2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Şimdi sitesine baktım da yanlış mı gördüm acaba magnetlerin tanesi 15tl yazıyor. Çok pahalı bence

Kizlar bebek cantasi nasil bisey aldiniz? Ben cok kararsız kaldim. Boyle her zaman kullanilacak tarzda siyah falan oyle bisey mi olmali yoksa bicir bicir renkli bi canta mi olmali neye dikkat etmeli fikri olan var mi???
Ben sirt cantasi aldim. Alt kisminda biberon sicakligi saklamak icin yeri var. Elime ulasti kaliteli bisey. Isallah memnun kalirim.

He sen ekim annesi olcan insallah:)) 36 ya girmissin oyuzden sasirdim kasim annesi baya ileri tarih dedim
Ewet canim ilk hamileligimi öğrendiģimde gec döllenme demisti doktor kasim da görünüyodu doģum sonra gec dollenme olmadigi anlasildi ekim oldu ama ben alistim kasim annelerine sohbetleride hosuma gitti okadar arkadaslik kurduk birakip gidemedim ekim ennelerine

Wala bilmiom ki canim üşütmektende olur tabi doktor öyle dedi bana dikkat etmek lazim

Kizlar saç boyatan veya boyatmayi dusunen varmi doktor boyatablrsn dedi ama bilemedm yine emzirirken süte gectigini bilioruz o donemde yapmayi hic istemuorm ama hamileyken zarari yokms dipten paket attirmadikca. bi iki hafta sonra boyatmayi dusunuorm

Hayirlisi olsun canim hayirlisiyla dogurup biran once bebislerimzii alalim kucagimiza insallahhhh

Kizlar bir sorum olacakti bebeği yıkamak için lif mi kullanacaksınız yoksa sünger mi? Bana sünger mantıklı gelmiyor. Anneme bol kopurten bir lif mi işletsem yumuşacık.?

Günaydın kızlar. Bebişinin totosu nerde kafası nerde anlayan varmı? Ben bilemiyorum ya
Canim benimkisi donmus basi asagida ama bariz hissediyorum poposunu oyle bir ittiyoki bazen karnim patlicak saniyorum ova ova sekilini degistiriyorum cok sikinti veriyo yani bariz popo basiyla o kdr baski yapamaz bide minik minik sertlikler oluyo bazen yuvarlak oda topugunu dayiyo diye dusunuyorum ki oyledirde buyuk ihtimal

Kizlar bir sorum olacakti bebeği yıkamak için lif mi kullanacaksınız yoksa sünger mi? Bana sünger mantıklı gelmiyor. Anneme bol kopurten bir lif mi işletsem yumuşacık.?
Bizimkiler bi ton lif ordu canim yumasak yumusak sende oyle yap sunger cok mantikli gelmiyo

Ben 5 ayimda ve 7 ayimda boyattim canim doktorumda onay verdi ve cok arastirma yaptim bence bisiy olmaz ama sen bilirsin genede

Amin canım :) biz de kasım annesi görünüyoruz ama ben de ekim sonu gibi bekliyorum

Biz anneannenin gönderdiği liflerden kullanıcaz canım :)

Reactions: GCA
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…