2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
bide yüksek yastıkta yatmayı dene canım.. bana çok iyi geliyor..

gece tabiki bişey yemesek daha iyi ama gelde anlat bunu bebişlere.. acıktın mı mutlaka yemen gerekiyo... yoksa zaten uyuyamıyo insan.. ama başını yükseltirsen sorun bi nebze azalacaktır..

kızlar doğum sonrası KORSE YA DA GOBEK KISMINA ÇARŞAF/BEZ bağlamak konusunda ne yapıcaz????
korse alacaksak ne tip korse alıcaz?
doktorlarımıza danışalım bari bunu da

Günaydın Kızlarr

Haftasonu kontrolümüz vardı bebeğim 1.500gr ve 40cm sizce gelişimi nasıl??Bana göre iyi değil gibi geldi de süt içemiyorum(kabızlık yapıyor) yumurta peynir yiyorum ama yeterli gelmiyor galiba siz nasıl besleniyorsunuz?Benim 38.haftada sezeryan olacak galiba biraz daha iyi beslenmem gerekiyor..Cevap lütfennn

Normal duruyor canim kilo-boy.
Sut icemiyorsan yogurdu bol ye ayran ic. Ama sutu de icmeye calis gene de.

Ben de az once dr kontrolunden geldim. Moralim bozuldu ya. Cok kilo almissin dedi. Toplamda alman gereken kiloyu suana kadar almissin dedi canimi sıktı. Cunku ben asiri yemek tuketmiyorum. Ilk haftalarda duramayip yiyordum ama son 2-3aydir ekmegi bile gunde 2-3dilim anca yiyorum. Yine de kilo oluyor n'apim. Bi de bebegin kilosu iyiymis ama boyu 1 hafta geriden geliyomus. Boyu 39cm.mis ama 41-42cm olmaliymis. Kilosu 1800gr iyiymis.

Ayrica da canimi sıkan diger bir konuda bebegin esi ondeymis takip edecegiz unutmayalim dedi. Ne anlama geliyor diye sordum dogumda kanama olabilir dedi
Degisme ihtimali vardir dimi? Bilgisi olan var mi?

kilo konusu bende de öyle ne kadar dikkat etsem de meyveyi sınırlı yesem de yok gene alıyorum anlamıyorum.
bebek de kilolu gidiyor biraz benim.

bebeğin eşi yani plesantan mı önde.. şuana dek bir risk oldu mu peki sende_? kanama vs gibi.

8.haftada 1 kez kanama olmustu ama daha sonra cok sukur olmadi canim. Normal doguma engel mi demek oluyor.

Pudracim al benden de o kadar. Hersey alindi eksik yok ama hicbir sey hazir degil. Bayramdan sonra tempolu bir maraton beni bekliyor. Butun dolaplar yatak odasi cocuk odasi balkona kaldirdigim kizdan kalma esyalar dokulup ayiklanacak. Evden bir kamyona yakin esya atilacak. Mutfak dolaplari duzenlenecek. Halilar yikamaya verilecek. Dogumda serilecek yatak ortuleri yikanip utulenecek. Bebegin esyalari yikayip utulenip yerlestirilecek, hastane cantasi hazirlanacak. Komple temizlik yapilacak. Ayy ne cok sey var dusundukce isin icinden cikamiyorum.

fermante canim yani esin dogum kanalini mi kapatiyormus. Onde mi asagida mi? Asagidaysa dogum kanalini kapatiyorsa riskli bir durum. Dikkat etmen lazim insallah yukari cikar. Cikmazsa normal dogum yapamazsin zorunlu sezeryan olur. Sezeryanini yapacak doktorunda tecrubeli olmasi lazim kanamali bir dogum oluyor cunku.

onu hiç bilmiyorum benim de ilk gebeliğim ama doktorun bunu güzelce anlatması lazımdı sana.
benimde kafam karıştı şuan.
Cok sorun olur vs gibi bisi demedi sadece takip edecegiz dedi. Olur da benim disimda birine gidersen mutlaka soyle unutma dedi. Ben netten arastiricam bakim ne deniyor bununla ilgili. Sen kafani karistirma ben gebelik oncesi 3 kez rahimde ameliyat oldum bunun da etkisi varmis.

valla tempo bizi bekler de bende enerji bitik sürekli fok balığı gibi kendimi koltuklara yataklara vuruyorum
ben eşyalarını ütüleyip yerleştirdim de hastane çantamı ayarlamam lazım bir kaç güne.
kabusum oldu rüyamda hep doğum sancım geliyor hastane çantam hazır değil diye ağlıyorum
serilecek nevresimi benim de çıkarıp ütüleyip ayarlamam gerek.

Allah yardımcımız olsun.Hayırlı kavuştursun.

Onde dedi canim asagida demedi. Sez.yada normal die bisi demedi ama dogum kanamali olabilir dedi.

nete çok bakma ya.
en ufak şeyi bile abartıyorlar.
bir sakınca durumu olsa dr. istirahat vs derdi.
belki de doğum anında doktorların dikkat etmesi gerekn birşeydir o . Sen gönlünü ferah tut.

günaydın hanımlar iyi haftalar bişey sormak istiyorum bugün 31+0 olduk hastaneyi aradım doktorumun asistanı arife günü çalışabilir raporumu hazırlayacak o gün 31+2 olucaz kısmetse sıkıntı olmaz inş. sizler ne zaman aldınız raporlarınızı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…