2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ben dd cok zayiftim 52 kg 34 bedendim 12 kg aldim bazilari karnin hic yok bebegin gelisimine baktır istersen diyor

Aslında aldığımız kilo ile bebeğin kilosu arasında bir bağ yok bence. Öyle olsa mazallah bebeklerin coğu hamileliğin ilk aylarında besinsizlikten geri kalırdı. Benim bebeğimin kilosu ile haftası günü gününe uyuyor. Hatta en fazla kilo aldığı ay ben bir kilo bile almamıştım, bebek 850 gr almış. Bir de hıçkırınca mide büyürmüş ya, bebek hıçkırınca mutlu oluyorum. Günde 2 kere hıçkırık tutuyor.

Keyfimizden aliyoruz sanki durdumuz yerde yiyerrk sistik bebeklerimiz kiloyo gecti onlarin sulari adet olmuyoruz hic bunlari diyen yok

Ben en çok kadınları anlayamadım şu dönem.
Hep zannederdim ki çocuklu kadınlar daha anlayışlı olur hamilelere karşı, kibar olur.
Ama yok yani.
Yolda gözünü göbeğine takıp tip tip bakan yaşlı teyzelerden tut en ufak bir şikayet çektiğinde "sen haline sükreeeeettt, eee ana olmak kolay mııııı" gibi garip yorumlar içeren cümleler kuran ablalar.
Hamilelikte bir hamileye nasıl davranılmayacağını öğrendim.

Hepiniz gayet iyisiniz. 60 la hamile kaldim 75 kiloyum. Gecen ay 4 kilo, bu ay da 5 kilo almisim. Bu ay dikkatte ettim ona ragmen 5 kilo. Napicam bilmiyorum. Bu kilolardan cok daraldim hareket edemiyorum dogru durust :-( . ilk dogumum sezeryandi eve gelip tartildim sadece 3 kilo gitmisti. Bu seferrde cok gidecegini sanmiyorum. Depresyona girecem galiba

Selam kızlar. Bende 56,5 ile hamile kaldım. Şu an 70 kiloyum. 13,5 kilo aldım. Daha ne kadar alınır acaba. 16 ile tamamlasam diyordum ama geçecek gibi..
Önceki doğumumda 21 kilo almıştım 4 kilosu bana hediye kalmıştı. Ama idealdim yeni halimle.

Bebek nevresimi de dahil mi canim? Ben gecen sordugumda onlar indirime girmiyo cok nadiren giriyo demisti oda 23 nisanda falanmis
canim bebek nevresimi englishhome dan 2 takim aldim sonra nevresim dunyasi diye bi site duymustum ordan da aldim fiyatlari da uygun pek fark yok gibi bi bak istersen...

Aynen sana katiliyorum manyak cookkk

Benimkinin hickiriklar 5 ila 10 dakika arasi suruyor ben uzuluyorum yavrum yoruluyor diye, seninde uzun suruyormu?

Kızlar ıslak mendil bekleyince kurur mu?
Dün uni baby 12li paket aldık mothercareda 50 TL idi.
Son birkaç ihtiyacım için- gögüs kremi vs- mniromeden sipariş vereceğim, kargo ödememek için 12li paket daha almak istiyorum Uni Baby, orada da 45.5 TL bu arada.
Yani beklese kurur mu, gerçi paketler de 40lı, öyle cok da beklemezler sanırım.

Paket acilmadigi surece kuruyacagini sanmiyorum, bide golge serin yerde saklarsan hicbisey olmaz bence

kurumazlar canim agzi acilmayinca ben 12 li paketten 7 -8 set aldim stokladim cok cabuk bitiyor dedi herkes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…