- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.621
Ben forumlarda söyle okudum. Ücretli izin ve raporlu olunan dönemler için yatıyor ücretsiz izin dönemi yatmiyor. Bu durumda size yarım yatmasi lazimBana daha yatmadi ama geri aliyorlarmis..ben ilk donem dogum iznende olcam ikinci donemde ucretsiz izin alcam nasil olcak bilmiyorum
Geçmiş olsun canım buara bende de var ıstahsizlik mideme çok baski yspiyo bişey yemeden daha rahatım sankiMidem cok agriyo yaaa surekli ac gibiyim(ve acim canim bisey istemiyo
Gercekten insanlar cok dusuncesiz ya yuzume bakiyolar kiz oldugu nasilda belli kiz oldugu butun guzelligini almis diyolar bide tobe tobe ayakkabiyi vur agzinar yok yok dogumdan sonra acil kilo vermek lazim
Benimki nde sistem otomatik olarak günü belirler demiş ve 32. Hafta 18 eylülde dolacak olmasına rağmen 14 eylülde başlatmış 32 haftamiMerhaba arkadaslar bende kismetse ocak annesi olucam ogretmenim size birsey danismak istiyorum bu 32 haftada ki calisabilir raporunu biz istedigimiz tarihtemi aliyoruz yoksa ultrason olcumlerine gore doktormu yonlendiriyor cunku ben 33 te falan alayim diyorum da.
Yuh artikBana da "sen hiç çirkinleşmedin, ıyy demek ki kızın çirkin olacak" dedi biri.
Diyen de sanırsın Azra Akın.
Oylemi peki duz boyami yaptiriosn yoksa paket attiriomsn ustuneBen 5 ayimda ve 7 ayimda boyattim canim doktorumda onay verdi ve cok arastirma yaptim bence bisiy olmaz ama sen bilirsin genede
Yokk artkkk diyen kisi hala hayattami peki öldurmednmiBana da "sen hiç çirkinleşmedin, ıyy demek ki kızın çirkin olacak" dedi biri.
Bana da "sen hiç çirkinleşmedin, ıyy demek ki kızın çirkin olacak" dedi biri.
Masallah boylu seninki 35 haftada 49 sa dogdugunda ne olur ki :))))bu gün kızımı gördük 2600 gr 49 cm olmuş.
artık bian önce zaman geçsin doğsun istiyorum.
Yokk artkkk diyen kisi hala hayattami peki öldurmednmi
Ne manyak insanlar ya bebegin cirkini mi olurmus melek hepsii ayrica cirkin olsa sana mi cirkinn ne karisiosn yorum yapiosn Allah akıl versn boylelerne gercktn kafaya takmaya bile degmez banada kizimi dogurduktan sonraa benm torunum daha guzel diyen biri cikmisti s.dik mi yaristiriosn cocuk bu senin ki sana bnmki bana guzel demstmYaşlı bir teyzeydi, güldüm geçtim.
Eskiler hep der ya "Kız bebek, annenin güzelliğini alırmış, anneyi çirkinleştirirmiş".
Kadın da baktı zaar dedi bu daha ne kadar çirkinleşecek, zaten totom gibi, demek kızı çirkin olacak
Nasıl kirpi yavrusunu pamuğum diye severse, ben de öyle seveceğim kızımı.
Kalp kırmayayım dedim ama kızım doğmuş olsa ve o lafı anlayabilecek yaşta olsa uyarırdım kadını.
Bazı insanlar düşünmeden konuşuyorlar maalesef.
Ben de kendi kendime diyorum çirkinleşmedim diye. Ya bizim kız çok güzel gerek dıymuyor benden almaya ya da çirkinYaşlı bir teyzeydi, güldüm geçtim.
Eskiler hep der ya "Kız bebek, annenin güzelliğini alırmış, anneyi çirkinleştirirmiş".
Kadın da baktı zaar dedi bu daha ne kadar çirkinleşecek, zaten totom gibi, demek kızı çirkin olacak
Nasıl kirpi yavrusunu pamuğum diye severse, ben de öyle seveceğim kızımı.
Kalp kırmayayım dedim ama kızım doğmuş olsa ve o lafı anlayabilecek yaşta olsa uyarırdım kadını.
Bazı insanlar düşünmeden konuşuyorlar maalesef.
Ne manyak insanlar ya bebegin cirkini mi olurmus melek hepsii ayrica cirkin olsa sana mi cirkinn ne karisiosn yorum yapiosn Allah akıl versn boylelerne gercktn kafaya takmaya bile degmez banada kizimi dogurduktan sonraa benm torunum daha guzel diyen biri cikmisti s.dik mi yaristiriosn cocuk bu senin ki sana bnmki bana guzel demstm
69la hamile kaldım 70 kiloyum su an ve bana da koca göbekli bir hamile olmuşsun ve şişko diyen 2 kişi oldu. Hayır zaten şişmandım bu neyin kafası...
Valla kizlar bende 70.2 ile hamile kaldim 74.3 tum dun en son. Basindada kilo vermedim. Kizim 33. Haftada 1964 gr 42 cm. Yani buyumeside iyi dedi dr.amcasi. bence kilolu olanlar cok kilo almiyo.teorim o benim.nee sadece 1 kilomu, tatlim o zaman sen baya bi kilo verdin demi hamileliginin basinda?
Valla kizlar bende 70.2 ile hamile kaldim 74.3 tum dun en son. Basindada kilo vermedim. Kizim 33. Haftada 1964 gr 42 cm. Yani buyumeside iyi dedi dr.amcasi. bence kilolu olanlar cok kilo almiyo.teorim o benim.
nee sadece 1 kilomu, tatlim o zaman sen baya bi kilo verdin demi hamileliginin basinda?
Bende varım tez curuten 71 ile hamile kaldım 15 kilo aldimMerhaba teorini curutmeye geldim :))) ben koclar gibi 73 kilo ile hamile kalip üstüne bir de 11 kilo aldım. Allah sonumu hayreylesin :/
Görüyorum ve arttırıyorum.Bende varım tez curuten 71 ile hamile kaldım 15 kilo aldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?