2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Benim iki ucu da yok gibi bisey bide ustune catlamaya yara olmaya başladı. Aslinda son aylar kullanimi tavsiye edilmiyo ama ben aldım iste yinede. Cekerken siringayla cok aciyo canim canimdan can gidiyo sanki. Gunde 1 saat iki gun kullandim daha henüz bi gelisme yok

Keşke sadece gece olsa benim gündüzde nefes darlığım var böyle sırtıma vuran bir hava akımı var inceden titreme çarpıntı sanırım..inşaallah doğurunca geçecek.
Bende gündüz de bazen maraton kosmus gibi oluyorum canim. Iki yuruyunce nefesim kesiliyo yaşlı neneler gibiyim bu ara evet sanırım dogmadan gecmiycek. Varsin olsun bebislerimizin cani sagolsun da

Kızlar iyi bayramlar.
Sağ elimde acayip uyuşma var çok rahatsız ediyor
Bebişin kıyafetlerini yikadim küçülmüş gibi geldiler
Dikkat ettim de çocuğumun büyük kıyafeti yok biraz daha alışveriş yapmaya karar verdim
Bu arada 55 ile hamile kaldım 65 kilo oldum

Daha önce duymamistim , siz yazınca baktım kızlar ama hamilelik öncesi yahut hamileliğin ilk 6 ayında kullanılması gerekiyormus. Uyarmak istedim.

benimki hamilelikte bi gariplesti canim doğumda normale döner mi bilemedim ondan aldim ben de eger sürekli kullanacaksan beni de bilgilendirir misin canim

Benimde momfort baby çok hoşuma gitti yenidoğan aparatı da var ama çok pahalı. Aldırırım birisine ama birde bebek durmazsa ne olacak.

sanki deneyin bir yerinde hasar vs yoksa iade edebilirsiniz diyordu sitesinde. yenidoğan aparatı, bir de kışlık örtüsünü alayım dersen 300ü buluyor.

Benimde momfort baby çok hoşuma gitti yenidoğan aparatı da var ama çok pahalı. Aldırırım birisine ama birde bebek durmazsa ne olacak.

Dun arkadaşımız yazınca baktım yorumlara çok olumluydu. Ben 3 aydan başlayan kangurusunu alabilirim sanıyorum 165 tl idi. Yenidogdugunda kıyamam, koyamam gibi geliyor. 3 aylıkken bile zor ama kanguru şart geliyor bana. O yüzden güzel, ergonomik bir şey almak istiyorum.
Ergo baby baktım nette 180 TL ortalama ama onların orjinalliginden emin olamiyorum.
Kesin orjinal olup dükkânlarda sarılganlarda 300lu fiyatlarda.
Bir de boba4 diye bir kanguru var o daha da pahalı.
Kısacası momfort ergonomikler içinde fiyat olarak en uygunu.
İnşallah içinde mutlu olurlar, tiplerini yediklerim

Canım karpal tunel sendromu pek bir meşhurdur benimde uyuşuyor yapacak bir şey yok maalesef...

Kizlar kiz bebekler erken dogar derler boyle birsey duyan oldumu.doktor bana 12 kasim dedi ortalama dogum tarihine

Bana tahmini 5 kasım dendi ama soranlara "eylül bitti zaten, ekim desen 1 ay zaten, kasımı sayma zaten başı, hem kız bebek zaten beklemez çok, hem 38. Hafta gibi sezo olacağım, hem zaten gelişimi önde çok beklemez" diyorum. Bana kalsa yarına doğurasım var

Daha önce duymamistim , siz yazınca baktım kızlar ama hamilelik öncesi yahut hamileliğin ilk 6 ayında kullanılması gerekiyormus. Uyarmak istedim.
Evet canım aynen öyle erken dogumu tetikliyomus ama şimdilik daha erken oyle bir riskim yok diye bir sure kullanmak istedim. Benim gibi kullananlardan Cesaret aldim ama yinede korkmuyo da degilim hani uyarin icin saol canım

kızlar nasılsınız? nasıl gidiyor hamilelik bizim hareketler iice çoğaldı. ve tam 9 kilo aldım. Allah ım bu kiloları vermeyi nasip etsin

bende duymuştum kız bebekler erken doğuyor Allah ım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…