- 7 Temmuz 2014
- 216
- 195
- 53
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.761
Benimde dün akşamdan beri sırtım ağrıyo zor yürüdüm gece lavaboya bile zor gittim.bayram telaşından çok ayakta kaldık ondan olabilir bence.yatmak iyi geliyo.göbişler iyice büyüdü bacaklar sırtlar ne yapsınGünaydın kızlar bayramınız mübarek olsun ben gece belimin sol tarafından keskin bir sancıyla sallandım benim için kotuydu kimsede yok yalnızım bugün...
Şimdi o ağrı hafiften devam ediyor sırtım ve bacağımda da var...
arkadaşlar çok gitmek istediğiniz zaman devlet hastanelerinin doğumevlerinin acilleri açık bayramda.acil olduğunda gitmek mantıklı en azından içimiz rahat eder.Cidden oyle oluyor bende kotuyum aslindabayram olmasa solugu doktorda almistim vucudumda anlamlandiramadigim seyler oluyor sag ayagim fil ayagi gibi sisti, kasik ve cati agrim var adet olacakmisim hissi gibi. Ve bebegin hareketlerini bazen vajinamda hissediyorum gidiklanmayla yanma arasi bir his oluyor hareket ettigi zaman.
Burda arkadaşlar yazmıştı sanki minirome deki ürünlerin son kullanma tarihleri çok yakın oluyormus bir de bazı ürünleri sipariş verdiğiniz marka yerine ellerinde olanı gönderiyormuş ayrıca irtibat kurmak iletişim fln zormuş yoksa fiyatlar uygun, sipariş verip memnun kalanlar varmı acaba aramızda?
Gecmis olsun kizlar yormayin kendinizi dinlenin, benimkide kafayi kasigima dayamis yani bildigin asagida vajinamin kemiginde hissediyorum, bide yoruldugum zamanlarda asagi dogru sızı seklinde aci hissi oluyor, senin dedigin yanma aci hissi gibi. Bugun ebeyle randevumuz var yine hamilelikte normal der ama ben yinede bi soracagim su sanci isiniCidden oyle oluyor bende kotuyum aslindabayram olmasa solugu doktorda almistim vucudumda anlamlandiramadigim seyler oluyor sag ayagim fil ayagi gibi sisti, kasik ve cati agrim var adet olacakmisim hissi gibi. Ve bebegin hareketlerini bazen vajinamda hissediyorum gidiklanmayla yanma arasi bir his oluyor hareket ettigi zaman.
Belki tiroidiniz fazla çalışıyor olabilir. Tsh ya da tiroid probleminiz var mıydı?Kizlar iyi bayramlar herkese.benim nabzim son iki gundur 110 130 arasi.kalbim agzimdan cikacak sanki.zeynep kamili aradim kardiyoloji yokmus.kardiyoloji olan bi hastaneye gidin dedi.ekg bebek icin zararli olurmu dedim kalp doktoru karar vercek dedi.kendi doktorumda izinli.mesaj attim ama donmedi hala.sizde de varmi boyle sorun.sanki aldigim nefes yetmiyor.kalbim deli gibi carpiyor.ne yapsam bilemedim
Bol bol dinlenmeye çalışın çarpıntı yapacak çay kahve içmemeye çalışın. İnşallah birşey yoktur ama yine de ihmal etmeyin iyi bayramlar :)On haftalik hamilelik sirasinda yapulan ilk testlerde biraz yavas calisiyo dedi doktor ama cok ustune dusmedi.sali gunu randevum var dayanabilirsem o gune kadar bi kontrol ettirim napim ki.oyy oyy habire bisey cikiyo.bi dogsaydi su kuzular
Valla yatiyorum zaten surekli.tesekur ederimBol bol dinlenmeye çalışın çarpıntı yapacak çay kahve içmemeye çalışın. İnşallah birşey yoktur ama yine de ihmal etmeyin iyi bayramlar :)
Kizlar iyi bayramlar herkese.benim nabzim son iki gundur 110 130 arasi.kalbim agzimdan cikacak sanki.zeynep kamili aradim kardiyoloji yokmus.kardiyoloji olan bi hastaneye gidin dedi.ekg bebek icin zararli olurmu dedim kalp doktoru karar vercek dedi.kendi doktorumda izinli.mesaj attim ama donmedi hala.sizde de varmi boyle sorun.sanki aldigim nefes yetmiyor.kalbim deli gibi carpiyor.ne yapsam bilemedim
Valla cok kotu bi durum.allah yardim etsin hepimize ve tum hamilelereAyni durumdayım canim. Yemek yedikten, cay ve kahve içtikten sonra artıyor. O yüzden birkaç saat ara ile meyve , hafif şeyler yemeye çalışıyorum. Cay falan tuketmesem iyi de dayanamıyorum.
Tatlı yiyince de artıyor gerçi of of
canım papetto besik nasıl memnun musun? bızde alcaz ama bılemedıkKizlar yarin park yataklara bebek arabalarina mama sandalyelerine zam geliyor .bizde bugun papetto park yatak aldik.bebek arabasini gormeden almayalim dedik o kaldi
Park yatak almayı düşünüyorsanız , e-bebek 'te Kraft Arena Park Yatak 399 liraya inmiş.Kaliteli bir yatak , tavsiye ederim.canım papetto besik nasıl memnun musun? bızde alcaz ama bılemedık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?