2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Eşime dedim bunları iade edelim mi diye,dursun boşver , dedi.Tamam , dedim.Aldık ama umarım kullanmayı gerektirecek durum olmaz.Sütüm bol olsun da , bebiş booool booool emsin.
Hep olumlu şeyler düşün canım , çok rahat emzireceğini bir sorun olmayacağını düşünerek kendini telkin et.
Eğitimde sürekli bize " zihin neye inanırsa beden onu takip eder " dediler durdular :)

Kızlar benim de ayak bileklerimden itibaren ayaklarım biraz şişiyor , sinir oluyorum. Şişince kaşıntı da yapıyor. Bana göre az ayakta kalıyorum ama demek ki vücuduma göre çok ki s.o.s. veriyor.

Bu arada bana da annem , kız çocuklarının erken , erkek çocuklarının daha geç doğduğunu söylemişti.Doğruluk payı var mıdır , bilemiyorum ; ama genelde erkek çocukları her şeyi kızlardan daha geç yapıyor.Doğmak da dahil mi buna bilemiyorum :)))

Kizlar bizim hazirliklarimiz bitti :) Sadece hastane çantası kaldi onu da 34.haftada hazirliycam:)
Dolabın içi çok tatlı ya, şirinlerin köyü gibi olmuş maviş maviş.
Benimki de pembe pembe.
Güzel günlerde kullanmak nasip olsun hepimize inşallah.

Kızlar gunaydın. Yıne erken uyana ben ve internette gezinmelerim sonucunda, bebek bakım çantası almak isteyenler vardı dıye hatırlıyorum. Markafonide STYLO Markasının kampanyası var. Benım termoslu dediklerimde var. Bakmak isterseniz bilginizee.

Tatlım sadece ayakta durmaktan değil çok oturmaktan da şişiyor ayaklar. Aşağı sarkıtma uzat bol bol. Arada da yürüyüş yap 20 dk lık.

Günaydın annişler artık uyku hayal. Gece dön dön uyuyamiyorum doğru düzgün. Sabah 8 de bi krampla bağırarak uyandım ve hala bi umut yarım saatcik uyusam diyorum da nerdee

Herkese gunaydin, bende biraksalar saatlerce uyurum uykuya doyamiyorum. Ama kalkmaya zorlayan sey kizim falan degil hamileligimin basindan beri kroniklesen geniz akintisi. Cogu sabah kusmama sebep oluyor.

Günaydın fıstık anneler:) uyurken yastığımı yüksek kullanıyorum. Bir tane bacaklarımın arasına boylamasına yastık, bir de karnımın altına incecik bir yastık koyuyorum. Rahatı anca böyle buldum. Yatakta eşim ben ve 5yastık varız. Yazık adama zar zor yer kalıyo

Çok teşekkürler. Hepimize Allah kolaylık versin. Benim de son adet tarihim 22 Şubat, bakalım bebeğimiz ne zaman gelecek? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…