2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın herkese mide yanması yüzünden uyuyamiyorum yaa sanki ateşle yakıyorlar
Aynı durumdayım ne yaptıysam geçmiyor gündüz hiç bişey yok geceleri başlıyor doktorum hap yazdı ama kullanmak istemiyorum bebegime zararı olur diye allah yardımcımız olsun

Hayırlısıyla kucağına alırsın inş. Şekerin var mıydı ?

Aman diyim sakın bir daha küvetin içine girme doktorum bana oturarak duş alma ılık su kullan demişti sıcak su kasları yumuşatıyormuş enfeksiyon içinde iyi değil demişti yinede sen bilirsin bu arada geçmiş olsun canım

Kizlar ya iyi geceler.tanidik bi eczacim var.daha dogrusu tum ilaclarimi ordan aldigim icin tanidik oldu.bana gogus ucu kremi garmastan aldirdi.kendi de kullanmis cok memnunmus.sizler ne aldiniz acaba
Bana göğüs ucu kremi olarak ablam ve arkadaşım Lanolin önerdiler kendileri kullanmış ve çok faydasını görmüşler bende Lanolin aldım arkadaşımdan deneyeceğim bakalım.

Ben de okumuştum bunu. Hamile ayakta duş alırmış. Hem göğüslere de masaj oluyormuş süt gelmesine yardımcı oluyormuş. Küvet,aynen dediğin gibi enfeksiyon yapabiliyormuş. Zaten istanbulda musluktan akan sulara hiç güvenmiyorum.

Günaydın güzel anneler bu gece rahat bir uyku uyuduk kızımla ama bu aralar hareketleri sıklaştı ve dirsekleriyle beni içeriden delip duruyor eşim sonunda orda bi delik açacak kendine dışarı çıkacak ondan sonra rahat edecek diyor Bu arada Bebek şampuanı yağı sabunu olarak Sebamed ve Unibaby arasında kaldım sizce hangisi?

Eger ikisi arasinda secim yapacaksan sebamed daha iyidir. Ama ben bebek temizlik urunlerinde mustela ve biodermayi tek gecerim.

Kızlar nedir bu uyku problemi yahuu iki saattir ayaktayım artık uyuyamamaktan sinirlerim zipladi inşallah hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuzdur.
Bende ayni sekildeyim. Bide uyaninca midem bulanio. Bazende regl agrisi gibi bi agri çekiyorum. Varmi bu agriyi yasayan acaba dr gitmelimiyim?

bemim tansiyonum düştüğü icin ben taburede oturarak alıyorum ayakta mi alayim bundan sonra

Gunaydin kizlar.

Bayramda ne giyeceksiniz bulabildiniz mi duzgun biseyler. Ben dun bikac magazaya baktim ama istedigim gibi bisey bulamadim. Yarim veya tam kol guzel bi tunik istiyordum pantolonum var uzerine bi tunik bulaydim iyiydi. Anadolu yk.dayim tavsiye bekliyorum.

ben lc waikikiden gömlekle pantolon aldım zaten bayramda biyere gitmiycez annemlerdeyiz bikaç akrabaya gideriz o kadar

Hadi ya wala bende iyi gelir diye 2 haftada bir oyle yapiyordum iyiki soyledin saol wala canim

Hayat bize waikiki vay vay canım. Göbek kısmı büzgülü düz penye bir elbise almıştım uzun. Üzerine uzun bir hırka ile onu giyeceğim. En uygun yine LCW de bulabilirsin. Zaten az bir vaktimiz kaldı, çok para vereceğin bir şey alma bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…