- 5 Eylül 2014
- 569
- 529
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.601
Hahhahaaa alirlarsa da faiziyle alirlarIlk defa duyuyorum boyle bisey ben yarisini harcadim bile nolcak simdi geri mi yatircaz parayi :S
Genelde tercihler surt cantasindan yana sanirin güle güle kullanin inş :) fiyat ne kadardı peki?[/QUOTE
Benim aldigim sicak tutanlardandi 90 tl civariydi.aynisinin ozellikli olmayani 60-70 tl arasi
Aynen canim söke söke alirlar valla fazlasıyla. Bundan bikac yil once esimin maasina 20 lira fazla para yatmis yeni hbrdar olduk ve tam 500 lira odedik bu telasimizin arasinda. O zamandan bu zamana faiz işlemiş hepHahhahaaa alirlarsa da faiziyle alirlar
Kaca mal oldu acabaÇok tesekkur ederiz, az önce kargo elimize ulasti, hicbir sorun yok hatta fazladan bebek eklemişler. Yapım, gönderim sadece 1 hafta surdu, yazışmaları da whatsaptan yaptık, kesinlikle tavsiye ederim. Biz uzak olduğumuz için kargo istedik, Sarıyerde atölyeleri var, elden teslim de yapıyorlarmış :)
Kaca mal oldu acaba
Ben dogumdan sonra almayi dusunuyorum. E bebekte bakmistim. Weeweell 150tl ydiKizlar bebek telsizi isini napcaz? Ben daha almadim ama almak istiyorum. Kullanan yada arastiran varmi acep?
Kizlar bebek telsizi isini napcaz? Ben daha almadim ama almak istiyorum. Kullanan yada arastiran varmi acep?
önemli degilsagol canim
Ben kamerali ve disaridan da telefonla baglanabildigin tipinden alicam. Bide geri konusma ozelligi olanlarda daha mantikli geldi banaKizlar bebek telsizi isini napcaz? Ben daha almadim ama almak istiyorum. Kullanan yada arastiran varmi acep?
Canim gaz olusmustur midende soda falan icsen rahatlatir belki, gecmis olsunMidem cok agriyo yaaa surekli ac gibiyim(ve acim canim bisey istemiyo
Merhaba arkadaslar bende kismetse ocak annesi olucam ogretmenim size birsey danismak istiyorum bu 32 haftada ki calisabilir raporunu biz istedigimiz tarihtemi aliyoruz yoksa ultrason olcumlerine gore doktormu yonlendiriyor cunku ben 33 te falan alayim diyorum da.Benim cumartesi doluyor ama pazartesi alcam daha iyi benim icin ☺
Merhaba arkadaslar bende kismetse ocak annesi olucam ogretmenim size birsey danismak istiyorum bu 32 haftada ki calisabilir raporunu biz istedigimiz tarihtemi aliyoruz yoksa ultrason olcumlerine gore doktormu yonlendiriyor cunku ben 33 te falan alayim diyorum da.
Gercekten insanlar cok dusuncesiz ya yuzume bakiyolar kiz oldugu nasilda belli kiz oldugu butun guzelligini almis diyolar bide tobe tobe ayakkabiyi vur agzinaEvet yaa geçenlerdede çok sevdiğim arkadaşım bunu diyen, ahh tuğbacım sen bu halleredemi olacaktın dedi inceciktin dedi.moralimde bozulmadı değil.sonra dedimki aman bebişim sağlıklı olsunda kilo hiççç önemli değil
Aaa emzirirken sute mi geciyomuss bende dogumdan hemen sonra boyatmayi dusunuyodum niyeki yaBen 5 ayimda ve 7 ayimda boyattim canim doktorumda onay verdi ve cok arastirma yaptim bence bisiy olmaz ama sen bilirsin genede
Gercekten insanlar cok dusuncesiz ya yuzume bakiyolar kiz oldugu nasilda belli kiz oldugu butun guzelligini almis diyolar bide tobe tobe ayakkabiyi vur agzinar yok yok dogumdan sonra acil kilo vermek lazim
maşallah sana69la hamile kaldım 70 kiloyum su an ve bana da koca göbekli bir hamile olmuşsun ve şişko diyen 2 kişi oldu. Hayır zaten şişmandım bu neyin kafası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?