2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Amaaann bebislerimiz sağlıklı olsun da gerisi mühim değil :)
Tabii ayrıca bebek çıkınca, suyu gidince, eşi çıkınca, ödem geçince, koyunlar buradan geçince, yünleri tele takılınca, biz onları toplayıp kıyafet yapınca, sonra onları satınca ....değil mi?

işte o zaman bizden geriye hiçbir şey kalmayacak :))))

Bu arada bir blogger var, adi berna mutlu aytekin, yazdıklarınızı okuyunca aklıma o geliyor, onun da bebeği 7 aylık falan, caniniz sıkılırsa faceden falan bakabilirsiniz eğlenceli şeyler paylaşıyor bebeği ile ilgili

Ben kapaliyim genis boydan bid elbise aldim aynisinin tunikleride var ama ben butikten aliyorum su markadan git al diyemem canim. Bakirkoy incirli civarinda benim alisveris yaptigim butikler.yakinsan adres veririm.
Eki Görüntüle 1638059
Canım adresi bana verir misin yarın o tarafa gideceğim bakarım belki

69la hamile kaldım 70 kiloyum su an ve bana da koca göbekli bir hamile olmuşsun ve şişko diyen 2 kişi oldu. Hayır zaten şişmandım bu neyin kafası...
Keyfimizden aliyoruz sanki durdumuz yerde yiyerrk sistik bebeklerimiz kiloyo gecti onlarin sulari adet olmuyoruz hic bunlari diyen yok

Kilo konusunda , görünüş konusunda yorum yapan insanlar direkt kıskançlık içerisinde o yorumları yapıyorlar bence,ben mutsuzsam herkes mutsuz olsun gibi garip bir mantık içerisindeler sanırım .
Ben de 51 civarı ile hamile kaldım , 61,5 kiloyum şu an.Çoğunu da bacak,basen,kalçaya aldım.Hadi bakalım, umarım doğumdan sonra kolay kilo veririm.Herkes farklı yerlere kilo alıyor,ben armut tipli vücudum olduğu için o bölgelere alıyorum.

Günaydın kasım anneleri. Benim gibi uykusuzluk çeken var mı yoksa tek uykusuz olan ben miyim acaba

bemim tansiyonum düştüğü icin ben taburede oturarak alıyorum ayakta mi alayim bundan sonra
Canım tansiyonun düşüyorsa taburede otur tabiki. Ben de bazen fenalaşıyorum o yüzden banyo kapısını yarım açık bırakıyorum ve eşim evde yokken duşa girmiyorum. Banyodan çıkarken bir iki suyu da ayakta dökün tamam işte. Ama küvete su doldurup girme. Musluk suyundan mikrop kapmayalım bi de.

Günaydın annisler bugün memlekete gidiyorum beni duyanda hiç gitmiyorum sanır zaten iki hafta önce yine ordaydim yakın 70 km çık o yüzden hamam yoluna çevirdim vallahi. Kilo konusuna gelince aldık ulan catladik ta üstüne var mı laf diyen ağzına patlatacam vallahi 75 kg den 86 kg ye çıkmışım ama benim kemiklerim iri haaa valla doktor öyle dedi. Ben 68 kgken herkes ne kadar zayifsin Etiyopyali gibisin diyordu yani bu millete ne yapsan ne şekle burunsen yaranamazsin. Önemli olan bizim kendimizi nasıl hissettigimiz insallah doğumdan sonra bir başlık daha açıp kilo verme konusunda da birbirimize destek oluruz. Bakın o zamanda başlarlar cokmussun çok kilo verdin bebek Huysuz herhalde amaaaaann susmaz millet

günaydın hanımlar ben 59 la hamile kaldım şuan 70 kiloyum inş. artık fazla almam son bir aydır kilo alımım durdu malum şeker çıkınca biraz kısıtladım kendimi tam uygulayamasamda kendi çapımda diyet yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…