- 10 Temmuz 2013
- 3.628
- 5.604
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.541
Çok beğendim dogumda sana ziyarete geleyim bari bi tane almak için :):)
Canim senin tahmini dogum tarihin ne ogrenebilirmiyimKizlar doktordan geldik nst iyi çıktı 35+4 teyiz 2555 kilo 46 cm olmuş bebişim suyum da iyiymiş
Tmm saol canimmCanım bebeklerin tanesi 6.5 TL, arkasinda lavanta ve mıknatıs var, boyutları da büyük , öyle minicik değil.
Ben 25 tane yaptırdım, fakat kutudan 31 tabe çıktı, hediye sandım ama yanlış hatırlamışlar ; kısmetmiş dediler parasını almadılar.
Kapı süsü ise 100 TL.
Kargo 1 gun de ulaştı 10 lira tutmuş. Sanırım anlaşmalılar çünkü paket büyüktü.
23 ekim canimCanim senin tahmini dogum tarihin ne ogrenebilirmiyim
23 ekim canim
Öyle bir şey yok canım , bize yattı.Ben harcadım bileAnladim 32.haftan sali gunu doluyor.peki kirtasiye parwsiyla ilgili birsey soyledilermi sana.bize verilmemesi gerekirmis yatarsa napcaz
Böyle bir işe girişmek lazım , benim Aklımda bebekle ilgili bir şeyler yapmak var zaten.Çok tesekkur ederiz, az önce kargo elimize ulasti, hicbir sorun yok hatta fazladan bebek eklemişler. Yapım, gönderim sadece 1 hafta surdu, yazışmaları da whatsaptan yaptık, kesinlikle tavsiye ederim. Biz uzak olduğumuz için kargo istedik, Sarıyerde atölyeleri var, elden teslim de yapıyorlarmış :)
Benim Tchibo'dan önceden aldığım bir Sırt çantam vardı,gri.Onu kullanacağım.Hazırda olmasaydı yine Sırt çantası alırdım.Kizlar bebek cantasi nasil bisey aldiniz? Ben cok kararsız kaldim. Boyle her zaman kullanilacak tarzda siyah falan oyle bisey mi olmali yoksa bicir bicir renkli bi canta mi olmali neye dikkat etmeli fikri olan var mi???
EWet canim sanirim ☺Açılışı siz yapacaksınız sanırım :)
Valla ben duz siyah sirt cantasi aldim canim.omuz cantasi bebekle kullanisli olmaz diye dusundum.Kizlar bebek cantasi nasil bisey aldiniz? Ben cok kararsız kaldim. Boyle her zaman kullanilacak tarzda siyah falan oyle bisey mi olmali yoksa bicir bicir renkli bi canta mi olmali neye dikkat etmeli fikri olan var mi???
Kizlar bebek cantasi nasil bisey aldiniz? Ben cok kararsız kaldim. Boyle her zaman kullanilacak tarzda siyah falan oyle bisey mi olmali yoksa bicir bicir renkli bi canta mi olmali neye dikkat etmeli fikri olan var mi???
Bal neden sürülüyor :)ben igde pembehobiye yaptirdim cok begendim
canim once tuzlanir 5dk bekletilir kizlarin mikintoslari ballanirerken dogmussa bebek tuzlu suyla yikanir tuz bekletilmez
He sen ekim annesi olcan insallah:)) 36 ya girmissin oyuzden sasirdim kasim annesi baya ileri tarih dedim23 ekim canim
Böyle bir işe girişmek lazım , benim Aklımda bebekle ilgili bir şeyler yapmak var zaten.
Ilk etapta bir yıl sonra doula olmak için eğitime Katılmak istiyorum,onunla başlayacağım.
Benimkinin ayaklar asagida oldugunda rahimde hareketlilik hissediyodum. Sanki bole ayagi cikicak ordan gibi geliyodu. Sonra o his gecti dr muaynede donmus kafa asagida dedi. Yani net hissediosunGünaydın kızlar. Bebişinin totosu nerde kafası nerde anlayan varmı? Ben bilemiyorum ya
Doğum destekçisi , doğum yapan anneye doğumu bitene kadar nefes teknikleri olsun , pozitif konuşma olsun , eşini ve kadını yönlendirme olsun,yardım edip doğumun kolaylaşmasını sağlıyor.Türkiye'de çok az var , ileride çok önemli bir konum olacağına inanıyorum.O yüzden ben de eğitimlere katılıp sertifika alacağım umarım.Doula nedir ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?