- 5 Eylül 2014
- 569
- 529
- 43
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.841
Benim iki ucu da yok gibi bisey bide ustune catlamaya yara olmaya başladı. Aslinda son aylar kullanimi tavsiye edilmiyo ama ben aldım iste yinede. Cekerken siringayla cok aciyo canimniplette ben de aldim canim... hamilelikte gogus uclarim bi gariplesti... biri kafam kadar oldu digeri gittikce kuculup icine girdi anlamadim bu durumu... nipletteyi daha erken diye kullanmadim o kadar cok aciyor mune kadar süre kullandin fark oldu mu hic
Bende gündüz de bazen maraton kosmus gibi oluyorum canim. Iki yuruyunce nefesim kesiliyo yaşlı neneler gibiyim bu araKeşke sadece gece olsa benim gündüzde nefes darlığım var böyle sırtıma vuran bir hava akımı var inceden titreme çarpıntı sanırım..inşaallah doğurunca geçecek.
Benim iki ucu da yok gibi bisey bide ustune catlamaya yara olmaya başladı. Aslinda son aylar kullanimi tavsiye edilmiyo ama ben aldım iste yinede. Cekerken siringayla cok aciyo canimcanimdan can gidiyo sanki. Gunde 1 saat iki gun kullandim daha henüz bi gelisme yok
benimki hamilelikte bi gariplesti canim doğumda normale döner mi bilemedim ondan aldim ben de eger sürekli kullanacaksan beni de bilgilendirir misin canimBenim iki ucu da yok gibi bisey bide ustune catlamaya yara olmaya başladı. Aslinda son aylar kullanimi tavsiye edilmiyo ama ben aldım iste yinede. Cekerken siringayla cok aciyo canimcanimdan can gidiyo sanki. Gunde 1 saat iki gun kullandim daha henüz bi gelisme yok
Benimde momfort baby çok hoşuma gitti yenidoğan aparatı da var ama çok pahalı. Aldırırım birisine ama birde bebek durmazsa ne olacak.Kızlar , kanguru kanguru...
Takmış durumdayım.
Ergo baby almak istiyorumm, lütfen fikir verin.
Valla isyan etmek istemiyorum ama bugun ozellikle fenalardayim sirt ustu nefes alamiyom sola don agriyor oturunca agriyorAynen yaaa ne zor ismis anne adayligi
Benimde momfort baby çok hoşuma gitti yenidoğan aparatı da var ama çok pahalı. Aldırırım birisine ama birde bebek durmazsa ne olacak.
Benimde momfort baby çok hoşuma gitti yenidoğan aparatı da var ama çok pahalı. Aldırırım birisine ama birde bebek durmazsa ne olacak.
Canım karpal tunel sendromu pek bir meşhurdur benimde uyuşuyor yapacak bir şey yok maalesef...Kızlar iyi bayramlar.
Sağ elimde acayip uyuşma var çok rahatsız ediyor
Bebişin kıyafetlerini yikadim küçülmüş gibi geldiler
Dikkat ettim de çocuğumun büyük kıyafeti yok biraz daha alışveriş yapmaya karar verdim
Bu arada 55 ile hamile kaldım 65 kilo oldum
Bana tahmini 5 kasım dendi ama soranlara "eylül bitti zaten, ekim desen 1 ay zaten, kasımı sayma zaten başı, hem kız bebek zaten beklemez çok, hem 38. Hafta gibi sezo olacağım, hem zaten gelişimi önde çok beklemez" diyorum. Bana kalsa yarına doğurasım varDaha 5 hafta var ama ben çooooook heyecanliyim. Doğum sonrasını düşünmekten kendimi alamıyorum. Bir de son birkaç aydır çok fazla doğum oldu cevremde. Oh o da kurtuldu, oh bu da kurtuldu, özen özen bir hal oldum
Evet canım maalesef yapacak bir şey yok ama çok rahatsız ediyor sağlık gibisi yok.Canım karpal tunel sendromu pek bir meşhurdur benimde uyuşuyor yapacak bir şey yok maalesef...
Evet canım aynen öyle erken dogumu tetikliyomus ama şimdilik daha erken oyle bir riskim yok diye bir sure kullanmak istedim. Benim gibi kullananlardan Cesaret aldim ama yinede korkmuyo da degilim haniDaha önce duymamistim , siz yazınca baktım kızlar ama hamilelik öncesi yahut hamileliğin ilk 6 ayında kullanılması gerekiyormus. Uyarmak istedim.
Bi süre daha kullanmaya calisicam bakalım. Bi gelisme olursa hbr veririm canimbenimki hamilelikte bi gariplesti canim doğumda normale döner mi bilemedim ondan aldim ben de eger sürekli kullanacaksan beni de bilgilendirir misin canim
Amin insallahbende duymuştum kız bebekler erken doğuyor Allah ım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?