- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.721
Agzi acilmadikca kurumaz canim.Kızlar ıslak mendil bekleyince kurur mu?
Dün uni baby 12li paket aldık mothercareda 50 TL idi.
Son birkaç ihtiyacım için- gögüs kremi vs- mniromeden sipariş vereceğim, kargo ödememek için 12li paket daha almak istiyorum Uni Baby, orada da 45.5 TL bu arada.
Yani beklese kurur mu, gerçi paketler de 40lı, öyle cok da beklemezler sanırım.
Evet yaa geçenlerdede çok sevdiğim arkadaşım bunu diyen, ahh tuğbacım sen bu halleredemi olacaktın dedi inceciktin dedi.moralimde bozulmadı değil.sonra dedimki aman bebişim sağlıklı olsunda kilo hiççç önemli değil
Bende islak pamukla silicem, sadece disarida falan islak mendil kullanarimBen bebeğin totoşunu üşenmediğim , halim olduğu , uykum olmadığı vs vs :))) her seferinde lavaboda yıkayacağım.En rahat öyle olur yavrucağım diye düşünüyorum.Diğer zamanlarda da Uni Baby Islak Mendil.Ben de toplam 16 paket aldım.Yazılanlara bakınca az almışım galiba
Kurumazlar, zaten cok zaman kalmadi baslarda cok fazla lazim oluyor hizla biter kuruyacak vakti olmazKızlar ıslak mendil bekleyince kurur mu?
Son birkaç ihtiyacım için- gögüs kremi vs- mniromeden sipariş vereceğim, kargo ödememek için 12li paket daha almak istiyorum Uni Baby, orada da 45.5 TL bu arada.
Daha sonra yine alinir kargoyla ya da esinle yollarsin ama lavaboda yikayabilecegini sanmiyorum her defasinda bebegin corabini herseyini cikarip yikamak hemde tam soguklarda cok zor.birde siciyor tam temizliyorsun 2 dk sonra tekrar belki bazen dedigin seyi yapabilirsinBen bebeğin totoşunu üşenmediğim , halim olduğu , uykum olmadığı vs vs :))) her seferinde lavaboda yıkayacağım.En rahat öyle olur yavrucağım diye düşünüyorum.Diğer zamanlarda da Uni Baby Islak Mendil.Ben de toplam 16 paket aldım.Yazılanlara bakınca az almışım galiba
En guzeli sagliklisi hos ben yapamadim unibaby yenidoganla siliyordumBende islak pamukla silicem, sadece disarida falan islak mendil kullanarim
Geçmiş olsun öncelikleDaha sonra yine alinir kargoyla ya da esinle yollarsin ama lavaboda yikayabilecegini sanmiyorum her defasinda bebegin corabini herseyini cikarip yikamak hemde tam soguklarda cok zor.birde siciyor tam temizliyorsun 2 dk sonra tekrar belki bazen dedigin seyi yapabilirsin
Kızlar belim ayaklarım ve kasıklarım çok agrıo nasıl geçcek bu günler;(
Ben bebeğin totoşunu üşenmediğim , halim olduğu , uykum olmadığı vs vs :))) her seferinde lavaboda yıkayacağım.En rahat öyle olur yavrucağım diye düşünüyorum.Diğer zamanlarda da Uni Baby Islak Mendil.Ben de toplam 16 paket aldım.Yazılanlara bakınca az almışım galiba
Bol su ictigim ve dinlendigim zamanlarda kasik agrim azaliyor, fazla su icmiyordum dunki korkumdan sonra suya tekrar dadandim .Bol su icebiliyor musun?
Doktor bana ultrason olcumune gore rapor vermek istedi ben kabul etmedim kendi tarihime gore izne ayrilcam sizn isteginize bagli yaniMerhaba arkadaslar bende kismetse ocak annesi olucam ogretmenim size birsey danismak istiyorum bu 32 haftada ki calisabilir raporunu biz istedigimiz tarihtemi aliyoruz yoksa ultrason olcumlerine gore doktormu yonlendiriyor cunku ben 33 te falan alayim diyorum da.
Bende bugun memurlar nette oyle okudum.birde meb e baglida diyen olmus bazisina tum yilinkide yatmisBen forumlarda söyle okudum.retli izin ve raporlu olunan dönemler için yatıyor ücretsiz izin dönemi yatmiyor. Bu durumda size yarım yatmasi lazim
Kizlar birsey sormak istiyorum size.Kafam karistidabebek kasimda dogacagi icin havalar soguk olacak.Bebegin kiyafetini nasil giydirmeyi dusunuyosunuz?Mesela kat kat mi yoksa tek kalin bisey mi?Birde 50 beden olan takimlardan kac tane aldiniz?Bebek iri dogsada sigiyormu ki onlara?
Burda arkadaşlar yazmıştı sanki minirome deki ürünlerin son kullanma tarihleri çok yakın oluyormus bir de bazı ürünleri sipariş verdiğiniz marka yerine ellerinde olanı gönderiyormuş ayrıca irtibat kurmak iletişim fln zormuş yoksa fiyatlar uygun, sipariş verip memnun kalanlar varmı acaba aramızda?Kızlar ıslak mendil bekleyince kurur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?