- 9 Ocak 2015
- 1.160
- 1.093
- 53
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.481
Aynı durumdayım ne yaptıysam geçmiyor gündüz hiç bişey yok geceleri başlıyor doktorum hap yazdı ama kullanmak istemiyorum bebegime zararı olur diye allah yardımcımız olsunGünaydın herkese mide yanması yüzünden uyuyamiyorum yaa sanki ateşle yakıyorlar
Kizlar hastaneden geldm suyumuz yine fazla ama zarar verck kadar deil dedi doktor .15 kasimdi dogum tarihi sezeryandan dolayi 9 da anlasmistik ama bebek o tarihi beklicek gibi durmuo dedi 26 ekimden sonra dogmasini umuyoruz yoksa kuvoz e konulacak .bu arada 2000 gram 43 cm olms bebegim
Aman diyim sakın bir daha küvetin içine girme doktorum bana oturarak duş alma ılık su kullan demişti sıcak su kasları yumuşatıyormuş enfeksiyon içinde iyi değil demişti yinede sen bilirsin bu arada geçmiş olsun canımBen nerdeyse 1 haftadan beri gribtim yeni yeni iyileşiyorum ben bol bol sıcak süt içtim mandalina yedim küveti sıcak suyla doldurup yarim saat yattim sıcak karabiberli çorba içtim ve bol bol dinlendim cok şükür iyiyim
Bana göğüs ucu kremi olarak ablam ve arkadaşım Lanolin önerdiler kendileri kullanmış ve çok faydasını görmüşler bende Lanolin aldım arkadaşımdan deneyeceğim bakalım.Kizlar ya iyi geceler.tanidik bi eczacim var.daha dogrusu tum ilaclarimi ordan aldigim icin tanidik oldu.bana gogus ucu kremi garmastan aldirdi.kendi de kullanmis cok memnunmus.sizler ne aldiniz acaba
Ben de okumuştum bunu. Hamile ayakta duş alırmış. Hem göğüslere de masaj oluyormuş süt gelmesine yardımcı oluyormuş. Küvet,aynen dediğin gibi enfeksiyon yapabiliyormuş. Zaten istanbulda musluktan akan sulara hiç güvenmiyorum.Aman diyim sakın bir daha küvetin içine girme doktorum bana oturarak duş alma ılık su kullan demişti sıcak su kasları yumuşatıyormuş enfeksiyon içinde iyi değil demişti yinede sen bilirsin bu arada geçmiş olsun canım
Günaydın güzel annelerbu gece rahat bir uyku uyuduk kızımla ama bu aralar hareketleri sıklaştı ve dirsekleriyle beni içeriden delip duruyor eşim sonunda orda bi delik açacak kendine dışarı çıkacak ondan sonra rahat edecek diyor Bu arada Bebek şampuanı yağı sabunu olarak Sebamed ve Unibaby arasında kaldım sizce hangisi?
Ben tecrubeli diilim ama. Mustelanin konak sampuani var. Ablam eczaci onu tavsiye etti.tecrubeli anneler bu bebegin kafasinda olan konak icin ne kullandiniz ne oneriyorsunuz bilgisi olan varmi?
Ohhhh ne güzel. Bu zamanlarda insan fena yaninda birini istiyor.Günaydınnn. Bugün annem geliyor
Bende ayni sekildeyim. Bide uyaninca midem bulanio. Bazende regl agrisi gibi bi agri çekiyorum. Varmi bu agriyi yasayan acaba dr gitmelimiyim?Kızlar nedir bu uyku problemi yahuu iki saattir ayaktayım artık uyuyamamaktan sinirlerim zipladi inşallah hepiniz mışıl mışıl uyuyorsunuzdur.
Soğuk alınca regl ağrısı çekiyorum ben de. Hemen çorap ve atlet giyiyorum.Bende ayni sekildeyim. Bide uyaninca midem bulanio. Bazende regl agrisi gibi bi agri çekiyorum. Varmi bu agriyi yasayan acaba dr gitmelimiyim?
bemim tansiyonum düştüğü icin ben taburede oturarak alıyorum ayakta mi alayim bundan sonraBen de okumuştum bunu. Hamile ayakta duş alırmış. Hem göğüslere de masaj oluyormuş süt gelmesine yardımcı oluyormuş. Küvet,aynen dediğin gibi enfeksiyon yapabiliyormuş. Zaten istanbulda musluktan akan sulara hiç güvenmiyorum.
ben lc waikikiden gömlekle pantolon aldım zaten bayramda biyere gitmiycez annemlerdeyiz bikaç akrabaya gideriz o kadarGunaydin kizlar.
Bayramda ne giyeceksiniz bulabildiniz mi duzgun biseyler. Ben dun bikac magazaya baktim ama istedigim gibi bisey bulamadim. Yarim veya tam kol guzel bi tunik istiyordum pantolonum var uzerine bi tunik bulaydim iyiydi. Anadolu yk.dayim tavsiye bekliyorum.
Hadi ya wala bende iyi gelir diye 2 haftada bir oyle yapiyordum iyiki soyledin saol wala canimAman diyim sakın bir daha küvetin içine girme doktorum bana oturarak duş alma ılık su kullan demişti sıcak su kasları yumuşatıyormuş enfeksiyon içinde iyi değil demişti yinede sen bilirsin bu arada geçmiş olsun canım
Gunaydin kizlar.
Bayramda ne giyeceksiniz bulabildiniz mi duzgun biseyler. Ben dun bikac magazaya baktim ama istedigim gibi bisey bulamadim. Yarim veya tam kol guzel bi tunik istiyordum pantolonum var uzerine bi tunik bulaydim iyiydi. Anadolu yk.dayim tavsiye bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?