- 4 Mart 2015
- 2.360
- 2.523
- 83
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.401
Ewet canım saol deneyeceģim yastığı yükselmeyibide yüksek yastıkta yatmayı dene canım.. bana çok iyi geliyor..
gece tabiki bişey yemesek daha iyi ama gelde anlat bunu bebişlere.. acıktın mı mutlaka yemen gerekiyo... yoksa zaten uyuyamıyo insan.. ama başını yükseltirsen sorun bi nebze azalacaktır..
Ewet canim banada süt en iyi felen sey sicak süt birebir geliyor Allah tan yoksa yanma okadar kötüki dayanılmaz oluyor bazencanım benimde aynı süt ve özellikle maden suyu iyi geliyo su bile içtiğimde sanki midemin alevi ateşi sönüyo gibi
Tam gün olacak ancak veliler o gün okulda olurlar. Siz olmasinizda baba yanında olsa iyi olur benceSelam kızlar. Bende bugüne randevu almıştım nst ye girecektim ama hastanede muayene yokmuş bayram dolayısıyla kapalı dediler telefonla aradım.
Önümüzdeki pazartesiye alayım dedim dolmuş salıya aldım mecbur. Pazartesi yine de gidip şansımı deneyim çünkü raporumu yazacaktı doktorum. O gün de okullar açılacak oğlum birinci sınıfa başlayacak tamgün olacakmı ilk günden bilmiyorum. Bizim hatlar biraz karıştı yani
canim bem tiny love gym tekmele oyna alacam Allah kismet ederse... simdi acelesi yok indirime girmesini bekliyorumKizlar herkese merhaba,
Bebislere oyun halisi alicakmisiniz.ben almayi dusunuyorum tavsiye ettiginiz marka ve model varmi acaba
Kizlar herkese merhaba,
Bebislere oyun halisi alicakmisiniz.ben almayi dusunuyorum tavsiye ettiginiz marka ve model varmi acaba
Ben nerdeyse 1 haftadan beri gribtim yeni yeni iyileşiyorum ben bol bol sıcak süt içtim mandalina yedim küveti sıcak suyla doldurup yarim saat yattim sıcak karabiberli çorba içtim ve bol bol dinlendim cok şükür iyiyimnane limon bal sezonunu acmis bulunmaktayim kizlar... nezle oluyorum baska neler yapabilirim
gecmis olsun canım darisi basimizaBen nerdeyse 1 haftadan beri gribtim yeni yeni iyileşiyorum ben bol bol sıcak süt içtim mandalina yedim küveti sıcak suyla doldurup yarim saat yattim sıcak karabiberli çorba içtim ve bol bol dinlendim cok şükür iyiyim
Tiny love tekmele oyna yi bende cok begendim.benim odam cok buyuk.cocuk halilarida hep kucuk vardi.bende bosta kalan yeri oyun halisiyla doldurayim diyorum.acikcasi biraz ondan da dogum oncesi almak istiyorum.hee birde lohusa tac ve terligi istanbulda aldiginiz yerler varmi.yada internetten.hem dolaplarimi siliyorum hemde aklima geldikce dur bi kizlara sorayim diyorum.cok yapilcak is var cok.Benim ilk kizdan kalma tiny love tekmele oyna var. Ben begenmistim ama bebegim hic durmadi icinde oylece kaldirdim. Bence bebek dogunca alin deneyin icinde durmazsa geri iade edin yazik kaliyor sonra.
hayırlısı ile kavuşursun miniğine inşallah.Kizlar hastaneden geldm suyumuz yine fazla ama zarar verck kadar deil dedi doktor .15 kasimdi dogum tarihi sezeryandan dolayi 9 da anlasmistik ama bebek o tarihi beklicek gibi durmuo dedi 26 ekimden sonra dogmasini umuyoruz yoksa kuvoz e konulacak .bu arada 2000 gram 43 cm olms bebegim
bizde de hastaneden gelince ilk gun bebek tuzlanir kizss azcik ballanir sonra da yikanir
Saol canimm ins hemen iyileşirsin hamilelikte daha ağır geçiyor hastaliklar cok dikkat etmek lazimmgecmis olsun canım darisi basimiza
Tiny love tekmele oyna yi bende cok begendim.benim odam cok buyuk.cocuk halilarida hep kucuk vardi.bende bosta kalan yeri oyun halisiyla doldurayim diyorum.acikcasi biraz ondan da dogum oncesi almak istiyorum.hee birde lohusa tac ve terligi istanbulda aldiginiz yerler varmi.yada internetten.hem dolaplarimi siliyorum hemde aklima geldikce dur bi kizlara sorayim diyorum.cok yapilcak is var cok.
Canım kilo konusuna takma bence doğumdan sonra verirsin Allah'ın izniyle. Benim bebeğimin eşi olması gereken yerde arkadaymış yani doktora sormuştum hep orada mı kalır diye Ever hiç yeri değişmez baştan neredeyse orada kalır demişti. Ama eş önde olunca ne gibi bir risk oluyor onu bilmiyorum.Ben de az once dr kontrolunden geldim. Moralim bozuldu ya. Cok kilo almissin dedi. Toplamda alman gereken kiloyu suana kadar almissin dedi canimi sıktı. Cunku ben asiri yemek tuketmiyorum. Ilk haftalarda duramayip yiyordum ama son 2-3aydir ekmegi bile gunde 2-3dilim anca yiyorum. Yine de kilo oluyor n'apim. Bi de bebegin kilosu iyiymis ama boyu 1 hafta geriden geliyomus. Boyu 39cm.mis ama 41-42cm olmaliymis. Kilosu 1800gr iyiymis.
Ayrica da canimi sıkan diger bir konuda bebegin esi ondeymis takip edecegiz unutmayalim dedi. Ne anlama geliyor diye sordum dogumda kanama olabilir dedi
Degisme ihtimali vardir dimi? Bilgisi olan var mi?
32+0olmadan rapor yazilamiyormus. Ben de bugun 31+2yim haftaya p.tesi yazabiliriz dedi bugun gittigimde.günaydın hanımlar iyi haftalar bişey sormak istiyorum bugün 31+0 olduk hastaneyi aradım doktorumun asistanı arife günü çalışabilir raporumu hazırlayacak o gün 31+2 olucaz kısmetse sıkıntı olmaz inş. sizler ne zaman aldınız raporlarınızı?
Canım ne kadara aldın taç ve terliği?Sarkhandan aldim ben. Cokta uygundu fiyati. İstanbuldaysan oraya bakabilirsin.
Eki Görüntüle 1637494
Insallah canim.Canim asagida degilse sorun yoktur. Plesenta previa deniyor es asagida olunca. Oyle birsey olsa doktorun soylerdi. Seninki daha normal biseydir o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?