2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Arabayla uyumu hic dusunmemistim açıkçası o zaman bende bordo siyah bi çanta alsam şık olabilir civil civillarda cok sevimli ama uyumsuz olacaklar gibi

Ay ayyy her goren cok kilo almissin tosuncuk olmussun sinir oluyorum ya hamile bir bayana denecek en son sey sizdr hamile kalinda gorelim diyesim geliyo kirmayayim diye susuyorum cok gicik olmaya basladim morelim bozuluyo gercekten
Evet yaa geçenlerdede çok sevdiğim arkadaşım bunu diyen, ahh tuğbacım sen bu halleredemi olacaktın dedi inceciktin dedi.moralimde bozulmadı değil.sonra dedimki aman bebişim sağlıklı olsunda kilo hiççç önemli değil

Bizim okuldaki hocalar soyledi cnm.yarim donem calisirsan da yarisini aliyormussun.hatta biri benden geri aldilar dedi

Bana yatti geri istemesinlerde. Ama mantiken yatmali. Sonradan atananlara bile yüzde 75 yatıyor. Biz 2. Dönem çalışıcam neden yatmasin ki
Bana daha yatmadi ama geri aliyorlarmis..ben ilk donem dogum iznende olcam ikinci donemde ucretsiz izin alcam nasil olcak bilmiyorum

Bizler dünyanin en sansli kadinlariyiz.allah bize bu duyguyu yasattigi icin her saniye sukretmemiz lazim.yirmi kiloda alsam otuz kiloda o kuzu dogdugunda kucagima alip kokusunu icime cekince dunyalar benim olur.sifir beden olup omur boyu cocuk ozlemide cekebilirdik.sen takma kafani hic.mucizenin tadini cikar..

İlk kez duydum canım,

Tesekkur ederim bilgilendirme için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…