2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bana daha yatmadi ama geri aliyorlarmis..ben ilk donem dogum iznende olcam ikinci donemde ucretsiz izin alcam nasil olcak bilmiyorum
Ben forumlarda söyle okudum. Ücretli izin ve raporlu olunan dönemler için yatıyor ücretsiz izin dönemi yatmiyor. Bu durumda size yarım yatmasi lazim

Son düzenleme:
Gercekten insanlar cok dusuncesiz ya yuzume bakiyolar kiz oldugu nasilda belli kiz oldugu butun guzelligini almis diyolar bide tobe tobe ayakkabiyi vur agzina r yok yok dogumdan sonra acil kilo vermek lazim

Bana da "sen hiç çirkinleşmedin, ıyy demek ki kızın çirkin olacak" dedi biri.
Diyen de sanırsın Azra Akın.

Benimki nde sistem otomatik olarak günü belirler demiş ve 32. Hafta 18 eylülde dolacak olmasına rağmen 14 eylülde başlatmış 32 haftami

Yokk artkkk diyen kisi hala hayattami peki öldurmednmi

Yaşlı bir teyzeydi, güldüm geçtim.
Eskiler hep der ya "Kız bebek, annenin güzelliğini alırmış, anneyi çirkinleştirirmiş".
Kadın da baktı zaar dedi bu daha ne kadar çirkinleşecek, zaten totom gibi, demek kızı çirkin olacak
Nasıl kirpi yavrusunu pamuğum diye severse, ben de öyle seveceğim kızımı.
Kalp kırmayayım dedim ama kızım doğmuş olsa ve o lafı anlayabilecek yaşta olsa uyarırdım kadını.
Bazı insanlar düşünmeden konuşuyorlar maalesef.

Ne manyak insanlar ya bebegin cirkini mi olurmus melek hepsii ayrica cirkin olsa sana mi cirkinn ne karisiosn yorum yapiosn Allah akıl versn boylelerne gercktn kafaya takmaya bile degmez banada kizimi dogurduktan sonraa benm torunum daha guzel diyen biri cikmisti s.dik mi yaristiriosn cocuk bu senin ki sana bnmki bana guzel demstm

Ben de kendi kendime diyorum çirkinleşmedim diye. Ya bizim kız çok güzel gerek dıymuyor benden almaya ya da çirkin

O kadın tam terbiyesizmiş.
Ayrıca kime göre neye göre "daha" güzel?
Ayrıca kimsin ki yaradanın yarattığını kıyaslayabilip, çirkin diyebilirsin?
Ben bu kadına daha çok sinir oldum

nee sadece 1 kilomu, tatlim o zaman sen baya bi kilo verdin demi hamileliginin basinda?
Valla kizlar bende 70.2 ile hamile kaldim 74.3 tum dun en son. Basindada kilo vermedim. Kizim 33. Haftada 1964 gr 42 cm. Yani buyumeside iyi dedi dr.amcasi. bence kilolu olanlar cok kilo almiyo.teorim o benim.

Valla kizlar bende 70.2 ile hamile kaldim 74.3 tum dun en son. Basindada kilo vermedim. Kizim 33. Haftada 1964 gr 42 cm. Yani buyumeside iyi dedi dr.amcasi. bence kilolu olanlar cok kilo almiyo.teorim o benim.

Merhaba teorini curutmeye geldim :))) ben koclar gibi 73 kilo ile hamile kalip üstüne bir de 11 kilo aldım. Allah sonumu hayreylesin :/

nee sadece 1 kilomu, tatlim o zaman sen baya bi kilo verdin demi hamileliginin basinda?

Evet canım, çok değişik oldu, 69dan 62ye düştüm 6 haftada. 5ini hızlı aldım geri, 67den sonra gram gram. Simdi 70im ay başından beri. Ama ben 8 ayda bir kez bile keyifle ya da istekle yemek yiyemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…