2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benimde dün akşamdan beri sırtım ağrıyo zor yürüdüm gece lavaboya bile zor gittim.bayram telaşından çok ayakta kaldık ondan olabilir bence.yatmak iyi geliyo.göbişler iyice büyüdü bacaklar sırtlar ne yapsın

arkadaşlar çok gitmek istediğiniz zaman devlet hastanelerinin doğumevlerinin acilleri açık bayramda.acil olduğunda gitmek mantıklı en azından içimiz rahat eder.

Canım ben alışveriş yaptım. Bana gelenlerin son kullanımları yakin degildi, yakin gelen arkadaşımız için üzüldüm benim sorunun can bebe alt değiştirme istedim kalmamış, kargın gelmeyince aradım , ne zaman gelir bilmiyoruz başka marka yollayalım dediler, molfix yolladılar. Bir de göbek bakim seti istemiştim kalmamış yerine başka ürün istedim. Biraz benim sanssizligimdi sanıyorum. Fiyatlar en ucuz orada oluyor, o yüzden yine oradan sipariş vereceğim. Lansonosh çatlak kremi ve bubchen şampuan da alacağım.

Gecmis olsun kizlar yormayin kendinizi dinlenin, benimkide kafayi kasigima dayamis yani bildigin asagida vajinamin kemiginde hissediyorum, bide yoruldugum zamanlarda asagi dogru sızı seklinde aci hissi oluyor, senin dedigin yanma aci hissi gibi. Bugun ebeyle randevumuz var yine hamilelikte normal der ama ben yinede bi soracagim su sanci isini

Merhaba kizlar hayirli bayramlar.
Artik son ayin.icindeyiz bir cogumuz
Ben dun hastane cantami hazirladim.
Bebegin kafasi asagida uzun zamandir ellerini kasiklarimda hissediyorm hareketlendiginde.
Bas asagi oldugu icin mide kismim rahat ama surekli wc ve yorgunluk fena artik.
Fazla gezmeyecegim bu bayram da.

Kizlar iyi bayramlar herkese.benim nabzim son iki gundur 110 130 arasi.kalbim agzimdan cikacak sanki.zeynep kamili aradim kardiyoloji yokmus.kardiyoloji olan bi hastaneye gidin dedi.ekg bebek icin zararli olurmu dedim kalp doktoru karar vercek dedi.kendi doktorumda izinli.mesaj attim ama donmedi hala.sizde de varmi boyle sorun.sanki aldigim nefes yetmiyor.kalbim deli gibi carpiyor.ne yapsam bilemedim

Belki tiroidiniz fazla çalışıyor olabilir. Tsh ya da tiroid probleminiz var mıydı?

Herkese iyi bayramlar :) Ben de bayramdan önce idrar tahlili vermiştim enfeksiyon çıktı. Doktor tek kullanımlık monurol verdi kullandım ama o da ishal yaptı 2 gündür yediğim durmuyor. Az kaldı artık hayırlısıyla 13-14 kilo aldım şimdiye kadar. Sizde durumlar nasıl?

On haftalik hamilelik sirasinda yapulan ilk testlerde biraz yavas calisiyo dedi doktor ama cok ustune dusmedi.sali gunu randevum var dayanabilirsem o gune kadar bi kontrol ettirim napim ki.oyy oyy habire bisey cikiyo.bi dogsaydi su kuzular

On haftalik hamilelik sirasinda yapulan ilk testlerde biraz yavas calisiyo dedi doktor ama cok ustune dusmedi.sali gunu randevum var dayanabilirsem o gune kadar bi kontrol ettirim napim ki.oyy oyy habire bisey cikiyo.bi dogsaydi su kuzular
Bol bol dinlenmeye çalışın çarpıntı yapacak çay kahve içmemeye çalışın. İnşallah birşey yoktur ama yine de ihmal etmeyin iyi bayramlar :)

Ayni durumdayım canim. Yemek yedikten, cay ve kahve içtikten sonra artıyor. O yüzden birkaç saat ara ile meyve , hafif şeyler yemeye çalışıyorum. Cay falan tuketmesem iyi de dayanamıyorum.
Tatlı yiyince de artıyor gerçi of of

Valla cok kotu bi durum.allah yardim etsin hepimize ve tum hamilelere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…