2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben verdim canım , hatta Otribebe Başlangıç Seti almıştım ama stokta kalmamıştı.Sonra gayet güzel ilgilenip stoğa girince yenisini yolladılar.

Günaydın kızlar bayramınız mübarek olsun ben gece belimin sol tarafından keskin bir sancıyla sallandım benim için kotuydu kimsede yok yalnızım bugün...
Şimdi o ağrı hafiften devam ediyor sırtım ve bacağımda da var...

canim ilk başta bu siteyi hic begenmemistim stokta olmayan urunleri de koyuyorlar cunku... ama arayip istersem iade edebileceklerini soylediler ben beklemek istedigimi vaktimin oldugunu soyledim... butun urunlerimi tek tek de olsa kargo ucreti almadan gonderdiler ... benim vakit sorunum olmadigi icin gözüm kapali alışveriş yaptığım bir site artik

gecmis olsun canım riskli donemlere girdik bugun hic kalkms yat canim

Canim inceden belinden kramp girmis olmasin kalcaya ve bacagada vurur kramp. İlik bir dus al dinlen gecer insallah. Magnezyum iciyor musun?

Canim inceden belinden kramp girmis olmasin kalcaya ve bacagada vurur kramp. İlik bir dus al dinlen gecer insallah. Magnezyum iciyor musun?
Doktorum vermedi ama ben ara ara kullanıyorum..o ağrım azaldı ama sol ayağımı sürüyorum biraz..vajinam içerden pis pis batıyor..kasıkta da sancı var..bayram ya doktor yok ya böyle pislik olacak illa..buna da şukur dayanamayacağım gibi değil..

Cidden oyle oluyor bende kotuyum aslinda bayram olmasa solugu doktorda almistim vucudumda anlamlandiramadigim seyler oluyor sag ayagim fil ayagi gibi sisti, kasik ve cati agrim var adet olacakmisim hissi gibi. Ve bebegin hareketlerini bazen vajinamda hissediyorum gidiklanmayla yanma arasi bir his oluyor hareket ettigi zaman.

Bugün okudum bebek için 16_20 derece arası sıcaklık idealmis. Evde citcitli badi, uzun kollu üst ve patikli alt, çok çok soğuksa örme yelek giydirilebilir bence.
50 beden yenidoğan 3 takim aldim
Tesekkur ederim bendede 1 tane 50 beden var bir kactane daha alayim diyorum bakalim

Aynen aynen...bacak kenarlarıma inmiş gibi hissediyorum...birazda grip oluyorum sanırım...en iyisi gideyim de bir ıhlamur yapayım.

Kızlar sizce böyle bir şey gerekli mi , kolaylık açısından ? Yoksa para tuzağı mı ?
Philips'in buharlı pişiricisi,aynı zamanda da blender.

Kizlaar hayırlı bayramlar diliyorum öncelikle Rabbim aci hbrler almadigimiz agzimin tadinin bozulmadigi mutlu bir bayram nasip etsin bizlere ve tum islam alemine... ben bugun cok duygusalim kendime gore istedigim gibi kıyafet bile bulamadim ama yavrum karnimda tekmeler attikca dunyanin en mutlu insani ben oluyorum. Mutluluk ne malda ne mülkte Rabbim bizlere dunyanin en büyük mucizesini mutlulugunu vermis gerçekten bundan ötesi yok. Ve bunun icin ne kadar sukretsek az... ben bir bucuk yil aradim hic olmayacakmis gibi geliyodu her bayram boynum bukuluyodu ama cok sukur Rabbim daha fazla aratmadan bize de nasip etti. Simdi bebegi olmayan bir suru tedavi goren bu ugurda milyarlar doken esleriyle ayrilma noktasina gelen arkadaslarim var sizden ricam olmayanlara da cok dua edelim. Rabbim bu guzel duyguyu dileyen isteyen herkese yasatsin.Tekrar hayırlı bayramlar arkadaslar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…