2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Sudokrem yurtdışında da çok kullanılıyor kızlar, bende ondan aldım bide turkiyeden bepanten ve hametan aldım değiştirerek kullanırım diye.

Teşekkür ederim cnm. Aynen tamamlansin bayramdan sonra koycam fotoğrafını inşallah. Wee den memnun çok duydum cnm bende çok kararsızim

Canim aldıkların hayırlı olsun ici dolu olsun ins :) ben emzik avent aldim ama bebis sever mi bilmem:/ ben kendim denedim hic begenmedim acikcasi hic rahat degil ama benim agzimla onunki bir degil tabi. Dogunca deneyip gorucez artik

Cok iyi ya. Demedin mi demek. İlk başta kauçuk sevenler var bir sürü şey var. Ne zormuş arkadaş

Mamajoo , bebedor ve chicco var su an. Mamajoo hediye, chicco da promosyon geldi.
Bakalım hangisini sevecek.
Ben mamajooyu sevdim, minicik, hediye getiren de bu konuda bilgili arkadaşım, kabı ile almış saolsun.

Mamajoo ya hiç bakmadım cnm onu da bir değerlendirelim bakayım. Saol cnm

canım medikallere uğrama şansım yok, şehir merkezinde oturmuyorum çünkü. internetten bakayım bari medikal shoplara...paçalı olanları mı kullanabiliriz yoksa sadece bele bağlananlara mı acaba bilemedim...
Ya sadece bele baglananlarr kayiyo gobel alttan ustten cikio diolar ama bn kullanmadm bilmiorm

İyi geceler kızlar. Oh bugün ustumden büyük bir yük daha kalktı. Annemle ablam gelip komple evimin temizliğini yaptılar her yer ayna gibi parlıyor. Tabi bende ortalikta dolanmaktan yordum baya kendimi. Darısı sizlere olsun temizlik insanın gözünde çok buyuyormus onu anladım.

Merhaba arkadaşlar..
Bir süredir yine yoklardaydım..
Son 15 günü nasıl anlatsam bilmiyorum ki..

Ben hasta oldum, oğluşum hasta oldu, o esnada ben iyice hasta oldum, sonra kasılmalarım oldu sonra acile gittik sonra 3 gün hastanede kaldım bırakmadılar, serumdu iğneydi sürekli kontroldü vs. sonra çıkarttılar, geçen hafta işe gittim önce ki cümlemde ki olanlar ondan önce ki hafta oldu, bu hafta bayram tatili evdeyim, sonra ne olacak bilmiyorum..
Sanırım en kısa anlatışı bu oldu olayların.. 3 günlük kadın doğum bölümünde yatışımda güzel ve güzel olmayan şeylere şahit oldum, insan hem seviniyor hem üzülüyor.. Allah hepimize sağlık sıhhat versin hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip etsin..
Bir müsait zamanda detaylarıda yazarım..
Artık iyiden iyiye kocaman olduk, birçok şey daha zor geliyor, belim sırtım ağrısı arttı artık..
Allah'dan kocişkom bu süreçlerde iyide peşimizden koşturuyor sağolsun..
Sizler nasılsınız? iyisinizdir umarım?
Daha isime bile karar vermedik kızımıza yaaaaa...

Son düzenleme:
Ohhhh mis ne guzel keske benimde yapanim olsa bugun salonu supurdum yerini sildim toz aldim tuvaleti yikadim ve resmen öldüm diger yerleri elleyemedim bile...ustune gorumcemle eside geldiler yorgunluk bnm gobek adim oldu

Kizlar ya iyi geceler.tanidik bi eczacim var.daha dogrusu tum ilaclarimi ordan aldigim icin tanidik oldu.bana gogus ucu kremi garmastan aldirdi.kendi de kullanmis cok memnunmus.sizler ne aldiniz acaba

slm kizlar bende biraz temizlik yapayim dedim valla Kleopatra gibi uzandim sildim asagida olan yerleri bide grip olduk bebegin esyalarina dokunmadim hic calisan anneler siz sakin hasta olmayin insalllah (amin)

tecrubeli anneler bu bebegin kafasinda olan konak icin ne kullandiniz ne oneriyorsunuz bilgisi olan varmi?

tecrubeli anneler bu bebegin kafasinda olan konak icin ne kullandiniz ne oneriyorsunuz bilgisi olan varmi?

Her bebekte konak olmuyor kullanilan sampuan ve iyi durulanmasi onemli. Benim kizin kafasinda hafif olusmaya baslamisti bebeyagi suruyodum kafasina tariyordum geciyordu. Ama daha ileri olanlarda zeytinyagi ile karbonati karistirip suruyorlardi biraz bekletip tariyorlardi.

Gecmis olsun canim dikkat edin kendinize.

Öğretmen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Aday öğretmenlik süresi dolmadan ücretsiz izin alınabiliyor mu? 1yıl İzne ayrılıp tekrar dönmek istiyorum. Aday Öğretmenken böyle bir hakkım var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…