- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.421
Canım ne kadara aldın taç ve terliği?
Saol canim. Hayirlisi neyse oyle olsun insallah. Yapabilecek birsey yok. Rabbim ne derse o kabulumuzdur.nete çok bakma ya.
en ufak şeyi bile abartıyorlar.
bir sakınca durumu olsa dr. istirahat vs derdi.
belki de doğum anında doktorların dikkat etmesi gerekn birşeydir o . Sen gönlünü ferah tut.
Ben gogus kalkani almadim. Illede gerekli mi?Bu arada kizlar ebebekte chicconun gogus kalkani 14.90 tl ye dusmus. Almak isteyenler bakabilirler. Benim ilkinden kalma avent kalkanim var ama chicconunda yorumlari iyiydi.
Evet ben benBebegine sampuan vb almamis ve mustela almak isteyen kizlar kozmodi diye bir site var en uygun burda buldum ctesi verdigim siparis biraz once geldi. Hediye de koymuslar ben cok memnun kaldim.
Tatlim hayirlisiyla, sağlıkla kavuşurdum inşallah bebeğine. Bu gidişle açılışı sen yapacaksın gibi görünüyorKizlar hastaneden geldm suyumuz yine fazla ama zarar verck kadar deil dedi doktor .15 kasimdi dogum tarihi sezeryandan dolayi 9 da anlasmistik ama bebek o tarihi beklicek gibi durmuo dedi 26 ekimden sonra dogmasini umuyoruz yoksa kuvoz e konulacak .bu arada 2000 gram 43 cm olms bebegim
Ben gogus kalkani almadim. Illede gerekli mi?
Evet ben ben
:))) bilmiorum bakalm ilk haber kimden gelcek bnde merak ediyorumTatlim hayirlisiyla, sağlıkla kavuşurdum inşallah bebeğine. Bu gidişle açılışı sen yapacaksın gibi görünüyor
Cok guzelmis gule gule kullan.bakarim canim bende sagolSarkhandan aldim ben. Cokta uygundu fiyati. İstanbuldaysan oraya bakabilirsin.
Eki Görüntüle 1637494
15 liraydi canim. İcinde birde bebek icin ayni susten bandanasi var.
ben igde pembehobiye yaptirdim cok begendimTiny love tekmele oyna yi bende cok begendim.benim odam cok buyuk.cocuk halilarida hep kucuk vardi.bende bosta kalan yeri oyun halisiyla doldurayim diyorum.acikcasi biraz ondan da dogum oncesi almak istiyorum.hee birde lohusa tac ve terligi istanbulda aldiginiz yerler varmi.yada internetten.hem dolaplarimi siliyorum hemde aklima geldikce dur bi kizlara sorayim diyorum.cok yapilcak is var cok.
canim once tuzlanir 5dk bekletilir kizlarin mikintoslari ballanironce tuzlayip sonra balmi dokuyorsunuz
ben de aventinkini aldim da nasıl kullaniliyor anlamadımİlk zaman cok isime yaramisti yara oluyod gogusler birsey degsin istemiyorsun. Kremlesende sudyene veya atlete yapisiyor meme ucu yada ped kullaniyorsan ona yapisiyor. Ama kalkanla oyle olmuyor hem hava aliyor hem gogsunden akan sut birikiyor ziyan olmuyor. Emzirmeye alisana ve meme ucu yaralari iyilesinceye kadar cok faydali.
merhaba kızlar,biz de alışverişi bitirdik sadece küveti kaldı. Lohusa pijamasını markafoniden aldım eros by dagi'nin 60 lira, yeni kayıt olana 10 lira indirim var.50'ye geldi.aynı rengin geceliğini de aldım,kampanya hala devam ediyor mu bilmiyorum.süslemeleri havuzlu handan aldım letizia diye bir yer var kapı süsünü 30'a aldım çok güzel şeyler var ama biraz pahalı,terlikler ve taç 50tl,alt katlarda sevgins diye bir yer var,lavanta keselerini toptan satıyor daha uygun ,kendi yapmak isteyenlere fikir olsun,kredi kartı geçiyor.bizim iki saatimizi aldı 80 tane kese yaptık.terlikleri de madame coco'dan alıp kendim süslemeyi düşünüyorum. eminönünde 30 dan başlayıp 50'ye kadar gidiyor terlik ve taç.kolonya için de mercan yokuşunda kozacam var,4 çeşit koku vardı,ayrıca değişik kolonya şişeleri de var.şarkhanın girişinde Hürbak nevresim örtü satan bir yer var oradan da 100 liraya bebek nevresim takımı aldık.Havuzlu handa da çok güzel gecelikler,lizözlü takımlar vardı,bu arada sabahlık ya da lizöz alın ya da lcw de uzun hırkalar vardı,doğumdan sonra hastane içinde yürütüyorlarmış,malum pijamadan gecelikten insanın içi belli oluyor,hasta bezi büyük ve çirkin gözükür arkadan.Bu arada, sabah 8 de evden çıktık akşam 4'e kadar işimiz bitmişti.Eğer alışveriş yapmayan varsa ,daha fazla ağırlaşmadan gitsin,hem kalabalık hem yokuş çıkmak zor oluyor.bizim alışveriş serüvenimiz böyle geçti,herkese kolay gelsin:)))
ben de aventinkini aldim da nasıl kullaniliyor anlamadım
Hem uygun hem de güzel :)
Güle güle kullanın inşallah.
Şarkhanda çok dolaşamadık,eminönünde o kadar çok seçenek,o kadar çok dükkan var ki,insana bir süre sonra fenalık geliyor.ilk havuzlu hana girdik orada in çık çok yorulduk,ilk girişten havuzlu hana gidene kadar yol üzerinde görüp sorduklarım o civardaydı.ama çok iyiymiş 15 'tlye. alıp süslemekten daha uyguna geliyor o zaman:))Canim ben terlik tac takimini 15 tlye aldim, sarkhanda tahtakale girisinin oldugu katta ismini hatirlamiyorum dukkanin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?