- 5 Eylül 2014
- 569
- 529
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.821
uykuya dalmak.eziyet oluyro banada.sola don yasti k koy oolmadi alta koy sagada.koy solada koy vs vs anaa cis gwldi kalkYorumlarin saatlerine baktim benim gibi uyuyamayan cokmus saatlerdir ugrasiyorum olmuyor yaaa uyku yok beynim curudu be
Ister istemez aklima geliyor düsünmemeye calisiyorum yinede dun okdar etkilediler ki beni her gittigim yerde yok gobegin inmis dogurusunsen yakinda yok digumun gelmis elin yuzun sismis yok 1 ay beklemezsin srn doktormusunuz siz anlamadim bebegim ne zman isterse ozaman gelir ssimdi daha iyiym şukürCanım hayırlısı olsun kendini odaklama erken doğum fikrine. Rabbim yardımcın olsun , sağlığın la ilgili yaz bize, merakta bırakma, inşallah her şey yolundadır.
Kızlaaarrr Nefes darlığı kesinlikle bende de mevcut, artı aynı zamanda burun tıkanıklığı eşliğinde.. Geceler kabusa döndü resmen, nefes darlığı, tıkanıklık, sağa sola dönerken kazık yutmuşluk hissi, cayır cayır yanan bir mide, vakitsiz uyanılan uyku, akabinde hemen uyuyamama, yine vakitsiz(özellikle gece) acıkan bir karın, bel, sırt ve kalça kemiği ağrısı, bacaklarda inceden bir sızı ağrı kasılma.. Evet hepsine birer çözüm önerisi bekliyorum sizdentabi aynı zamanda 30 haftayı devirmiş olmanın şaşkınlığını yaşıyorum. Ne ara geldi geçti, hey maşallah..
Kızlar , kanguru kanguru...
Takmış durumdayım.
Ergo baby almak istiyorumm, lütfen fikir verin.
Aynen yaaa ne zor ismis anne adayligiuykuya dalmak.eziyet oluyro banada.sola don yasti k koy oolmadi alta koy sagada.koy solada koy vs vs anaa cis gwldi kalksobra birdaha baslaaaa (( ya gece olsun.istemiyom
Gayet saglam gozukuyor alirsaniz kubbeli almayin bence hic bir geregi yok duzler daha gzl bende ilk zamanlar kubbesini cikarcamcanım papetto besik nasıl memnun musun? bızde alcaz ama bılemedık
niplette ben de aldim canim... hamilelikte gogus uclarim bi gariplesti... biri kafam kadar oldu digeri gittikce kuculup icine girdi anlamadim bu durumu... nipletteyi daha erken diye kullanmadim o kadar cok aciyor muKizlar nefes darlığı burun tıkanıklığı en yogun haliyle bende de var özellikle geceleri... surekli burnuma su çekiyorum özellikle deniz suyu ama hic fayda etmiyorsanirim bu durum gecmiycek... ama benim kafama taktigim en büyük sorun göğüs ucu problemi emzirirken çok sorun oluyormus. O yüzden niplette aldim ama o da oyle bir canimi yakiyor ki 1 saat takıyorum gunlerce acisi gecmiyo napcami bilemiyorum bebegimi emzirememekten korkuyorum
Keşke sadece gece olsa benim gündüzde nefes darlığım var böyle sırtıma vuran bir hava akımı var inceden titreme çarpıntı sanırım..inşaallah doğurunca geçecek.Kizlar nefes darlığı burun tıkanıklığı en yogun haliyle bende de var özellikle geceleri... surekli burnuma su çekiyorum özellikle deniz suyu ama hic fayda etmiyorsanirim bu durum gecmiycek... ama benim kafama taktigim en büyük sorun göğüs ucu problemi emzirirken çok sorun oluyormus. O yüzden niplette aldim ama o da oyle bir canimi yakiyor ki 1 saat takıyorum gunlerce acisi gecmiyo napcami bilemiyorum bebegimi emzirememekten korkuyorum
Canım benim nerdeyse 2 aydır göğsümden hep süt geliyor. Zaten son aylara doğru bunun olması normal kolostrum deniliyor hamilelikte göğüsten gelen bu akıntıya. Bazen rengi sapsarı oluyor özellikle gece uyurken göğsümün üstüne doğru yatmışsam sabah bi kalkıyorum leke olmuş üstüm. Bazen de tatlı bişey yada yemek yediğimde minicik bir damla ıslaklık hissediyorum hemen göğsümde. Bu dönemlerde göğüs ucuyla oynayıp sıkmamak gerekiyor sadece.İyi geceler kızlar bugün evdeydim sütyen takmadim bi baktım tişörtüm leke olmuş. Anlamadım değiştirdim o da leke oldu. Annem sütün akıyor dedi. Var mı böyle bişey başına gelen ?
Ben ablamdan aldım kanguruyu iki tane var biri normal kanguru chicconun diğeri de Baby sling şeklinde olanlardan. Aslında araştırdım baby sling kullanım açısından daha sağlıklıymış. İlk aylar anne karnındaki pozisyonu gibi kullanılıyor 6 aydan sonra da oturtarak kullanılıyor. Bendeki sling bunun aynısı. İkisini de kullanıp deniycem bakalım.Kızlar , kanguru kanguru...
Takmış durumdayım.
Ergo baby almak istiyorumm, lütfen fikir verin.
Benim 2 haftadır göğüslerim akıyor canimm. Göğüs pedi koyuyorum 1.2 saat sonra bakiyorum sari leke ve su rengi islak leke var. Özelikle son günlerde daha fazla arttı . Sütün çok olur diyorlar iyi birşeymis..Ama doktoruma soracagim haftaya kontrolümde :)İyi geceler kızlar bugün evdeydim sütyen takmadim bi baktım tişörtüm leke olmuş. Anlamadım değiştirdim o da leke oldu. Annem sütün akıyor dedi. Var mı böyle bişey başına gelen ?
Benim 2 haftadır göğüslerim akıyor canimm. Göğüs pedi koyuyorum 1.2 saat sonra bakiyorum sari leke ve su rengi islak leke var. Özelikle son günlerde daha fazla arttı . Sütün çok olur diyorlar iyi birşeymis..Ama doktoruma soracagim haftaya kontrolümde :)
Valla bende de yok öyle durup dururken bi akıntı, 1-2 ay öncesine kadar elimle sıktığımda geliyodu sarımsı bişey, onuda burda arkadaşlarla paylaştığımda elleşme dediler, bende elleşmedim daha :))Eger sütün cok olması buna bagliysa ben yandım ne sari ne beyaz akıntim var :) ama bununla alakası yok bazı gebelerde olurken bazilarin da olmayabiliyormus.
Valla bende de yok öyle durup dururken bi akıntı, 1-2 ay öncesine kadar elimle sıktığımda geliyodu sarımsı bişey, onuda burda arkadaşlarla paylaştığımda elleşme dediler, bende elleşmedim daha :))
canım, benim ilk doğumumda bir gün oncesi adet ağrısı gibi başladı sonra saatte bir, 40 dakikaya,yarım saate en son 10 dakikaya düşmüştü azalmaz yani çoğalır ağrının zamanlarını tut.10 dakkaya düştüğünde 4 cm açılmam vardı...üşütmeden dolayıda sancılanıyo olabilirsin2555 canim 3000 kilo olsun en azindan öylede 2 haftacik daha bekler ins sancilarim hafifledi doģum sancisi olsa dahada şiddetlenirdi deģilmi
Ewet canim olabilir yada yalanci dogum sancisi dediķleri seyde olabilircanım, benim ilk doğumumda bir gün oncesi adet ağrısı gibi başladı sonra saatte bir, 40 dakikaya,yarım saate en son 10 dakikaya düşmüştü azalmaz yani çoğalır ağrının zamanlarını tut.10 dakkaya düştüğünde 4 cm açılmam vardı...üşütmeden dolayıda sancılanıyo olabilirsin
kizlar okudunuzmu bilmem ekim annelerinden biri oglan beklerken kizi olacagini ogrenmisnerdeyse dogcak bebis suprizlere acik olalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?