- 1 Şubat 2011
- 5.043
- 3.766
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.661
Yaşlı bir teyzeydi, güldüm geçtim.
Eskiler hep der ya "Kız bebek, annenin güzelliğini alırmış, anneyi çirkinleştirirmiş".
Kadın da baktı zaar dedi bu daha ne kadar çirkinleşecek, zaten totom gibi, demek kızı çirkin olacak
Nasıl kirpi yavrusunu pamuğum diye severse, ben de öyle seveceğim kızımı.
Kalp kırmayayım dedim ama kızım doğmuş olsa ve o lafı anlayabilecek yaşta olsa uyarırdım kadını.
Bazı insanlar düşünmeden konuşuyorlar maalesef.
benim işyerimdeki arkadaşlarımda değişik bi tutumları var kızım doğduğunda keldi saç kaş kirpik yoktu olanlarda sarı sarı tüydü benden sonra birkaç arkadaş daha doğum yaptı onlara bebek görmeye gidenlerin yorumları aynen şöyle ; ayyy çok tatlı bi bebekti saçları vardı :) lafa bak ya saçı olan bebek tatlı saçı olmayan tatsız oluyo demekki valla herkese kendi yavrusu tatlı karası sarısı saçlısı saçsızı herkese kendi evladı prens yada prensesYaşlı bir teyzeydi, güldüm geçtim.
Eskiler hep der ya "Kız bebek, annenin güzelliğini alırmış, anneyi çirkinleştirirmiş".
Kadın da baktı zaar dedi bu daha ne kadar çirkinleşecek, zaten totom gibi, demek kızı çirkin olacak
Nasıl kirpi yavrusunu pamuğum diye severse, ben de öyle seveceğim kızımı.
Kalp kırmayayım dedim ama kızım doğmuş olsa ve o lafı anlayabilecek yaşta olsa uyarırdım kadını.
Bazı insanlar düşünmeden konuşuyorlar maalesef.
Aynen ya bana da hic karni yok diyen oldu.Ben arttirayim :) 66 ile hamile kaldim bugun itibariyle 85 kiloyum... Yapacak bisey Yok da insanlar cok komik, gorup fazla kilo almamissin diyen insanlar var
benimki ilk aylarda sürekli kilo aldığım için biraz dikkat et demişti sadece ama son gittiğimde kilo almadığım için sevindi bende sevindim doğrusu :)Aynen ya bana da hic karni yok diyen oldu.Halbuki dr.a kalsa aldigim 12kilonun hesabini isteyecek. 62ile kaldim suan 74um. Asiri yemek tuketmiyorum ama yine de oluyor. Tatli bile haftada 1 ancak yiyorum. Bu defa gittigimde acayip soylendi teyze ya sinir etti beni. Sizin dr.larda size soyleniyor mu?
Seninki de istemis haketmis yaniBen 64,5 ile hamile kaldim bugun 73,5 kg yum. Boyum 1.70 civari oyle kilolu durmuyorum hatta her goren arkadan hic hamile gibi dsgilsin karninda buyumemis falan der.
Gecen benim komsu cok fazla gorustugum ve samimi oldugum bir kadin degil bu arada kendisi bahcede beni gorunce naber kiz sisko dedibendeki mod aynen buydu cok sukur dedim gecistirdim hic gozukmuyorsun ayicik ne kadar cok kilo almışsın 100 kg olursun sen dogurana kadar dedi ben bisey demedikce uzatiyor kadin. Ee sonra sen misin konusan ben sadece bir kelime ettim surati popoma donup evine cikti. Hadi ben hamileyim kilo aliyorum senin suan ki halin benim 8 aylik hamile gobegimle ayni farkindasin dimi dedim uzatmasa belki cirkeflesmezdim savunmasida ben 3 tane dogurdum. En son dogumunun ustunen 5 sene gecmis bu arada. Bende dedimki benim anam da 4 tane dogurmus ama tasss gibi masallah dedim bunlar konusulurken yalniz da degiliz binadaki butun kadinlar bahcede cay saati yapiliyordu. Yani herkesin icinde dedi ve agzinin payini aldi. O gittikten sonra herkes onu ayipladi zaten.
Gecen ay gittigim 1 kilo almistim. Sasirmisti bu ay en cok kilo alinan bi aydi nasil almadin falan dedi hosuna gitti. Bu ay da 3 kilo almisim cok almissin basindan beri12 almissin daha hakkin kalmadi die soylendi durdu. Amaan napim soylenirse soylensin ac kalacak halim yok ya.benimki ilk aylarda sürekli kilo aldığım için biraz dikkat et demişti sadece ama son gittiğimde kilo almadığım için sevindi bende sevindim doğrusu :)
:)) şekerin yoksa takma kafaya verirsin sonra bende şeker çıktı o yüzden frenledim kendimi yoksa bende yerdim yaniiGecen ay gittigim 1 kilo almistim. Sasirmisti bu ay en cok kilo alinan bi aydi nasil almadin falan dedi hosuna gitti. Bu ay da 3 kilo almisim cok almissin basindan beri12 almissin daha hakkin kalmadi die soylendi durdu. Amaan napim soylenirse soylensin ac kalacak halim yok ya.
Aynen ya bana da hic karni yok diyen oldu.Halbuki dr.a kalsa aldigim 12kilonun hesabini isteyecek. 62ile kaldim suan 74um. Asiri yemek tuketmiyorum ama yine de oluyor. Tatli bile haftada 1 ancak yiyorum. Bu defa gittigimde acayip soylendi teyze ya sinir etti beni. Sizin dr.larda size soyleniyor mu?
ben de dogumdan bir gun oncd boyatayim diyordum Allah kismet ederseAaa emzirirken sute mi geciyomuss bende dogumdan hemen sonra boyatmayi dusunuyodum niyeki ya
ben dd cok zayiftim 52 kg 34 bedendim 12 kg aldim bazilari karnin hic yok bebegin gelisimine baktır istersen diyor69la hamile kaldım 70 kiloyum su an ve bana da koca göbekli bir hamile olmuşsun ve şişko diyen 2 kişi oldu. Hayır zaten şişmandım bu neyin kafası...
Hahhahaaa anaaa ben de cirkinlesmedim daha yoksa benimki de mi cirkin olacak neyse Allah kismet ederse adı Ayperi olacak sy yuzlu güzel dilber anlamina geliyor çocuklar isimleriyle yasarmis ya hadi biz ordan kurtardıkBana da "sen hiç çirkinleşmedin, ıyy demek ki kızın çirkin olacak" dedi biri.
Diyen de sanırsın Azra Akın.
alemsin coook guldumTabii ayrıca bebek çıkınca, suyu gidince, eşi çıkınca, ödem geçince, koyunlar buradan geçince, yünleri tele takılınca, biz onları toplayıp kıyafet yapınca, sonra onları satınca ....değil mi?
Seninki de istemis haketmis yani
canim senin tiple alakası yok durumun... kiz anneleri bebeklerini kalcada tasir derler bizim burda... gecen de annem koca ki.li seni dedi ilk kez agzindan oyle bi cumle duydum annemim... ama gercekten de Toto bacak gogus aldi başını gitti bende... 75 b sutyen kullaniyordum 95a ya geçiş yaptimKilo konusunda , görünüş konusunda yorum yapan insanlar direkt kıskançlık içerisinde o yorumları yapıyorlar bence,ben mutsuzsam herkes mutsuz olsun gibi garip bir mantık içerisindeler sanırım .
Ben de 51 civarı ile hamile kaldım , 61,5 kiloyum şu an.Çoğunu da bacak,basen,kalçaya aldım. Hadi bakalım, umarım doğumdan sonra kolay kilo veririm. Herkes farklı yerlere kilo alıyor,ben armut tipli vücudum olduğu için o bölgelere alıyorum.
ayyy hic sorma hamileligim kotu gectigi icin biz mayistan beri annemlerdd kaliyoruz duşa girerken bi camiden anons yaptirmadigim kaliyor evdeki herkesi tembihliyorum ben de...Canım tansiyonun düşüyorsa taburede otur tabiki. Ben de bazen fenalaşıyorum o yüzden banyo kapısını yarım açık bırakıyorum ve eşim evde yokken duşa girmiyorum. Banyodan çıkarken bir iki suyu da ayakta dökün tamam işte. Ama küvete su doldurup girme. Musluk suyundan mikrop kapmayalım bi de.
56 ile hamile kaldım 62 ye doğru gidiyorum. Ama öyle incecik bi hamile de değilim çünkü boyum kısa :) Hamilelikte kilo vücudun odemiylede ilgili bence. Arkadaşım 14 kilo almış doğumdan 2 hafta sonra 10u gitmiş. Ben sık sık kalça göğüs olcüyorum ve her ikisinden 3er cm aldım. Yani aldığım 6 kilonun bir kısmı benim :) Demek ki odem yok ve doğumda çok az kilo gidecek benden sizlere gore
Kasım anneleri farkı :) odeminiz varsa doğumda çok kilo gider sizdenödem cidden çok farkettiriyor. haftaiçi işe git, tüm gün otur, sıcakta iyice şiş, haftasonu ise ayaklarını uzat, klimayı aç resmen 1 kilo daha az çıkıyor tartıda.
bu arada fazla kilo alanlar söylemiyor mu yoksa çok fit bir topiğimiz mi var
Sekerim yok canim cok sukur. Ben takmiyorum ki zaten. Dr.takiyor:)) şekerin yoksa takma kafaya verirsin sonra bende şeker çıktı o yüzden frenledim kendimi yoksa bende yerdim yanii
Yok benimki de sert degil sakayla karisik giydiriyor laflari ama fazla soyleyince asabimi bozdu.Benim doktorum da yolculuk nereye diye sordu bana, yuregimin götürdüğü yere dedim ben de :))
Benim doktorum sert değil allahtan sakayla karışık veriyor mesajlarini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?