2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Amin canim. Ayy bende ayni senin moddayim zaten bu saydiklarimin hicbirini ben yapmiycam ama surda burda diye yonlendirmek bile kulfet suan

Selam kızlar. Bende bugüne randevu almıştım nst ye girecektim ama hastanede muayene yokmuş bayram dolayısıyla kapalı dediler telefonla aradım.
Önümüzdeki pazartesiye alayım dedim dolmuş salıya aldım mecbur. Pazartesi yine de gidip şansımı deneyim çünkü raporumu yazacaktı doktorum. O gün de okullar açılacak oğlum birinci sınıfa başlayacak tamgün olacakmı ilk günden bilmiyorum. Bizim hatlar biraz karıştı yani

Ben tam 32+0 ' da alacağım.Haftaya Perşembe oluyor.

Tam gün olur muhtemelen ; çünkü bu yıl okullar geç açıldığı için okula hazırlık eğitimi ilk sınıflar için önceden yapılmayacakmış,okul saatleri içerisinde yapılacakmış.Meb'in yayınladığı genelgede yazıyordu.Okul da uygulamak zorunda.

Kızlar benim 32+3 olmuş oluyor 28 eylül pazartesi bende o gun izne ayrılacağım doktorum gel yazariz demişti. Benim oğlan biraz iriymis 30 +0 da gittik bebis maşallah 1812 gr boyuda 41.5 dedi 31+4 günlük gorunuyordu ultrasonda doktorumuz iri haa bu dedi sonrada ekledi ama sende ufak değilsin eşinde uzun zaten küçük bir bebek beklemiyoruz diye buarada benin boy 173 cm 75 kg hamile kaldım şimdi 86 kg oldum eşimde uzun zaten bakalım insallah normal doğurabilirim

işte olmasam bende yatardım vallahi.
evde de bir tek salon ve çocugun odası toplu.
bişi olsa dandini

benim bebegimde 1.500 kg cnm doktorum gelisimi iyi dedi.kuruntu yapma sutten almazsa peynirden yumurtadan yogurttan alir vitaminini.sezeryani senmi i
Ben tam 32+0 ' da alacağım.Haftaya Perşembe oluyor.
Benim doktorda bayramdan sonraki sali gunu icin cagirdi.

bence gayet normal

Bu arada kizlar ebebekte chicconun gogus kalkani 14.90 tl ye dusmus. Almak isteyenler bakabilirler. Benim ilkinden kalma avent kalkanim var ama chicconunda yorumlari iyiydi.

Bebegine sampuan vb almamis ve mustela almak isteyen kizlar kozmodi diye bir site var en uygun burda buldum ctesi verdigim siparis biraz once geldi. Hediye de koymuslar ben cok memnun kaldim.

Son düzenleme:
Pijaman cok guzelmis güle güle kullan canim terlikleri hastaneyemi goturyceksin .
Saol kuzum:)) evet terlik alman sart soruolar zaten terlik varmi diye :)) ben gecen sefer panduf almstm arkasi acik terlik istedilerr sonradan getrdi esim bu kez tedarikli davrandm boyle aldm :)

kızlar doğum sonrası KORSE YA DA GOBEK KISMINA ÇARŞAF/BEZ bağlamak konusunda ne yapıcaz????
korse alacaksak ne tip korse alıcaz?
doktorlarımıza danışalım bari bunu da
Korse aldm ama ilklerde rahat edemedm bez bagladim korseyi daha sonradan kullandm ben giyileblen atlet tarzinda almstm dier turlu de vardi ama nefes alamiodm burda bi arkadasmz lohusa korsesinin ayri oldugunu medikallerde satildgni soylemsti sor istersen bi ara gdp

Vitamin kullaniyormuydun?

Tam olarak kac haftaliksin canim gayet normal geldi bana kilosu boyu

pabi
Bide 39 da yap dogumu bnce haftada 300 400 gram aldirirsn bebege bi hafta bile cok onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…