2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benimki nde sistem otomatik olarak günü belirler demiş ve 32. Hafta 18 eylülde dolacak olmasına rağmen 14 eylülde başlatmış 32 haftami
Cok tesekkurler cevap icin o zaman bizim son adet tarihine gore diilde bebegin gelisimine gore belirliyor neyse bakalim nasil duzenlenicek hayirli saglikli dogumlar bu arada

Son adet tarihine göre 32. Haftanda alıyorsun canım. Sen doktoruna söyle o sana hangi tarihte gitmen gerektiğini soyler.
Cok tesekkurler cvp icin benimki 10 kadar ilerde gorunuyo ilk oglumda 36da dogum yaptim muhtemelen bu da erken gelicek erken yapilan dogumlar izin olarak eklenebiliyomus onu bilmiyrdm ilk oglumda 1 eylulde dogum yapmistim 4 hafta eklemeleri gerekiyomus eklemediler o yuzden 2 aylikkken ise baslamak zorunda kalmistim cok uzulmus ve yipranmistim bilmeyenler varsa erken olan dogumlarin haftalarini ekletsinler hayirli saglikli dogumlar hepinize sevgili kasim annleri

Benim bebiş erkek canım , o zaman ben direkt kendime mi almış oluyorum Yatak istirahati diyorum başka bir şey demiyorum :) Muhtemelen ondan oldu :) Artık doğumdan sonra emzirirken veririz.Evde de o bölgelere yönelik hareketler yaparız artık

Kızlar English Home'dan tüm ürünler %30 indirime girmiş,nevresim vs ihtiyacınız varsa bakın.Benim aldığım her şey de ucuzlamış

Günaydın kasım anneleri. Benim gibi uykusuzluk çeken var mı yoksa tek uykusuz olan ben miyim acaba
Yanlız deģilsin canım meraketme wala tuvate kalkiyorum yatağima gelene kadar tekrar gelio gidiyorum tuvalete damla damla gelio yatiyorum ruhum daralio nefes alamiyorum saga dönsem telkme sola dönsem tekme gece maşallahı var yawrumun saga sola dönerken uykumu muyku kalmio

eskiden eklemiyorlardı. yeni değişmiş o sanırım. hatta 32. hafta raporunu birkaç gün geç alayım deyip o arada doğum yapsan 8 haftan yanıyordu. ama şimdi ekliyorlarmış Allahtan.

Şu iki oyun halısını beğendim.Şimdi almayacağım , indirim takip edeceğim.Sizce hangisi daha iyi olur bunlardan ?

Yürü beee :))) arada banada dublaj yaparmısın benimde hep içimde kalıyor laflar

Ne çirkin diye adlandırılan bebekler gördüm büyüyünce afeti devran oldular

ağzına sağlık

12 kiloda ben aldım kızlar.65 dim 77 oldum. ilk hamileliğimde toplam 16 kilo almıştım kızım 20 günlükdü tartıldığımda 10 kilosu gitmişti çok sevinmiştimemin olun kiloların çokk büyük kısmı kırkımızın içinde gidiyo

canim fisher price piyano cok kucuk geldi bana yoksa ilk başta ben de onu düşünüyordum simdi tiny love gym tekmele oynayi takipteyim
Senin dediğine baktım , gerçekten de daha güzelmiş.Benim belirlediklerimin birleşimi gibi.Ben de ondan alayım alacağım zaman

Bebek nevresimi de dahil mi canim? Ben gecen sordugumda onlar indirime girmiyo cok nadiren giriyo demisti oda 23 nisanda falanmis

Ben 54 le hamile kaldım ilk bes ay sadece bir kilo aldim hatta alti aylikken akrabalar beni görüp hadi artik senden bebek bekliyoruz diyolardi :/ donem basi seminerinde olmusum yedi aylik hala evlimisin bekar mi diye soran oluyodu :/ otobüste bir kere yer veren bilem olmadi bende kafaya bunu takiyodum ama bebegin gelisimi iyi cok şükür bende suan 61 kiloyum ve hamile oldugum belli artik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…