2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Biraz istisna olmus demekki cnm ☺peki normal dogumlami oldu
Her şey normaldi açılmamda vardı sancımda ama doğumhanede bebekten önce kordon geldi malesef..kordon sarkması diyor doktorlar..hemen sezeryana girdim..o kadar çektiğim sancılar boşa gitmişti.ama kızıcımı kucağıma alınca sezeryan sancı herşeyi unutuverdim

pardon aralik annesiymis o 5211 sayfada freya nickli
Saka gibi valla.
Bizim ev şeker pembesine boyalı adeta.
Bu saatten sonra oğlum olursa da pembeleri giydirir giydirir fotolarını siyah beyaz çekerim , ilerde sorarsa da o zamanlar siyah beyaz foto akımı vardı derim

Kizlar sizinde bebekleriniz bi saga bi sola bi ortaya yer degistirip duruyormu vallahi o kadar dolasiyorki karnimda korkmaya basladim biseymi oluyo diye35 bitti 39 da alalim dedi doktor

Canım karpal tunel sendromu pek bir meşhurdur benimde uyuşuyor yapacak bir şey yok maalesef...
Doğuma kadar çekeceksin yapacak bişey yok dedi doktorum uyuşma konusunda.bir Ay'ı geçkin süredir uyuşuyor ödem şişlikten dolayı sinir sıkışması olmuş bileğimde o da direk parmaklarımı etkiliyo

Gectigimiz pazar gunu bende ayni seyi yasadim 125 -135 arasi degisiyordu nabzim 2 gundur de soguk alginligiyla bas etmeye calisiyordum.Nabzimdan suphelenip doktorumu aradim bana dediki' hastaligin sebebiyle vucudun hararet yapmistir oda sivi kaybina neden olmustur acile git serum taksinlar' bende acile gittim durumu soyledim onlarda bos serum taktilar sonrasında normale döndü nabzim cok şükür. Ama gercekten zor bir durum hala devam ediyorsa isterseniz bir acile görünün derim

Gayet saglam gozukuyor alirsaniz kubbeli almayin bence hic bir geregi yok duzler daha gzl bende ilk zamanlar kubbesini cikarcam
siz ınternetten mı aldınız bu beşiği biz ankaradayız netten gorup begendık anarada satan yer var mı bılemıyoruz. gorerek alsam daha çok ıcım rahat edecek

Valla bol bol limon tuketmeye calisiyorum o iyi geliyor.bende de soguk alginligi basladi
Bademcikler falan fena.atesim yok sadece allahtan

Kizlarr aralik annelerinden buldum bunu belki fikir olur

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-25-23-02-11.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 147
Valla bol bol limon tuketmeye calisiyorum o iyi geliyor.bende de soguk alginligi basladi
Bademcikler falan fena.atesim yok sadece allahtan
Bende de ölçülen bir ates yoktu yani normaldi atesim 37 falan ama bi sicak basmasi vardi.Limonun iyi gelmesine sevindim benimde aklimda bulunsun.Rabbim hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin hepimize

Bende de ölçülen bir ates yoktu yani normaldi atesim 37 falan ama bi sicak basmasi vardi.Limonun iyi gelmesine sevindim benimde aklimda bulunsun.Rabbim hayirlisiyla dogurmayi nasip etsin hepimize
Ayy insallah yaa.ekim annelerini Okuyorum nasi ozeniyo insan.bide bebislerin fotograflarini koyuyolar.hadi bizde baslayalim artik yavas yavas dogurmaya.ilk kimin kuzusunu gorcez acaba

Ayy insallah yaa.ekim annelerini Okuyorum nasi ozeniyo insan.bide bebislerin fotograflarini koyuyolar.hadi bizde baslayalim artik yavas yavas dogurmaya.ilk kimin kuzusunu gorcez acaba
Kasim basinda doguracaklar var belkide ekim sonuna bebeklerini kucaklarina alirlar Coookk heyecanli....Gerci bu islerde nasip hayirlsi olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…