2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın kızlar. Bebişinin totosu nerde kafası nerde anlayan varmı? Ben bilemiyorum ya
aslinda başı poposu nerde biliyorum cunku ilk gundur yeri hic degismedi ayni sekildd yatiyor... isin kotusu asagida olan plesantami yukari çıkarken yakaladi 20. haftadan beri yastık olarak kullanıyor hala bırakmadı ama gel gor ki bazen esime bu nasil yatiyo anlamıyorum tabiri caizse ki.i basi ayri oynuyor diyorum

Herkese bol opucuklu gunaydin...gece bagirarak uyandim yavrum bile korktu hickirmaya basladi zor uyudum .... Buarada ben mamarooyu aldim 450 tlye cok temiz biz cok begendik umarim yawrumuzda begenir
gule gule kullanin canim biz uykumuz kactikca calistiriyoruz uykumuzu getiriyor rahat rahat uyuyoruz ins minnosumuza da aynı etkiyi gosterir

Bende ayni sekildeyim. Bide uyaninca midem bulanio. Bazende regl agrisi gibi bi agri çekiyorum. Varmi bu agriyi yasayan acaba dr gitmelimiyim?

Bende de yeni olmaya basladi rahim kendini doguma hazirliyor. Benim karnimda cok acimaya basladi dokunurken bile canim aciyor.

Ben kapaliyim genis boydan bid elbise aldim aynisinin tunikleride var ama ben butikten aliyorum su markadan git al diyemem canim. Bakirkoy incirli civarinda benim alisveris yaptigim butikler.yakinsan adres veririm.

Çok güzeller , benim de oğlumun adı yazıyor.İsmi görünce alasım geldi :)
Ama aldık tabii biz kapı süsü ve magnet .

Günaydın kızlar. Bebişinin totosu nerde kafası nerde anlayan varmı? Ben bilemiyorum ya
Bana doktor söylediği için anlıyorum , yoksa anlayamazdım.Totoşunun olduğu yerden güçlü güçlü ittiriyor.Elleriyle de alttan ittiriyor,bacaklarım kapalı oturursam :)
Doktor söylediği için biliyorum, yoksa ben de nerede ne var anlayamadım sanırım.Doktor ultrasondan önce elle muayene edip bana söyledi teker teker.

Ben
Ben İnternetten elbise sipariş vermiştim 2 tane bel ölçülerine bakarak ikisi de hiç güzel olmadı top gibi karnım çıktı çok komik oldum geri iade ettim 10-15 gün sonra parasını geri yatırıyorlarmış eşim parası yatsın yenisini sipariş edelim dedi birazcık suratı indirdim aşagı eşimde kıyamayıp iyi bak bakalım yeni şeyler dedi bende iki tunik sipariş ettim:) inşallah güzel olur :) hep tunik giyiyorum zaten niye elbise aldıysam

Çok güzeller , benim de oğlumun adı yazıyor.İsmi görünce alasım geldi :)
Ama aldık tabii biz kapı süsü ve magnet .

Bayildim cok tatlilar

oblomovunhirkasi cok sirinler ama bunlar gule gule kullanip dagitin :)

Çok tesekkur ederiz, az önce kargo elimize ulasti, hicbir sorun yok hatta fazladan bebek eklemişler. Yapım, gönderim sadece 1 hafta surdu, yazışmaları da whatsaptan yaptık, kesinlikle tavsiye ederim. Biz uzak olduğumuz için kargo istedik, Sarıyerde atölyeleri var, elden teslim de yapıyorlarmış :)

Canim cok guzel gorunuyolar ne kadara yaltirdin ogrenebilirmiyim
Canım bebeklerin tanesi 6.5 TL, arkasinda lavanta ve mıknatıs var, boyutları da büyük , öyle minicik değil.
Ben 25 tane yaptırdım, fakat kutudan 31 tabe çıktı, hediye sandım ama yanlış hatırlamışlar ; kısmetmiş dediler parasını almadılar.
Kapı süsü ise 100 TL.
Kargo 1 gun de ulaştı 10 lira tutmuş. Sanırım anlaşmalılar çünkü paket büyüktü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…