- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.461
Sudokrem diye bi marka en cok onerilenler arasinda. Ben de bundan alicam.Tamam canim
tesekkur ederim canim.peki pisik kremi hangi marka dusunuyosun acaba.
Tamam canim cok sagolCanım en iyisi sudocremmis. Kullanan herkes öyle söylüyor. En ucuz olduğu yer ise minirome.com su an
Valla ben suan fena sekilde nezleyimkizlar ihlamur icebiliyor muyuz
Hayirli olsun canim aldiklarin.odani tamamlada bi gorelim.bende haftasonu aldim sbamedin urunlerini.emzik olarak gorevli kiz bana her bebek sevmiyo emzigi dedi.damakli emzikleri onerdi cene gelisimi icin.bu yuzden wee baby diye uygun fiyatli akide damakli emzik onerdi.eger bebeginiz bu tarz emzigi severse daha pahali markanin emzigini alirsiniz dedi.bende onu aldim denicez bakalim
Canim aldıkların hayırlı olsun ici dolu olsun ins :) ben emzik avent aldim ama bebis sever mi bilmem:/ ben kendim denedim hic begenmedim acikcasi hic rahat degilama benim agzimla onunki bir degil tabi. Dogunca deneyip gorucez artik
Mamajoo , bebedor ve chicco var su an. Mamajoo hediye, chicco da promosyon geldi.
Bakalım hangisini sevecek.
Ben mamajooyu sevdim, minicik, hediye getiren de bu konuda bilgili arkadaşım, kabı ile almış saolsun.
Ya sadece bele baglananlarr kayiyo gobel alttan ustten cikio diolar ama bn kullanmadm bilmiormcanım medikallere uğrama şansım yok, şehir merkezinde oturmuyorum çünkü. internetten bakayım bari medikal shoplara...paçalı olanları mı kullanabiliriz yoksa sadece bele bağlananlara mı acaba bilemedim...
Denedim valla :) sanırım yeni nesil anne adaylari olarak cok fazla ayrıntıya takiliyoruz sonrada isin icinden cikamiyoruz :SCok iyi ya. Demedin mi demek. İlk başta kauçuk sevenler var bir sürü şey var. Ne zormuş arkadaş
Benim ilk evliligim...Çok farklı değişkenler olabiliyor.Bu şekilde genelleme yapmak da doğru değil ama ortada bir çocuk varsa en baştan çok iyi düşünmek gerektiğine katılıyorum.Benim de ikinci evliliğim.
sagol canimValla ben suan fena sekilde nezleyimdoktoruma sordum telefonda ihlamur icebilirsin icine balda koy dedi 2 gundur iciyorum bende 2 fincani gecnedim ama
Ohhhh mis ne guzel keske benimde yapanim olsa bugun salonu supurdum yerini sildim toz aldim tuvaleti yikadim ve resmen öldüm diger yerleri elleyemedim bile...ustune gorumcemle eside geldiler yorgunluk bnm gobek adim olduİyi geceler kızlar. Oh bugün ustumden büyük bir yük daha kalktı. Annemle ablam gelip komple evimin temizliğini yaptılar her yer ayna gibi parlıyor. Tabi bende ortalikta dolanmaktan yordum baya kendimi. Darısı sizlere olsun temizlik insanın gözünde çok buyuyormus onu anladım.
tecrubeli anneler bu bebegin kafasinda olan konak icin ne kullandiniz ne oneriyorsunuz bilgisi olan varmi?
Merhaba arkadaşlar..
Bir süredir yine yoklardaydım..
Son 15 günü nasıl anlatsam bilmiyorum ki..
Ben hasta oldum, oğluşum hasta oldu, o esnada ben iyice hasta oldum, sonra kasılmalarım oldu sonra acile gittik sonra 3 gün hastanede kaldım bırakmadılar, serumdu iğneydi sürekli kontroldü vs. sonra çıkarttılar, geçen hafta işe gittim önce ki cümlemde ki olanlar ondan önce ki hafta oldu, bu hafta bayram tatili evdeyim, sonra ne olacak bilmiyorum..
Sanırım en kısa anlatışı bu oldu olayların.. 3 günlük kadın doğum bölümünde yatışımda güzel ve güzel olmayan şeylere şahit oldum, insan hem seviniyor hem üzülüyor.. Allah hepimize sağlık sıhhat versin hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin..
Bir müsait zamanda detaylarıda yazarım..
Artık iyiden iyiye kocaman olduk, birçok şey daha zor geliyor, belim sırtım ağrısı arttı artık..
Allah'dan kocişkom bu süreçlerde iyide peşimizden koşturuyor sağolsun..
Sizler nasılsınız? iyisinizdir umarım?
Daha isime bile karar vermedik kızımıza yaaaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?