2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

canım medikallere uğrama şansım yok, şehir merkezinde oturmuyorum çünkü. internetten bakayım bari medikal shoplara...paçalı olanları mı kullanabiliriz yoksa sadece bele bağlananlara mı acaba bilemedim...

kızlar eşim aradı oda takımımız gelmiş kurulmuş çok şükür. içine kapitone yaptırcam o var, halısı, perdesi var. yatağın içine uyku seti almadım o var. oda da tek kişilik bazam var ona örtü almam lazım. bana pijama ve gecelik lazım. hediyelik kavanozlar hazır değil, annem havlu dağıtcak oda alınmadı, ıvır zıvır zaman alan işerim kaldı ya,

haftasonu küvet fln aldık, emzirme önlüğü aldım, sebamedin şampuan sabun vs aldım. lansinoh marka biberon aldım. süt sağma makinesi siparişi verdim. bi emzikte kararsızım avent mi alsam die. siz ne aldınız

Hayirli olsun canim aldiklarin.odani tamamlada bi gorelim .bende haftasonu aldim sbamedin urunlerini.emzik olarak gorevli kiz bana her bebek sevmiyo emzigi dedi.damakli emzikleri onerdi cene gelisimi icin.bu yuzden wee baby diye uygun fiyatli akide damakli emzik onerdi.eger bebeginiz bu tarz emzigi severse daha pahali markanin emzigini alirsiniz dedi.bende onu aldim denicez bakalim

Eklentiler

• IMG_20150921_172243.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 113
Reactions: GCA
Canim aldıkların hayırlı olsun ici dolu olsun ins :) ben emzik avent aldim ama bebis sever mi bilmem:/ ben kendim denedim hic begenmedim acikcasi hic rahat degil ama benim agzimla onunki bir degil tabi. Dogunca deneyip gorucez artik

Kizlar kuvet tercihiniz ne oldu? Ben katlamali almayi düşünüyorum baby max in. alan var mi bu sekilde?

İkea dan aldım ben. Acaba ne kadar sure küvet kullanacağız, düşünüyorum düşünüyorum ama yürümeye başladıklarında da minicik ler daha. Bizde küvet de yok banyoda, duşakabin var. Ayh kafamda deli sorular.

Mamajoo , bebedor ve chicco var su an. Mamajoo hediye, chicco da promosyon geldi.
Bakalım hangisini sevecek.
Ben mamajooyu sevdim, minicik, hediye getiren de bu konuda bilgili arkadaşım, kabı ile almış saolsun.

Ikeaya baktim simdi cok uygun fiyati ama benim yerim yok koyacak o yuzden katlamali olsun diye düşündüm ama fiyat da katlaniyo oyle olunca bizimde dus akabin canim heralde bu kuvetleri iclerine sıgdiklari sürece kullaniriz

Kizlarr merhabalarr doktordan geliyoruz oglusumm gayet iyiymis sukurr boyu kilosuda iyiymiss.suyum ehh idare edermiss gogus uclarima lansinoh falan gibi krem kullanabilirmisim ..fakat laktamil icmeye basliyimmi dedim hayir gerek yok dedi peki dedim napiyim iste boyle 35.haftamiza girdik bugun nst de iyiydi boyle iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…