- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #37.881
Eşime dedim bunları iade edelim mi diye,dursun boşver , dedi.Tamam , dedim.Aldık ama umarım kullanmayı gerektirecek durum olmaz.Sütüm bol olsun da , bebiş booool booool emsin.Bir tane olsun elinin altinda dr. Browns yeterli diye dusunuyorum. Yenidogan seti isitici ve sterilizasyon makinesini iade edebilirsin geri alirlarsa. Ben bu tarz urunlerin ihtiyac durumunda alinmasi taraftariyim. Dogmadan ne oluyor ne bitiyor bilemiyoruz cunku.
Hep olumlu şeyler düşün canım , çok rahat emzireceğini bir sorun olmayacağını düşünerek kendini telkin et.Kizlar nefes darlığı burun tıkanıklığı en yogun haliyle bende de var özellikle geceleri... surekli burnuma su çekiyorum özellikle deniz suyu ama hic fayda etmiyorsanirim bu durum gecmiycek... ama benim kafama taktigim en büyük sorun göğüs ucu problemi emzirirken çok sorun oluyormus. O yüzden niplette aldim ama o da oyle bir canimi yakiyor ki 1 saat takıyorum gunlerce acisi gecmiyo napcami bilemiyorum bebegimi emzirememekten korkuyorum
Dolabın içi çok tatlı ya, şirinlerin köyü gibi olmuş maviş maviş.Kizlar bizim hazirliklarimiz bitti :) Sadece hastane çantası kaldi onu da 34.haftada hazirliycam:)
Kizlar bizim hazirliklarimiz bitti :) Sadece hastane çantası kaldi onu da 34.haftada hazirliycam:)
Tatlım sadece ayakta durmaktan değil çok oturmaktan da şişiyor ayaklar. Aşağı sarkıtma uzat bol bol. Arada da yürüyüş yap 20 dk lık.Eşime dedim bunları iade edelim mi diye,dursun boşver , dedi.Tamam , dedim.Aldık ama umarım kullanmayı gerektirecek durum olmaz.Sütüm bol olsun da , bebiş booool booool emsin.
Hep olumlu şeyler düşün canım , çok rahat emzireceğini bir sorun olmayacağını düşünerek kendini telkin et.
Eğitimde sürekli bize " zihin neye inanırsa beden onu takip eder " dediler durdular :)
Kızlar benim de ayak bileklerimden itibaren ayaklarım biraz şişiyor , sinir oluyorum. Şişince kaşıntı da yapıyor. Bana göre az ayakta kalıyorum ama demek ki vücuduma göre çok ki s.o.s. veriyor.
Bu arada bana da annem , kız çocuklarının erken , erkek çocuklarının daha geç doğduğunu söylemişti.Doğruluk payı var mıdır , bilemiyorum ; ama genelde erkek çocukları her şeyi kızlardan daha geç yapıyor.Doğmak da dahil mi buna bilemiyorum :)))
Seninle SAT'imiz sanirim. Bana kesin tarih vermedi 6-20kasim arasi bekliycez dedi.Kizlar kiz bebekler erken dogar derler boyle birsey duyan oldumu.doktor bana 12 kasim dedi ortalama dogum tarihine
muhtemel doğum tarihimiz aynı galiba benim de 37. hafta o tarihlere denk geliyo. sat 24 şubat benim. ama ben 32 de ayrılıyorum Allah kısmet ederse. çok kilo falan almadım aslında ama yinede cesaret edemedim 37 ye kadar çalışmaya... Allah kolaylık versin size ve cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?