, herkes dengiyle evlense..bekar hanımların boşanmış erkeklerle evlenmesine çok karşıyım bu tarz sebepler yüzünden..Allah yardımcın olsun.
Çok yakışmış.Kizlar bunlari aldim kendim icin hastanede giymeye gecelgm vardi zaten
Pijaman cok guzelmis güle güle kullan canim terlikleri hastaneyemi goturyceksin .Kizlar bunlari aldim kendim icin hastanede giymeye gecelgm vardi zaten
canım yastıkların yüksek mi yatıyorsun geceleri..Günaydın herkese mide yanması yüzünden uyuyamiyorum yaa sanki ateşle yakıyorlar
Yok hayır tek yastıkk yüksekte deģil ben geceleri tuvalete kalktigimda bişiyler yiyip yattiyorum her seferinde oyle yiyorum dediysemde tika basa degil meyve kücücuk bi elmek arasi falan onlamı ilgili acaba mide yanmam anlamadim kicanım yastıkların yüksek mi yatıyorsun geceleri..
Yok hayır tek yastıkk yüksekte deģil ben geceleri tuvalete kalktigimda bişiyler yiyip yattiyorum her seferinde oyle yiyorum dediysemde tika basa degil meyve kücücuk bi elmek arasi falan onlamı ilgili acaba mide yanmam anlamadim ki
Ewet doğru diyorsun aslında tutamayıp kendimi her seferinde yiyorum ama sikkat etmem lazim sanırim bundan sonra cok saolgeceleri küçük de olsa birşey tüketme. yatma saatinden en az 2 saat önce.
artık mideye baskı olduğu için zaten mide öğütemiyor sindiremiyor. sen yatınca o da geri dönüyor sana yanma olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?