2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar sancim hala devam ediyor uyuyamadim evin icinde yürüyorum yatinca daha cok ağrım oluyor herkez sen 1 ay beklemezsin doģrursun diye diye doģurcaklar zorla sanirim bakalim biraz daha bekliyim gecmezse hastaneye gidicem
Yaa acaba ne sancısı ola ki bu? Heyecanlansam mı üzülsem mi bilemedim herkesin dediğini bilinç altına yazma tabi yinede

Yaa acaba ne sancısı ola ki bu? Heyecanlansam mı üzülsem mi bilemedim herkesin dediğini bilinç altına yazma tabi yinede
Wala psikolojimi bozdar.. şuam iyiyim hafifledi agrilar canimm ins gecer tamamen bebisimin kilosu dusuk daaha

Seker de cikmadi aslinda tahlillerde.bu kadar seyin ustune bide bademciklerim sisti.saat dort.ben bi yatak odasinda yatiyorum bi salonda.hamilelikten once iki cocuk olsun kardes olsun diyodum.simdi diyorum ki sen birini bi dogurda..
Ay kıyamam yaa. Bademcikler de zorluyordur nefes almanı. Tabi bi sıcak bi soğuk üşütmüşsündür. ben ilk aylarda çok istifra ettim. Sapsarıydım. Ama ultrasonda bi gördüm bebemi, herşeyi unuttum. Şimdi de sırtım belim kalbim.. Ama bi tekmesine kurban olurum, hemen unutuyorum acımı sızımı. Diyorum bu bebeler böyle tatlı olmasa çekilir dert değil hamişlik valla insanlar üremez soyumuz tükenirdi.

Wala psikolojimi bozdar.. şuam iyiyim hafifledi agrilar canimm ins gecer tamamen bebisimin kilosu dusuk daaha
Tatlım 36. Haftadasın zaten bu haftadan sonra akciğeri tam olarak gelişiyor diye biliyorum. 38 e kadar kalsa en azından iyi olur ama sen korkma kendini üzme yani. Bebeğin kaç kilo?

Evet, karnim sertlesip toplaniyor ve agri giriyor.Ve nefesim tikanir gibi oluyor.Doktora soylediginde sana magnezyum vericektir kendinde eczaneden alip icebilirsin birde kalsiyum ve su alimini artir.

Kizlar sancim hala devam ediyor uyuyamadim evin icinde yürüyorum yatinca daha cok ağrım oluyor herkez sen 1 ay beklemezsin doģrursun diye diye doģurcaklar zorla sanirim bakalim biraz daha bekliyim gecmezse hastaneye gidicem
Sancin varsa ayakta dolanman iyi degil ..Nobetci eczaneden magnezyum aldir sabah ve aksam ic birde istiraat etmen lazim.36 hafta tehlikeli bir hafta degil ama bebek yinede buna hazir degil bence onlemini almaya bak.

Birde nasil 36. Haftada oluyorsunuz onu anlamadim kafam karisti mesela benim kasim sonu 31. Hafta hadi kasim basi olsa 34. Hafta oluyor bu durumda kasim annesi olmuyorsun ..Ben mi yanlis hesapladim bilemedim

Evet, karnim sertlesip toplaniyor ve agri giriyor.Ve nefesim tikanir gibi oluyor.Doktora soylediginde sana magnezyum vericektir kendinde eczaneden alip icebilirsin birde kalsiyum ve su alimini artir.

Canim ben zaten gunde iki tane magnezyum iciyorum ve bol su tabii. Bakalim pazartesi gidicem doktora o ne diyecek.

Valla dogru hee.

İyi geceler kızlar bugün evdeydim sütyen takmadim bi baktım tişörtüm leke olmuş. Anlamadım değiştirdim o da leke oldu. Annem sütün akıyor dedi. Var mı böyle bişey başına gelen ?

Evet canim benim 4 aydan beri damla damla oluyor ustumde ne varsa. Ve gogus ucumda yara oldu. Herhalde sut asitli diye yakip yara yapiyor 4 gundur lansinoh suruyorum. Bir an once gecmesi tek temennim.

Günaydın herkese ,
Her gece ben de mutlaka 2-3 saat uyanığım.
Tomris'in emzirme günlüklerini okuyorum uyandıkça,her yer kararlık,ses yok,tam okumalık ortam oluyor.Okudukça da biberonları boşuna aldığımı düşünmeye başladım.Şuursuz yeni anne alışverişi tam benim başıma gelen durum olsa gerek.
Avent Yenidoğan Biberon Set ve Dr.Browns almıştım.Biberon ısıtıcı , Sterilizasyon aletini bile aldım.Biberon verilen bebek , memeyi reddedebiliyormuş , etmeyenler de varmış tabii ama genellikle diğer durum söz konusu.Açıkcası iade etsem mi diye bile düşünüyorum.Gerçi üzerinden 1 ay geçti ama kutusu hiç açılmadı,fişi de duruyor.

Bir tane olsun elinin altinda dr. Browns yeterli diye dusunuyorum. Yenidogan seti isitici ve sterilizasyon makinesini iade edebilirsin geri alirlarsa. Ben bu tarz urunlerin ihtiyac durumunda alinmasi taraftariyim. Dogmadan ne oluyor ne bitiyor bilemiyoruz cunku.

Tatlım 36. Haftadasın zaten bu haftadan sonra akciğeri tam olarak gelişiyor diye biliyorum. 38 e kadar kalsa en azından iyi olur ama sen korkma kendini üzme yani. Bebeğin kaç kilo?
2555 canim 3000 kilo olsun en azindan öylede 2 haftacik daha bekler ins sancilarim hafifledi doģum sancisi olsa dahada şiddetlenirdi deģilmi

Birde nasil 36. Haftada oluyorsunuz onu anlamadim kafam karisti mesela benim kasim sonu 31. Hafta hadi kasim basi olsa 34. Hafta oluyor bu durumda kasim annesi olmuyorsun ..Ben mi yanlis hesapladim bilemedim
Canim sat 16 ocak benim digum 23 ekim gorunuyor otomatik hesaplamada 35+5teyim suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…