2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ewet canım saol deneyeceģim yastığı yükselmeyi

canım benimde aynı süt ve özellikle maden suyu iyi geliyo su bile içtiğimde sanki midemin alevi ateşi sönüyo gibi
Ewet canim banada süt en iyi felen sey sicak süt birebir geliyor Allah tan yoksa yanma okadar kötüki dayanılmaz oluyor bazen

Tam gün olacak ancak veliler o gün okulda olurlar. Siz olmasinizda baba yanında olsa iyi olur bence

Kizlar herkese merhaba,

Bebislere oyun halisi alicakmisiniz.ben almayi dusunuyorum tavsiye ettiginiz marka ve model varmi acaba

Benim ilk kizdan kalma tiny love tekmele oyna var. Ben begenmistim ama bebegim hic durmadi icinde oylece kaldirdim. Bence bebek dogunca alin deneyin icinde durmazsa geri iade edin yazik kaliyor sonra.

nane limon bal sezonunu acmis bulunmaktayim kizlar... nezle oluyorum baska neler yapabilirim
Ben nerdeyse 1 haftadan beri gribtim yeni yeni iyileşiyorum ben bol bol sıcak süt içtim mandalina yedim küveti sıcak suyla doldurup yarim saat yattim sıcak karabiberli çorba içtim ve bol bol dinlendim cok şükür iyiyim

gecmis olsun canım darisi basimiza

Benim ilk kizdan kalma tiny love tekmele oyna var. Ben begenmistim ama bebegim hic durmadi icinde oylece kaldirdim. Bence bebek dogunca alin deneyin icinde durmazsa geri iade edin yazik kaliyor sonra.
Tiny love tekmele oyna yi bende cok begendim.benim odam cok buyuk.cocuk halilarida hep kucuk vardi.bende bosta kalan yeri oyun halisiyla doldurayim diyorum.acikcasi biraz ondan da dogum oncesi almak istiyorum.hee birde lohusa tac ve terligi istanbulda aldiginiz yerler varmi.yada internetten.hem dolaplarimi siliyorum hemde aklima geldikce dur bi kizlara sorayim diyorum.cok yapilcak is var cok.

Kizlar hastaneden geldm suyumuz yine fazla ama zarar verck kadar deil dedi doktor .15 kasimdi dogum tarihi sezeryandan dolayi 9 da anlasmistik ama bebek o tarihi beklicek gibi durmuo dedi 26 ekimden sonra dogmasini umuyoruz yoksa kuvoz e konulacak .bu arada 2000 gram 43 cm olms bebegim

hayırlısı ile kavuşursun miniğine inşallah.
benim de 9 gün sonra randevum
bakalım benimki ne zaman gelecek

Sarkhandan aldim ben. Cokta uygundu fiyati. İstanbuldaysan oraya bakabilirsin.

Canım kilo konusuna takma bence doğumdan sonra verirsin Allah'ın izniyle. Benim bebeğimin eşi olması gereken yerde arkadaymış yani doktora sormuştum hep orada mı kalır diye Ever hiç yeri değişmez baştan neredeyse orada kalır demişti. Ama eş önde olunca ne gibi bir risk oluyor onu bilmiyorum.

32+0olmadan rapor yazilamiyormus. Ben de bugun 31+2yim haftaya p.tesi yazabiliriz dedi bugun gittigimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…