- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.521
aslinda başı poposu nerde biliyorum cunku ilk gundur yeri hic degismedi ayni sekildd yatiyor... isin kotusu asagida olan plesantami yukari çıkarken yakaladi 20. haftadan beri yastık olarak kullanıyor hala bırakmadı ama gel gor ki bazen esime bu nasil yatiyo anlamıyorum tabiri caizse ki.i basi ayri oynuyor diyorumGünaydın kızlar. Bebişinin totosu nerde kafası nerde anlayan varmı? Ben bilemiyorum ya
gule gule kullanin canim biz uykumuz kactikca calistiriyoruz uykumuzu getiriyor rahat rahat uyuyoruz ins minnosumuza da aynı etkiyi gosterirHerkese bol opucuklu gunaydin...gece bagirarak uyandim yavrum bile korktu hickirmaya basladi zor uyudum .... Buarada ben mamarooyu aldim 450 tlye cok temiz biz cok begendik umarim yawrumuzda begenir
Acigim canim.canim kapali misin bilmiyorum ama acik degilsen de acik olan arkadaslara fikir olsun... jimmy keyde cok guzel elbiseler var... kesimleri genis oldugu icin normal yasantimizda da kullanabilecegimiz turden
Bende ayni sekildeyim. Bide uyaninca midem bulanio. Bazende regl agrisi gibi bi agri çekiyorum. Varmi bu agriyi yasayan acaba dr gitmelimiyim?
Gunaydin kizlar.
Bayramda ne giyeceksiniz bulabildiniz mi duzgun biseyler. Ben dun bikac magazaya baktim ama istedigim gibi bisey bulamadim. Yarim veya tam kol guzel bi tunik istiyordum pantolonum var uzerine bi tunik bulaydim iyiydi. Anadolu yk.dayim tavsiye bekliyorum.
Bayildim cok tatlilarDün aksam oğlanın nevresim, havlu ve yastık gibi cicoslarini yıkadım bu sabah astim. Çok az kaldı ya hu heyecanım dorukta.
Bebek magnetleri ile kapı susumuz de yola çıkmış, bayramdan dolayı kargoda takılacak sanırım ama olsun :)
Eki Görüntüle 1638004
Eki Görüntüle 1638005
Çok güzeller , benim de oğlumun adı yazıyor.İsmi görünce alasım geldi :)Dün aksam oğlanın nevresim, havlu ve yastık gibi cicoslarini yıkadım bu sabah astim. Çok az kaldı ya hu heyecanım dorukta.
Bebek magnetleri ile kapı susumuz de yola çıkmış, bayramdan dolayı kargoda takılacak sanırım ama olsun :)
Eki Görüntüle 1638004
Eki Görüntüle 1638005
Bana doktor söylediği için anlıyorum , yoksa anlayamazdım.Totoşunun olduğu yerden güçlü güçlü ittiriyor.Elleriyle de alttan ittiriyor,bacaklarım kapalı oturursam :)Günaydın kızlar. Bebişinin totosu nerde kafası nerde anlayan varmı? Ben bilemiyorum ya
tuzlamayi daha once duymustum ama bali ilk kez duyuyorum cesit cesit adetler varmisben igde pembehobiye yaptirdim cok begendim
canim once tuzlanir 5dk bekletilir kizlarin mikintoslari ballanirerken dogmussa bebek tuzlu suyla yikanir tuz bekletilmez
Ben İnternetten elbise sipariş vermiştim 2 tane bel ölçülerine bakarak ikisi de hiç güzel olmadı top gibi karnım çıktı çok komik oldumGunaydin kizlar.
Bayramda ne giyeceksiniz bulabildiniz mi duzgun biseyler. Ben dun bikac magazaya baktim ama istedigim gibi bisey bulamadim. Yarim veya tam kol guzel bi tunik istiyordum pantolonum var uzerine bi tunik bulaydim iyiydi. Anadolu yk.dayim tavsiye bekliyorum.
Anladim 32.haftan sali gunu doluyor.peki kirtasiye parwsiyla ilgili birsey soyledilermi sana.bize verilmemesi gerekirmis yatarsa napcaz28 ini sevkli gecirip 29 unda ayrilacam canim Allah kismet ederse
Çok güzeller , benim de oğlumun adı yazıyor.İsmi görünce alasım geldi :)
Ama aldık tabii biz kapı süsü ve magnet .
Bayildim cok tatlilar
oblomovunhirkasi cok sirinler ama bunlar gule gule kullanip dagitin :)
Çok beğendim dogumda sana ziyarete geleyim bari bi tane almak için :):)Dün aksam oğlanın nevresim, havlu ve yastık gibi cicoslarini yıkadım bu sabah astim. Çok az kaldı ya hu heyecanım dorukta.
Eki Görüntüle 1638004
Eki Görüntüle 1638005
bilmiyorum canim sonucta idare benim ayrilacagimi biliyorAnladim 32.haftan sali gunu doluyor.peki kirtasiye parwsiyla ilgili birsey soyledilermi sana.bize verilmemesi gerekirmis yatarsa napcaz
Canim cok guzel gorunuyolar ne kadara yaltirdin ogrenebilirmiyimDün aksam oğlanın nevresim, havlu ve yastık gibi cicoslarini yıkadım bu sabah astim. Çok az kaldı ya hu heyecanım dorukta.
Eki Görüntüle 1638004
Eki Görüntüle 1638005
Geldim canim doktordan yorma kendini yorarsan agri olur dediCanim sorduktan sonra burdada paylasirsan cok sevinirim. Benim dr bayram tatilinde. Benimde bilgim olur en azindan. Simdiden cok tesekkurler.
Canım bebeklerin tanesi 6.5 TL, arkasinda lavanta ve mıknatıs var, boyutları da büyük , öyle minicik değil.Canim cok guzel gorunuyolar ne kadara yaltirdin ogrenebilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?