- 4 Mart 2015
- 2.360
- 2.523
- 83
- 34
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.501
Benimde arkdasim almis bende ondan aldim bunu nasil kullanicaz peki yikiyormuyuz surdukten sonraBana göğüs ucu kremi olarak ablam ve arkadaşım Lanolin önerdiler kendileri kullanmış ve çok faydasını görmüşler bende Lanolin aldım arkadaşımdan deneyeceğim bakalım.
Günaydın :) valla ben hiçbirşey alamadım belki bugün lcw dan bakarım gerçi benim eşim Bayram'da çalıştığı için sadece ilk gün annemlere gideceğiz sonrasında evdeyim çok da önemsemiyorum o yüzdenGunaydin kizlar.
Bayramda ne giyeceksiniz bulabildiniz mi duzgun biseyler. Ben dun bikac magazaya baktim ama istedigim gibi bisey bulamadim. Yarim veya tam kol guzel bi tunik istiyordum pantolonum var uzerine bi tunik bulaydim iyiydi. Anadolu yk.dayim tavsiye bekliyorum.
Bendede war canim o relg agrisi surekli oluyor bugun 10 gibi randevum war doktora sorucam bakalimBende ayni sekildeyim. Bide uyaninca midem bulanio. Bazende regl agrisi gibi bi agri çekiyorum. Varmi bu agriyi yasayan acaba dr gitmelimiyim?
Lanolin sürdükten sonra yıkamaya gerek yokmuş ama ben yine de ıslak Pamuk'la yada temiz bir bezle silerim emzirmeden önce diye düşünüyorum. Ne kadar yıkamanıza gerek yok deseler de içim rahat etmez yani. Bi de ben bir kaç hafta sonra sürmeye başlayacağım. Göğüs yarası çok kötü bişe çünküBenimde arkdasim almis bende ondan aldim bunu nasil kullanicaz peki yikiyormuyuz surdukten sonra
Çok şirin olmuşlar ya maşaAllahDün aksam oğlanın nevresim, havlu ve yastık gibi cicoslarini yıkadım bu sabah astim. Çok az kaldı ya hu heyecanım dorukta.
Bebek magnetleri ile kapı susumuz de yola çıkmış, bayramdan dolayı kargoda takılacak sanırım ama olsun :)
Eki Görüntüle 1638004
Eki Görüntüle 1638005
Çok şirin olmuşlar ya maşaAllahbende birkaç hafta sonra yıkacağım herşeyini minnakımın
çok şirinler yaa güle güle kullanınDün aksam oğlanın nevresim, havlu ve yastık gibi cicoslarini yıkadım bu sabah astim. Çok az kaldı ya hu heyecanım dorukta.
Bebek magnetleri ile kapı susumuz de yola çıkmış, bayramdan dolayı kargoda takılacak sanırım ama olsun :)
Eki Görüntüle 1638004
Eki Görüntüle 1638005
Çok tesekkur ederizçok şirinler yaa güle güle kullanın
Dün aksam oğlanın nevresim, havlu ve yastık gibi cicoslarini yıkadım bu sabah astim. Çok az kaldı ya hu heyecanım dorukta.
Eki Görüntüle 1638004
Eki Görüntüle 1638005
çok beğendim güle güle kullanın. acaba kapı süsünü nereden yaptırdınız?
Canim sorduktan sonra burdada paylasirsan cok sevinirim. Benim dr bayram tatilinde. Benimde bilgim olur en azindan. Simdiden cok tesekkurler.Bendede war canim o relg agrisi surekli oluyor bugun 10 gibi randevum war doktora sorucam bakalim
ben lc waikikiden gömlekle pantolon aldım zaten bayramda biyere gitmiycez annemlerdeyiz bikaç akrabaya gideriz o kadar
Hayat bize waikiki vay vay canım. Göbek kısmı büzgülü düz penye bir elbise almıştım uzun. Üzerine uzun bir hırka ile onu giyeceğim. En uygun yine LCW de bulabilirsin. Zaten az bir vaktimiz kaldı, çok para vereceğin bir şey alma bence.
Günaydın :) valla ben hiçbirşey alamadım belki bugün lcw dan bakarım gerçi benim eşim Bayram'da çalıştığı için sadece ilk gün annemlere gideceğiz sonrasında evdeyim çok da önemsemiyorum o yüzden
canim kapali misin bilmiyorum ama acik degilsen de acik olan arkadaslara fikir olsun... jimmy keyde cok guzel elbiseler var... kesimleri genis oldugu icin normal yasantimizda da kullanabilecegimiz turdenGunaydin kizlar.
Bayramda ne giyeceksiniz bulabildiniz mi duzgun biseyler. Ben dun bikac magazaya baktim ama istedigim gibi bisey bulamadim. Yarim veya tam kol guzel bi tunik istiyordum pantolonum var uzerine bi tunik bulaydim iyiydi. Anadolu yk.dayim tavsiye bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?