2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bende 68 hamile kaldim suanda 81 kiloyum 13 kilo aldim bu sefer az aldim.gibime geliyor cunku ilk hamileligimde 25 kilo almistim hepsi gitti bu yuzden sikinti yok gelen gider emzirdikce

Agzi acilmadikca kurumaz canim.

Ben bebeğin totoşunu üşenmediğim , halim olduğu , uykum olmadığı vs vs :))) her seferinde lavaboda yıkayacağım.En rahat öyle olur yavrucağım diye düşünüyorum.Diğer zamanlarda da Uni Baby Islak Mendil.Ben de toplam 16 paket aldım.Yazılanlara bakınca az almışım galiba

Bende islak pamukla silicem, sadece disarida falan islak mendil kullanarim

Dun aksam ayakta durdugum an rahmimde agri ve sik sik sancilarim oldu.Acile gittik nst de 10 dk da bir sanci gorundu cok korktum alttan ustten muayene edildi yarim santim acikligim vardi ama doktor daha once nornal dogum yapmis birisi icin normal dedi.magnezyum verdi daha siklasirsa gel dedi hemen magnezyumu ictim, 1 bardak sut ve bol bolda sut ictim gece 2 civariydi sancilar kesildi.10 gun istirat ediceksin dedi , sagsalim zamaninda gelsinler acaba yasar mi korkusu ne kotu birseymis

Kurumazlar, zaten cok zaman kalmadi baslarda cok fazla lazim oluyor hizla biter kuruyacak vakti olmaz

Daha sonra yine alinir kargoyla ya da esinle yollarsin ama lavaboda yikayabilecegini sanmiyorum her defasinda bebegin corabini herseyini cikarip yikamak hemde tam soguklarda cok zor.birde siciyor tam temizliyorsun 2 dk sonra tekrar belki bazen dedigin seyi yapabilirsin

Geçmiş olsun öncelikle

Üşenmeden yapabilirsem bakalım.Bizim ev sıcak oluyor , lavabodan da hemen sıcak su geliyor ama uygulama kısmı zor gelirse bilemiyorum :)

Kızlar birkaç gün önce bizim işyerindeki kadının 1 yaşındaki kızı zehirli ishal mıydı kanlı ishal mıydı öyle bi hastalık geçirdi. Yediği birşeyden olduğunu söylemiş doktor. Bizde şaşırdık1 yaşında çocuk ne yiyecekki mikrop alacak diye. Sonra bi arkadaş dediki sebze ve meyvelerden geçmiştir. Hepsi ilaçlı. Sirkede bekletmeden vermeyin çocuğunuza dedi. Haberiniz olsun. Daha erken ama inşallah sebze meyve püresi yediği zamanlarda gelecek

Ben ilk bebegimi hep lavaboda akan suyun altinda yikadim. Bunuda oyle yapicam. İslak mendili disarda kullanmayi dusunuyorum. Ben 1 paket aldim 3 lu. Gerekli oldukca esime aldiririm evi bosuna doldurmanin luzumu yok diye dusunuyorum.

Bol su ictigim ve dinlendigim zamanlarda kasik agrim azaliyor, fazla su icmiyordum dunki korkumdan sonra suya tekrar dadandim .Bol su icebiliyor musun?

Oncelikle gecmis olsun. Benimde iki gundur adet olacakmisim gibi kasigima agri giriyor ve terlemeye basliyorum. Karnim arada sertlesiyor ve dokundugum zaman bicak saplaniyor gibi aciyor tenim. Malum bayram tatili doktorumda yok arasamda bisey yapamayacagi icin ustune dusmedim bayram bittigi gibi giderim dedim. Sende de bu sekilde miydi agri durumu?

Doktor bana ultrason olcumune gore rapor vermek istedi ben kabul etmedim kendi tarihime gore izne ayrilcam sizn isteginize bagli yani

Kizlar birsey sormak istiyorum size.Kafam karistida bebek kasimda dogacagi icin havalar soguk olacak.Bebegin kiyafetini nasil giydirmeyi dusunuyosunuz?Mesela kat kat mi yoksa tek kalin bisey mi?Birde 50 beden olan takimlardan kac tane aldiniz?Bebek iri dogsada sigiyormu ki onlara?

Bugün okudum bebek için 16_20 derece arası sıcaklık idealmis. Evde citcitli badi, uzun kollu üst ve patikli alt, çok çok soğuksa örme yelek giydirilebilir bence.
50 beden yenidoğan 3 takim aldim

Burda arkadaşlar yazmıştı sanki minirome deki ürünlerin son kullanma tarihleri çok yakın oluyormus bir de bazı ürünleri sipariş verdiğiniz marka yerine ellerinde olanı gönderiyormuş ayrıca irtibat kurmak iletişim fln zormuş yoksa fiyatlar uygun, sipariş verip memnun kalanlar varmı acaba aramızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…