2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Çok çok geçmiş olsun canım

Yaş maya mı kuru maya mı?

Ben sana katilamicam gonul kimi severse guzel odur demisler onemli olan karsilikli anlayis bu olmazsa zaten dul bir erkek veya degil evlilik yurumez

Çok farklı değişkenler olabiliyor.Bu şekilde genelleme yapmak da doğru değil ama ortada bir çocuk varsa en baştan çok iyi düşünmek gerektiğine katılıyorum.Benim de ikinci evliliğim.

canım yastıkların yüksek mi yatıyorsun geceleri..
Yok hayır tek yastıkk yüksekte deģil ben geceleri tuvalete kalktigimda bişiyler yiyip yattiyorum her seferinde oyle yiyorum dediysemde tika basa degil meyve kücücuk bi elmek arasi falan onlamı ilgili acaba mide yanmam anlamadim ki

geceleri küçük de olsa birşey tüketme. yatma saatinden en az 2 saat önce.
artık mideye baskı olduğu için zaten mide öğütemiyor sindiremiyor. sen yatınca o da geri dönüyor sana yanma olarak.

geceleri küçük de olsa birşey tüketme. yatma saatinden en az 2 saat önce.
artık mideye baskı olduğu için zaten mide öğütemiyor sindiremiyor. sen yatınca o da geri dönüyor sana yanma olarak.
Ewet doğru diyorsun aslında tutamayıp kendimi her seferinde yiyorum ama sikkat etmem lazim sanırim bundan sonra cok saol

Günaydın kızlaar. iş yerim tatil yapmadı, eşim uyurken kalktım geldim. ne sinir bozucu yaa. C.tesi kontrolümüz vardı. kızımızın totosuna bakıp geldik bi türlü dönmedi yüzünü ya sinir oldum. biz o kadar hevesle gidelim küçük hanım bakmasın. Doğum pozisyonunu almamış. Zaten daha erken dedi. 3 hafta sonra gitcem NST'ye o zaman gircem. günüyle aynı gidiomuş. bundan sonra bebeğin hafta da 200 gr almasını isteriz dedi. yediklerine çok dikkat et dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…