2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
cantami da aldim cok şükür :) hem de bebek aramla uyumlu tum fikir veren arkadaslarima teşekkür ederim sayenizde daha rahat karar veriyorum iyki varsiniz canlar

Kizlar bebek telsizi isini napcaz? Ben daha almadim ama almak istiyorum. Kullanan yada arastiran varmi acep?

Kaca mal oldu acaba

Benim cumartesi doluyor ama pazartesi alcam daha iyi benim icin ☺
Merhaba arkadaslar bende kismetse ocak annesi olucam ogretmenim size birsey danismak istiyorum bu 32 haftada ki calisabilir raporunu biz istedigimiz tarihtemi aliyoruz yoksa ultrason olcumlerine gore doktormu yonlendiriyor cunku ben 33 te falan alayim diyorum da.

Son adet tarihine göre 32. Haftanda alıyorsun canım. Sen doktoruna söyle o sana hangi tarihte gitmen gerektiğini soyler.

Gercekten insanlar cok dusuncesiz ya yuzume bakiyolar kiz oldugu nasilda belli kiz oldugu butun guzelligini almis diyolar bide tobe tobe ayakkabiyi vur agzina r yok yok dogumdan sonra acil kilo vermek lazim

Gercekten insanlar cok dusuncesiz ya yuzume bakiyolar kiz oldugu nasilda belli kiz oldugu butun guzelligini almis diyolar bide tobe tobe ayakkabiyi vur agzina r yok yok dogumdan sonra acil kilo vermek lazim

69la hamile kaldım 70 kiloyum su an ve bana da koca göbekli bir hamile olmuşsun ve şişko diyen 2 kişi oldu. Hayır zaten şişmandım bu neyin kafası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…