- 11 Nisan 2009
- 4.066
- 683
- 123
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.441
Korse aldm ama ilklerde rahat edemedm bez bagladim korseyi daha sonradan kullandm ben giyileblen atlet tarzinda almstm dier turlu de vardi ama nefes alamiodm burda bi arkadasmz lohusa korsesinin ayri oldugunu medikallerde satildgni soylemsti sor istersen bi ara gdp
pabi
Bide 39 da yap dogumu bnce haftada 300 400 gram aldirirsn bebege bi hafta bile cok onemli
benim bebegimde 1.500 kg cnm doktorum gelisimi iyi dedi.kuruntu yapma sutten almazsa peynirden yumurtadan yogurttan alir vitaminini.sezeryani senmi i
Benim doktorda bayramdan sonraki sali gunu icin cagirdi.
Hayirli olsun canim aldiklarin.odani tamamlada bi gorelimkızlar eşim aradı oda takımımız gelmiş kurulmuş çok şükür. içine kapitone yaptırcam o var, halısı, perdesi var. yatağın içine uyku seti almadım o var. oda da tek kişilik bazam var ona örtü almam lazım. bana pijama ve gecelik lazım. hediyelik kavanozlar hazır değil, annem havlu dağıtcak oda alınmadı, ıvır zıvır zaman alan işerim kaldı ya,
haftasonu küvet fln aldık, emzirme önlüğü aldım, sebamedin şampuan sabun vs aldım. lansinoh marka biberon aldım. süt sağma makinesi siparişi verdim. bi emzikte kararsızım avent mi alsam die. siz ne aldınız
Canim aldıkların hayırlı olsun ici dolu olsun ins :) ben emzik avent aldim ama bebis sever mi bilmem:/ ben kendim denedim hic begenmedim acikcasi hic rahat degilkızlar eşim aradı oda takımımız gelmiş kurulmuş çok şükür. içine kapitone yaptırcam o var, halısı, perdesi var. yatağın içine uyku seti almadım o var. oda da tek kişilik bazam var ona örtü almam lazım. bana pijama ve gecelik lazım. hediyelik kavanozlar hazır değil, annem havlu dağıtcak oda alınmadı, ıvır zıvır zaman alan işerim kaldı ya,
haftasonu küvet fln aldık, emzirme önlüğü aldım, sebamedin şampuan sabun vs aldım. lansinoh marka biberon aldım. süt sağma makinesi siparişi verdim. bi emzikte kararsızım avent mi alsam die. siz ne aldınız
Kizlar kuvet tercihiniz ne oldu? Ben katlamali almayi düşünüyorum baby max in. alan var mi bu sekilde?
kızlar eşim aradı oda takımımız gelmiş kurulmuş çok şükür. içine kapitone yaptırcam o var, halısı, perdesi var. yatağın içine uyku seti almadım o var. oda da tek kişilik bazam var ona örtü almam lazım. bana pijama ve gecelik lazım. hediyelik kavanozlar hazır değil, annem havlu dağıtcak oda alınmadı, ıvır zıvır zaman alan işerim kaldı ya,
Kizlar bu arada e bebekte 250 tl lik alisverise 50 tl hediye ceki var haberiniz olsun.bu arada ben sebamedin sampuanini banyo kopugunu ve losyonunu aldim.pudra almak lazimmi.
Ikeaya baktim simdi cok uygun fiyati ama benim yerim yok koyacak o yuzden katlamali olsun diye düşündüm ama fiyat da katlaniyo oyle oluncaİkea dan aldım ben. Acaba ne kadar sure küvet kullanacağız, düşünüyorum düşünüyorum ama yürümeye başladıklarında da minicik ler daha. Bizde küvet de yok banyoda, duşakabin var. Ayh kafamda deli sorular.
Bebeklere pudra kullanilmiyor canim. Akcigerine tozunun kacma tehlikesi var. Pisik kremi yeterli..Pudra alan duymadım canım hic.
bilemedim ki kapak gibi olan sey neGogusunun ucuna koyuyorsun canim hava delikleri ustte olacak sekilde.
bilemedim ki kapak gibi olan sey ne
tesekkur ederim canim.peki pisik kremi hangi marka dusunuyosun acaba.Bebeklere pudra kullanilmiyor canim. Akcigerine tozunun kacma tehlikesi var. Pisik kremi yeterli..
Tamam canim
tesekkur ederim canim.peki pisik kremi hangi marka dusunuyosun acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?