2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Tmm saol canimm

Kizlar bebek cantasi nasil bisey aldiniz? Ben cok kararsız kaldim. Boyle her zaman kullanilacak tarzda siyah falan oyle bisey mi olmali yoksa bicir bicir renkli bi canta mi olmali neye dikkat etmeli fikri olan var mi???

Anladim 32.haftan sali gunu doluyor.peki kirtasiye parwsiyla ilgili birsey soyledilermi sana.bize verilmemesi gerekirmis yatarsa napcaz
Öyle bir şey yok canım , bize yattı.Ben harcadım bile Sonuçta şu an çalışıyoruz.Doğum izni bitene kadar da Çalışıyor olacağız,yatmaması gibi bir durum olamaz.Kim söylüyorsa bilmiyor,itibar etme.

Böyle bir işe girişmek lazım , benim Aklımda bebekle ilgili bir şeyler yapmak var zaten.
Ilk etapta bir yıl sonra doula olmak için eğitime Katılmak istiyorum,onunla başlayacağım.

Kizlar bebek cantasi nasil bisey aldiniz? Ben cok kararsız kaldim. Boyle her zaman kullanilacak tarzda siyah falan oyle bisey mi olmali yoksa bicir bicir renkli bi canta mi olmali neye dikkat etmeli fikri olan var mi???
Benim Tchibo'dan önceden aldığım bir Sırt çantam vardı,gri.Onu kullanacağım.Hazırda olmasaydı yine Sırt çantası alırdım.

kızlar yaa son iş günü geçmek bilmedi. benim minnoşta sıkıldı galiba göğüs kafesime kafesime vuruyo rüyamda bebişim doğmuştu aman nasıl tatlıydı kuzum. dün odası kuruldu bebek arabasını da kutudan çıkarmış eşim. sanırım ondan etkilendim. bugün kendimi çok duygusal hissediyorum. ekim anneleri doğumlara başlamış. biraz okudum onlardan da etkilendim sanırım. Rabbim bizlere de sağlıkla yavrulamızı kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahh

Valla ben duz siyah sirt cantasi aldim canim.omuz cantasi bebekle kullanisli olmaz diye dusundum.

Ben büyük boy siyah şık bir bebek çantası aldım. Bebek arabam da siyah olduğu için uyumlu olsun istedim. Büyük askısı da var omuz askısı da var. Ama bence bu sizin tarzınıza göre değişir. Spor ya da casual bir tarzınız varsa sırt çantası da renkli çantalar da kullanışlı olabilir. Pek bir cıvıl cıvıl sevimli oluyorlar.

Ay ayyy her goren cok kilo almissin tosuncuk olmussun sinir oluyorum ya hamile bir bayana denecek en son sey sizdr hamile kalinda gorelim diyesim geliyo kirmayayim diye susuyorum cok gicik olmaya basladim morelim bozuluyo gercekten

Doğum destekçisi , doğum yapan anneye doğumu bitene kadar nefes teknikleri olsun , pozitif konuşma olsun , eşini ve kadını yönlendirme olsun,yardım edip doğumun kolaylaşmasını sağlıyor.Türkiye'de çok az var , ileride çok önemli bir konum olacağına inanıyorum.O yüzden ben de eğitimlere katılıp sertifika alacağım umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…