- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.781
dun baktık o markaya 449tl idi babymoll magazasında uyku setı ve sungerde verıyordu ama 70e120 bakıyordum o yuzden düşünmemiştim siz bu markayı mı kullanıyorsunuz ?Park yatak almayı düşünüyorsanız , e-bebek 'te Kraft Arena Park Yatak 399 liraya inmiş.Kaliteli bir yatak , tavsiye ederim.
Ben Kraft Calipso aldım.dun baktık o markaya 449tl idi babymoll magazasında uyku setı ve sungerde verıyordu ama 70e120 bakıyordum o yuzden düşünmemiştim siz bu markayı mı kullanıyorsunuz ?
Ekg veya eko bebek için zararlı değil. Bende de oldu. Çok sıcak ve bunaltıcı bi gündü tansiyonum da çok oynuyordu. Sanki kalbim boşa atıyormuş gibiydi. Ama şükür bişeyyokmuş. Sana tavsiyem derin ve yavaş nefes al o zaman geçiyo.Kizlar iyi bayramlar herkese.benim nabzim son iki gundur 110 130 arasi.kalbim agzimdan cikacak sanki.zeynep kamili aradim kardiyoloji yokmus.kardiyoloji olan bi hastaneye gidin dedi.ekg bebek icin zararli olurmu dedim kalp doktoru karar vercek dedi.kendi doktorumda izinli.mesaj attim ama donmedi hala.sizde de varmi boyle sorun.sanki aldigim nefes yetmiyor.kalbim deli gibi carpiyor.ne yapsam bilemedim
Tatlım bence bi doktora görün vakit kaybetmeden.herkese hayırlı bayramlarrrrbugün kötüyüm sabah kustum iştahım kapandı bi anda baş ağrısı var çıldırmak üzereyimmmm
Tansiyonum dusuk ama yinede iki yemek kasigi limon suyu ictim.baya iyi geldi sakinlestirdi.tesekkur ederim canim bilgi icinEkg veya eko bebek için zararlı değil. Bende de oldu. Çok sıcak ve bunaltıcı bi gündü tansiyonum da çok oynuyordu. Sanki kalbim boşa atıyormuş gibiydi. Ama şükür bişeyyokmuş. Sana tavsiyem derin ve yavaş nefes al o zaman geçiyo.
İyi bari sevindim. Limon düzenliyo şekeri. Acaba şeker mi vardı ki iyi geldi limon? Bi de aklında olsun tansiyonun düşük diye sakın tuz yeme bol su iç. Benim doktorum özellikle uyardı beni bu konuda. Limon iyi fikirmiş yalnız ben de denicem bi daha.:)Tansiyonum dusuk ama yinede iki yemek kasigi limon suyu ictim.baya iyi geldi sakinlestirdi.tesekkur ederim canim bilgi icin
var canim normal biseyİyi geceler kızlar bugün evdeydim sütyen takmadim bi baktım tişörtüm leke olmuş. Anlamadım değiştirdim o da leke oldu. Annem sütün akıyor dedi. Var mı böyle bişey başına gelen ?
Hemen çozümunü soyluorum canim :) hamile kalmamakKızlaaarrr Nefes darlığı kesinlikle bende de mevcut, artı aynı zamanda burun tıkanıklığı eşliğinde.. Geceler kabusa döndü resmen, nefes darlığı, tıkanıklık, sağa sola dönerken kazık yutmuşluk hissi, cayır cayır yanan bir mide, vakitsiz uyanılan uyku, akabinde hemen uyuyamama, yine vakitsiz(özellikle gece) acıkan bir karın, bel, sırt ve kalça kemiği ağrısı, bacaklarda inceden bir sızı ağrı kasılma.. Evet hepsine birer çözüm önerisi bekliyorum sizdentabi aynı zamanda 30 haftayı devirmiş olmanın şaşkınlığını yaşıyorum. Ne ara geldi geçti, hey maşallah..
Geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım hamilelik te normal mis ama bu kadari normal mi bilmiyorum yanında biri oturdugu da bi yerin mi agriyo noluyo dio ben sadece nefes almaya çalışıyorum yaşlıların kalbin skisiyo çarpıyor terimlerin ne old çok ii anladımValla cok kotu bi durum.allah yardim etsin hepimize ve tum hamilelere
Seker de cikmadi aslinda tahlillerde.bu kadar seyin ustune bide bademciklerim sisti.saat dort.ben bi yatak odasinda yatiyorum bi salonda.hamilelikten once iki cocuk olsun kardes olsun diyodum.simdi diyorum ki sen birini bi dogurda..İyi bari sevindim. Limon düzenliyo şekeri. Acaba şeker mi vardı ki iyi geldi limon? Bi de aklında olsun tansiyonun düşük diye sakın tuz yeme bol su iç. Benim doktorum özellikle uyardı beni bu konuda. Limon iyi fikirmiş yalnız ben de denicem bi daha.:)
Ayyyy deme öyle demeee, soğumamam lazım hamilelikten kasıyorum o sebepleHemen çozümunü soyluorum canim :) hamile kalmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?