- 5 Eylül 2014
- 569
- 529
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.581
Arabayla uyumu hic dusunmemistim açıkçası o zaman bende bordo siyah bi çanta alsam şık olabilirBen büyük boy siyah şık bir bebek çantası aldım. Bebek arabam da siyah olduğu için uyumlu olsun istedim. Büyük askısı da var omuz askısı da var. Ama bence bu sizin tarzınıza göre değişir. Spor ya da casual bir tarzınız varsa sırt çantası da renkli çantalar da kullanışlı olabilir. Pek bir cıvıl cıvıl sevimli oluyorlar.
Genelde tercihler surt cantasindan yana sanirin güle güle kullanin inş :) fiyat ne kadardı peki?Ben sirt cantasi aldim. Alt kisminda biberon sicakligi saklamak icin yeri var. Elime ulasti kaliteli bisey. Isallah memnun kalirim.
Bana yattiAnladim 32.haftan sali gunu doluyor.peki kirtasiye parwsiyla ilgili birsey soyledilermi sana.bize verilmemesi gerekirmis yatarsa napcaz
Arabayla uyumu hic dusunmemistim açıkçası o zaman bende bordo siyah bi çanta alsam şık olabilircivil civillarda cok sevimli ama uyumsuz olacaklar gibi
bu gün kızımı gördük 2600 gr 49 cm olmuş.
artık bian önce zaman geçsin doğsun istiyorum.
Evet yaa geçenlerdede çok sevdiğim arkadaşım bunu diyen, ahh tuğbacım sen bu halleredemi olacaktın dedi inceciktin dedi.moralimde bozulmadı değil.sonra dedimki aman bebişim sağlıklı olsunda kilo hiççç önemli değilAy ayyy her goren cok kilo almissin tosuncuk olmussun sinir oluyorum ya hamile bir bayana denecek en son sey sizdr hamile kalinda gorelim diyesim geliyo kirmayayim diye susuyorum cok gicik olmaya basladim morelim bozuluyo gercekten
Aldim bileCok güzel görünüyor canim kalitesi de iyi gibi e hediyesi de var daha ne olsunbende dagiden almistim bugun gelicek bakalim heycanla bekliyorum :)
Bende 28 eylülde ayrılığa tam 32+0 oluyorUzun bir sure girememistim tekrar geldim☺ogretmen arkadaslar dogumiznine nezman ayriliyorsunuz?ben 28 eylulde ayrilcam Allahin izniyle
Bizim okuldaki hocalar soyledi cnm.yarim donem calisirsan da yarisini aliyormussun.hatta biri benden geri aldilar dediÖyle bir şey yok canım , bize yattı.Ben harcadım bileSonuçta şu an çalışıyoruz.Doğum izni bitene kadar da Çalışıyor olacağız,yatmaması gibi bir durum olamaz.Kim söylüyorsa bilmiyor,itibar etme.
Benim cumartesi doluyor ama pazartesi alcam daha iyi benim icin ☺Bende 28 eylülde ayrılığa tam 32+0 oluyor
Bana daha yatmadi ama geri aliyorlarmis..ben ilk donem dogum iznende olcam ikinci donemde ucretsiz izin alcam nasil olcak bilmiyorumBana yattigeri istemesinlerde. Ama mantiken yatmali. Sonradan atananlara bile yüzde 75 yatıyor. Biz 2. Dönem çalışıcam neden yatmasin ki
Bizler dünyanin en sansli kadinlariyiz.allah bize bu duyguyu yasattigi icin her saniye sukretmemiz lazim.yirmi kiloda alsam otuz kiloda o kuzu dogdugunda kucagima alip kokusunu icime cekince dunyalar benim olur.sifir beden olup omur boyu cocuk ozlemide cekebilirdik.sen takma kafani hic.mucizenin tadini cikar..Evet yaa geçenlerdede çok sevdiğim arkadaşım bunu diyen, ahh tuğbacım sen bu halleredemi olacaktın dedi inceciktin dedi.moralimde bozulmadı değil.sonra dedimki aman bebişim sağlıklı olsunda kilo hiççç önemli değil
Ilk defa duyuyorum boyle bisey ben yarisini harcadim bile nolcak simdi geri mi yatircaz parayi :SBana daha yatmadi ama geri aliyorlarmis..ben ilk donem dogum iznende olcam ikinci donemde ucretsiz izin alcam nasil olcak bilmiyorum
Tam alanlar da biliyorum , ilginç.Bizim okuldaki hocalar soyledi cnm.yarim donem calisirsan da yarisini aliyormussun.hatta biri benden geri aldilar dedi
Belki ücretsiz izine çıkınca aliyorlardir ancak yarısını almazlar 2.donem başlayanlara %75 yatıyor diye biliyorum ben bu durumda alsana bile %25 olurTam alanlar da biliyorum , ilginç.
Şimdi sitesine baktım da yanlış mı gördüm acaba magnetlerin tanesi 15tl yazıyor. Çok pahalı bence
Doğum destekçisi , doğum yapan anneye doğumu bitene kadar nefes teknikleri olsun , pozitif konuşma olsun , eşini ve kadını yönlendirme olsun,yardım edip doğumun kolaylaşmasını sağlıyor.Türkiye'de çok az var , ileride çok önemli bir konum olacağına inanıyorum.O yüzden ben de eğitimlere katılıp sertifika alacağım umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?