- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.641
Görüyorum ve arttırıyorum.
Yok ya yazıp keyfimi kaçıramam şu anda
Tabii ayrıca bebek çıkınca, suyu gidince, eşi çıkınca, ödem geçince, koyunlar buradan geçince, yünleri tele takılınca, biz onları toplayıp kıyafet yapınca, sonra onları satınca ....değil mi?Amaaann bebislerimiz sağlıklı olsun da gerisi mühim değil :)
Ayy cok ciciymis canim sen mi yapiyosun? Fiyatlari ne kadar?Eki Görüntüle 1638577 Eki Görüntüle 1638578 kız ve erkek bebek için elimde kapı süsleri mevcut bayanlar , bilginize...
Tabii ayrıca bebek çıkınca, suyu gidince, eşi çıkınca, ödem geçince, koyunlar buradan geçince, yünleri tele takılınca, biz onları toplayıp kıyafet yapınca, sonra onları satınca ....değil mi?
Yorum super amaGörüyorum ve arttırıyorum.
Teşekkür ederim evet kendim yapıyorum. Erkek bebek için olan 55 - kız için olan 65 tl. Bende bebek bekliyorum bütçeye katkıda bulunmak adına başladım :')Ayy cok ciciymis canim sen mi yapiyosun? Fiyatlari ne kadar?
Tabii ayrıca bebek çıkınca, suyu gidince, eşi çıkınca, ödem geçince, koyunlar buradan geçince, yünleri tele takılınca, biz onları toplayıp kıyafet yapınca, sonra onları satınca ....değil mi?
Canım adresi bana verir misin yarın o tarafa gideceğim bakarım belkiBen kapaliyim genis boydan bid elbise aldim aynisinin tunikleride var ama ben butikten aliyorum su markadan git al diyemem canim. Bakirkoy incirli civarinda benim alisveris yaptigim butikler.yakinsan adres veririm.
Eki Görüntüle 1638059
Cok hos olmuslar elinize saglikTeşekkür ederim evet kendim yapıyorum. Erkek bebek için olan 55 - kız için olan 65 tl. Bende bebek bekliyorum bütçeye katkıda bulunmak adına başladım :')
Tabiki denemekte fayda var :) kolay gelsin. TeşekkürlerCok hos olmuslar elinize saglikbende bi denemek istiyorum beceremezsem sizden siparis isteyeblrm :)
Ben arttirayim :) 66 ile hamile kaldim bugun itibariyle 85 kiloyum... Yapacak bisey Yok da insanlar cok komik, gorup fazla kilo almamissin diyen insanlar varGörüyorum ve arttırıyorum.
Keyfimizden aliyoruz sanki durdumuz yerde yiyerrk sistik bebeklerimiz kiloyo gecti onlarin sulari adet olmuyoruz hic bunlari diyen yok69la hamile kaldım 70 kiloyum su an ve bana da koca göbekli bir hamile olmuşsun ve şişko diyen 2 kişi oldu. Hayır zaten şişmandım bu neyin kafası...
Ay oha ya cirkinlessen bi dert cirkinlesmesen bi dert ne cok sey biliyolarmissBana da "sen hiç çirkinleşmedin, ıyy demek ki kızın çirkin olacak" dedi biri.
Diyen de sanırsın Azra Akın.
Bnde 55 ile hamile kaldm suan 63 kiloyum 8 kilo aldım☺Keyfimizden aliyoruz sanki durdumuz yerde yiyerrk sistik bebeklerimiz kiloyo gecti onlarin sulari adet olmuyoruz hic bunlari diyen yok
Canım tansiyonun düşüyorsa taburede otur tabiki. Ben de bazen fenalaşıyorum o yüzden banyo kapısını yarım açık bırakıyorum ve eşim evde yokken duşa girmiyorum. Banyodan çıkarken bir iki suyu da ayakta dökün tamam işte. Ama küvete su doldurup girme. Musluk suyundan mikrop kapmayalım bi de.bemim tansiyonum düştüğü icin ben taburede oturarak alıyorum ayakta mi alayim bundan sonra
Canım adresi bana verir misin yarın o tarafa gideceğim bakarım belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?