- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.381
Onde dedi canim asagida demedi.Sez.yada normal die bisi demedi ama dogum kanamali olabilir dedi.
valla tempo bizi bekler de bende enerji bitik sürekli fok balığı gibi kendimi koltuklara yataklara vuruyorum
ben eşyalarını ütüleyip yerleştirdim de hastane çantamı ayarlamam lazım bir kaç güne.
kabusum oldu rüyamda hep doğum sancım geliyor hastane çantam hazır değil diye ağlıyorum
serilecek nevresimi benim de çıkarıp ütüleyip ayarlamam gerek.
Allah yardımcımız olsun.Hayırlı kavuştursun.
Ben tam 32+0 ' da alacağım.Haftaya Perşembe oluyor.günaydın hanımlar iyi haftalar bişey sormak istiyorum bugün 31+0 olduk hastaneyi aradım doktorumun asistanı arife günü çalışabilir raporumu hazırlayacak o gün 31+2 olucaz kısmetse sıkıntı olmaz inş. sizler ne zaman aldınız raporlarınızı?
Ben de gelecek ay , halıları yıkatıp , evi temizleteceğim.Amin canim. Ayy bende ayni senin moddayim zaten bu saydiklarimin hicbirini ben yapmiycamama surda burda diye yonlendirmek bile kulfet suan
Tam gün olur muhtemelen ; çünkü bu yıl okullar geç açıldığı için okula hazırlık eğitimi ilk sınıflar için önceden yapılmayacakmış,okul saatleri içerisinde yapılacakmış.Meb'in yayınladığı genelgede yazıyordu.Okul da uygulamak zorunda.Selam kızlar. Bende bugüne randevu almıştım nst ye girecektim ama hastanede muayene yokmuş bayram dolayısıyla kapalı dediler telefonla aradım.
Önümüzdeki pazartesiye alayım dedim dolmuş salıya aldım mecbur. Pazartesi yine de gidip şansımı deneyim çünkü raporumu yazacaktı doktorum. O gün de okullar açılacak oğlum birinci sınıfa başlayacak tamgün olacakmı ilk günden bilmiyorum. Bizim hatlar biraz karıştı yani
O kadar yorgunum ki...
İnsan kahvaltı yaparken yorulur mu, ben yoruluyorum valla.
Hem Allah korusun erken falan doğursam hem ev dağınık hem çantam hazır değil diyorum , hem de birazdan totomu devirip gamsız gamsız yatacağım.
Çocuğum bana çekmese, az akıllı olsa bari
benim bebegimde 1.500 kg cnm doktorum gelisimi iyi dedi.kuruntu yapma sutten almazsa peynirden yumurtadan yogurttan alir vitaminini.sezeryani senmi iGünaydın Kızlarr
Haftasonu kontrolümüz vardı bebeğim 1.500gr ve 40cm sizce gelişimi nasıl??Bana göre iyi değil gibi geldi desüt içemiyorum(kabızlık yapıyor) yumurta peynir yiyorum ama yeterli gelmiyor galiba siz nasıl besleniyorsunuz?Benim 38.haftada sezeryan olacak galiba biraz daha iyi beslenmem gerekiyor..Cevap lütfennn
Benim doktorda bayramdan sonraki sali gunu icin cagirdi.Ben tam 32+0 ' da alacağım.Haftaya Perşembe oluyor.
Bende de durum ayni hic birsey yapmadim onumuzdeki ay isten cikicamda kadin cagiricam halilari yikamaya vericem bebegin hazirliklarini yapicam.hayirlisi bakalim.Ben de gelecek ay , halıları yıkatıp , evi temizleteceğim.
Günaydın Kızlarr
Haftasonu kontrolümüz vardı bebeğim 1.500gr ve 40cm sizce gelişimi nasıl??Bana göre iyi değil gibi geldi desüt içemiyorum(kabızlık yapıyor) yumurta peynir yiyorum ama yeterli gelmiyor galiba siz nasıl besleniyorsunuz?Benim 38.haftada sezeryan olacak galiba biraz daha iyi beslenmem gerekiyor..Cevap lütfennn
Yok canim normal aldim lastigi cok rahatti olur dedm :)Çok yakışmış.
Bu lohusa pijaması olarak satılmıyor sanırım, gayet güzel görünüyor.
Saol kuzum:)) evet terlik alman sart soruolar zaten terlik varmi diye :)) ben gecen sefer panduf almstm arkasi acik terlik istedilerr sonradan getrdi esim bu kez tedarikli davrandm boyle aldm :)Pijaman cok guzelmis güle güle kullan canim terlikleri hastaneyemi goturyceksin .
Korse aldm ama ilklerde rahat edemedm bez bagladim korseyi daha sonradan kullandm ben giyileblen atlet tarzinda almstm dier turlu de vardi ama nefes alamiodm burda bi arkadasmz lohusa korsesinin ayri oldugunu medikallerde satildgni soylemsti sor istersen bi ara gdpkızlar doğum sonrası KORSE YA DA GOBEK KISMINA ÇARŞAF/BEZ bağlamak konusunda ne yapıcaz????
korse alacaksak ne tip korse alıcaz?
doktorlarımıza danışalım bari bunu da
Vitamin kullaniyormuydun?Günaydın Kızlarr
Tam olarak kac haftaliksin canim gayet normal geldi bana kilosu boyuGünaydın Kızlarr
Bide 39 da yap dogumu bnce haftada 300 400 gram aldirirsn bebege bi hafta bile cok onemliGünaydın Kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?