2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bana göğüs ucu kremi olarak ablam ve arkadaşım Lanolin önerdiler kendileri kullanmış ve çok faydasını görmüşler bende Lanolin aldım arkadaşımdan deneyeceğim bakalım.
Benimde arkdasim almis bende ondan aldim bunu nasil kullanicaz peki yikiyormuyuz surdukten sonra

Günaydın minnoş anneleri.
Uyuyamayanlara birkaç minik tavsiye, geçen hafta tek bir gece düzgün uyuyamadım. 2 3 gündür daha iyiyim.
Yuksek yastık kullandım, yatmadan meyve bile olsa en az 3 saat önceden yedim, mümkünse uykuma dan tuvalete çıkmaya çalıştım, uzun pijama ve çorap giyindim. Kısacası vücudu sıcak ve mideyi rahat tutunca uyuma olasılığı yükseldi.

Günaydın :) valla ben hiçbirşey alamadım belki bugün lcw dan bakarım gerçi benim eşim Bayram'da çalıştığı için sadece ilk gün annemlere gideceğiz sonrasında evdeyim çok da önemsemiyorum o yüzden

Bende ayni sekildeyim. Bide uyaninca midem bulanio. Bazende regl agrisi gibi bi agri çekiyorum. Varmi bu agriyi yasayan acaba dr gitmelimiyim?
Bendede war canim o relg agrisi surekli oluyor bugun 10 gibi randevum war doktora sorucam bakalim

Benimde arkdasim almis bende ondan aldim bunu nasil kullanicaz peki yikiyormuyuz surdukten sonra
Lanolin sürdükten sonra yıkamaya gerek yokmuş ama ben yine de ıslak Pamuk'la yada temiz bir bezle silerim emzirmeden önce diye düşünüyorum. Ne kadar yıkamanıza gerek yok deseler de içim rahat etmez yani. Bi de ben bir kaç hafta sonra sürmeye başlayacağım. Göğüs yarası çok kötü bişe çünkü önceki sefer göğüslerim o kadar kötü olmuştu ki artık kan geliyordu ağlaya ağlaya emziriyordum bebeğimi

ben lc waikikiden gömlekle pantolon aldım zaten bayramda biyere gitmiycez annemlerdeyiz bikaç akrabaya gideriz o kadar

Ben de dun bakindim lcw ye ve fakat uygun şık bisi bulamadim. Cok da para vermek istemiyorum da yine de bir tunik almak istiyordum cunku hep kisa kol evdekiler. Hava serin olursa usurum. Zaten hamile kiyaferi satan cok magaza yok. Lcw, defacto, ca.. bunlarda da begenemedim.. hep salas kiyafetler var.. markafoniye gelmis ama bayramdan sonra gonderiyor isime yaramaz o da

günaydın kızlar....

bugün hastaneye gidip çalışabilir raporu alacağım..

bayramdan sonra çalışıp çalışmamakta kararsızım..

bu aralar hiç birşey yapmak istemiyorum.. sürekli uyumak istiyorum.. uyanamıyorum resmen...

canim kapali misin bilmiyorum ama acik degilsen de acik olan arkadaslara fikir olsun... jimmy keyde cok guzel elbiseler var... kesimleri genis oldugu icin normal yasantimizda da kullanabilecegimiz turden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…