- 30 Mart 2010
- 415
- 356
- 628
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.681
Cok tesekkurler cevap icin o zaman bizim son adet tarihine gore diilde bebegin gelisimine gore belirliyor neyse bakalim nasil duzenlenicek hayirli saglikli dogumlar bu aradaBenimki nde sistem otomatik olarak günü belirler demiş ve 32. Hafta 18 eylülde dolacak olmasına rağmen 14 eylülde başlatmış 32 haftami
Cok tesekkurler cvp icin benimki 10 kadar ilerde gorunuyo ilk oglumda 36da dogum yaptim muhtemelen bu da erken gelicek erken yapilan dogumlar izin olarak eklenebiliyomus onu bilmiyrdm ilk oglumda 1 eylulde dogum yapmistim 4 hafta eklemeleri gerekiyomus eklemediler o yuzden 2 aylikkken ise baslamak zorunda kalmistim cok uzulmus ve yipranmistim bilmeyenler varsa erken olan dogumlarin haftalarini ekletsinler hayirli saglikli dogumlar hepinize sevgili kasim annleriSon adet tarihine göre 32. Haftanda alıyorsun canım. Sen doktoruna söyle o sana hangi tarihte gitmen gerektiğini soyler.
Yok canim tek renk boyuyorumOylemi peki duz boyami yaptiriosn yoksa paket attiriomsn ustune
Benim bebiş erkek canım , o zaman ben direkt kendime mi almış oluyorumcanim senin tiple alakası yok durumun... kiz anneleri bebeklerini kalcada tasir derler bizim burda... gecen de annem koca ki.li seni dedi ilk kez agzindan oyle bi cumle duydum annemim... ama gercekten de Toto bacak gogus aldi başını gitti bende... 75 b sutyen kullaniyordum 95a ya geçiş yaptim
Yanlız deģilsin canım meraketme wala tuvate kalkiyorum yatağima gelene kadar tekrar gelio gidiyorum tuvalete damla damla gelio yatiyorum ruhum daralio nefes alamiyorum saga dönsem telkme sola dönsem tekme gece maşallahı var yawrumun saga sola dönerken uykumu muyku kalmioGünaydın kasım anneleri. Benim gibi uykusuzluk çeken var mı yoksa tek uykusuz olan ben miyim acaba
Cok tesekkurler cvp icin benimki 10 kadar ilerde gorunuyo ilk oglumda 36da dogum yaptim muhtemelen bu da erken gelicek erken yapilan dogumlar izin olarak eklenebiliyomus onu bilmiyrdm ilk oglumda 1 eylulde dogum yapmistim 4 hafta eklemeleri gerekiyomus eklemediler o yuzden 2 aylikkken ise baslamak zorunda kalmistim cok uzulmus ve yipranmistim bilmeyenler varsa erken olan dogumlarin haftalarini ekletsinler hayirli saglikli dogumlar hepinize sevgili kasim annleri
Aşırı sesli güldüm Allahta seni güldürsün :)Tabii ayrıca bebek çıkınca, suyu gidince, eşi çıkınca, ödem geçince, koyunlar buradan geçince, yünleri tele takılınca, biz onları toplayıp kıyafet yapınca, sonra onları satınca ....değil mi?
Yürü beee :))) arada banada dublaj yaparmısın benimde hep içimde kalıyor laflarBen 64,5 ile hamile kaldim bugun 73,5 kg yum. Boyum 1.70 civari oyle kilolu durmuyorum hatta her goren arkadan hic hamile gibi dsgilsin karninda buyumemis falan der.
Gecen benim komsu cok fazla gorustugum ve samimi oldugum bir kadin degil bu arada kendisi bahcede beni gorunce naber kiz sisko dedibendeki mod aynen buydu cok sukur dedim gecistirdim hic gozukmuyorsun ayicik ne kadar cok kilo almışsın 100 kg olursun sen dogurana kadar dedi ben bisey demedikce uzatiyor kadin. Ee sonra sen misin konusan ben sadece bir kelime ettim surati popoma donup evine cikti. Hadi ben hamileyim kilo aliyorum senin suan ki halin benim 8 aylik hamile gobegimle ayni farkindasin dimi dedim uzatmasa belki cirkeflesmezdim savunmasida ben 3 tane dogurdum. En son dogumunun ustunen 5 sene gecmis bu arada. Bende dedimki benim anam da 4 tane dogurmus ama tasss gibi masallah dedim bunlar konusulurken yalniz da degiliz binadaki butun kadinlar bahcede cay saati yapiliyordu. Yani herkesin icinde dedi ve agzinin payini aldi. O gittikten sonra herkes onu ayipladi zaten.
Ne çirkin diye adlandırılan bebekler gördüm büyüyünce afeti devran oldularbenim işyerimdeki arkadaşlarımda değişik bi tutumları var kızım doğduğunda keldi saç kaş kirpik yoktu olanlarda sarı sarı tüydü benden sonra birkaç arkadaş daha doğum yaptı onlara bebek görmeye gidenlerin yorumları aynen şöyle ; ayyy çok tatlı bi bebekti saçları vardı :) lafa bak ya saçı olan bebek tatlı saçı olmayan tatsız oluyo demekki valla herkese kendi yavrusu tatlı karası sarısı saçlısı saçsızı herkese kendi evladı prens yada prenses
Yürü beee :))) arada banada dublaj yaparmısın benimde hep içimde kalıyor laflar
ağzına sağlıkBen 64,5 ile hamile kaldim bugun 73,5 kg yum. Boyum 1.70 civari oyle kilolu durmuyorum hatta her goren arkadan hic hamile gibi dsgilsin karninda buyumemis falan der.
Gecen benim komsu cok fazla gorustugum ve samimi oldugum bir kadin degil bu arada kendisi bahcede beni gorunce naber kiz sisko dedibendeki mod aynen buydu cok sukur dedim gecistirdim hic gozukmuyorsun ayicik ne kadar cok kilo almışsın 100 kg olursun sen dogurana kadar dedi ben bisey demedikce uzatiyor kadin. Ee sonra sen misin konusan ben sadece bir kelime ettim surati popoma donup evine cikti. Hadi ben hamileyim kilo aliyorum senin suan ki halin benim 8 aylik hamile gobegimle ayni farkindasin dimi dedim uzatmasa belki cirkeflesmezdim savunmasida ben 3 tane dogurdum. En son dogumunun ustunen 5 sene gecmis bu arada. Bende dedimki benim anam da 4 tane dogurmus ama tasss gibi masallah dedim bunlar konusulurken yalniz da degiliz binadaki butun kadinlar bahcede cay saati yapiliyordu. Yani herkesin icinde dedi ve agzinin payini aldi. O gittikten sonra herkes onu ayipladi zaten.
canim fisher price piyano cok kucuk geldi bana yoksa ilk başta ben de onu düşünüyordum simdi tiny love gym tekmele oynayi takipteyimŞu iki oyun halısını beğendim.Şimdi almayacağım , indirim takip edeceğim.Sizce hangisi daha iyi olur bunlardan ?
Eki Görüntüle 1638822 Eki Görüntüle 1638823
Senin dediğine baktım , gerçekten de daha güzelmiş.Benim belirlediklerimin birleşimi gibi.Ben de ondan alayım alacağım zamancanim fisher price piyano cok kucuk geldi bana yoksa ilk başta ben de onu düşünüyordum simdi tiny love gym tekmele oynayi takipteyim
Bebek nevresimi de dahil mi canim? Ben gecen sordugumda onlar indirime girmiyo cok nadiren giriyo demisti oda 23 nisanda falanmisBenim bebiş erkek canım , o zaman ben direkt kendime mi almış oluyorumYatak istirahati diyorum başka bir şey demiyorum :) Muhtemelen ondan oldu :) Artık doğumdan sonra emzirirken veririz.Evde de o bölgelere yönelik hareketler yaparız artık
Kızlar English Home'dan tüm ürünler %30 indirime girmiş,nevresim vs ihtiyacınız varsa bakın.Benim aldığım her şey de ucuzlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?