2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Park yatak almayı düşünüyorsanız , e-bebek 'te Kraft Arena Park Yatak 399 liraya inmiş.Kaliteli bir yatak , tavsiye ederim.
dun baktık o markaya 449tl idi babymoll magazasında uyku setı ve sungerde verıyordu ama 70e120 bakıyordum o yuzden düşünmemiştim siz bu markayı mı kullanıyorsunuz ?

Slm kızlar herkese sağlıklı mutlu bir bayram diliyorum çok takilamiyorum malum memleketteyim fırsat bulma zorlaşıyor. Tüm yorumları okuyup takip ettim inanın aynı sikayetler bende de mevcut hem kasık hem mide ağrısı sertlik şişkinlik hayırlısı ile bir doğuralım o zaman rahat edeceğiz herhâlde

dun baktık o markaya 449tl idi babymoll magazasında uyku setı ve sungerde verıyordu ama 70e120 bakıyordum o yuzden düşünmemiştim siz bu markayı mı kullanıyorsunuz ?
Ben Kraft Calipso aldım.
Calipso ile Arena arasında kalmıştım,Calipso daha büyük diye ondan aldım.

Kızlarr herkeze hayırlı bayramlar bebislerin gözlerinden operim :*
Size sorum olacak dun aksamdan beri bebeğim aşırı hareketli hiç durmadi surekli oynuyo. . Ve vajina bölgeme aşırı baski hissediyorum tekme atthinda canım yanio ishal oldum ve göğüslerim akiyo sizce bunlar normalmi ?? Sizde de oluyor mu yoksa doktora gitmelimiyim ??

herkese hayırlı bayramlarrrr bugün kötüyüm sabah kustum iştahım kapandı bi anda baş ağrısı var çıldırmak üzereyimmmm

Benimde bebeğin inanılmaz hareketli ve belimde ve kasıklarımda adet sancisina benzer sancilar varr Allah hepimize rahat günler geçirtsin AMİNN

Ekg veya eko bebek için zararlı değil. Bende de oldu. Çok sıcak ve bunaltıcı bi gündü tansiyonum da çok oynuyordu. Sanki kalbim boşa atıyormuş gibiydi. Ama şükür bişeyyokmuş. Sana tavsiyem derin ve yavaş nefes al o zaman geçiyo.

Tansiyonum dusuk ama yinede iki yemek kasigi limon suyu ictim.baya iyi geldi sakinlestirdi.tesekkur ederim canim bilgi icin

Tansiyonum dusuk ama yinede iki yemek kasigi limon suyu ictim.baya iyi geldi sakinlestirdi.tesekkur ederim canim bilgi icin
İyi bari sevindim. Limon düzenliyo şekeri. Acaba şeker mi vardı ki iyi geldi limon? Bi de aklında olsun tansiyonun düşük diye sakın tuz yeme bol su iç. Benim doktorum özellikle uyardı beni bu konuda. Limon iyi fikirmiş yalnız ben de denicem bi daha.:)

İyi geceler kızlar bugün evdeydim sütyen takmadim bi baktım tişörtüm leke olmuş. Anlamadım değiştirdim o da leke oldu. Annem sütün akıyor dedi. Var mı böyle bişey başına gelen ?

Kızlaaarrr Nefes darlığı kesinlikle bende de mevcut, artı aynı zamanda burun tıkanıklığı eşliğinde.. Geceler kabusa döndü resmen, nefes darlığı, tıkanıklık, sağa sola dönerken kazık yutmuşluk hissi, cayır cayır yanan bir mide, vakitsiz uyanılan uyku, akabinde hemen uyuyamama, yine vakitsiz(özellikle gece) acıkan bir karın, bel, sırt ve kalça kemiği ağrısı, bacaklarda inceden bir sızı ağrı kasılma.. Evet hepsine birer çözüm önerisi bekliyorum sizden tabi aynı zamanda 30 haftayı devirmiş olmanın şaşkınlığını yaşıyorum. Ne ara geldi geçti, hey maşallah..

Hemen çozümunü soyluorum canim :) hamile kalmamak

Valla cok kotu bi durum.allah yardim etsin hepimize ve tum hamilelere
Geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım hamilelik te normal mis ama bu kadari normal mi bilmiyorum yanında biri oturdugu da bi yerin mi agriyo noluyo dio ben sadece nefes almaya çalışıyorum yaşlıların kalbin skisiyo çarpıyor terimlerin ne old çok ii anladım

Seker de cikmadi aslinda tahlillerde.bu kadar seyin ustune bide bademciklerim sisti.saat dort.ben bi yatak odasinda yatiyorum bi salonda.hamilelikten once iki cocuk olsun kardes olsun diyodum.simdi diyorum ki sen birini bi dogurda..

Kizlar sancim hala devam ediyor uyuyamadim evin icinde yürüyorum yatinca daha cok ağrım oluyor herkez sen 1 ay beklemezsin doģrursun diye diye doģurcaklar zorla sanirim bakalim biraz daha bekliyim gecmezse hastaneye gidicem

Hemen çozümunü soyluorum canim :) hamile kalmamak
Ayyyy deme öyle demeee, soğumamam lazım hamilelikten kasıyorum o sebeple daha ilk bebik yaaa bunun 2si olsun 3ü olsun isterim hatta, doğru zamanda inşallah ama işte bu sıkıntıların olmadığı rahatt bi süreçte (mümkün olup olmadığını düşünüyor kendisi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…